Ararat-Armenia – Celje 1:0 (po pr.) | KuPS – FK Sūduva 2:0 (kon.) | Plzeň – SønderjyskE 3:0 (kon.)
Fehérvár – Remeš 0:0 (4:1 po pen.) | Rostov – Maccabi Haifa 1:2 (kon.) | Djurgården – Kluž 0:1 (kon.)
Riga FC – Celtic 0:1 (kon.) | CSKA Sofia – B36 Tórshavn 3:1 (kon.) | Besiktas – Rio Ave 1:1 (2:4 po pen.)
Rosenborg – Alanyaspor 1:0 (kon.) | Charleroi – Partizan Bělehrad 2:1 (po pr.) | Malmö – Loko Záhřeb 5:0 (kon.)
Mura – Eindhoven 1:5 (kon.) | Floriana – Flora 0:0 (2:4 po pen.) | Beer Ševa – Motherwell 3:0 (kon.)
FCSB – Liberec 0:2 (kon.) | KÍ Klaksvík – Dinamo Tbilisi 6:1 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Dundalk 1:1 (3:5 po pen.)
FK Sarajevo – Budućnost Podgorica 2:1 (kon.) | APOEL – Zrinjski Mostar 2:2 (4:2 po pen.) | Galatasaray – Hajduk Split 2:0 (kon.)
Kodaň – Piast Gliwice 3:0 (kon.) | Standard – Vojvodina 2:1 (po pr.) | Škendija – Tottenham 1:3 (kon.)
Granada – Locomotive Tbilisi 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Černihiv 2:0 (kon.) | Legia – KF Drita 2:0 (kon.)
Basilej – Famagusta 3:2 (kon.) | AC Milán – Bodö/Glimt 3:2 (kon.) | Linz – Dunajská Streda 7:0 (kon.)
St. Gallen – AEK Atény 0:1 (kon.) | Rijeka – Kolos Kovalivka 2:0 (po pr.) | Willem II – Rangers 0:4 (kon.)
Sporting – Aberdeen 1:0 (kon.)
po prodl.
Ararat-Armenia Jerevan
1:0 (0:0)
NK Celje
Čtvrtek 24.09.2020, 16:00 • FFA Academy Stadium • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má na programu třetí předkolo, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Ararat-Armenia a NK Celje.
     
    FC Ararat-Armenia

    Arménský Ararat se nejprve kvalifikoval do úvodního předkola Ligy mistrů, ve kterém změřil síly s kyperskou Omonií. Tento duel nakonec ani během dvou poločasů branku nenabídl, logicky jsme tak museli do prodloužení, v kterém byl úspěšnější právě celek z Kypru. Ararat se tak z Ligou mistrů rozloučil už v prvním předkole, nicméně i to znamenalo alespoň účast ve druhém předkole Evropské ligy. V něm jsme sledovali souboj proti lucemburské Fole, která před nastaveným časem vedla o dvě branky, avšak soupeř zahrával dvě penalty, díky čemuž dovedl utkání do prodloužení, ve kterém byl úspěšnější právě Ararat.
     
    NK Celje

    Na opačné straně stojí slovinské Celje, které se v úvodu letošního ligového ročníku hodně trápí, neboť se po čtyřech odehraných zápasech nachází až na předposlední pozici. Celje dokonce patří mezi trojici celků, kterým se ještě nepovedlo ani jednou zvítězit. Naposledy se mu ale povedlo uhrát cenný bod za nerozhodný výsledek 2:2 na hřišti favorizovaného Mariboru. Celje má dokonce za sebou hned dvě předkola Ligy mistrů, v tom prvním se mu povedlo v poklidu postoupit přes irský Dundalk. Ve druhém se Celje proti Molde sice dostalo do vedení, avšak ze soutěže nakonec vypadlo, neboť prohrálo 1:2.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Ararat-Armenia: Cupić – Alemao, Meneses, Vakulenko, Humanes – Sanogo, Šahinjan, Gouffran (C) – Narsingh, Martínez, Lopes
    Náhradníci: Abakumov – Alphonse, Ambartsumjan, Danieljan, Chamčujan, Otubanjo, Louis

    NK Celje: Rozman – Brecl, Zaletel, Stojinović, Marandici – Stravs, Vrbanec – Kerin, Lotrić, Božić (C) – Dangubić
    Náhradníci: Jurhar – Benedičić, Flis, Kadušić, Kuzmanović, Novak, Pungarsek

    Rozhodčí: Beaton – McFarlane, Potter (všichni Skotsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu to domácí Vakulenko zkoušel pasem k levé autové lajně, kde se nacházel Humanes. Před ním ale včas zakročil Brecl.
     
    4
    Poprvé se k míči dostal hostující brankář Rozman, který to nakonec zkoušel dalekonosným odkopem na druhou stranu, kde se ve vzduchu prosadil Sanogo.
     
    5
    První střelecký pokus tohoto zápasu vyprodukoval hostující Vrbanec, jehož rána nakonec putovala výrazně vedle branky. Brankář Cupić nemusel zasahovat.
     
    5
    Žlutou kartu dostává Ivan Božić (NK Celje).
     
    6
    U postranní lajny se Kerin pokoušel zbavit domácího Humanese, který to provedl mnohem lépe. Míč otřel o nohu protihráče, vhazovat tak bude Ararat.
     
    7
    Celje kombinovalo na vlastní obranné polovině, přičemž zadák Zaletel nakonec hledal vedle stojícího Stojinoviće, který ovšem našel pouze nohu Gouffrana.
     
    8
    Na druhé straně to na sebe zkoušel vzít křídelník Lima, který se sice drzým pohybem dostal kolem prvního protihráče. Avšak poté ho vytlačil další soupeř.
     
    9
    Ararat-Armenia si rovněž užívá míče na vlastní polovině, zatím sledujeme trpělivou kombinaci. Hostující celek se snaží napadat rozehrávku soupeře.
     
    10
    Sledovali jsme nedovolený zákrok, o který se postaral hostující Marandici, který místo míče trefil nohu Alemaa. Ararat-Armenia bude zahrávat standardku.
     
    11
    K rozehrávce volného kopu se nakonec postavil Šahinjan, který svůj centr nebezpečně kroutil k hranici malého vápna, kde ovšem dokázal zakročit Zaletel.
     
    12
    S rozehrávkou domácích musel vypomoct také brankář Cupić, který to raději zkoušel po zemi na Menesese, jenž si pro změnu vybral volného Sanoga.
     
    13
    Celje se i nadále neúnavně pokouší napadat rozehrávku, přičemž rozehrávající Vakulenko byl donucen k další kolmici, která skončil až u brankáře Rozmana.
     
    14
    U postranní čáry šel příliš ostře do souboje o míč hostující Brecl, který povalil k zemi jednoho z protihráčů. Ararat-Armenia raději rozehrál nakrátko po zemi.
     
    15
    Příliš daleko to měl k míči domácí Martínez, který se tak nechal oklamat obráncem Stojinovićem. Ten si raději počkal na podporu od svých spoluhráčů.
     
    16
    Maranidici před napadajícím soupeřem zkoušel odkopnout do běhu na Božiće, který prohrál souboj s brankářem Cupićem, jenž rozehrál výhozem do strany.
     
    19
    První šance tohoto zápasu! Domácí obrana se totiž hodně otevřela, čehož se pokoušel využít Božić, jehož rána pravou nohou trefila pouze protihráče. Následně se Celje povedlo otevřít střelecký účet, jenomže se jednalo o branku z ofsajdu.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Matic Vrbanec (NK Celje).
     
    22
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, na první branku stále čekáme. Nyní jsou u míče domácí, avšak směrem dopředu je nebezpečnější Celje.
     
    23
    Narsingh si na pravém křídle nevěřil na průnik kolem Marandiciho, naopak vyprodukoval zpětnou nahrávku na Menese, který přenášel hru do volného prostoru.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Luka Kerin (NK Celje).
     
    25
    Opět se do rozehrávka arménského celku zapojil brankář Cupić, který konstruktivní rozehrávkou po zemi oslovil Menesese, jenž mu okamžitě vracel zpět.
     
    26
    Ararat-Armenia se stále nikam netlačí, proto sledujeme pozvolnou kombinaci na obranné polovině. Tu ovšem narušil Vrbanec, který nepřesně hledal Kerina.
     
    27
    Za dlouhým pasem se dostával domácí Lopes, který ho přeci jenom zachytil na hrací ploše. Následná Gouffranova rána z velké dálky směřovala nad branku.
     
    28
    Rozman je tak v tomto utkání bez větší práce, stále čekáme na nějaký jeho zákrok. Hostující brankář v tomto případě předvedl prudký odkop na Dangubiće.
     
    29
    Ani tentokráte to Araratu směrem dopředu moc nevyšlo. Gouffran si počkal na náběh Narsingha, nicméně druhý jmenovaný neměl šanci dosáhnout na míč.
     
    30
    Snadná práce pro domácího brankáře Cupiće, který do rukavic zalepil padající pas z kopačky Stravse. Domácí celek to znovu zkouší od své šestnáctky.
     
    31
    V ofsajdovém postavení se nacházel domácí Lopes, který tak nemohl pokračovat v útočné akci. I tak se jako první dostal k míč brankář slovinského celku.
     
    32
    Z jeho kopačky jsme sledovali konstruktivní rozehrávku na vedle stojícího Brecla, který okamžitě přeposílal na Kerina. Ararat si ovšem počínal na jedničku.
     
    33
    Je za námi více než třetina hry, obrázek se moc nezměnil. Oba celky kupí celou řadu nepřesností, možná i proto jsme se doposud dočkali jediné větší šance.
     
    34
    Gouffran si dokázal zpracovat padající předmět, načež mezi obránci zkoušel najít Martíneze. Tento úmysl ale přečetl Stojinović a míč vyvezl na druhou stranu.
     
    35
    Brecl se s míčem nedostal ani na útočnou polovinu, včas ho totiž dokázal zastavit vracející se Humanes, od kterého se balón odrazil směrem do zámezí.
     
    36
    Na poslední chvíli zasahoval Stojinović, který tak za sebe nepustil kolmici směřující na Narsingha. V opačném případě mohlo být pro Celje skutečně zle.
     
    40
    Alemao měl možnost vhazovat z pravé strany, přičemž se snažil oslovit obsazeného Narsingha. Do něj ovšem vletěl Marandici, který si počínal čistým způsobem.
     
    41
    Velké štěstí měl Marandici, který kousek od vlastního pokutového území přišel o míč, avšak dle sudího v tom byl faul. Domácí tábor se hodně diví, ale verdikt zůstává v platnosti.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    44
    Sám na sebe to zkoušel vzít Martínez, který se vydal mezi dvojici protihráčů, která ho poslala k zemi. Hlavní sudí celkem překvapivě nechává pokračovat ve hře.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas, který nám rozhodně nepřinesl nikterak atraktivní podívanou. Sledovali jsme totiž vyrovnanou partii, jenž se většinu času odehrávala ve středu hrací plochy. Za celý první poločas jsme se dočkali pouze jedné vyložené šance, Celje v ní sice dopravilo míč do sítě, avšak se jednalo o ofsajd. Ararat se v úvodu zápasu směrem dopředu hodně hledal, ke konci poločasu však měl územní převahu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali autové vhazování v podání Humanese. Ten se pokoušel najít Šahinjana, který úspěšně přenášel hru křížem.
     
    49
    S míčem si zahrál také domácí brankář Cupić, který ho poslal daleko na druhou stranu, kde k němu měl daleko Lopes. Také Rozman si vyzkoušel práci s balónem.
     
    50
    Celje se vydalo podél levé autové lajny, kde nakonec Marandici vybojoval míč zpět. Poté se do šestnáctky dostal Lotrić, který vybojoval další rohový kop.
     
    51
    Byl to právě Lotrić, kdo se postavil k exekuci rohového kopu. Na přední tyči si sice naskakoval Stojinović, jenomže za ním číhal připravený brankář Cupić.
     
    52
    Ararat-Armenia se navíc z rychlého protiútoku mohl dostat do vedení. Rychlý kontr na sebe vzal Narsingh, jehož jedovka prosvištěla vedle vzdálenější tyče.
     
    53
    Brecl si dával s provedením autového vhazování celkem načas. Nakonec se mu na pravém křídle nabídl Kerin, před kterým se povedlo včas zakročit Vakulenkovi.
     
    54
    Hodně málo místa měl kolem sebe hostující Božić, který se navíc s míčem dostal za postranní lajnu. Následovat bude autové vhazování, které si vyzkouší Humanes.
     
    55
    Humanes nakonec předvedl dalekonosný hod, po kterém se Martínezovi povedlo předčít Zaletela. Mezitím se však vrátila smečka hladových protihráčů.
     
    56
    Snadná práce pro brankáře Rozmana, který si poradil s centrem, jenž mu přistál přímo do rukavic. Slovinský brankář si poté vyzkoušel dalekonosný odkop vpřed.
     
    57
    Ararat se po kombinaci rozhodl pro další prudký nákop na opačnou stranu, jenomže Alemao měl k míči hodně daleko. Pokračovat se bude dalším odkopem.
     
    58
    Útočným faulem si v osobním souboji pomohl domácí Sanogo, který zatáhl soupeře za hrací trikot. Hlavní sudí to uviděl a ihned odpískal ve prospěch NK Celje.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Sergij Vakulenko (FC Ararat-Armenia).
     
    59
    Jenomže Rozmanovi se odkop od branky zrovna moc nepovedl, míč totiž zamířil pouze k reklamnímu banneru. Ararat-Armenia je v posledních minutách aktivnější.
     
    64
    Vakulenko vyprodukoval vysoký nákop směrem k opačnému pokutovému území, kde se ovšem ve vzduchu dokázal prosadit Zaletel, který odklízel do zámezí.
     
    65
    Následně měl Humanes na levém křídle celkem dost prostoru, což vedlo k pohotovému centru. Na ten si na zadní tyči naskočil Narsingh, který hlavičkoval nad.
     
    66
    Máme za sebou více než hodinu hry, do této chvíle jsme se nedočkali ani jedné střely na branku. Oba celky hrají dost nepřesně, navíc také hodně nezáživně.
     
    67
    V krátkém časovém sledu další nedovolený zákrok, tentokráte ze strany Celje. Jako první se v souboji dostal k míči Lopes, kterého musel faulovat Vrbanec.
     
    68
    Celje se trochu nepochopitelně vydalo směrem na vlastní polovinu, kde rozjelo zdlouhavou kombinaci. Domácí hráči spíše čekají na chybu při této rozehrávce.
     
    69
    Martínez předvedl ukázkové zpracování míče, načež ho zezadu fauloval Zaletel. Jednalo se o taktický faul, Ararat-Armenia okamžitě rozehrál na volného Gouffrana.
     
    70
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval také domácí celek. Lopes se sice natlačil před protihráče, avšak sám fauloval. Celje bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    71
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku druhého poločasu, poměrně dlouho čekáme na nějakou šanci. Před malým momentem v ofsajdu číhal Kerin.
     
    72
    Po delší době měl práci domácí brankář Cupić, který odkopával daleko za středový kruh. V hlavičkovém souboji fauloval Sanogo, který se verdiktu hodně diví.
     
    73
    Ararat se s míčem přiblížil k opačnému pokutovému území, sledovali jsme totiž autové vhazování. Lopes to měl hodně složité, avšak přesto vybojoval volný kop.
     
    74
    Avizovaná standardní situace se snášela k hranici malého vápna, kde ve skluzu musel zasahovat Vrbanec. Arménský celek si ještě vyzkouší rozehrávku rohu.
     
    75
    Avšak ani rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, neboť trefil hned prvního protihráče. Celje ovšem rychle přišlo o balón, domácí jsou na útočné polovině.
     
    76
    Na útočný výpad se vydal obránce Alemao, který ještě v pokutovém území zkoušel hledat Narsingha, jenž se nedostal kolem dobře bránícího Stojinoviće.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Yoan Gouffran (FC Ararat-Armenia).
     
    79
    Žlutou kartu dostává Filip Dangubić (NK Celje).
     
    82
    Další prudký pas byl tentokráte k vidění z kopačky hostující Stojinoviće, který se na druhé straně hrací plochy pokoušel najít Dangubiće, což se ale nepovedlo.
     
    83
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází David Humanes, přichází Yusuf Otubanjo.
     
    84
    Poté nekompromisním způsobem jednal Brecl, který před dotírajícím protihráčem raději odkopával do bezpečnějšího prostoru, kde ve vzduchu uspěl soupeř.
     
    85
    Uvnitř pokutového území musel zasahovat Vakulenko, který na dlouhou nohu odklízel za cenu autového vhazování. K němu se okamžitě postavil Marandici.
     
    86
    Střídání v týmu NK Celje: ze hřiště odchází Luka Kerin, přichází Jakob Novak.
     
    87
    Celje zahrávalo rohový kop z levé strany, který nebyl rozehrán vůbec dobře. Míč se totiž snesl pouze na horní síť, následovat tak bude pouze odkop od branky.
     
    88
    Dangubić si sice dokázal narazit s vedle stojícím Stravsem, avšak nahrávka druhého jmenovaného byla hodně nepřesná. S míčem tak hraje brankář Cupić.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě tak půjdeme do prodloužení. Ještě by měl na řadu přijít nastavený čas.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    90+1
    Otubanjo našel uvnitř pokutového území Martíneze, který se konečně dostal do zakončení. Do něj ale vložil kopačku Zaletel, na řadu přijde rohový kop.
     
    90+2
    Druhý poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ani druhý poločas branku nenabídl, následovat tak bude prodloužení.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Střídání v týmu NK Celje: ze hřiště odchází Matic Vrbanec, přichází Nino Pungarsek.
     
    92
    Úvodní rozehrávku prodloužení si vzal na starost hostující celek, který bude hrát zprava doleva. Dočkáme se konečně nějaké té branky?
     
    93
    Hned v úvodu prodloužení jsme sledovali dalekonosné autové vhazování, které si na starost vzal Marandici. Po jeho hodu si útočným faulem pomohl Lotrić.
     
    94
    Alemao se podíval vpřed, načež se u hranice pokutového území snažil najít Narsingha. Ten se po padajícím míči sice natahoval, avšak na něj nedosáhl.
     
    95
    Do rozehrávky Celje se zapojil také brankář Rozman, který si s odkopem nebral servítky. Na druhé straně se navíc málem za obranu dostal Dangubić.
     
    96
    Hezkým způsobem to před malým momentem provedl domácí Otubanjo, který si nakonec našel prostor pro zakončení, jenž putovalo kousek vedle.
    96. Otubanjo mířil vedle branky.
     
    96
    Žlutou kartu dostává Dušan Stojinović (NK Celje).
     
    98
    Otubanjo se v krátkém časovém sledu dostal k dalšímu střeleckému pokusu, avšak ani tentokráte neprověřil Rozmana, který se za míčem pouze ohlédl.
     
    99
    Ararat je v průběhu prvního prodloužení zatím aktivnější. Domácí hráči nyní rozjeli kombinaci na vlastní polovině, hostující celek spíše vyčkává na případnou chybu.
     
    100
    Střídání v týmu NK Celje: ze hřiště odchází Lan Stravs, přichází Zan Benedičić.
     
    102
    Ararat zahrával zajímavou standardní situaci, na kterou si v dobré pozici dokázal naskočit Vakulenko. Jeho hlavička ovšem putovala výrazně nad branku.
     
    103
    Po delší době se k míči dostal domácí brankář Cupić, který odkopával na druhou stranu. Tam se do souboje pouštěl Otubanjo, jenž ale nyní neuspěl.
     
    104
    Blíží se nám konec prvního prodloužení, na úvodní zásah stále čekáme. Ararat je o něco aktivnější, domácí celek si navíc došel pro další standardku.
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Yoan Gouffran, přichází Armen Ambartsumjan.
     
    107
    Odstartovalo nám druhé prodloužení, jehož úvodní rozehrávku si pro změnu vzal na starost domácí celek, který bude hrát zprava doleva.
     
    108
    V úvodu druhého poločasu se k míči dostal také hostující brankář Rozman, který si dal na rozehrávce záležet. Nakonec jsme sledovali prudký odkop vpřed.
     
    109
    Po něm se k hranici pokutového území dostal křídelník Lopes, který se dokonce pokoušel o centr. Vzdušnou nabídkou ovšem našel pouze protihráče.
     
    110
    Poté byl u levé autové lajny úspěšnější hostující Marandici, kterému se povedlo oklamat napadajícího protihráče. Celje si vybojovalo autové vhazování.
     
    111
    Marandici si autové vhazování nakonec zopakoval. Po něm se do útočného výpadu zapojil také Božić, kterému se ovšem nepovedlo dostat kolem Menesese.
     
    111
    Ararat-Armenia právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí celek dostává do kýženého vedení! Ararat totiž zahrával rohový kop, který přeletěl pokutové území. Tam jeden z hostujících hráčů přišel o míč, což vedlo k prudkému centru do šestnáctky. Rozman vyrazil vedle sebe, poté do malého vápna připlachtil další centr, který dopravil až do sítě obránce SERGIJ VAKULENKO.
    111. VAKULENKO - 1:0
     
    112
    Střídání v týmu NK Celje: ze hřiště odchází Ivan Božić, přichází Mico Kuzmanović.
     
    115
    Celje to bude mít najednou nesmírně složité, pár minutek před koncem druhého prodloužení prohrává o jednu branku. Slovinský celek tak ihned rozjel kombinaci.
     
    116
    Ven z branky se musel vydat domácí brankář Cupić, který se k míči dostal jako první. Dá se očekávat dalekonosný odkop, brankář však ještě sbírá vteřinky.
     
    117
    Alemao naznačil bleskové autové vhazování, nakonec ještě chvíli počkal. Posléze mu na pomoc přispěchal kolega Sanogo, který ovšem nepřesně narážel.
     
    118
    Útočným faulem si pomohl napadající Lopes, který taktickým způsobem poslal k zemi Zaletela. Celje však okamžitě rozehrálo volný kop nakrátko.
     
    119
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta druhého prodloužení. Celje se sice nachází s míčem na útočné polovině, tam ovšem naráží na pozornou obranu.
     
    120+1
    Střídání v týmu FC Ararat-Armenia: ze hřiště odchází Jeisson Martínez, přichází Ogana Louis.
     
    120+2
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:19.
     
    Je konec! Dnešní nezáživné utkání nakonec nabídlo až branku ve druhém prodloužení, o kterou se postaral domácí Vakulenko. Oba poločasy nabídly hodně vyrovnanou podívanou, nicméně jsme sledovali pouze boj ve středu hrací plochy. Mnohem aktivněji vstoupil do prodloužení domácí Ararat, který se nakonec střelecky prosadil až v průběhu druhého poločasu, přičemž se mu jednobrankové vedení povedlo udržet až do závěrečného hvizdu. (18:30:24)

    David Suchý

    Branky: 111. Vakulenko

    Karty:   58. Vakulenko (ARA), 76. Gouffran (ARA) – 5. Božić (CLJ), 20. Vrbanec (CLJ), 24. Kerin (CLJ), 79. Dangubić (CLJ), 96. Stojinović (CLJ)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:19.
    Ararat-Armenia Jerevan: Cupić – Alemao, Meneses, Vakulenko, Humanes (83. Otubanjo) – Sanogo, Šahinjan, Gouffran (C) (106. Ambartsumjan) – Narsingh, Martínez (120+1. Louis), Lopes
    Náhradníci: Abakumov – Alphonse, Ambartsumjan, Danieljan, Chamčujan, Otubanjo, Louis

    NK Celje: Rozman – Brecl, Zaletel, Stojinović, Marandici – Stravs (100. Benedičić), Vrbanec (91. Pungarsek) – Kerin (86. Novak), Lotrić, Božić (C) (112. Kuzmanović) – Dangubić
    Náhradníci: Jurhar – Benedičić, Flis, Kadušić, Kuzmanović, Novak, Pungarsek

    Rozhodčí: Beaton – McFarlane, Potter (všichni Skotsko)
    bahis siteleri