Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:4 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:2, 2:0, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 11.09.2020, 17:15 • DRFG arena • Juniorská liga akademií • 3. kolo
Partner:
     
    27:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Za zády jihlavského brankáře nakonec končí prudká střela JANA HOLEMÉHO od modré čáry. Asistence: Tomáš Pigl.
     
    22:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jakub Malý poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde na svou chvíli čekali Dominick Vašíček a IVO SEDLÁČEK. Tato dvojice si na hranici brankoviště vyměnila puk a druhý jmenovaný zakončil k odkryté pravé tyči. Asistence: Dominick Vašíček, Jakub Malý.
     
    18:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté však nakonec přesilovku přece jen využívají k tomu, aby otočili vývoj utkání. Jihlava svou kombinaci přestěhovala až k hranici brankoviště, kde finální zakončení k pravé tyči patřilo VÍTĚZSLAVU BROŽOVI. Asistence: Patrik Čermák, Patrik Rašín.
     
    06:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí si nepohlídali ADAMA RAUŠE vracejícího se z trestné lavice. Hostující útočník naskočil na led, zpracoval přihrávku od Daniela Piskače a vydal se sám do útočného pásma, kde zakončil střelou po ledě. Asistence: Daniel Piskač.
     
    03:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se před vlastní brankou dostali ke kotouči a bleskově se přemístili na druhou stranu kluziště. Tam po přesné přihrávce zakončoval z levého křídla EDUARD ŠALÉ. Asistence: Tomáš Pigl.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Šalé (Pigl), 22. Sedláček I. (Vašíček, Malý), 28. Holemý (Pigl) – 7. Rauš (Piskač), 19. Brož (Čermák, Rašín)


    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý, Furch, Běhůnek, Sedláček J. – Žák, Šalé, Bartes, Hrnčíř, Dufek, Sedláček I., Malý, Pigl, Krška, Vašíček.
    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Pulda) – Piskač, Zedek, Zeman, Macek, Rašín, Smolko – Brož, Pavelec, Zdarsa, Nevšímal, Fiala, Juda, Rauš, Čermák, Doležal, Barák.

    Rozhodčí: Vrba – Komínek, Rampír
    bahis siteleri