Skalica – Nové Zámky 2:9 (kon.) | Michalovce – Poprad 0:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:4 (po pr.)
Nitra – HC Slovan 5:7 (kon.) | Dubnica – Topoľčany 5:6 (kon.) | Martin – Lipt. Mikuláš 1:0 (kon.)
Spišská N. Ves – Košice 2:4 (kon.) | Detva – Banská Bystrica 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HK Nitra
5:7 (3:3, 1:1, 1:3)
HC Slovan Bratislava
sk Čtvrtek 10.09.2020, 18:00 • Nitra Aréna • Kaufland Super Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia napokon definitívne rozhodujú o svojom víťazstve. Bačík vyhadzoval puk z obrannej tretiny, čo zachytil MILAN KYTNÁR a v útoku na dvakrát trafil do prázdnej bránky. Pripisuje si tak presný zásah v oslabení.
     
    59:25
    Cowley ostáva na striedačke. Nitra tak bude hrať so šiestimi korčuliarmi. Vhadzovať sa bude pred bránkou Durného po jeho ľavej ruke.
     
    59:25
    Domáci brankár odkorčuľoval na trestnú lavicu a Jendek sa pokúšal zakončiť do prázdnej bránky, ale v súboji neuspel a napokon sám fauloval. Dominik Jendek v samom závere tretej tretiny oslabí svoj tím za hrubosť a Nitra má skvelú šancu na vyrovnanie.
     
    56:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Vynikajúci zápas prináša ďalší gól! Slovan sa dostal do prečíslenia troch proti dvom. To potiahol JAKUB SUKEĽ, ktorý si puk stiahol cez celé pásmo až pred bránku. Odtiaľ z uhla zakončoval a Cowley puk iba vyrazil pred seba. Tam stál domáci obranca Švarný, ktorý si ho nechtiac zrazil do vlastnej bránky. Presný zásah je pripísaný Sukeľovi.
     
    55:35
    Nitra dala gól!
    Domáci tím využíva presilovku a vyrovnáva na 5:5! Postaral sa o to JACOB CARDWELL, ktorý prudkou strelou od modrej čiary zúžitkoval Tvrdoňovu prihrávku od mantinelu. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    54:36
    Rozhodcovia v týchto minútach prísne trestajú každí porušenie pravidiel. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie hosťujúci Samuel Buček a Nitra bude mať vynikajúcu šancu na vyrovnanie.
     
    52:14
    Nitra sa napokon v dôležitej časti zápasu bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Andrej Šťastný.
     
    50:15
    Jendek trestné strieľanie nepremieňa! V zakončení sa puk pokúsil dostať k ľavej žrdi bránky, ale Cowley si počkal a priestor dobre vykryl. Pokračuje sa preto bez zmeny skóre.
     
    50:15
    Jendek sa vo vlastnom oslabení dostal do úniku, ale záchrannú brzdu za ním zatiahol útočník Kollár. Slovan bude mať po podrazení vo vlastnom oslabení k dispozícii trestné strieľanie.
     
    49:52
    Hostia sa budú brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie Michal Jasenec.
     
    47:08
    Obrovská šanca hostí! Opäť to strelecky skúšal O'Donnell, no trafil iba pravú hornú spojnicu bránky. Nitra mala teraz veľké šťastie, že neinkasovala.
     
    46:19
    Toto ale nitrianskym hráčom nepomôže. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie aj Slovák.
     
    45:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia napokon využívajú svoj drvivý preislovkový tlak. MARIÁN STUDENIČ dostal prihrávku za pravý kruh, trochu sa povysunul dopredu a prudkou strelou prekonal Cowleyho. Asistencia: Andrej Meszároš.
     
    44:14
    Slovan si zahrá presilovku. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za sekanie Roman Žitný.
     
    42:26
    Vynikajúca šanca domáceho tímu! Šťastný bol po buly priamo pred bránkou, kde tečoval nahodený puk, ale Durný sa vynikajúco presunul a podržal svoj tím.
     
    40:37
    Hostia sa budú brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za faul lakťom Dalibor Bortňák.
     
    37:46
    Od modrej čiary prudko vystrelil Valach a puk iba poskakoval pred bránkou. V tomto priestore chcel urobiť poriadok Tomáš Hrnka, ale prehranl to s razanciou a dostáva dvojminútový trest za krosček.
     
    35:26
    Opäť vynikajúca práca hosťujúceho tímu. Bortňák zabojoval na pravej strane pri mantineli, kde sa po efektnej otočke zbavil súpera a potom krížne prihral Maierovi, no ten strieľal iba do betónov gólmana Cowleyho.
     
    32:33
    Slovan získava presilovku v podstate zadarmo, pretože Nitrania hrali so šeistimi korčuliarmi. Trest si odsedí Marek Tvrdoň.
     
    31:45
    Hosťujúci Kytnár ostal chvíľu ležať na ľade po súboji s Holešinským a rozhodcovia hru pre istotu prerušili. Kytnár potom po vlastných odkorčuľoval na striedačku, odkiaľ sa vydal do útrob štadióna. Tam zrejme bude pokračovať jeho ošetrenie.
     
    30:03
    Slovan sa dostal do prečíslenia dvoch proti jednému. Puk po pravej strane potiahol O'Donnell a na ľavo mal Ziga, no napokon sa rozhodol všetko zobrať na seba. Jeho pokus si ale pri bližšej žrdi postrážil Cowley.
     
    26:26
    A obrovskú šancu videli diváci aj na opačnej polovici klziska! Opäť pochybila defenzíva, po chybe sa Kundrik dostal priamo pred pravú žrď, ale tam príliš dlho zaváhal a napokon premrhal príležitosť na presné zakončenie.
     
    25:37
    Nitra sa dostala do ďalšej gólovej šance! Na hokejke ju mal Slovák, ktorý chcel využiť zaváhanie O'Donnella. Marek Slovák prudko vystrelil z pravého kruhu a potom pred bránkou aj sám dorážal, ale Slovan v oboch prípadoch podržal Durný.
     
    24:43
    Nitra dala gól!
    Vynikajúci zápas pokračuje! Nitra mala výhodu pri avizovanom vylučení a využila ju gólovo. MAREK SLOVÁK ostal osamotený na hranici ľavého kruhu, kam prišla aj presná prihrávka a skúsený útočník sa už nemýlil. Golman Durný sa síce presúval, ale veľa šancí na zákrok nemal. Asistencia: Branislav Mezei, Adam Dauda.
     
    24:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia sa štvrtýkrát v zápase ujímajú vedenia! Po tomto góle si bude popol na hlavu sypať domáci Pupák, ktorý v strednom pásme stratil puk a do samostatného úniku pustil SAMUELA PETRÁŠA. Ten sa nemýlil. Bez asistencií.
     
    21:50
    Slovan si vypracoval útok dvoch proti jednému! Na jeho konci Studenič posúval puk do ľavedj strany na Sukeľa, ale ten trafil iba betóny vynikajúco sa presúvajúceho Cowleyho.
     
    21:13
    Slovan sa usadil v pásme a súpera poriadne pritlačil! Najväčšiu šancu mal Kytnár, ktorý si urobil priestor pri ľavej žrdi, ale jeho dorážky Cowleyho neprekvapili.
     
    18:07
    Šťastný je po ošetrení späť na ľadovej ploche a ihneď pripravil spoluhráčovi gólovú šancu! Jeho presná prihrávka pristála medzi kruhmi na hokejke Daudu, ale jeho strelecký pokus efektným semafórom zneškodnil Durný.
     
    16:52
    Nitra dala gól!
    Teraz už spolupráca Lantoši – Dauda slávi úspech! Prvý menovaný puk efektne prihral cez trojicu hráčov súpera a ADAM DAUDA už pred bránkou nezaváhal a vyrovnal na 3:3. Asistencia: Róbert Lantoši.
     
    14:52
    Andrej Šťastný okamžite odišiel do útrob štadióna, kde bude pokračovať jeho ošetrenie. Hokejkou ho do tváre zasiahol Juraj Valach, ktorý za to dostáva trest 2+2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    14:45
    Krátko po buly padol na ľadovú plochu Andrej Šťastný, ktorý podľa všetkého dostal hokejkou do tváre. Rana mu ihneď začala krvácať, ale v hre sa pokračuje.
     
    13:32
    Slovan Bratislava dal gól!
    Diváci sa zatiaľ nemajú na čo sťažovať! Okamžite po inkasovanom góle sa hostia presunuli do útočnej tretiny, kde sa presadil BRANISLAV RAPÁČ a tretíkrát poslal Slovan do vedenia. Asistencie: Dalibor Bortňák, Samuel Buček.
     
    13:09
    Nitra dala gól!
    A opäť je vyrovnané. Nitrianski hráči využili svoju súvislú aktivitu, keď ostal DENIS PÄTOPRSTÝ úplne nepokrytý na vonkajšej hranici pravého kruhu. Po krížnej prihrávke sa ihneď oprel do strely a mieril presne. Asistencia: Ivan Švarný.
     
    10:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia sa druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia. SAMUEL BUČEK ostal osamotený pred bránkou súpera, dostal dobrú prihrávku a bekhendom v presilovke prekvapil nitrianskeho gólmana. Bez asistencií.
     
    10:05
    Nitra mohla skórovať vo vlastnom oslabení! Zigo sa pokúšal prihrávať spoluhráčom, ale našiel iba Lantošiho. Ten bol stíhaný, no pokúsil sa o únik, ale napokon spoza medzikružia vystrelil iba vedľa vzdialenejšej žrde.
     
    09:22
    Slovan zahodil veľkú presilovkovú šancu! Zigo posunul puk priamo pred bránku, kde bol Buček, ale ten zoči-voči Cowleymu neuspel.
     
    08:25
    Brániť sa bude aj Nitra. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Tomáš Hrnka.
     
    05:36
    Nitra dala gól!
    Je vyrovnané! Nitra okamžite obsadila útočné pásmo a na súperovho brankára vyvinula veľký tlak. Od modrej čiary najskôr vystrelil Cardwell, ale jeho pokus Durný ešte vyrazil pred seba. Medzi kruhmi však hostia puk nedokázali upratať a to šikovne využil MAREK TVRDOŇ. Asistencia: Jacob Cardwell.
     
    05:16
    Slovan sa bude brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za krosček Martin Štajnoch.
     
    04:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Rapáč mal puk na hokejke v pravom kruhu, ale bol dobre bránený a rozhodol sa prihrávať. Po ľavej ruke si priamo pred bránku nakorčuľoval DALIBOR BORTŇÁK a ten už pred Cowleym nezaváhal. Puk dostal priamo na hokejku a iba ho umiestnil k bližšej žrdi. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    00:30
    Zápas sa začal, ale po vhodení úvodného buly sa puku nikto nedotkol. Prvých 30 sekúnd dnešného duelu tak hráči symbolicky protestujú proti pandemickým opatraniam, ktoré zasahujú aj do organizácie hokejových stretnutí.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 6. Tvrdoň (Cardwell), 14. Pätoprstý (Švarný), 17. Dauda (Lantoši), 25. Slovák (Mezei, Dauda), 56. Cardwell (Tvrdoň) – 5. Bortňák (Rapáč), 11. Buček, 14. Rapáč (Bortňák, Buček), 25. Petráš, 46. Studenič (Meszároš), 57. Sukeľ, 60. Kytnár


    HK Nitra: Cowley (Nagy) — Cardwell, Mezei, Nemec, Švarný, Bodák, Pupák, Knižka, Vitaloš — Hrnka, Slovák, Tvrdoň — Lantoši, Kollár, Žitný — Holešinský, Dauda, Šťastný — Minárik, Šiška, Pätoprstý
    HC Slovan Bratislava: Durný (Noskovič) — Bačík, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Valach, Maier, Beňo — O'Donnell, Zigo, Jendek — Studenič, Kytnár, Sukeľ — Rapáč, Bortňák, Buček — Jasenec, Petráš, Kundrik

    Rozhodčí: Stano, Hronský — J. Konc ml., Gegáň (včetci SVK)
    bahis siteleri