Admira Praha – Vltavín 2:1 (kon.) | Slavia B – Králův Dvůr 2:2 (3:4 po pen.) | Sparta B – Sokolov 10:0 (kon.)
Plzeň B – Motorlet 4:4 (4:2 po pen.)
konec
AC Sparta Praha B
10:0 (4:0)
FK Baník Sokolov
Neděle 13.09.2020, 10:15 • TCM Strahov • Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Neskutečné, co nyní domácí neproměnili! Už Jan Fortelný mohl zakončovat, když měl před sebou jen gólmana. Ten však svým pasem nabídl hattrick Matěji Polidarovi, který místo vstřelení gólu do prázdné brány vysoko přestřelil!
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Adam Gabriel, přichází Tomáš Jonáš.

    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Milan Piško, přichází Iva Gelašvili.
     
    77
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Turyna, přichází Václav Dudl.

    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Matěj Ryneš.
    76. NOVOTNÝ - 10:0
     
    76
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Desítka je na světě, neskutečný výkon v podání domácích hráčů. Plavšić odcentroval do šestnáctky, na který si nejlépe naskočil ONDŘEJ NOVOTNÝ, který zapisuje jubilejní branku.
     
    73
    První velká šance na hostující straně, která mohla skončit brankou! Pavel Veselý šel sám na gólmana, kterého chtěl překonat střelou těsně nad trávníkem, ovšem Jan Čtvrtečka vytáhl parádní zákrok nohou!
    70. TURYNA - 9:0
     
    70
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Penalta je proměněna, a tak vidíme hattrick na domácí straně! Míč si na penaltový puntík postavil DANIEL TURYNA, který poslal míč po zemi k tyči. Měl sice trochu štěstí, ovšem balón nakonec skončil v síti.
     
    70
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Marek Stockner, přichází Wolfgang Dotzauer.

    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Dan Martinec, přichází Pavel Veselý.
     
    69
    Penalta pro domácí!
     
    66
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Vojtěch Patrák, přichází Ondřej Novotný.
    65. FORTELNÝ - 8:0
    https://gfycat.com/anyliquidhuemulhttps://gfycat.com/anyliquidhuemul
     
    65
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Jenže místo branky hostů vidíme gól znovu na domácí straně! Hodně nepřehledná situace po přihrávce Minčeva v šestnáctce Baníku. K míči se však dostal JAN FORTELNÝ, který po chvilce dostal míč až do sítě. Je tak už třetím dvougólovým střelcem!
    61. PATRÁK - 7:0
     
    61
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Neskutečné, vidíme další branku v síti Sokolova! VOJTĚCH PATRÁK se dostal k odraženému míči a šikovně se s ním dostal až do šestnáctky. V tu chvíli měl před sebou už jen gólmana, kterého překonal prudkou střelou na bližší tyč.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Patrik Fišer (FK Baník Sokolov).
     
    56
    Tohle minimálně zavánělo penaltou, a to hodně silně! Vojtěch Patrák se dostal do šestnáctky, když si už naváděl míč na centr a byl podražený. Rozhodčí však ukazuje, že toto penalta nebude!
     
    55
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Daniel Kovář, přichází Patrik Fišer.
    54. MINČEV - 6:0
     
    54
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Neskutečné, Pražané totiž střílí už šestou branku a hra Baníku je úplně rozložena. Po rychlém kontru se k míči po parádním dlouhém pasu dostal MARTIN MINČEV, jenž se prosadil střelou na bližší tyč. Trochu tak nachytal Dvořáka v bráně.
    50. FORTELNÝ - 5:0
     
    50
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A je to už o pět branek, dnešní zápas si Pražané opravdu užívají, pro hosty je to spíše noční můra. Po krásném centru do rohového praporku na hranici šestnáctky se do míče z voleje opřel JAN FORTELNÝ, jehož parádní rána skončil v šibenici.
     
    48
    Obrovská šance na domácí straně! Daniel Turyna vymyslel krásný centr přesně do míst, kam si naběhl Minčev. Jeho pokus však skončil těsně nad břevnem, velká škoda!
     
    46
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Daniel Krlička, přichází Miroslav Hackl.

    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Vojtěch Čermuš, přichází Tomáš Holík.
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta!
    36. TURYNA - 4:0
     
    36
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Neskutečné, ještě za námi není ani první poločas a viděli jsme už čtyři branky, všechny do hostující sítě! Martin Minčev sklepl balón na DANIELA TURYNU, který si v šestnáctce věděl rady a střelou po zemi překonal bezmocného Dvořáka.
     
    30
    Obrovská šance na domácí straně, mohli jsme vidět čtvrtou branku! Minčev vyslal parádní centr do šestnáctky, na který si naběhl Wiesner, ale jeho zakončení skvělým zákrokem vyrazil Dvořák!
    24. TURYNA - 3:0
     
    24
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A už je to o tři branky! Domácí tým střílí už třetí branku, a to naprosto zaslouženě. Sokolov se ještě nedostal pořádně do zápasu. Vojtěch Patrák byl nejspíše tím, kdo nacentroval před branku, kam si seběhl DANIEL TURYNA. jenž dostal míč do sítě.
     
    20
    Jiří Procházka se postavil k rozehrání standardky, ale ta nebyl kopnutá dobře, naopak jsme viděli kontr Sparty! Minčev dostal přihrávku za obranu, ale značně ho zradilo zpracování, takže se míč odrazil až k Dvořákovi.
     
    14
    Další velká šance na domácí straně! Srdjan Plavšić se prosadil v souboji jeden na jednoho a poslal povedený přízemní centr před branku. Tam byl připravený Daniel Turyna, ovšem ten nedokázal dostat míč do sítě.
    10. POLIDAR - 2:0
     
    10
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A už je to o dvě branky! Nádherná akce v podání Pražanů. Gabriel centroval do šestnáctky, kde se do míče patičkou akrobaticky trefil Minčev, jenže ten svým krásným zakončením trefil tyč. K dorážce se však dostal MATEJ POLIDAR, který měl velmi jednoduchou pozici a střílí svou druhou branku.
    7. POLIDAR - 1:0
     
    7
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! A my zde máme první branku zápasu, trefuje se domácí tým, který jde zaslouženě do vedení! Po centru do šestnáctky se k míči dostal MATĚJ POLIDAR, který se v pádu trefil přesně pod horní tyčku!

    Denisa Józsová

    Branky: 7. Polidar, 10. Polidar, 24. Turyna, 36. Turyna, 50. Fortelný, 54. Minčev, 61. Patrák, 65. Fortelný, 70. Turyna (pen.), 76. Novotný

    Karty:   59. Fišer (SOK)


    AC Sparta Praha B: Čtvrtečka – Gabriel (82 Jonáš), Piško (C) (82. Gelašvili), Chervak, Plavšić, Fortelný, Wiesner (77. Ryneš), Polidar, Turyna (77. Dudl), Patrák (66. Novotný), Minčev.
    Náhradníci: Novotný, Dudl, Hucek, Ryneš, Gelašvili, Jonáš, Kotek.

    FK Baník Sokolov: Dvořák – Horvát, Hajdo, Krlička (46. Hackl), Čermuš (46. Holík), Kursa, Stockner (70. Dotzauer), Kovář (55. Fišer), Procházka (C), Martinec (70. Veselý), Šulc.
    Náhradníci: Fiala, Kýček, Dotzauer, Hackl, Fišer, Veselý, Holík.

    Rozhodčí: Vokoun – Vyhnanovský, Dohnal
    bahis siteleri