Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 0:4 (kon.) | Martin – Detva 3:4 (po pr.) | Spišská N. Ves – Michalovce 2:3 (po pr.)
Poprad – Košice 4:3 (po pr.) | Topoľčany – Zvolen 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:4 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Košice
sk Úterý 08.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Kaufland Super Cup
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný utorkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 1. kola premiérového ročníka Kaufland Super Cup-u. V skupine C, v ktorej sa nachádzajú Košice, Poprad, Michalovce a Spišská Nová Ves uvidíme na popradskom zimnom štadióne duel medzi HK Poprad a HC Košice. Stretnutie sa začína o 18:00.

    Popradskí hokejisti majú za sebou dohromady 6 prípravných stretnutí. Na úvod sa koncom augusta stretli dvakrát na domácom ľade s Liptovským Mikulášom. V prvom zápase nadelili kamzíci Liptákom debakel 13:2, v odvete to už také jednoznačné nebolo a Poprad vyhral 3:2 po nájazdoch. Poprad potom vyhral v Spišskej Novej Vsi 2:4 a čakal ho tradičný Tatranský pohár. Popradčania úvodný duel so Slovanom prehrali 3:5, následne však zvíťazili 6:1 nad slovenskou dvadsiatkou a 4:2 nad Michalovcami a napokon sa stali víťazmi celého 73. ročníka Tatranského pohára.

    Situácia v HC Košice ešte v apríli nevyzerala po finančnej stránke príliš oslnivo, vo východniarskej metropole sa však zrodilo riešenie a klub sa prihlásil do nového ročníka Tipsport ligy. Oceliari odohrali zatiaľ iba jeden prípravný duel, a to 3. septembra na ľade Zvolena, ktorému podľahli jasne 3:0.

    Posledné vzájomné stretnutie medzi Popradom a Košicami sa odohralo 6. marca 2020, Podtatranci vtedy doma zdolali Košičanov 3:1.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Kramár, Müller, Česánek – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Preisinger, Vandas – Matej Paločko, Zagrapan, Lušňák – Mešár, Bjalončík, Matúš Paločko – Šotek

    HC Košice: Sedláček (Riečický) – Pavlin, Baránek, Růžička, Mudrák, Slovák, Deyl, Frič, Cibák – Klhůfek, Eliáš, Michal Chovan – Jenyš, Réway, Havel – Belluš, Pospíšil, Džugan – Milý, Havrila, Jokeľ

    Rozhodca: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel.
     
    Na ľade už máme oba celky. Popradčania odohrajú stretnutie v modrých dresoch, Košičania v bielych.
     
    Na úvod ešte zaznie slovenská štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:07
    Pavlin hľadal prihrávkou do stredného pásma Klhufeka, puk však prenikol cez celé klzisko až ku popradskej bráne a rozohrávajú domáci.
     
    00:44
    Brejčák s Drgoňom sa zahrávali s pukom za vlastnou bránkou pri košickom napádaní, oceliari sa však puku nezmocnili. Oba tímy už po prvýkrát striedajú.
     
    01:14
    Preisinger vystihol košickú rozohrávku a pred bránkoviskom sa mu už ihneď ukazoval Vandas. Snažil sa strieľať, namieril to však iba do košického obrancu Ružičku.
     
    01:42
    Popradčania opätovne získali útočné pásmo a zavreli súpera. Od modrej čiary nahadzoval Ulrych, snažil sa tečovať Handlovský. Nepodarilo sa mu to, Sedláček bezpečne a sebaisto zasiahol.
     
    02:11
    Matej Paločko zo stredného pásma vysunul na útočnej modrej Mareka Zagrapana, na ktorého košická defenzíva zabudla. Zagrapan pokračoval sám na bránku, blafák vyšiel, položil si Sedláčka, nestihol už však bekhendom zakončiť, puk mu skĺzol z čepele a následne bola bránka posunutá.
     
    02:38
    Do útočného pásma sa po dlhšej dobe prebojovali aj hostia z Košíc. Od modrej čiary nahadzoval puk Jakub Cibák. Jeho pokus však bol zblokovaný a strela letela na ochrannú sieť.
     
    03:14
    Zaujímavo to teraz vymyslel Klhufek, ktorý krížnou prihrávkou v strednom pásme vysunul Michala Chovana. Chovan pokračoval sám na bránku, ale takisto ako pred chvíľou na opačnej strane Zagrapan, ani on v blafáku neuspel. Videli sme však dva zaujímavé prieniky na oboch stranách.
     
    03:36
    Vandas v strednom pásme nechtiac narazil do Dávida Mudráka. Vandas padol na ľad, zatiaľ čo Mudrák ostal ostáť, ani to s ním nehlo.
     
    04:24
    Lušňák si spracoval krížnu prihrávku, ale následne ho defenzívnym bodyčekom k mantinelu pritlačil Tomáš Slovák a Lušňákova jazda po krídle sa skončila.
     
    05:07
    Matúš Paločko napadol košickú rozohrávku a na modrej čiare sa mu podarilo získať puk. Vysúval Bjalončíka, ktorý strieľal spomedzi kruhov a Sedláček musel použiť vyrážačku.
     
    06:02
    Ďalšia zaujímavá príležitosť pre kamzíkov. Prihrávka Svitanu dorazila až do stredného pásma na Skokana, ktorý bekhendovou žabkou pred bránku vysunul Marcela Haščáka. Haščák si to pripravil na strelu, zasiahol ňou však len rameno gólmana Sedláčka.
     
    06:19
    Poprad si ako prvý zahrá v zápase presilovku. Žiga Pavlin odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
     
    06:34
    Kvôli postaveniu hráča v bránkovisku sa vhadzovalo v strednom pásme, domáci však získali tretinu. Svitana strieľal spoza pravého kruhu, Skokan tečoval prihrávku a mieril to na Sedláčkov betón.
     
    07:21
    Haščák po prihrávke Drgoňa za ľavý kruh okamžite z prvej pálil. Sedláček sa stihol pohodlne presunúť a vyraziť puk hokejkou.
     
    07:54
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú ponúknutú presilovku. Zdalo sa, že kamzíci prídu o pásmo, Haščák to však zachránil. Posunul nižšie na ľavý kruh Preisingerovi, ktorý sa pretlačil pred bránku, no zadovkou ešte spätne našiel PATRIKA SVITANU a ten sa strelou trafil do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Marcel Haščák.
     
    08:46
    Muller si nakorčuľoval medzi kruhy a spracoval si dobrú prihrávku od Lušňáka. Následne to chcel trafiť medzi betóny, ale Jakub Sedláček mal tento priestor včas prikrytý.
     
    09:14
    Popradská ofenzíva napreduje. Ďalšiu akciu rozbehol po krídle Vandas, spätne dával dozadu na Kramára, ktorý zakončoval švihom, strela ešte bola tečovaná a letela vedľa brány.
     
    09:43
    Po dlhšej dobe sme videli aj niečo smerom na popradskú bránu. Po pravom krídle potiahol puk obranca Marek Baránek. Strieľal spoza kruhu, pokus bol zblokovaný a skončil na ochrannej sieti.
     
    10:44
    Dvojica popradských hráčov napádala košickú rozohrávku. Oceliari si však nedovolili zaváhať a puk domácim neponúkli zadarmo.
     
    11:42
    Svitana sa nepúšťal už dopredu, radšej puk dozadu prenechal Ulrychovi. Oba tímy už v tejto chvíli posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    12:24
    Košice dali gól!
    Počas avizovaného trestu na domácej strane Košice vyrovnávajú. Pred bránkou bola situácia nepriehľadná. Milého bekhendovú strelu Vošvrda vyrazil na hokejku Jokeľa. Jokeľ strieľal spomedzi kruhov, Vošvrdovi puk prepadol a z bránkoviska ho do brány dorazil zblízka MATÚŠ HAVRILA.
    Asistencie: Oliver Jokeľ, Juraj Milý.
     
    13:24
    Košičania opäť smerovali dopredu. Po pravom krídle prenikal do pásma Martin Belluš, bol však pri mantineli zastavený a nemohol prihrávať.
     
    13:49
    Matúš Paločko to skúsil individuálnou krídelnou akciou. Zakončil to strelou príklepom z uhla, ktorá mierila priamo na výstroj Sedláčeka.
     
    14:26
    Šotekova prihrávka zo stredného pásma ďaleko neprenikla, skončila na košických hokejkách a oceliari ihneď otáčali smer hry.
     
    15:15
    Košice si zahrajú prvú presilovú hru v stretnutí. Patrik Svitana si odsedí dve minúty za podrazenie.
     
    15:36
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú gól vo vlastnom oslabení. V šermovačke pri popradskej striedačke boli napokon úspešnejší domáci. Preisinger pretlačil puk preč, vysunul na krídlo Handlovského, ktorý pokračoval sám do nájazdu na bránu. Sedláček vyrážal, prikorčuľoval späť MIROSLAV PREISINGEr a z dorážky sa nemýlil.
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    16:28
    Domácim sa podarilo znovu zastaviť košickú rozohrávku a zachytiť puk vo vlastnom pásme. Haščák so Skokanom to urobili dobre a získali ďalšie cenné sekundy.
     
    17:28
    Patrik Svitana sa vrátil na ľad oddýchnutý z trestnej lavice a snažil sa vysunúť do brejku. Napokon to nevyšlo, zabránil však zakázanému uvoľneniu.
     
    18:13
    Trošku vzájomnej šermovačky a obsekávačky proti sebe predviedli Lukáš Handlovský s Matúšom Havrilom. Obaja sú vylúčení na dve minúty za seknutie.
     
    19:23
    Svitana stihol zachytiť Skokanovu nie veľmi dobrú prihrávku. Strieľal napokon jemne od modrej čiary, Jakub Sedláček nemal problém so zachytením strely.
     
    19:32
    Drgoň posunul puk dozadu Haščákovi, ktorý sa dostal k strele spomedzi kruhov. Namieril to však priamo do stredu tela na Sedláčka.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej zaujímavej tretine sme videli tri góly. Domáci šli do vedenia po góle Svitanu, v 13. minúte však vyrovnával Havrila. Kamzíci si však vedenie vrátili späť v priebehu 16. minúty, keď sa presadil Preisinger.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:16
    Svitana vkorčuľoval do útočného pásma a zadovkou na modrú čiaru sa snažil hľadať Handlovského, ktorého strela však bola zblokovaná.
     
    20:41
    Košičania pokračovali do útočného pásma, no Klhufekovi vbehol do tretiny skôr spoluhráč a je z toho iba postavenie mimo hry.
     
    21:22
    Vidíme ofsajd aj na opačnej strane klziska. Pri prechode do pásme si nerozumeli Vandas s Preisingerom a hra je prerušená opäť.
     
    22:06
    V rohu klziska vybojoval puk Martin Pospíšil. Pretlačil sa na ľavý kruh a bekhendom zakončoval k vzdialenejšej žrdi. Vošvrda vytiahol lapačku a pohotovo zakročil.
     
    22:31
    Poprad dal gól!
    Poprad v úvode druhej tretiny zvyšuje svoj náskok. Dobrú prácu odviedol Bjalončík, ktorý bekčekom získal puk ešte v pásme. Ihneď otočil hru a prihrávkou pred bránku našiel MATÚŠA PALOČKA a ten strelou zblízka z prvej doklepol puk do brány.
    Asistencia: Peter Bjalončík.
     
    23:18
    Súboje o puk v rohu klziska pri mantineli sa napokon skončili víťazstvom Popradu. Haščák dával puk pred bránku, kde však nik pripravený nestál.
     
    23:39
    Lušňák sa vyhýbal Dalhuisenovej tvrdej delovke a zrejme utrpel bolestivý pád. S pomocou spoluhráčov odkorčuľoval na striedačku, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    24:34
    Košičania poslali puk iba jemne po mantineli preč von z obranného pásma, aby z toho nebol icing. Oba tímy striedajú, novú akciu rozohráva spoza Vošvrdu Brejčák.
     
    25:36
    Po ľavom krídle dopredu smeroval Martin Belluš, ktorý nenabral veľkú rýchlosť, ale strelou spoza obrancu ohrozil bránku. Vošvrda mal pripravenú lapačku a ihneď dokázal reagovať.
     
    26:37
    Na pravé krídlo dostal prihrávku Žiga Pavlin a strelou spoza pravého kruhu to skúsil. Jeho zakončenie smerovalo priamo na výstroj gólmana Vošvrdu, ktorý prerušil hru.
     
    26:53
    V útočnom pásme stihol vybojovať puk vďaka dobrej práci Pavel Klhufek a ihneď na pravom kruhu prenechával Michalovi Chovanovi, ktorý sa pretlačil do pásma, obtočil sa okolo brány. Dával pred bránku, ale už tam boli len domáci hráči.
     
    27:56
    Cibák dokázal dobrou prihrávkou za ľavý kruh nájsť Pavla Jenyša, ktorý okamžite z prvej zakončoval. Jeho strelecký pokus letel priamo na Vošvrdu, ktorý sebaisto zakročil.
     
    29:28
    Košice dali gól!
    Košickí oceliari znižujú vedenie Popradu. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Džugan potiahol akciu po pravom krídle. Napokon posunul prihrávku pred bránku na hokejku PATRIKA FRIČA a ten bekhendom pomedzi Vošvrdove betóny dorazil.
    Asistencia: Róbert Džugan.
     
    29:58
    Tak aj v druhej tretine sa nám to trochu rozbehlo. Po košickom gólovom úniku mali príležitosť z brejku aj domáci. Svitana vysunul na útočnú modrú Marcela Haščáka, ktorý pokračoval sám na Sedláčeka, no zakončil iba do jeho ľavého betónu.
     
    30:09
    Poprad bude hrať v oslabení. Dominik Kramár si odsedí dve minúty za držanie.
     
    30:49
    Úvod presilovej hry Košičanom veľmi nevychádza. Domácim hokejistom sa už na dvakrát podarilo vyhodiť puk preč z obranného pásma.
     
    31:28
    Prihrávku z hokejky Pospíšila zachytil v obrannom pásme Zagrapan a ihneď vyhodením puku oslobodzoval svoj tím.
     
    31:55
    Výbornú krížnu prihrávku dostal z hokejky Milého na opačnej strane Martin Réway. Zakončoval okamžite z prvej z uhla, Vošvrda sa však stihol včas presunúť.
     
    32:48
    Po pravom krídle sa už dopredu rozbiehal Patrik Frič. Nebol však v útočnom pásme včas a bolo z toho len zakázané uvoľnenie.
     
    33:01
    Presilovú hru získava Poprad. Róbert Džugan dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    33:50
    Popradčania sa dostali po druhýkrát do pásma, nevedeli sa však správne rozostaviť a prihrať si. Hostia vyhodili preč a získavajú cenné sekundy.
     
    34:34
    Dalhuisen po modrej čiare nabíjal Vandasovi, ktorý skúšal páliť z prvej. Prízemnú strelu však gólman Sedláček bezpečne vyrazil.
     
    35:00
    V závere presilovky pálil od modrej čiary Dalhuisen. Jeho delovku však opäť Sedláček úspešne vyrazil a Košice by už toto oslabenie mali ubrániť.
     
    35:38
    Puk pri mantineli v útočnom pásme zachytil David Ružička a posielal ho z otočky na bránu. Vošvrda vyrážal pred seba, mal tam spoluhráčov.
     
    36:00
    Uvidíme hru vo formáte štyroch proti štyrom. Po dve minúty za hrubosť dostávajú Matúš Paločko a Jakub Cibák.
     
    37:04
    Skokan pri zadnom mantineli nepustil k puku Michala Chovana a domáci môžu upokojiť rozohrávku a založiť nový útok.
     
    37:50
    Haščák urobil otočku na obrannej modrej čiare, následne si posunul puk dopredu, ale potom už oň prišiel a Košičania znovu mohli otočiť smer hry.
     
    38:23
    Vandas v útočnom pásme krížnou prihrávkou na ľavý kruh našiel Handlovského, ktorý pálil z prvej. Prízemnú strelu namieril do betónu Jakuba Sedláčka.
     
    39:12
    Dalhuisen si spracoval puk na modrej čiare a príklepom vypálil. Sedláček vyšiel z bránky, zachytil strelu, ale obzeral sa okolo. Nebol si stopercentne istý, že ju zachytil.
     
    39:24
    Domáci vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej čiary tentokrát pálil Drgoň. Jeho projektil mieril priamo na hruď Sedláčka a košický brankár si poradil.
     
    39:50
    Domáci ostali ešte v útočnom pásme a vytvorili si ďalšiu streleckú možnosť. Po krížnej prihrávke za ľavý kruh strieľal z prvej Brejčák. Strela mu úplne nevyšla a pre Sedláčka to bolo ľahké sústo.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná dvadsaťminútovka priniesla dva góly. Domáci najprv strelili tretí gól v 23. minúte, kedy sa presadil Matúš Paločko. Košice sa opäť dostali na rozdiel jedného zásahu, keď v 30. minúte na 3:2 znižoval Frič.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:21
    Brejčák si všimol, že pred bránku mu korčuľuje Skokan, a tak spoza ľavého kruhu nahadzoval puk. Skokan netečoval, puk letel na zadný mantinel.
     
    40:58
    Zaváhanie v kľučke urobil v obrannom pásme Mudrák a ihneď to využil Michael Vandas, ktorý otočil hru, šiel sám na bránku. Bekhendom však zakončoval len do betónu Sedláčka.
     
    41:53
    K strele spoza ľavého kruhu sa dostal Žiga Pavlin. Jeho strelecké zakončenie bolo zblokované a letelo na zadný mantinel.
     
    42:12
    Košičania ostali ešte nejaký čas v útočnom pásme. Poprad bol statický, hostia to však nevyužili a napokon ďalšiu strelu neposlali.
     
    43:04
    Dalhuisen udržal útočné pásmo a odrazený puk sa dostal k Lušňákovi, ktorý prihrávkou z rohu klziska hľadal pred bránou Bjalončíka. Skackavý puk však Bjalončík vo vzduchu nedokázal trafiť ani skrotiť.
     
    43:42
    Poprad je za vlastnou bránkou, oba tímy opäť priebežne striedajú svoje formácie.
     
    44:17
    Kamzíci budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu za seknutie si sadá Pavel Jenyš.
     
    44:50
    Odrazený puk od zadného mantinelu sa dostal pred Sedláčka, ktorý ho rýchlo upratal preč a puk potom cez celé klzisko vyhodil Pavlin.
     
    45:24
    Počas vlastného oslabenia po odrazenom puku unikol do úniku Róbert Džugan a bol faulovaný Svitanom, ktorý ho hákoval. Nariadené je trestné strieľanie.
     
    45:24
    Džugan nájazd nepremenil. Nakorčuľoval si k pravému kruhu, potom to skúšal priamo strelou, trafil však iba pravý Vošvrdov betón.
     
    46:02
    Poprad samozrejme pokračuje v presilovej hre. Domáci sú v útočnom pásme, od modrej čiary pálil Dalhuisen. Mieril na zadný mantinel, kamzíci sa ešte chvíľu udržali, ale po uniknutej prihrávke dokázali hostia puk vyhodiť.
     
    46:28
    Oceliari prežili toto oslabenie bez inkasovaného gólu. Hrá sa opäť v plnom počte na oboch stranách.
     
    47:02
    Matúš Paločko zrýchlil po pravom krídle a z kruhu prihral medzi kruhy Petrovi Bjalončíkovi, ktorý zakončoval z prvej už v podstate v páde. Namieril to priamo do stredu Sedláčka.
     
    47:53
    Skokan vybojoval pre svoj tím útočné pásmo. Prenechal Svitanovi, ktorý nabíjal na modrú čiaru Dalhuisenovi. Jeho delovka z prvej mierila na Sedláčkovu vyrážačku.
     
    48:37
    V krátkom časovom slede druhá presilovka pre Poprad. Jakub Cibák je vylúčený na dve minúty za
     
    49:30
    Svitana posielal prihrávku medzi kruhy Bjalončíkovi, ktorý sa chcel ešte predrať bližšie pred bránku. Napokon však nezakončil a hostia sa oslobodili.
     
    49:52
    Oceliari opäť úspešne vyhadzujú puk. Tentokrát sa o to postaral Pavel Jenyš a domáci musia začínať znovu spoza Vošvrdu.
     
    50:34
    Tri sekundy pred koncom trestu Cibáka prichádza ďalši trest na strane Košíc. David Ružička dostáva 10 minút za nešportové správanie, keďže vyhodil do vzduchu spadnutú hokejku.
     
    51:00
    Pred bránku sa z rohu klziska sympaticky prepracoval Peter Bjalončík, zakončoval z tesnej blízkosti, mieril však len na Sedláčkov betón.
     
    51:12
    Tentokrát sa vylučuje na popradskej strane a presilovku si zahrajú oceliari. Boris Česánek dostáva dve minúty za držanie.
     
    51:24
    Košičania po vyhratom buly v pásme ihneď rozbehli presilovku. Strieľať spoza ľavého kruhu chcel Réway, mieril to priamo do Vošvrdovej lapačky.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 380 divákov.
     
    52:11
    Dobrú prihrávku posúval Pospíšil z ľavého kruhu medzi kruhy na Džugana, jeho strela z prvej však mierila na Vošvrdov betón.
     
    52:21
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia. JURAJ MILÝ dostal prihrávku na pravom kruhu. Chvíľu počkal, Vošvrda šiel na kolená, nezakryl si priestor nad lapačkou a presne tam Milý ideálne trafil.
    Asistencie: Martin Réway, Michal Chovan.
     
    53:42
    Viaceré súboje o puk v strednom a obrannom pásme Popradu dlho nemali víťaza, napokon sa puku ujali Popradčania, ale po chvíli oň tiež prišli.
     
    54:11
    Košičania zle striedali a je z toho trest pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Réway.
     
    54:41
    Vandas na dvakrát spoza pravého kruhu strieľal. Prvá strela bola odrazená, tak to skúsil po druhýkrát a mieril to mimo priestoru bránky.
     
    55:18
    Domáci si posúvali puk v týchto chvíľach po mantineli. Dalhuisen to už riešil strelou od modrej čiary. Sedláček zachytával a hra bola prerušená.
     
    55:52
    Ocelari dokázali zásluhou Friča opäť vyhodiť puk preč z obrannej tretiny, Popradčania sa opäť nasťahovali a rozvíjajú presilovku.
     
    56:24
    Drgoň dostal prihrávku na modrú čiaru od Svitanu a rozhodol sa páliť. Tvrdo však nastrelil iba košického protihráča a hostia potom dostali puk preč z tretiny, už potrebovali prestriedať.
     
    57:22
    Poprad v závere tretej tretiny získava presilovú hru. Marek Baránek dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    57:50
    Dalhuisen dvakrát pálil od modrej. Jeho prvá strela Sedláčkovi vypadla do bránkoviska. Košičania sa snažili vyhodiť, puk však zachytil na modrej znovu Dalhuisen a pálil. Druhou strelou už nastrelil protihráča a Košice sa oslobodili.
     
    58:20
    Udržanie puku v útočnom pásme popradským hokejistom teraz nevyšlo. Puku sa ujal pri mantineli Slovák a poslal ho preč kade ľahšie.
     
    59:28
    Z trestnej lavice naskočený Baránek sa chcel zapojiť do brejku, Drgoň mu však v tom zabránil, vrátil sa rýchlo dozadu a získal ako prvý puk.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Tretia tretina dopadla z pohľadu skóre lepšie pre Košičanov, ktorí dokázali vyrovnať. V 53. minúte počas presilovky skóroval Milý. Nasleduje päťminútové predĺženie po troch hráčoch na oboch stranách.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:22
    Dávid Skokan získal v útočnom pásme prenechaný puk z hokejky Svitanu, pokračoval pred bránku, natlačil sa, kľučkou sa uvoľnil, blafák na bekhend mu už však vypichol brankár Sedláček.
     
    61:12
    Haščák vyrazil dopredu po pravom krídle. Napokon sa z kruhu rozhodol zakončiť. Sedláček prikrýval a nedovolil dorážať.
     
    61:30
    Vandas spadol v útočnom pásme, a tak sa otvoril priestor pre Milého, ktorý vykorčuľoval po krídle. Strieľal z pravého kruhu, zakončenie však bolo blokované na ochrannú sieť.
     
    61:56
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú rozhodujúci gól a stávajú sa víťazmi zápasu. Handlovský získal puk v obrannom pásme, vysunul po krídle PETRA BJALONČÍKA, ktorý namieril na ľavom kruhu a vystrelil popri Sedláčkovej lapačke.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak napokon ďalší bod vďaka výhre v predĺžení získavajú kamzíci, v predĺžení rozhodol gólom Bjalončík.
    Ďakujeme za pozornosť. (20:22:11)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Svitana (Preisinger, Haščák), 16. Preisinger (Handlovský), 23. Paločko (Bjalončík), 62. Bjalončík – 13. Havrila (Jokeľ, Milý), 30. Frič (Džugan), 53. Milý (Réway, Chovan)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Kramár, Müller, Česánek – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Preisinger, Vandas – Matej Paločko, Zagrapan, Lušňák – Mešár, Bjalončík, Matúš Paločko – Šotek
    HC Košice: Sedláček (Riečický) – Pavlin, Baránek, Růžička, Mudrák, Slovák, Deyl, Frič, Cibák – Klhůfek, Eliáš, Michal Chovan – Jenyš, Réway, Havel – Belluš, Pospíšil, Džugan – Milý, Havrila, Jokeľ

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 380
    bahis siteleri