Hronov – Děčín 9:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 0:0 (odl.) | Kopřivnice – Znojmo 2:4 (kon.)
Řisuty – Tábor 0:0 (odl.) | Cheb – Příbram 2:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 0:0 (odl.)
Bílina – Nová Paka 0:0 (odl.) | Žďár n/S – Opava 2:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 0:0 (odl.)
Jablonec n/N – Trutnov 0:0 (odl.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 0:0 (odl.) | Kobra – Klatovy 8:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
8:3 (3:0, 1:2, 4:1)
HC Klatovy
Sobota 19.09.2020, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • 2. liga skupina Jih (ČR) • 1. kolo
Partner:
     
    52:54
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé, Západočechům z přesilovky stačilo pouhopouhých dvacet sekund! Z pravé strany si před bránu najel DAVID MICHEL, na jehož následnou střelu Sochůrek jednoduše nedosáhl – 8:3! Asistence: Jan Walter.
     
    52:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Leština trestnou lavici opouští předčasně, Kobra přesilovku přetavuje v osmý gól a necelých osm minut před koncem vede na domácí půdě o šest gólů! Z mezikruží přesně do klece zakončil VÁCLAV ZÍDEK – 8:2! Asistence: Dominik Novák.
     
    46:01
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ani mladý gólman neopustí utkání s čistým kontem, brankové hody Kobry pokračují dál! K hattricku má blízko také LUKÁŠ TONDR, první branická lajna je dnes opravdu ve formě – 7:2! Asistence: Marek Ryzák.
     
    44:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Šest branek a dost, Patrik Polívka přenechává svůj post v brankovišti mladíku Marku Mickovi! Z klece ho vyhnalo přesné zakončení KAMILA BŘÍŠKY, který poslal puk do odkryté části svatyně, zadělal si na hattrick a vrátil Kobře čtyřgólový náskok! Asistence: Dominik Šteiner.
     
    44:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tohle může být pro branické hráče extrémně důležitý gól, domácí v pětačtyřicáté minutě zvyšují svůj náskok na tři branky, a hosté to tak budou mít už hodně těžké, pokud stále pomýšlí na výhru! Po rychlé akci se prosadil FILIP HLINKA – 5:2! Asistence: Richard Mucha.
     
    27:50
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Tak pozor, tohle bude ještě drama! Klatovy v Braníku prohrávají už jen o dvě branky, v osmadvacáté minutě na 2:4 snižuje JOSEF HASMAN! Asistence: David Roubal, Ondřej Leština.
     
    27:23
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Máme tu snížení, Sochůrek se jen marně ohlíží za kotoučem v jeho kleci. Pod první gól hostujícího celku v letošním ročníku se podepisuje hráč s jedenáctkou na zádech, FILIP PŘIKRYL – 4:1! Asistence: Kamil Hajšman.
     
    22:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    O už je to o čtyři branky, Patrik Polívka neprožívá úplně povedený první duel po návratu do Klatov! Znovu udeřila domácí elitní lajna, první trefu v novém ročníku si na své konto připisuje druholigový fantom KAMIL BŘÍŠKA – 4:0! Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr.
     
    13:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Svěřenci Miloslava Šeby se šest sekund před koncem vlastního oslabení dostali před soupeřovu branku a hned je z toho další gól, Kobra na domácím ledě vede už o tři branky! Tentokrát se na listinu střelců zapisuje loňský tahoun pražské juniorky RICHARD MUCHA – 3:0! Asistence: Dominik Novák.
     
    02:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí se zničehonic prosazují podruhé, Patrik Polívka ze své klece loví další kotouč! Krátce po vyhraném vhazování jej prostřelil obránce ALEŠ KNESL – 2:0! Bez asistence.
     
    00:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují hned z protiútoku, snový vstup do duelu pro pražské hráče! Z hranice brankoviště puk za Polívku protlačil LUKÁŠ TONDR, a posílá tak Kobru do vedení – 1:0! Asistence: Tomáš Šťastný, Kamil Bříška.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Tondr (Šťastný, Bříška), 3. Knesl, 14. Mucha (Novák), 23. Bříška (Šťastný, Tondr), 45. Hlinka (Mucha), 45. Bříška (Šteiner), 47. Tondr (Ryzák), 53. Zídek (Novák) – 28. Přikryl (Hajšman), 28. Hasman (Roubal, Leština), 53. Michel (Walter)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Ryzák, Šteiner (A), Procházka R., Knesl, Pelant, Holý, Zmeškal – Šťastný, Bříška (C), Tondr – Novák, Zídek, Indra – Heldák, Hlinka, Čurda – Kafka, Hrubý, Mucha.
    HC Klatovy: Polívka (Micka) – Houfek (A), Walter (A), Kovářík, Lokajíček, Leština, Zich – Lang, Přikryl, Hajšman – Roubal (C), Hanzlík, Hasman – Princl, Procházka J., Michel – Berčík, Kolda, Reitspies.

    Rozhodčí: Květoň – Hradil, Kubíček.
    bahis siteleri