Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:3 (po pr.) | Barys – CSKA Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
4:3 (0:0, 0:3, 3:0 - 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 14.09.2020, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:46 Juuso PUUSTINEN - 4:3
     
    64:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Velkolepý obrat z 0:3 na 4:3 je s velkým přispěním finské letky dokonán! Ruohomaa převzal v předbrankovém prostoru Jokipakkovu přihrávku zpoza pravého kruhu. Před Proskurjakovem se neukvapil a ještě dokázal posunout kotouč na JUUSE PUUSTINENA, jenž zblízka zkompletoval hattrick. Asistence: Mikael Ruohomaa, Jyrki Jokipakka.
    59:02 Juuso PUUSTINEN - 3:3
     
    59:02
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je famózní comeback! Dvěma góly v rozmezí třiceti vteřin je rázem vyrovnáno na 3:3. Hrdinou okamžiku se stal JUUSO PUUSTINEN, kterého si našla výtečná přihrávka přes šířku hřiště. Proskurjakov se proti dělovce z levého kruhu nedokázal přesunout a zřejmě se tak bude muset zkoncentrovat na prodloužení. Asistence: Mikael Ruohomaa, Jyrki Jokipakka.
    58:29 Jegor MILOVZOROV - 2:3
     
    58:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Závěrečných devadesát vteřin ještě bude zajímavých, domácí snižují na rozdíl jediné trefy! Dlouhé obléhání pasivní pětice vyřešil JEGOR MILOVZOROV tvrdou ranou zpoza pravého kruhu. Proskurjakov zahlédl puk na poslední chvíli a už nenašel způsob, jak ho zastavit. Asistence: Mikael Ruohomaa, Ilja Morozov.
    48:27 Juuso PUUSTINEN - 1:3
     
    48:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    V devětačtyřicáté minutě už se domácí dočkali zaslouženého snížení! Velmi slušně hrající Šarov dostal puk do jízdy a zleva ho přes posledního obránce posunul na JUUSA PUUSTINENA, který už to měl před odkrytou brankou vcelku jednoduché. Asistence: Alexandr Šarov, Mikael Ruohomaa.
    35:44 Janis JAKS - 0:3
     
    35:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo zvyšuje na 3:0 a z hlediště se už ozývá výrazný pískot! Daniels Berzinš nabral rychlost na levé straně. Místo sjetí za branku na úrovni koncové čáry přihrál pod sebe a tím kromě obránců překvapil i Krasikova, kterého zblízka překonal JANIS JAKS. Asistence: Daniels Berzinš.
    30:44 Zack MITCHELL - 0:2
     
    30:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to už je opravdová lekce z efektivity! ZACK MITCHELL se prakticky z ničeho dostal do úniku, v němž si položil gólmana a forhendem zprava precizně uklidil kotouč do sítě. Asistence: Reece Scarlett.
    23:57 Ernests OŠENIEKS - 0:1
     
    23:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Zničehonic tu máme první gól zápasu, ze kterého se nečekaně radují hosté! Gints Meija u pravého mantinelu posunul puk k modré čáře na ERNESTSE OŠENIEKSE a jeho nenápadné nahození k překvapení všech zapadlo až za nerozchytaného Krasikova. Asistence: Gints Meija.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 49. Puustinen (Šarov, Ruohomaa), 59. Milovzorov (Ruohomaa, Ilja Morozov), 60. Puustinen (Ruohomaa, Jokipakka), 65. Puustinen (Ruohomaa, Jokipakka) – 24. Ošenieks (Meija), 31. Z. Mitchell (Scarlett), 36. Jaks (Berzinš)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (36. Säteri) – Menšikov, Jokipakka, Ilja Morozov, Gurkin, Naumov, J. Chabarov (A), Pastuchov – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Milovzorov, Sajustov (A), Šaškov – Sannikov (C), V. Komarov, O. Li – N. Korotkov, Romancev, Pervušin – Romajev.
    Dinamo Riga: Proskurjakov (S. Galimov) – Ošenieks, Scarlett, Jaks, Sotnieks (A), Zile, Ellis, Maione – M. Redlihs, Z. Mitchell (A), Darzinš (C) – Paršin, P. Černov, Indrašis – Dzierkals, Komarek, White – Zabusovs, Berzinš, Meija – Krastenbergs.

    Rozhodčí: Romaško, Fraňo – Nikolajev, Šišlo

    Diváci: 1 850
    bahis siteleri