Chabarovsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Novosibirsk – Kunlun 5:4 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 12.09.2020, 09:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (11:16:52)
     
    Dnešní utkání sledovalo 2300 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (CHA) – náhradní gólman.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 21 – 40
    Trestné minuty: 6 – 4
    Vhazování: 16 – 38
    Zblokované střely: 14 – 15
    Hity: 17 – 10
     
    A je konec dnešního utkání! Na začátku třetí třetiny to vypadalo, že Amur se ještě vrátí do zápasu, když se celkem brzy po pěkné individuální akci trefil Alexandr Gorškov. Jenže ze strany Amuru to dnes bylo vše. Hosté se totiž poté trefili ještě dvakrát, a to vždy těsně po konci početní výhody. Branku do statistik si připsali Maxim Mamin a Maxim Šalunov. Moskva tedy bere z tohoto utkání plný počet bodů, a to zaslouženě. Byla v celém zápase jasně lepší.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    CSKA se ještě v poslední minutě vydala do útočného pásma, ale předvedla zde jen nepřesnou přihrávku. O poslední akci zápase se tak postará Chabarovsk.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    57:53
    A tak ještě hostující tým zaútočil. Viděli jsme střelu od modré, která mířila na teč. K té ovšem nedošlo, a tak se mohli domácí hráči bez potíží osvobodit.
     
    57:12
    Jako hruška ze stromu nyní upadl jeden z hostujících obránců po souboji u mantinelu. Přesto to byli právě Moskvané, kdo se k odraženému kotouči dostal.
     
    56:47
    Komerční přestávka.
     
    56:47
    Denis Golubev patří k těm aktivnějším na domácí straně. Byl to on, kdo prověřil Vsevoloda Skotnikova, avšak ten se střelou od mantinelu nenechal nachytat.
     
    56:00
    Do konce zápasu nám chybí poslední čtyři minutky. Právě v tento čas jsme viděli ještě střelu od modré v podání domácích, která však nebyla přesná.
     
    55:26
    Můžeme říct, že dnešní utkání už je definitivně rozhodnuto. Domácí ho sice ještě lehce zdramatizovali na začátku periody, ale toto už nejspíše nedotáhnou.
    54:31 Maxim ŠALUNOV - 1:5
     
    54:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Znovu to sice není využitá početní výhoda, ale znovu je to gól těsně po ní! MAXIM ŠALUNOV zůstal úplně sám před bránou, kam také přihrávku dostal. Trochu si pokvedlal s pukem, načež ho poslal nechytatelně do sítě. Asistence: Mat Robinson a Konstantin Okulov.
     
    53:24
    Domácí hokejisté se po nepřesné střele někoho z CSKA dostali ke kotouči, který vyhodili přes všechny čáry. Oba týmy šly vystřídat, a tak jsou tu čerstvé síly.
     
    52:55
    Anton Slepyšev je šikovným hráčem, což nyní ukázal, když dovedl svůj tým do útočného pásma. Nikolaj Goldobin nakonec vypálil, ale puk se dostal mimo hřiště.
     
    52:28
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Denis Golubev – 2 min., podrážení).

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 41. Gorškov (Kamalov) – 2. Korosteljov (Slepyšev, Rykov), 5. Andronov (M. Robinson, Mamin), 25. Okulov (Samorukov), 48. Mamin (Slepyšev), 55. Šalunov (M. Robinson, Okulov)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Ignatovič, V. Vasiljev, Turbin, Alexandrov, Sergijenko, Zimin, Korjagin, Kamalov – Golubev, Jakupov, Polunin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – V. Butuzov, Pjanov, Fajzullin – Železkov, Gizdatullin.
    CSKA Moskva: Skotnikov (Kiseljov) – Rykov, M. Robinson, Samorukov, Dahlbeck, Ar. Sergejev, Naumenkov, Ibragimov – Loktionov, Slepyšev, Goldobin – Mamin, Šalunov, Okulov – P. Karnauchov, Andronov, Sorkin – Maximov, Světlakov, Korosteljov – Mingačjov.

    Rozhodčí: Romasko, Fraňo – Nikolajev, Šišlo

    Diváci: 2300
    bahis siteleri