Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 0:4 (kon.) | Martin – Detva 3:4 (po pr.) | Spišská N. Ves – Michalovce 2:3 (po pr.)
Poprad – Košice 4:3 (po pr.) | Topoľčany – Zvolen 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:4 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
HC Košice
sk Úterý 08.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Kaufland Super Cup
Partner:
     
    61:56
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú rozhodujúci gól a stávajú sa víťazmi zápasu. Handlovský získal puk v obrannom pásme, vysunul po krídle PETRA BJALONČÍKA, ktorý namieril na ľavom kruhu a vystrelil popri Sedláčkovej lapačke.
     
    52:21
    Košice dali gól!
    Oceliari využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia. JURAJ MILÝ dostal prihrávku na pravom kruhu. Chvíľu počkal, Vošvrda šiel na kolená, nezakryl si priestor nad lapačkou a presne tam Milý ideálne trafil.
    Asistencie: Martin Réway, Michal Chovan.
     
    29:28
    Košice dali gól!
    Košickí oceliari znižujú vedenie Popradu. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Džugan potiahol akciu po pravom krídle. Napokon posunul prihrávku pred bránku na hokejku PATRIKA FRIČA a ten bekhendom pomedzi Vošvrdove betóny dorazil.
    Asistencia: Róbert Džugan.
     
    22:31
    Poprad dal gól!
    Poprad v úvode druhej tretiny zvyšuje svoj náskok. Dobrú prácu odviedol Bjalončík, ktorý bekčekom získal puk ešte v pásme. Ihneď otočil hru a prihrávkou pred bránku našiel MATÚŠA PALOČKA a ten strelou zblízka z prvej doklepol puk do brány.
    Asistencia: Peter Bjalončík.
     
    15:36
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú gól vo vlastnom oslabení. V šermovačke pri popradskej striedačke boli napokon úspešnejší domáci. Preisinger pretlačil puk preč, vysunul na krídlo Handlovského, ktorý pokračoval sám do nájazdu na bránu. Sedláček vyrážal, prikorčuľoval späť MIROSLAV PREISINGEr a z dorážky sa nemýlil.
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    12:24
    Košice dali gól!
    Počas avizovaného trestu na domácej strane Košice vyrovnávajú. Pred bránkou bola situácia nepriehľadná. Milého bekhendovú strelu Vošvrda vyrazil na hokejku Jokeľa. Jokeľ strieľal spomedzi kruhov, Vošvrdovi puk prepadol a z bránkoviska ho do brány dorazil zblízka MATÚŠ HAVRILA.
    Asistencie: Oliver Jokeľ, Juraj Milý.
     
    07:54
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú ponúknutú presilovku. Zdalo sa, že kamzíci prídu o pásmo, Haščák to však zachránil. Posunul nižšie na ľavý kruh Preisingerovi, ktorý sa pretlačil pred bránku, no zadovkou ešte spätne našiel PATRIKA SVITANU a ten sa strelou trafil do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Marcel Haščák.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Svitana (Preisinger, Haščák), 16. Preisinger (Handlovský), 23. Paločko (Bjalončík), 62. Bjalončík – 13. Havrila (Jokeľ, Milý), 30. Frič (Džugan), 53. Milý (Réway, Chovan)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Kramár, Müller, Česánek – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Preisinger, Vandas – Matej Paločko, Zagrapan, Lušňák – Mešár, Bjalončík, Matúš Paločko – Šotek
    HC Košice: Sedláček (Riečický) – Pavlin, Baránek, Růžička, Mudrák, Slovák, Deyl, Frič, Cibák – Klhůfek, Eliáš, Michal Chovan – Jenyš, Réway, Havel – Belluš, Pospíšil, Džugan – Milý, Havrila, Jokeľ

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel

    Diváci: 380
    bahis siteleri