Magnitogorsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Minsk – Kazaň 4:5 (kon.)
Dynamo Moskva – Jaroslavl 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 5:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Středa 09.09.2020, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Nikolaj PROCHORKIN - 3:1
     
    59:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je o osudu zápasu rozhodnuto! Amur musel spěchat pro puk do vlastního pásma, kde ovšem od levého mantinelu dokázal přesně do prázdné branky zakončit NIKOLAJ PROCHORKIN, který tak vstřelenou brankou dokumentuje povedený výkon domácích.
    Bez asistence.
    27:23 Maxim KARPOV - 2:1
     
    27:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    I v početní nevýhodě se domácí celek poprvé v tomto utkání dostává do vedení! Amur totiž propadl při zakládání protiútoku, najednou jsme sledovali přečíslení domácích. Protiútok táhl Nestrašil, který senzační přihrávkou našel v tandemu najíždějícího MAXIMA KARPOVA, jenž střelou bez přípravy zamířil nad Langhamera.
    Asistence: Andrej Nestrašil, Arťom Zemčonok.
    26:11 Archip NĚKOLENKO - 1:1
     
    26:11
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nápor domácích hráčů nakonec končí vyrovnávací trefou! Metallurgu se totiž opět povedlo vyhrát vhazování, načež od modré čáry nahazoval směrem na branku Jakovlev. Poletující kotouč dokonale tečoval ARCHIP NĚKOLENKO, kterému se povedlo zamířit přesně pod horní konstrukci. Regulérnost branky zkoumalo ještě video!
    Asistence: Jegor Jakovlev, Igor Švyrjov.
    02:25 Gleb KORJAGIN - 0:1
     
    02:25
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se z první větší šance dostává do vedení! Až před brankáře si to namířil Pjanov, který ovšem na Košečkina nevyzrál. Poté se puk odrazil od helmy domácího Dronova směrem do brankoviště, kde měl lehkou práci GLEB KORJAGIN, kterému se povedlo dotlačit kotouč až do odkryté branky.
    Asistence: Valentin Pjanov, Vladimir Butuzov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 27. Několenko (J. Jakovlev, Švyrjov), 28. Karpov (A. Nestrašil), 60. Prochorkin – 3. Korjagin (Pjanov, V. Butuzov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Olkinuora) – J. Jakovlev (A), Dronov, Minulin, Pašnin (A), Zemčonok, N. Chlystov, Nilolajev, J. Platonov – S. Plotnikov (C), Prochorkin, Karpov – Beck, Lammikko, Pesonen – Potěchin, A. Nestrašil, Čibisov – Švyrjov, Několenko, Korobkin.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – V. Vasiljev, S. Těreščenko, Sergijenko, Turbin, Alexandrov, Ignatovič (A), Zimin – Železkov, Golubev (C), Polunin – Gorškov, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – Fajzullin, Pjanov, V. Butuzov – Kamalov, Korjagin.

    Rozhodčí: Naumov, Ščenjov – Gorděnko, Sysujev
    bahis siteleri