Čerepovec – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 1:3 (kon.) | Minsk – Ufa 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Barys 3:1 (kon.) | Omsk – Chabarovsk 8:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 07.09.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Až nyní hrají hosté bez brankáře, času na drama mají ale již málo!
     
    51:56
    Andrej Světlakov spálil neskutečnou šanci! Obrana Nur-Sultanu propadla na obranné modré a rázem jeli dva hráči CSKA na nikoho. Světlakov dostal od svého spoluhráče přihrávku před zcela prázdnou branku, jenže střelec druhého gólu Moskvy nedokázal puk do branky dotlačit a skončil s ním smotán u mantinelu až někde za brankou...
     
    46:48
    Robinson současně s koncem přesilovky střílel z osy kluziště. Jenže hokejku zlomil, puk trefil do prvního blokujícího hráče, což v kombinaci s návratem vyloučeného rezultovalo v brejk Barysu 2 na 1. Matt Frattin však nedokázal ve veliké šanci trefi správně kotouč, aby jej dostal do branky!
     
    44:48
    Matt Frattin (BAR) si počínal v souboji s Dahlbeckem až moc agresivně, rozhodčí to vyhodnotili jako hrubost a odesílají hostujícího forvarda na dvě minuty pryč.
     
    41:49
    Přesilovka Barysu je pryč, ale přesto jsme se gólu mohli dočkat! Alexandr Šaryčenkov nepředvedl rozhodně nejjistější zákrok, a puk se mu přes rameno překulil až na tyčku domácí branky! Gólman CSKA vše hasil vyrážečkou a musel si hodně oddechnout.
     
    39:52
    Sergej Andronov (CSKA) zasáhl holí do obličeje Dietze. Dietz nemá v obličeji viditelnou krev, tudíž to má domácí kapitán „jenom“ za dvě minuty.
    36:12 Anton SLEPYŠEV - 3:1
     
    36:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tentokrát již právoplatně odskakuje CSKA na dva góly náskoku a využívá dvojnásobnou přesilovku! Goldobin nahrávkou našel na úrovni brankové čáry Robinsona, který nespěchal s rozehrávkou, pohodlně našel volného ANTONA SLEPYŠEVA, který střelou po ledu prostřelil Ortia mezi betony – 3:1! Asistence: Mat Robinson, Nikolaj Goldobin.
     
    35:50
    CSKA má 1:25 5 na 3! Pavel Akolzin (BAR) zabránil Maminovi zakončit v předbrankovém prostoru hákováním a přidá se tak k Makljukovi!
     
    35:15
    Alexej Makljukov (BAR) hasil problém v obraně a samostatný únik Okulova přerušil zahákováním domácího hráče zezadu. Trestné střílení ani tentokrát nebylo nařízeno, Makljukov pak mizí během komerční pauzy na trestnou.
     
    30:10
    Zbytečná chyba na domácí straně, která bude zaplacena dvěma trestnými minutami. Konstantin Okulov (CSKA) odpyká chybu při střídání a za příliš mnoho hráčů sedí za mantinelem u časoměřičů.
     
    28:39
    Curtis Valk drzým průnikem spustil melu před brankou domácích, která však probíhala v nepřerušené hře a nastal velký zmatek. Nejlépe se tam zorientoval Jakob Lilja a z bezprostřední blízkosti posílal na branku dorážku, kterou Šaryčenkov kryje!
     
    23:11
    Matt Frattin (BAR) vrazil hokejku mezi ruku a tělo Goldobinovi, což neušlo pozornosti hlavního rozhodčího. Právě za tento přestupek dostává Frattin menší trest.
    21:53 Neuznaný gól CSKA na 3:1
     
    21:53
    Domácí sice dosáhli gólu díky povedené teči Sergeje Andronova v předbrankovém prostoru, ale po debatě u videa uznán není! Důvodem je hra vysokou holí, sklepnutí puku přišlo nad povolenou výškou, což je břevno hokejové branky!
     
    16:27
    Lilja dle názoru hlavních sudích nefauloval, tudíž je gól bez sebemenších problémů uznán!
     
    16:27
    Pozor! Trenér domácích si bere coach challenge, neboť reklamuje údajný faul Lijly na Naumenkova v předbrankovém prostoru!
    16:27 Nikita MICHAJLIS - 2:1
     
    16:27
    Barys právě vstřelil branku!
    V samotném závěru přesilovky však hosté pořádně zatlačili a unavená obrana CSKA už na to nestačila! Svedberg zachytil vyhození domácích na modré a okamžitě nahrál volnému Valkovi. Následovala křížná přihrávka na pravý kruh pro NIKITU MICHAJLISE, který prostřelil Šaryčenkova v domácí brance – 2:1! Asistence: Curtis Valk, Viktor Svedberg.
     
    14:23
    Arťom Sergejev (CSKA) si to chtěl poté se Šestakovem, který seslal k zemi Goldobina, vyříkat. Dal mu jednu poctivou čenichovku, za což dostává jako jediný dvě minuty – hrubost.
     
    11:31
    Mat Robinson (CSKA) je těsně před zahájením další komerční přestávky odeslán na trestnou lavici. Nastalý únik Ševčenka hasil společně se svým kolegou zezadu a na hraně trestného střílení unikajícího forvarda Barysu seknul.
    10:32 Andrej SVĚTLAKOV - 2:0
     
    10:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na dvě branky náskoku a dostávají se do výborné pozice! Krásnou práci v útočném pásmu odvedl Leipsic, bez sebemenších problémů si po krátké přihrávce projel mezi třemi obránci a v ideální čas pustil puk na ANDREJE SVĚTLAKOVA, který kličkou úspěšně překonal Ortia – 2:0! Asistence: Brandan Leipsic.
    07:58 Maxim MAMIN - 1:0
     
    07:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hrubice obrany Barysu a CSKA se díky tomu dostává do vedení! Hned tři hráči z obranného pásma najednou odjeli střídat a celá pětka Moskvy toho využila. Prakticky od vlastní branky byl přesným pasem nalezen na pravém křídle MAXIM MAMIN, který si v situaci 2 na 1 vyměnil puk s Okulovem a pohodlně dostal kotouč do prázdné branky – 1:0! Asistence: Konstantin Okulov.
     
    03:39
    Arkadij Šestakov (BAR) jde jako druhý hráč v zápase na trestnou. Nedokázal správně načasovat bodyček, Goldobina nabral z boku prakticky kolenem a za podrážení už míří na trestnou.
     
    01:08
    Začínáme pěkně zostra. Maxim Šalunov (CSKA) si pomohl v souboji s Videllem držením a je odeslán na dvě minuty za katr.
     
    00:02
    Další ze série zápasů KHL začíná! Úvodní buly sice vyhráli hosté, jenže vytvořili minelu v rozehrávce a najednou byl mezi kruhy sám Andrej Loktionov, jehož střela skončila na tyčce!

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Mamin (Okulov), 11. Světlakov (Leipsic), 37. Slepyšev (M. Robinson, Goldobin) – 17. Michajlis (Valk, Svedberg)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Rykov, Ar. Sergejev, Naumenkov (A) – Slepyšev, Goldobin, Loktionov – Okulov, Šalunov, Mamin (C) – Andronov, P. Karnauchov, Sorkin – Alexandr Popov, Mingačjov, Světlakov – Leipsic.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Metalnikov (A), Makljukov, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko – Panjukov, Šestakov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavreťjev – Parikov, Nikolajev (všichni RUS)

    Diváci: 1 502
    bahis siteleri