Kladno – Kovo Praha 6:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
TJ Kovo Praha
Středa 23.09.2020, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    44:08
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Šimon.
     
    43:49
    Prokop v náběhu! Jenže míček měl trochu dál od své hokejky, než by bylo zdrávo, a nakonec svůj blafák nedotáhl do úspěšného konce. Něco málo přes minutu zbývá do závěrečného hvizdu sudích Volkána a Danylece.
     
    41:27
    Eitler měl na pravém kruhu příliš času a prostoru! Napřahoval až k nebesům, avšak zamířil nakonec jen mimo. Velká škoda pro Kladno.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Šimon – 2 min., napadení).
     
    34:48
    Krištof mohl Jirotku překonat podruhé! jenomže pouze schoval tvář do dlaní. Věděl, že tahle šance se měla proměnit. Leč u tyčky nasměroval míček jen vysoko nad bránu.
     
    33:45
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Kužel – 2 min., podražení).
     
    31:28
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Pražané přidali snižující branku, poměrně rychle zareagovali na Prokopovou trefu, který se mimochodem zapsal na střeleckou listinu poprvé v tomto střetnutí. Jirotku nyní překonal TOMÁŠ WINTER. Asistence: Jaroslav Pátek.
     
    30:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle byla další zužitkovaná kladenská přesilovka, tentokráte opravdu hodně bleskovým způsobem. Sotva se Vršecký ohrál na trestné lavici, už mohl zpátky na hřiště. Autorem branky byl JAN PROKOP. Asistence: Dominik Barnošák, Michal Dědič.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Vršecký – 2 min., držení protihráče).
     
    29:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je další hřebíček do rakve Kova. Lain inkasoval i popáté, podruhé v zápase ho překonal JAROSLAV PROCHÁZKA, který skóroval taktéž před relativně malou chvilkou. Asistence: Jan Prokop, Michal Dědič.
     
    28:13
    Nepříjemné, nepříjemné... Asi tak se dal hodnotit střet útočícího Wurdáka s brankářem Jirotkou. Oba aktéři leželi dlouho na zemi. Zatímco domácí gólman se nakonec oklepal a pokračuje ve hře, hostující forvard se dobelhal na střídačku jen s pomocí svých spoluhráčů.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Eitler – 2 min., podražení).
     
    24:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAROSLAV PROCHÁZKA dostal přihrávku do středu hrací plochy, ihned vypálil, a protože jeho pokus byl opravdu hodně prudký, nemohl ho Lain jednoduše zachytit. Výstavní rána od kladenského forvarda. Asistence: Michal Dědič.
     
    21:22
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    MARTIN KRIŠTOF překonal Jirotku poté, co kladenská defenzíva jako by trochu polevila v koncentraci. Ani další krkolomný zákrok tentokráte domácím nepomohl k úspěchu. Asistence: Jan Kočka.
     
    20:23
    Perfektní zákrok Jirotky! Poté, co vypálil Ogurčák, bývalý Kladeňák, se najednou míček objevil o pár chvil později u Kočky, který ale na domácího gólmana nevyzrál. Dokonce si Jirotka vysloužil potlesk publika.
     
    18:08
    Kladno se mohlo i v oslabení dostat do čtyřbrankového vedení! Šrámek se objevil před Lainem, zkoušel na něj jednoduchou kličkou, tou ale nepochodil.
     
    17:30
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Eitler – 2 min., hákování).
     
    16:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno markantně zatlačilo na svého soupeře a nakonec se dočkalo své odměny. Lain byl úplně rozhozený, Dědič vypálil a DOMINIK BARNOŠÁK, který si na své konto připisuje svůj druhý přesný zásah, doklepl míček do sítě. Asistence: Michal Dědič, Jan Prokop.
     
    16:11
    Zvonila tyčka za brankářem Lainem! Kovo nyní bylo blízko dalšího inkasování. Nakonec situaci s vypětím všech sil přežilo.
     
    13:45
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Kužel – 2 min., hákování).
     
    13:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DOMINIK BARNOŠÁK navyšuje náskok svého mužstva. Lain nezachytil střelu domácího forvarda, který zase ukázal, že má velmi rychlé a šikovné ruce. Asistence: Vít Kamenář.
     
    09:15
    A velká šance také na druhé straně! Postaral se o ní Barnošák, který se řítil z levé strany nepříliš hlídaný na brankáře Laina. Nakonec však svou slušnou příležitost neproměnil.
     
    08:54
    Kočka mohl skórovat! Musel by ale dotáhnout do úspěšného konce svou kličku. Kladenská obrana nepůsobila úplně nejpevnějším dojmem. Hostující forvard dostal docela dost prostoru.
     
    06:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nakonec se podařilo domácím zužitkovat první přesilovou hru. O první branku utkání se postaral JIŘÍ HRABAR, který dokázal propálit Laina. Asistence: Ondřej Pražák, Martin Špaček.
     
    04:37
    Vyloučení v týmu TJ Kovo Praha (Winter – 2 min., hákování).

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Hrabar (Pražák, Špaček), 14. Barnošák (Kamenář), 17. Barnošák (Dědič, Prokop), 25. Procházka (Dědič), 30. Procházka (Prokop, Dědič), 31. Prokop (Barnošák, Dědič) – 22. Krištof (Kočka), 32. Winter (Pátek)


    HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Kužel, Arlt, Dědič, Pliml, Soukup, Hrabar – Kamenář, Teinitzer, Špaček, Procházka, Paták, Pražák, Prokop, Barnošák, Šrámek, Kohout, Eitler
    TJ Kovo Praha: Lain (Farkaš) – Kyclt, Vršecký, Nýdl, Bureš – Šimon, Kupf, Ogurčák, Terč, Krištof, Adam, Kočka, Wurdák, Winter, Pátek

    Rozhodčí: Volkán, Danylec

    Diváci: 54
    bahis siteleri