Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:3 (po pr.) | Barys – CSKA Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Barys Nur-Sultan
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
CSKA Moskva
Pondělí 14.09.2020, 15:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:01:09)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl žádný český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 24 – 27
    Trestné minuty: 6 – 8
    Vhazování: 15 – 29
    Zblokované střely: 17 – 10
    Hity: 9 – 9
     
    Je konec! Dnešní zápas nakonec dospěl až do samostatných nájezdů, ve kterých si bod navíc vystřelili hostující hokejisté! Za ty se postupně prosadili Anton Slepyšev, Andrej Loktionov a Konstantin Okulov. Na domácí straně se prosadili Dmitrij Grenc a Nikita Michajlis. Spokojenější tak budou hosté, kterým se navíc podařilo srovnat těsně před koncem utkání.
     
    Konec zápasu.
    Konstantin OKULOV - 1:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým CSKA Moskva.
    Autorem vítězné branky je KONSTANTIN OKULOV.
     
    6. série
    2:3
    Roman Starčenko dnes nejspíše neměl svůj den! Při nájezdu vlastně nevymyslel vůbec nic, jen zkusil vystřelit, ale mířil přesně do gólmana.
     
    6. série
    2:3
    Nyní se nám týmy vystřídaly, a tak jel Konstantin Okulov. Ten se navíc prosazuje bekhendovým zakončením.
     
    5. série
    2:2
    Maxim Šalunov trefuje tyč!
     
    5. série
    2:2
    Matt Frattin měl v tomto utkání hodně šancí, ale neuspěl. Nyní také přestřelil bránu.
     
    4. série
    2:2
    Andrej Loktionov se prosazuje, když bekhendem dostal kotouč nad beton domácího gólmana.
     
    4. série
    2:1
    Roman Starčenko nebyl v utkání tolik vidět a nyní to nenapravil. Mířil jen do betonu.
     
    3. série
    2:1
    Maxim Mamin sice naprosto roztáhl Henrika Karlssona, ale jeho bekhend šel vedle!
     
    3. série
    2:1
    Nikita Michajlis je dalším hráčem, který se prosazuje, a to rychlou střelou k tyči.
     
    2. série
    1:1
    Nikolaj Goldobin také není úspěšný, takže stav je zatím 1:1. Trefil jen beton domácího gólmana.
     
    2. série
    1:1
    Linus Videll to zkoušel mezi betony, avšak Alexandr Šaryčenkov je stihl sklepnout včas.
     
    1. série
    1:1
    Anton Slepyšev jel jako první za CSKA a byl také úspěšný. Vyslal střelu zápěstím k tyči.
     
    1. série
    1:0
    Dmitrij Grenc se rozjel jako první a střelou nad beton se nakonec prosadil!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení nám nepřineslo nějakou branku, a tak uvidíme dokonce samostatné nájezdy! V těch letos už CSKA jednou vyhrálo, podaří se mu to znovu?
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:23
    Anton Slepyšev to chtěl vzít na sebe, Objel proto branku a vypálil hned, jak mohl. Jeho rána sice nebyla špatná, ale přece jen minula zadní tyč o značný kus.
     
    64:00
    Minuta do konce prodloužení!
     
    63:25
    Matt Frattin ještě zachytil puk v útočném pásmu, jenže jeho týmu to nakonec k žádnému užitku nebylo. Nadále se nám v prodloužení ještě nepřerušilo!
     
    62:44
    Přesto se hokejisté v bílém nadále drží na kotouči, tentokrát za brankou a čekají, než se vytřídá. Zatím jsme v nastaveném čase neviděli žádnou gólovku.
     
    62:07
    Hra se v prodloužení ještě nepřerušila, a tak hrajeme ve čtyřech na obou stranách. U touše jsou hosté, ale ti se dobrým napadáním domácích dostali z pásma.
     
    61:33
    Bogdan Kiselevič je na ledě!
     
    61:10
    Domácí hokejisté poté ztratili kotouč, avšak nyní jsou zpět v pásmu. CSKA ale dobře napadalo a znovu vyhodilo, toto oslabení už určitě ubrání.
     
    60:48
    Matt Frattin dostal nabito na vrcholek kruhu a vyslal slušně jedovatou střelu na bližší tyč. Alexandr Šaryčenkov se stihl přesunout a kotouč vyrazil do rohu.
     
    60:13
    A je před námi i pětiminutové prodloužení! To začnou domácí v početní výhodě, který bude trvat ještě skoro minutu a půl. Využijí to nějakým gólem?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Jsou za námi již tři třetiny dnešního utkání, po kterých nejsme vítězi o nic blíže než na začátku utkání. Dlouho to vypadalo, že domácí své vedení udrží, ovšem necelé dvě a půl minuty se trefil Alexandr Popov, jenž tak prolomil neprůstřelnost Henrika Karlssona.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:33
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:33
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:19
    Hostující hokejisté se ještě pokusí o nějakou akci, když si znovu museli pro kotouč dojet do vlastního pásma. Poté ale ještě faulovali a budou hrát oslabení!
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:06
    Hosté by navíc chtěli využít tohoto momentu, kdy jsou navíc jasně lepším týmem na ledě. Jsou usazeni v útočném pásmu, ale domácí dobře napadají.
    57:34 Alexandr POPOV - 1:1
     
    57:34
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Necelé dvě a půl minuty před koncem poslední třetiny je srovnáno! ALEXANDR POPOV už se na to nejspíše nemohl dívat a vzal to na sebe. Vyjel si z rohu kluziště do prostoru kruhu a prosadil se pěknou střelou na bližší šibenici. Bez asistence.
     
    56:49
    Zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Arťom Blažijevskij vyslal projektil od modré, ale přesně do míst, kde byl připravený Henrik Karlsson.
     
    56:08
    Nyní jsou u kotouče domácí hokejisté, kteří se sice nemohou dostat před střední pásmo, ovšem to jim zatím nemusí vadit. Nadále drží jednogólový náskok.
     
    55:24
    Velká šance na hostující straně, ale Moskvě dnes asi není přáno! Nikita Korosteljov našel krásným pasem před brankou Maxima Sorkina, jehož jemná teč šla těsně vedle branky!
     
    54:49
    Maxim Šalunov si najel do dobré pozice uprostřed útočného pásma, načež vyslal solidní ránu. Ta však byla sražena někým z domácích do ochranné sítě.
     
    54:11
    CSKA se nyní naprosto zadarmo dostane do útočného pásma, jelikož Nur-Sultanu se nepovedla přihrávka, a tak je domácím odpískáno zakázané uvolnění.
     
    53:50
    Hra je znovu přerušena, když se hostujícímu týmu nepovedl přechod do útočného pásma. Je tedy pískán icing, a tak následuje buly na útočné modré.
     
    53:15
    Domácí gólman měl znovu plno práce. Maxim Sorkin dobře clonil právě před Karlssonem, ovšem ten si místečko našel a chytil touš do lapačky.
     
    52:43
    Jsou to hokejisté v bílém, kteří drží v posledních minutách kotouč na svých hokejkách, ale srovnat se jim nedaří. Henrik Karlsson má zaděláno na nulu.
     
    52:14
    Obrovská šance na hostující straně, která nekončí brankou! Maxim Mamin po obrovském zaváhání hostů jel od mantinelu sám na gólmana. Tomu chtěl prostrčit puk mezi betony, ovšem Henrik Karlsson je stihl sklapnout včas!
     
    51:33
    Anton Slepyšev to chtěl vzít na sebe a předvedl pěknou stahovačku, jenže následně mu puk ujel. CSKA musí začít s dalším útokem až od svého gólmana.
     
    51:14
    Nikita Korosteljov je na ledě!
     
    50:21
    Dobrou práci odvedl hráč hostí, který získal kotouč na obranné modré. Na samostatný útok už však neměl síly, navíc se dvojice domácích hráčů stihla vrátit.
     
    49:42
    Nur-Sultan hraje přesilové hry o dost lépe než jeho dnešní soupeř! Anton Sagadejev se snažil kotouč dorazit za brankovou čáru, ale ten vyplul těsně vedle.
     
    49:14
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Korosteljov – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:56
    Hraje se už tři a půl minuty bez přerušení a poslední perioda nám plyne opravdu velmi rychle. Tomuto utkání však chybí branky, viděli jsme jen jednu...
     
    48:13
    Anton Slepyšev to vzal velmi neohroženě do útočného pásma, když si nahodil puk a šel proti čtyřem soupeřům. Podle toho také jeho snaha dopadla.
     
    47:43
    Hokejisté v bílém mají kotouč na svých hokejkách, ale nemohou se za žádnou cenu probít až do gólové příležitosti. Je to však stále jen o gól...
     
    46:51
    Barys aktivně napadal ve třech hráčích rozehrávku hostí, ale nebylo mu to nic platné. Naopak. Na druhé straně se uvolnil Maxim Mamin, ale puk do sítě nedostal.
     
    46:08
    A mohlo to být o dvě branky! Jeden z domácích nahazoval kotouč od mantinelu před branku, kde se odrazil přesně na hokejku volného Curtise Valka, který však z ideální pozice minul!
     
    45:22
    Komerční přestávka.
     
    45:07
    CSKA se tentokrát hnalo do přečíslení dva na jednoho, ale znovu ani nevystřelilo! Arťom Sergejev dostal přihrávku k tyči, ale ve velké šanci selhal.
     
    44:20
    Arťom Sergejev spíše jen plácl do puku, ale byla z toho celkem slušná rána. Henrik Karlsson toho tentokrát moc neviděl, ale kotouč skončil těsně nad brankou.
     
    43:49
    Znovu se Moskvanům směrem dopředu nevedlo, jenže domácí se nyní s pukem nemohou dostat do středního pásma. Vidíme tak dobývání v podání CSKA.
     
    43:06
    Hosté předvedli velmi rychlý přechod do útoku, jenže to bylo vše, co se jim povedlo předvést. Poté jsme viděli špatný pas a Nur-Sultan vyhodil do bezpečí.
     
    42:35
    Maxim Šalunov byl nejspíše ten, kdo zajímavým pasem hledal někoho před brankou ze spoluhráčů, ovšem až tam se kotouč nedostal. CSKA zase musí puk získat.
     
    41:53
    Barys se tak ubránil i třetímu oslabení v dnešním utkání a má k vítězství přece jen o dost blíže než jeho soupeř. Útoky obou týmů totiž nemají svůj den.
     
    41:30
    Jegor Petuchov je na ledě!
     
    40:58
    Viděli jsme slušný tlak v podání hostujícího celku, ovšem domácí celek se nakonec dostal ke kotouči a vyhodil ho přes všechny čáry. Následně mohl vystřídat.
     
    40:15
    Moskvané mají k dispozici ještě velkou část početní výhody a hodně by se jim hodilo srovnat stav dnešního utkání. Nyní jsou také usazení v pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 15 – 16
    Trestné minuty: 6 – 4
    Vhazování: 10 – 19
    Zblokované střely: 10 – 6
    Hity: 4 – 6
     
    Jsou za námi již dvě třetiny dnešního utkání, po kterých budou spokojenější domácí hokejisté, kteří se dokázali prosadit v početní výhodě zásluhou střely Nikity Michajlise. V této periodě jsme viděli několik gólových šancí, hlavně na straně Nur-Sultanu, avšak oba gólmani předvádějí neskutečné výkony a jsou jednoznačnými hvězdami svých týmů v dnešním utkání.

    Další třetina začne přibližně v 17:07.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Petuchov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:13
    Moskvanům se však v útočné fázi dnes ani trochu nedaří. Oba gólmani navíc předvádějí skvělé výkony a jsou dnes velkými oporami svých týmů.
     
    37:38
    Nyní vidíme opravdu svižný hokej, který se musí líbit každému, kdo se na něj dívá. Petuchov se hnal ke střele, ale gólman hostí byl nalepený na přední tyči.
     
    37:14
    Maxim Sorkin je na ledě!
     
    36:16
    Přesto jsme viděli obrovskou šanci na druhé straně! Andrej Světlakov ujel se spoluhráčem do přečíslení, ale jeho parťák odjel střídat. Hostující útočník to vzal na sebe, ale Henrik Karlsson jeho pokus zastavil výstrojí!
     
    35:47
    To Barys má naprosto jiné přesilové hry než jeho dnešní soupeř, podstatně lepší. Hokejisté v modrém se drží v útočném pásmu a mají obrovský tlak.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Maxim Sorkin – 2 min., sekání).
     
    35:01
    Linus Videll je na ledě!
     
    34:39
    Maxim Mamin dostal přihrávku na vrcholek kruhu, odkud vypálil rovnou z první. Henrik Karlsson ovšem nemusel zasahovat, jelikož tato rána byla zastavena.
     
    34:02
    Už dvakrát se domácím hokejistům podařilo kotouč vyhodit. Anton Slepyšev navíc následně přihrál velmi nepřesně a Barys jel do přečíslení dva na jednoho. Skvělým zákrokem se však prezentoval Alexandr Šaryčenkov!
     
    33:33
    CSKA znovu nemá úplně ideální start do početní výhody. Prohrálo totiž vhazování, takže domácí hokejisté mohli v klidu poslat kotouč přes všechny čáry.
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Linus Videll – 2 min., podrážení).
    32:26 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    32:26
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí využívají početní výhodu a jdou jako první v tomto utkání do vedení! NIKITA MICHAJLIS dostal přihrávku krosem do prostoru kruhu. Rychle si zpracoval kotouč, načež rychlou střelou překonal brankáře CSKA. Asistence: Curtis Valk a Viktor Svedberg.
     
    32:16
    Alexandr Šaryčenkov se v této početní výhodě soupeře nenudí ani trochu. Nikita Michajlis byl na vrcholku kruhu a slušnou střelou prověřil gólmana.
     
    31:49
    Viktor Svedberg vyslal pěknou ránu od modré, kterou Alexandr Šaryčenkov vyrazil nejspíše betonem. Následně se už puk dostal do středního pásma.
     
    31:20
    Nikita Michajlis vymýšlel přihrávku na zadní tyč, kde měl zcela volného spoluhráče. Až k němu puk sice nedoputoval, ale domácí jsou nadále na puku.
     
    30:58
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Blažijevskij – 2 min., podrážení).
     
    30:44
    Hokejisté v modrém jsou nyní nabuzení, poslední šance jim vlila trochu krev do žil. Tak uvidíme, jestli toho nějak využijí, k tomu je navíc čeká ještě přesilovka.
     
    29:41
    Neskutečné, co nyní neskončilo brankou! Obrana CSKA byla úplně otevřená... Barys předvedl rychlou akci, po které dostal přihrávku křížem Matt Frattin, ten netrefil úplně prázdnou bránu!
     
    29:05
    Nyní to nevypadalo vůbec špatně na straně hostujícího celku. Viděli jsme přečíslení na straně CSKA, ale přišlo špatné zpracování a bylo po šanci.
     
    28:30
    Maxim Mamin se na několikrát snažil posunout kotouč po mantinelu, ale to se mu nepovedlo. Přesto se Moskvané dostali k puku ve středním pásmu.
     
    28:12
    Anton Sagadejev je na ledě!
     
    27:39
    Jinak se CSKA tato přesilová hra úplně nedaří. Nedaří se jí usadit se na dlouhou dobu v pásmu. Barys vyhodil kotouč asi čtyřikrát za toto oslabení.
     
    27:07
    Anton Slepyšev si najížděl na přihrávku zpoza branky a neměl to k ní vůbec daleko! Nakonec se však ukázal jeden z domácích, který puk těsně před ním odpálil.
     
    26:24
    Hosté sice vyhráli vhazování, jenže kotouč se odrazil do území nikoho. Moskvané tak musí pro touš za svou branku, odkud musí rozjet další útočnou akci.
     
    26:12
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Anton Sagadejev – 2 min., podrážení).
     
    25:33
    Barys se dostal do útočného pásma, ale viděli jsme jen nepřesnou střelu. Následně se puk dostal po mantinelu na hostující hokejky, které vyhodily.
     
    25:15
    Pavel Karnauchov patří mezi ty nejaktivnější hráče na straně CSKA a prezentoval se střeleckým pokusem. Ten Henrik Karlsson bez problémů chytil.
     
    24:16
    Neskutečné, co nyní neskončilo brankou, to byla gólovka jako blázen! Krásně to sehráli hráči Barysu až před prázdnou bránu, jenže Linus Videll nedokázal překonat hostujícího gólmana!
     
    23:42
    Henrik Karlsson byl nadále pod palbou, ale nyní stihl včas sklapnout betony, načež raději nechal přerušit hru. Následovat bude vhazování po jeho levici.
     
    23:06
    Stejné štěstí už neměli domácí, kteří zahráli na zakázané uvolnění. CSKA se od té doby drží v pásmu a gólman Nur-Sultanu už musel proti střelám zasahovat.
     
    22:35
    Několik vteřin si mezi sebou jen nahrávali obránci CSKA, kteří poté poslali puk daleko. Sice ho nikdo z hostí nezpracoval, ale došlo alespoň k nějaké teči.
     
    21:55
    I na druhé straně si již Henrik Karlsson v této periodě připsal zákrok. Měl ho však podstatně snazší než soupeř. poté raději puk podržel a hra je přerušena.
     
    21:19
    Viděli jsme závar před brankou hostujícího gólmana, když se před ním zjevil osamocený soupeř. Ten zkusil přehodit beton Šaryčenkova, ovšem neúspěšně.
     
    20:42
    A právě oni si připsali také první větší šanci. Byla to akce dva na dva, kdy hráč, jenž celou akci táhl, nakonec i zakončil. Alexandr Šaryčenkov zasáhl betonem.
     
    20:10
    A už je před námi i druhá třetina dnešního utkání, která snad přinese o něco více hokejové krásy. V současné době jsou na kotouči domácí hokejisté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 3 – 6
    Trestné minuty: 0 – 0
    Vhazování: 5 – 7
    Zblokované střely: 7 – 2
    Hity: 1 – 6
     
    Je za námi první perioda, ve které jsme nakonec žádnou regulérní branku neviděli. Nesledujeme zatím moc atraktivní utkání, zajímavější šance bychom spočítali na prstech jedné ruky. O něco lepším dojmem působí hokejisté Moskvanů, kteří dokonce dostali puk do sítě. Maxim Sorkin vlétl do pásma, ovšem puk prošel do sítě těsně po konci první části, a tak jeho branka nemohla být uznána.

    Další třetina začne přibližně v 16:17.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Branka nakonec uznána není!
    19:59 Branka Sorkina přišla pro CSKA příliš pozdě
     
    19:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, vidíme totiž gól pouhou vteřinu před koncem základní hrací doby! I když ještě bude video, jestli se to opravdu stihlo. MAXIM SORKIN se toho vůbec nebál, když vlétl do útočného pásma, najel si na vrcholek kruhu a svou střelu umístil přesně k tyči!
     
    19:10
    Hodně daleko se odrazil kotouč z útočné modré hostujícího celku, ovšem CSKA to ještě zvládla. Hned trojice hráčů se k němu vrhla a byla u něj dříve než soupeř.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:13
    Moskvané vymysleli další rychlou akci, avšak ta znovu neskončila ani zakončením. Hostí jsou sice lepším celkem, jenže toho nedokážou nijak využít.
     
    17:39
    I když nyní už k tomu daleko nebylo! Po nepřehledné situaci v brankovišti Barysu se kotouč odrazil těsně vedle levé tyče!
     
    16:52
    Nepřesnou přihrávku vymyslel jeden z hráčů Barysu, kterou sebrali obránci hostujícího týmu. Zatím to vypadá, že v této třetině se branky opravdu nedočkáme.
     
    16:04
    Alichan Asetov se rozhodl to vzít na sebe, když projel střední třetinou jako nůž máslem. Následně dokonce vypálil, ale Alexandr Šaryčenkov byl připravený.
     
    15:15
    Nnyí se hraje hodně ve středním pásmu, každopádně nějaké velké šance nevidíme ani na jedné straně. U kotouče se nyní drží domácí hokejisté v modrém.
     
    14:32
    Jeden z hráčů hostí upadl po souboji v útočném pásmu, což se mu ani trochu nelíbilo. Začal rozhazovat rukama, ovšem sudí vylučovat nebudou.
     
    14:04
    CSKA provedla hodně rychlou akci. Sergej Andronov se dostal ke střele z levé strany, když mířil po ledě mezi betony. Henrik Karlsson je však sklapl včas.
     
    13:40
    Komerční přestávka.
     
    13:03
    Maxim Šalunov si dojel pro oblouček do útočného pásma, načež se dostal k pokusu od mantinelu. Do toho však nikdo nestihl dát hokejku, a tak puk proletěl vedle.
     
    12:19
    Alexandr Šaryčenkov se rozhodl vypomoci spoluhráčům s rozehrávkou, ovšem jeho pas po mantinelu sebrali domácí. Ti toho nijak ale nevyužili.
     
    11:53
    Hra se nám hodně zrychlila a kotouč se stěhuje z jedné strany na druhou. Gólové šance ale ne a ne přijít. Uvidíme ještě nějakou branku v první periodě?
     
    11:16
    Zatím se v tomto duelu ani moc nepřerušuje. Pavel Karnauchov ukázal, že je rychlým bruslařem a jen díky tomu se nepískalo žádné zakázané uvolnění.
     
    10:44
    Každopádně už i Nur-Sultan se konečně dokáže dostat k nějakému zakončení. Viděli jsme další střelu, tentokrát zprava, která však šla hodně mimo.
     
    10:07
    Maxim Mamin se štěstím trefil kotouč jako první při takové menší šermovačce, ale hostům to tentokrát k udržení puku nestačilo. Barys na tom byl podobně.
     
    09:40
    Konečně nějaké možnost také na domácí straně! Linus Videll si najel do skvělé střelecké pozice a pálil na bližší tyčku. Alexandr Šaryčenkov na jeho pokus viděl a puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    09:19
    Dmitrij Samorukov to neměl jednoduché, když byl napadán a vypadalo to, že neudrží stabilitu. To se mu však nakonec povedlo a neztratil puk jako poslední hráč.
     
    08:44
    Maxim Mamin se rozhodl, že trochu uklidní hru přihrávkou na obránce do obranného pásma. Následovalo střídání a na ledě jsou čerstvé síly.
     
    08:09
    Špatnou přihrávku nyní vymysleli hostující obránci, ale ke kotouči se nakonec dostali jejich spoluhráči. Ti se během několika vteřinek dostali do pásma.
     
    07:37
    Snad poprvé v tomto utkání se hokejisté v modrém ocitli v útočném pásmu. Alexandr Šaryčenkov ovšem mohl zůstat v klidu, žádný pokus nešel na něj.
     
    06:52
    Hosté jsou znovu u puku a zatím jsou jasně lepším týmem na ledě. Nedokáží toho však zatím nijak využít, takže gól jsme stále neviděli ani na jedné straně.
     
    06:16
    Gólman domácího týmu má zatím podstatně více práce než jeho protějšek. Viktor Svedberg si sjel k mantinelu, ale svým pokusem po ledě soupeře nepřekvapil.
     
    05:50
    Komerční přestávka.
     
    05:50
    Avšak směrem dopředu to od domácího týmu není vůbec ono. CSKA je v tomto směru rozhodně lepší. Henrik Karlsson ovšem stihl sklapnout betony včas.
     
    05:08
    Hostující hráč vybojoval se štěstím puk na útočné modré proti čtveřici soupeřů, ovšem nakonec mu to k ničemu nebylo. Barys je tak znovu u puku.
     
    04:29
    Další nepovedení rozehrávka v podání týmu z Kazachstánu. Tentokrát se ale touš jen dostal mimo hrací plochu. Následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    03:55
    Hokejisté Nur-Sultanu se dostali ke kotouči, ovšem jejich dlouhá nahrávka skončila jen na zakázaném uvolnění. Následuje buly po pravé ruce gólmana.
     
    03:21
    Zatím nevidíme nijak moc zajímavé utkání, ale snad se to brzy změní. Moskvané se snaží něco vymyslet v útočném pásmu, ale Barys dobře napadá.
     
    02:56
    Jegor Petuchov se snažil aktivně napadat v útočném pásmu, ovšem ke kotouči to měl hodně daleko. CSKA se v pohodě ubránilo, ale také brzy puk ztratilo.
     
    02:14
    Arťom Sergejev to ještě stihl na útočné modré, ale on sám už byl ve středním pásmu. Tak jen nahodil kotouč, který Henrik Karlsson vyrazil výstrojí.
     
    01:26
    Moskvané předvedli rychlou kombinaci, ale zradila je značně kombinace. Nepřesná přihrávka skončila jen v rohu kluziště, ale hosté jsou znovu u puku.
     
    00:48
    Oba týmy se už pokusily o první ataky, ale ani jeden z nich nebyl nijak úspěšný. Gólmani mohli zůstat v klidu a střelu na branku jsme ještě neviděli.
     
    00:13
    A duel mezi Barysem a CSKA právě začal! Domácí hokejisté nastupují v modrých dresech, zatímco ti hostující v bílých. Hraje se před prázdným stadionem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Karatajev) – Orechov, Makljukov, Svedberg, Metalnikov, Šalapov, Kleščenko, Koroljov, Komarovskij – Frattin, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šestakov – Akolzin, Grenc, Ševčenko – Petuchov, Sagadejev, Asetov.

    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – Blažijevskij, M. Robinson, Samorukov, Dahlbeck, Ar. Sergejev, Kiselevič, Rykov – Goldobin, Slepyšev, Loktionov – Šalunov, Okulov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov, Sorkin – Korosteljov, Alexandr Popov, Světlakov – Mingačjov.

    Rozhodčí: Sergejev, Suslov – Borjajev, Stupak.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali přesně před týdnem. Moskevský celek na svém ledě slavil triumf 3:1.
     
    Barys Nur-Sultan

    Jediný kazašský zástupce v Kontinentální hokejové lize také neprožívá úplně špatný úvod nového ročníku. Barys v pěti duelech získal šest bodů za tři vítězství. Poslední dva duely odehrál Barys na svém ledě. Nejprve přehrál 3:2 trápící se Kunlun a naposledy v sobotu padl 4:5 v prodloužení s Dynemem Moskva. Nejproduktivnějším hráčem je zatím Curtis Valk s pěti kanadskými body.
     
    CSKA Moskva

    Celek z hlavního města patří tradičně mezi nejsilnější celky v celé KHL a i v úvodu nového ročnku to potvrzuje. CSKA sehrálo pět zápasů, ve kterých armádní celek vybojoval devět bodů. Za vedoucím Petrohrad tak zaostává pouze o skóre. Hosté jsou nyní na prvním tripu nového ročníku. Nejprve přehráli po nájezdech Novosibirk a v minulém utkání uštědřili porážku 5:1 Chabarovsku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 33. Michajlis (Valk, Svedberg) – 58. Alexandr Popov, rozh. náj. Okulov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Dmitrij Grenc (AST)
    1:1   Anton Slepyšev (MOS)
    2. série:
    1:1   Linus Videll (AST)
    1:1   Nikolaj Goldobin (MOS)
    3. série:
    2:1   Nikita Michajlis (AST)
    2:1   Maxim Mamin (MOS)
    4. série:
    2:1   Roman Starčenko (AST)
    2:2   Andrej Loktionov (MOS)
    5. série:
    2:2   Matt Frattin (AST)
    2:2   Maxim Šalunov (MOS)
    6. série:
    2:3   Konstantin Okulov (MOS)
    2:3   Roman Starčenko (AST)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Karatajev) – Orechov, Makljukov, Svedberg, Metalnikov, Šalapov, Kleščenko, Koroljov, Komarovskij – Frattin, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šestakov – Akolzin, Grenc, Ševčenko – Petuchov, Sagadejev, Asetov.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – Blažijevskij, M. Robinson, Samorukov, Dahlbeck, Ar. Sergejev, Kiselevič, Rykov – Goldobin, Slepyšev, Loktionov – Šalunov, Okulov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov, Sorkin – Korosteljov, Alexandr Popov, Světlakov – Mingačjov.

    Rozhodčí: Sergejev, Suslov – Borjajev, Stupak
    bahis siteleri