Kert Park Praha – Hostivař 4:3 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
4:3 (2:1, 2:0, 0:2)
HBC Hostivař
Pátek 18.09.2020, 19:30CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    44:47
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Tak ještě drama! Třináct sekund před koncem třetí třetiny hosté snižují na rozdíl jediné branky. Před brankou se prosadil OTTO URBANEC. Asistence: Jan Čejka.
     
    35:15
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. Před brankou se prosazuje přízemní ránou TOMÁŠ LHOTA. Závěr zápasu tak bude drama. Asistence: Jan Čejka.
     
    27:09
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert přidává ve druhé třetině druhou branku, o kterou se postaral po kombinační akci DALIMIL ZVONEK. Domácí hráč dokázal zužitkovat přihrávku Jágra a zakončil přesně za záda Štourala. Asistence: Vojtěch Jágr a David Šperl.
     
    19:03
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Co se domácím nepovedlo v přesilové hře, tak se povedlo hned po skončení. Lhota našel přesnou přihrávkou před brankou LUKÁŠE HORVÁTHA, kterému se podařilo překonat Štourala v bráně Hostivaře.. Asistence: Lukáš Lhota a Petr Danko.
     
    12:12
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Co se domácím nepovedlo v přesilové hře, se povedlo hned vzápětí. Kapitán domácích našel volného JIŘÍHO KRUČEKA, který přesnou ránou vrátil domácím vedení. Asistence: Petr Danko.
     
    10:11
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Chyba domácích při přihrávce přináší vyrovnání! Domácím utekl v oslabení JAN ČEJKA, který pohotovou střelou zakončil podél domácího gólmana. Bez asistence.
     
    03:21
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí se v přesilové hře ujímají vedení. Po kombinační akci a přihrávce od Jiřího Kručeka se prosazuje přesnou ránou DALIMIL ZVONEK. Asistence: Jiří Kruček a Martin Kruček.

    MCh

    Branky a nahrávky: 4. Zvonek (Jiří Kruček, Kruček), 13. Jiří Kruček (Danko), 20. Horváth (Lhota, Danko), 28. Zvonek (Jágr, Šperl) – 11. Čejka, 36. Lhota (Čejka), 45. Urbanec (Čejka)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Blaško, Dejneka, Dulava, Horváth, Hrdlička, Rozenberg, Šperl (A) – Danko (C), Jágr, J. Krůček, M. Krůček, L. Lhota, Postulka, Síla, Zvonek (A).
    HBC Hostivař: Štoural (Merta) – Dušák (C), Fic, Konečný, Kubeš, Kučera, Novotný, Vaniš – Brož (A), Čejka (A), Davídek, Fišer, Hroch, T. Lhota, Malina, Urbánek, Vosátka, Zyta.

    Rozhodčí: Jiří Cícha, Jevhenij Danylec
    bahis siteleri