Ararat-Armenia – Celje 1:0 (po pr.) | KuPS – FK Sūduva 2:0 (kon.) | Plzeň – SønderjyskE 3:0 (kon.)
Fehérvár – Remeš 0:0 (4:1 po pen.) | Rostov – Maccabi Haifa 1:2 (kon.) | Djurgården – Kluž 0:1 (kon.)
Riga FC – Celtic 0:1 (kon.) | CSKA Sofia – B36 Tórshavn 3:1 (kon.) | Besiktas – Rio Ave 1:1 (2:4 po pen.)
Rosenborg – Alanyaspor 1:0 (kon.) | Charleroi – Partizan Bělehrad 2:1 (po pr.) | Malmö – Loko Záhřeb 5:0 (kon.)
Mura – Eindhoven 1:5 (kon.) | Floriana – Flora 0:0 (2:4 po pen.) | Beer Ševa – Motherwell 3:0 (kon.)
FCSB – Liberec 0:2 (kon.) | KÍ Klaksvík – Dinamo Tbilisi 6:1 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Dundalk 1:1 (3:5 po pen.)
FK Sarajevo – Budućnost Podgorica 2:1 (kon.) | APOEL – Zrinjski Mostar 2:2 (4:2 po pen.) | Galatasaray – Hajduk Split 2:0 (kon.)
Kodaň – Piast Gliwice 3:0 (kon.) | Standard – Vojvodina 2:1 (po pr.) | Škendija – Tottenham 1:3 (kon.)
Granada – Locomotive Tbilisi 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Černihiv 2:0 (kon.) | Legia – KF Drita 2:0 (kon.)
Basilej – Famagusta 3:2 (kon.) | AC Milán – Bodö/Glimt 3:2 (kon.) | Linz – Dunajská Streda 7:0 (kon.)
St. Gallen – AEK Atény 0:1 (kon.) | Rijeka – Kolos Kovalivka 2:0 (po pr.) | Willem II – Rangers 0:4 (kon.)
Sporting – Aberdeen 1:0 (kon.)
po penal. (4:1)
MOL Fehérvár FC
0:0 (0:0)
Stade de Reims
Čtvrtek 24.09.2020, 18:00 • MOL Arena Sosto • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má na programu třetí předkolo, my budeme společně sledovat souboj mezi MOL Fehérvár FC a Stade de Reims.
     
    MOL Fehérvár FC

    Fotbalisté Fehérváru mají ligový ročník v plném proudu, navíc se jim vstup povedl na jedničku. MOL se po čtyřech odehraných zápasech nachází na první pozici, nicméně druhý Ferencváros má o jedno utkání méně. I tak se Fehérváru povedlo naplno bodovat ve dvou duelech, zbylé dva zápasy skončily nerozhodnými výsledky. Maďarský celek měl velké problémy už v úvodním předkole, ve kterém změřil síly s irským Bohemians. Tento souboj nakonec dospěl až do penaltového rozstřelu, ve kterém byl úspěšnější MOL. Jediná branka poté rozlouskla druhé předkolo, tentokráte se Fehérváru povedlo postoupit přes Hibernians.
     
    Stade de Reims

    Dnešním soupeřem však bude francouzské Reims, kterému se v úvodu letošního ročníku zrovna moc nedaří. Reims má sice za sebou čtyři ligové duely, avšak během nich získalo pouhý jeden bod, což stačí na předposlední pozici tabulky. Právě zisk jediného bodu přišel už v prvním kole, od té doby Reims nestačilo na Lille, Anges a Méty. Ani účast v pohárové Evropě nezachytila Reims zrovna v ideální formě. Francouzský celek se totiž v rámci druhého předkola utkal se švýcarským Servette, které se nakonec ze soutěže rozloučilo díky jediné inkasované brance.
     
    Úvodní sestavy:

    MOL Fehérvár FC: Kovacsik – Bolla, Musliu, Stopira (C), Fiola – Nego, Houri, Nikolov, Hangya – Zivzivadze, Petrjak
    Náhradníci: Rockov – Bamgboye, Evandro, Geresi, Hodžić, Kovacs, Nikolics

    Stade de Reims: Rajković – Foktet, Faes, Abdelhamid (C), Konan – Berisha, Munetsi, Chavalerin – Zeneli, Dia, Kutesa
    Náhradníci: Diouf – Cassama, De Smet, Donis, Marešić, Sierhuis, Touré

    Rozhodčí: Jug – Žunić, Kordež (všichni Slovinsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal na starost domácí celek, který bude hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu se směrem do pokutového území vydal hostující Kutesa, jehož vzdušná nabídka nakonec skončila na hlavě protihráče.
     
    4
    Hrací předmět se v krátkém časovém sledu opět dostal mimo hrací plochu, tentokráte bude vhazovat francouzský celek. Konkrétněji se jedná o Zeneliho.
     
    5
    Své postavení si nedokázal pohlídat již zmiňovaný Zeneli, který se ocitl v ofsajdovém postavení. To posléze potvrdil také následný opakovaný záběr.
     
    6
    Nedovoleným zákrokem si pomohl hostující Foket, který místo míče trefil pouze nohu Petrjaka. Fehérvár bude zahrávat zajímavou standardní situaci.
     
    7
    Rozehrávky se nakonec chopil Houri, který kroutil míč směrem do malého vápna. Tam nejvýše vyskočil Zeneli, jenž odehrál míč ven z pokutového území.
     
    8
    Žlutou kartu dostává Valon Berisha (Stade de Reims).
     
    9
    Nikolov si na levém křídle přichystal prostor k centru levou nohou, avšak ani on nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Reims se i nyní dokázalo ubránit.
     
    10
    Hourimu se prostřednictvím volného kopu povedlo najít Nikolova, jehož hlavičkový pokus ovšem putoval vedle branky. Rajković tak nemusel zasahovat.
     
    11
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, ta nám zatím přinesla spíše aktivitu domácího celku. Brankář Rajković tak musel tasit několik zákroků.
     
    12
    Před malým momentem se navíc k dorážce z dobré pozice dostal Nikolov, avšak ani jeho další střelecký pokus nebyl úspěšný. Reims tak bude vykopávat.
     
    13
    Maďarský celek se opět s míčem dostal na útočnou polovinu, kde se mu povedlo vybojovat autové vhazování. K němu se za pár okamžiků postaví Bolla.
     
    14
    Rajković se zapojil do kombinace svého celku, přičemž se snažil přenést hru na druhou stranu hrací plochy, kde měl daleko k míči forvard Munetsi.
     
    15
    Sám na sebe to zkoušel vzít křídelník Kutesa, který se s míčem prohnal do pokutového území, kde ho zastavil až soupeř. Vhazovat tak bude hostující celek.
     
    16
    Ofsajdové postavení také na domácí straně, tentokráte si svůj náběh nedokázal pohlídat Petrjak. Reims okamžitě rozehrálo volný kop nakrátko po zemi.
     
    17
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, tentokráte z dílny hostujícího Foketa. Houri se již staví k provedení volného kopu.
     
    18
    Zhruba z pětadvaceti metrů jsme nakonec sledovali pohotový centr, který ovšem doputoval na hlavu pozorného Stopiry. Kovácsik se tak k míči nedostal.
     
    19
    Reims v posledních minutách herně zabralo a s míčem se usadilo na útočné polovině. Berishovi se navíc nepovedeným centrem povedlo vybojovat roh.
     
    24
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka, která nám zatím žádnou branku nepřinesla. Sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou, obě obrany zatím fungují.
     
    25
    Zničehonic se k sympatickému zakončení dostal domácí Houri, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho jedovka levou nohou nakonec putovala vysoko nad.
     
    26
    Další akce francouzského celku byla rychle u konce, svůj náběh si tentokráte nedokázal pohlídat Zeneli. Jednalo se tedy o další ofsajdové postavení.
     
    27
    Domácí Zivzivadze obdržel nahrávku do běhu, načež se pokoušel dostat do pokutového území. V souboji jeden na jednoho neuspěl, s míčem hraje soupeř.
     
    28
    Do zajímavé šance se ovšem dokázal protáhnout domácí Nikolov, který pořádně protáhl brankáře Rajkoviće, jenž podržel svůj celek.
     
    29
    Reims se povedlo celkem rychle přenést hru na druhou stranu, kde to centrem zkoušel Munetsi. Jeho nabídka ovšem našla nohu prvního z protihráčů.
     
    30
    Hodně tvrdým způsobem šel do hlavičkového souboje hostující Konan, který si dle sudího pomohl nedovoleně. Domácí celek bude rozehrávat další volný kop.
     
    31
    V krátkém časovém sledu se Reims opět povedlo trochu zbrzdit akci soupeře, tentokráte se o to postaral Munetsi, který pro změnu fauloval u autové lajny.
     
    32
    Houri je v tomto duelu nesmírně aktivní, nyní se navíc mohl zapsat na střelecký účet. Jeho rána ovšem prosvištěla kousek vedle zadní tyče.
     
    33
    Na pravém křídle si o nahrávku řekl Nego, kterému se povedlo přesně vrátit na kopačku Houriho. Fehérvár se nyní s míčem usadil na útočné polovině.
     
    34
    Rozehrávku se ovšem povedlo narušit Chavalerinovi, který se čistým způsobem dostal zpět k míči, načež ho přiťukl na zcela osamoceného Abdelhamida.
     
    35
    Foket si na pravém křídle chystal prostor k centru, který se mu sice nepovedlo najít, avšak jako poslední se míče dotkl Fiola. Na řadu tak přijde rohový kop.
     
    36
    Rozehrávku rohového kopu si nakonec na starost vzal Berisha. Jeho centr pouze proletěl celým pokutovým územím, dalším centr pro změnu vypustil Kutesa.
     
    37
    Hrací předmět se po jednom z odrazů znovu dostal mimo hrací plochu, autového vhazování se tak chopil obránce Foket, kterému na pomoc přispěchal Zeneli.
     
    38
    Pokus o přenesení hry nakonec skončil pouze na kopačce pozorného Houriho, který raději trochu uklidnil hru. MOL přesto celkem rychle přišel o hrací předmět.
     
    39
    Nepřesností se prezentoval také francouzský celek, který tak soupeři daroval balón. Kovácsik ho rozehrál odkopem, ve vzduchu ale fauloval Abdelhamid.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    43
    Nego si přichystal další autové vhazování, tentokráte z pravé strany. Po jeho provedení se ovšem na zemi ocitl Houri, kterého nedovoleně zastavil Faes.
     
    44
    U středového kruhu se Nikolovovi povedlo zbavit svého strážce, načež se mu povedlo na pravém křídle oslovit naběhnuvšího Bolla, který si došel pro aut.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Xavier Chavalerin (Stade de Reims).
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl nesmírně vyrovnanou podívanou, která zatím žádnou branku nepřinesla. V úvodu utkání byl o něco aktivnější maďarský celek, jenž si vypracoval několik dobrých střeleckých možností, avšak k překonání Rajkoviće zkrátka nedošlo. Reims drželo míč častěji na konci prvního poločasu, avšak francouzský celek neustále narážel na připravenou obranu soupeře.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost hostující celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali velice přesné přenesení hry na levou stranu, kde se ovšem křídelník Hangya nedostal kolem protihráče.
     
    49
    Na pravém křídle si o nahrávku řekl hostující Zeneli, který byl nepříjemně dohrán Fiolou. Hlavní sudí ponechal výhodu, Reims tak může pokračovat v kombinaci.
     
    50
    Po autovém vhazování to zkoušel vzít sám na sebe Zeneli, kterému se nepovedlo nasadit jesličky Bollovi. Reims je v úvodu druhého poločasu aktivnější.
     
    51
    Diovi se povedlo sklepnout míč do strany na naběhnuvšího Kutesu, který se po souboji s protihráčem ocitl na zemi. O penaltový zákrok se ale rozhodně nejednalo.
     
    52
    Hodně prostoru měl kolem sebe obránce Konan, kterému se povedlo vystihnout špatnou rozehrávku. Jeho zakončení levou nohou ovšem putovalo vedle.
     
    53
    Nikolov přihrával svým spoluhráčům pouze na paty, mezitím se dokázala vrátit smečka hladových protihráčů. Navíc z toho bude autové vhazování pro hosty.
     
    54
    Hezkým způsobem to před malým momentem provedl Kutesa, který se dokázal za pokutovým územím uvolnit ke střele, která putovala do nohy soupeře.
     
    55
    U středového kruhu vyhrál v osobním souboji hostující Munetsi, který posléze roztáhl hru na naprosto osamoceného Berishu, jenž udržel míč na kopačkách.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Thomas Foket (Stade de Reims).
     
    57
    Fehérvár měl možnost obstarat autové vhazování, jenomže se s míčem daleko nedostal. Mezitím se k němu dostal Kutesa, který si nevěřil na průnik kolem Bolla.
     
    58
    Na dlouhou nohu to sice měl Berisha, avšak přesto udržel míč na pravé kopačce. Reims sice svírá svého soupeře, jenomže ten dobře pokrývá volný prostor.
     
    59
    Málem se až před brankáře Kovácsika dokázal natlačit hostující Dia, kterého na poslední chvíli stačil zastavit Musliu. Fehérvár si přichystal rychlý protiútok.
     
    60
    To byla šance! V pokutovém území měl hodně prostoru na zakončení domácí Nego, který z dobré pozice naprosto přestřelil branku.
    60. Nego mířil nad branku.
     
    61
    Je za námi více než hodina hry, zatím na první branku tohoto zápasu stále čekáme. Reims má sice více ze hry, jenomže domácí předvádějí dobrou obrannou činnost.
     
    62
    Reims trpělivě kombinovalo kousek od středového kruhu, načež to Foket zkoušel nahrávkou na na pravé křídlo, kde se Berisha snažil přejít přes protihráče.
     
    63
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Arber Zeneli, přichází Kaj Sierhuis.
     
    64
    Nakonec se do akce dostal pomezní sudí, jenž si všiml ofsajdového postavení, ve kterém se nacházel Berisha. Bude se pokračovat rozehrávkou volného kopu.
     
    68
    Střídání v týmu MOL Fehérvár FC: ze hřiště odchází Budu Zivzivadze, přichází Evandro.
     
    69
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Dereck Kutesa, přichází Anastasios Donis.
     
    70
    Chvíli se nehrálo, jeden z domácích hráčů měl menší zdravotní problémy. Posléze se Kovácsik přihlásil o další odkop od branky, na který si naskakoval Petrjak.
     
    71
    Do konce druhého poločasu zbývá závěrečná dvacetiminutovka, stále čekáme na první branku. Utkání se hodně vyrovnalo, dost možná se bude prodlužovat.
     
    72
    Brankář Kovácsik tentokráte posílal svůj odkop k levé autové lajně, kde se do souboje dral Hangya. V hlavičkovém souboji se mu povedlo předskočit Foketa.
     
    73
    Celkem dost prostoru měl na centr domácí Bolla, který ihned centroval do pokutového území. Pro Rajkoviće to byla snadná práce, následoval výhoz do strany.
     
    74
    MOL Fehérvár si vybojoval rohový kop z pravé strany, který se nebezpečně snesl do malého vápna, kde teč hrála ve prospěch pozorného brankáře Rajkoviće.
     
    75
    Do menších problémů se při rozehrávce dostal Fiola, který to neprovedl nejlépe. Míč totiž neposlal na nikoho ze spoluhráčů, nýbrž pouze za postranní lajnu.
     
    76
    Střídání v týmu MOL Fehérvár FC: ze hřiště odchází Ivan Petrjak, přichází Armin Hodžić.
     
    77
    Po autovém vhazování to neohroženým způsobem na sebe vzal Konan, který si to drze namířil k šestnáctce, kde ovšem velice nepřesně hledal své spoluhráče.
     
    78
    Směrem dopředu to zrovna nevyšlo ani Foketovi, který se tak musí vrátit zpět. Míč si totiž ukopl daleko od své kopačky, Kovácsik tak bude moci znovu vykopávat.
     
    79
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Valon Berisha, přichází El Bilal Touré.
     
    80
    Velice dobrý odhad na dopad míče měl střídající Hodžić, který dokázal prodloužit za sebe, kde byl pouze Faes. Reims se ovšem vrátilo na vlastní polovinu.
     
    81
    Do konce druhého poločasu zbývá poslední desetiminutovka, zatím to na změnu skóre nevypadá. Ani jeden z celků se snaží neudělat, chybu, což víceméně vychází.
     
    85
    Hangya se snažil přenést hru do volného prostoru, jenomže jeho pas zamířil pouze na tribunu stadionu. Reims tak dostává k dispozici autové vhazování.
     
    86
    Za dlouhým nákopem se dral střídající Touré, který ovšem v souboji jeden na jednoho nevyzrál na bránícího Musliu. MOL Fehérvár si vybojoval další volný kop.
     
    87
    Reims se povedlo roztáhnout hru na naprosto volného Konana, který ihned centroval do pokutového území, kde ovšem na padající míč nedosáhl forvard Dia.
     
    88
    Další práce pro domácího brankáře Kovácsika, kterému se povedlo velice přesně roztáhnout hru na levou stranu. Málem se do zakončení protlačil Hodžić.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Reims si připravilo hezkou útočnou akci, zakončující Sierhuis ovšem mířil pouze doprostřed.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+2
    MOL rozjel jednu z posledních útočných akcí. Na levou stranu si seběhl Hangya, který se musel vracet. Fehérvár si přesto vytváří celkem značný nápor.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ani druhý poločas nám branku nepřinesl, logicky budeme sledovat prodloužení.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    Začalo nám první prodloužení, rozehrávku si na starost vzal hostující celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava. Dočkáme se nějaké té branky?
     
    93
    Reims si hned v úvodu prodloužení dokázalo vybojovat rohový kop. Ten se snášel přímo na brankáře Kovácsika, jenomže ještě předtím sudí odhalil útočný faul.
     
    94
    U středového kruhu si na odskok míče počíhal hostující Chavalerin, který ho ovšem odvracel na nohu protihráče. Fehérvár se tak dostal k šestnáctce.
     
    95
    Do rozehrávky svého celku se zapojil také brankář Rajković, který okamžitě oslovil vedle stojícího Faese, jenž se míčem došel na druhou stranu hrací plochy.
     
    96
    Mezi obránce si to namířil domácí Hodžić, kterého na poslední chvíli dokázal zastavit pozorný Abdelhamid. V opačném případě bychom sledovali šanci.
     
    97
    Z velké vzdálenosti od hostující branky zkoušel své štěstí Nikolov, který svůj pokus poslal vysoko nad břevno. Rajković nemusel v tomto případě ani zasahovat.
     
    98
    Diovi se povedlo přenechat míč pod sebe na Sierhuise, který se dostal do střelecké pozice. Ani on ovšem nemířil vůbec přesně, nakonec v tom byla ještě teč.
     
    101
    Reims to pro změnu zkoušelo přes pravou stranu, kde si obránce Foket nakonec našel prostor k přízemnímu centru, který doputoval do rukavic brankáře.
     
    102
    Mezitím se domácí celek dostal s míčem na útočnou polovinu, kde i nadále v poklidu kombinuje. Stále je patrné, že ani jeden z týmů nechce udělat žádnou chybu.
     
    104
    Domácí se poměrně dlouhou dobu drží kolem pokutového území soupeře. Před malým momentem to nevyšlo prudkým pasem, pro který si došel Rajković.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Odstartovalo nám druhé prodloužení, tentokráte se strany vymění. Fehérvár bude tentokráte útočit zleva doprava, navíc měl k dispozici i rozehrávku.
     
    108
    Do protiútoku se pokoušel vyrazit Touré, který měl proti sobě přesilu protihráčů. Na pomoc mu tak přispěchal Chavalerin, kterému se nepovedlo nacentrovat.
     
    109
    Dia udělal s míčem několik rychlých kroků, jenomže poté nahrával hodně nepřesně. Z druhé vlny si pro nahrávku seběhl Nikolov, který si navíc došel pro faul.
     
    110
    Propagační střelou to na druhé straně zkoušel Nego, jehož pokus se snesl vysoko na tribunu. Rajković se za míčem pouze ohlédl, sám bude moci vykopávat.
     
    111
    Do protiútoku se vydal také Bolla, který ovšem nepřešel přes prvního protihráče. Stade de Reims tak bude moct vyvézt balón, hráči ale nemají zrovna moc sil.
     
    112
    Hlavní sudí byl i tentokráte hodně pozorný, míč totiž správně uviděl celým objemem za postranní lajnou. Autového vhazování se tak ujme maďarské mužstvo.
     
    113
    Překvapivě hodně prostoru měl kolem sebe Chavalerin, který se pokoušel o zakončení z jedničky. Technická rána ovšem směřovala daleko vedle branky.
     
    114
    Do protiútoku se pokoušel vyrazit Touré, který ovšem prováhal moment na nahrávku. I tak to nemusí tolik vadit, vracející se Evandro zbytečně fauloval.
     
    115
    Sierhuis si vzal na starost provedení standardní situace, kterou ovšem poslal zhruba metr nad branku. Pro Kovácsika žádná práce, sám bude vykopávat.
     
    115
    To jsou věci! Hostující Foket inkasoval druhou žlutou kartu a tento zápas pro něj předčasně končí. Zřejmě se jedná o řeči směrem k sudímu.
     
    118
    Sledovali jsme další hlavičkový souboj, který sice vyzněl pro domácí celek, jenomže bude moci vhazovat Konan. Reims se tak usadilo na útočné polovině.
     
    119
    Ono to skutečně vypadá, že půjdeme do penaltového rozstřelu. Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta, zřejmě se nebude ani nic nastavovat.
     
    120
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se k exekuci postavil domácí Evandro, který to zkoušel k levé tyči, kde se Rajkovićovi málem povedlo střelu vyrazit.
    EVANDRO
     
    1. série
    1:0
    Za hosty se jako první představil forvard Dia, kterého brankář Kovácsik dokázal vychytat.
    DIA
     
    2. série
    2:0
    Ke slovu se přihlásil také domácí kapitán Stopira, který velice přesně zamířil do levé části branky.
    STOPIRA
     
    2. série
    2:0
    Hostující Abdelhamid rovněž selhal, tentokráte ho Kovácsik vychytal střelou k opačné konstrukci.
    ABDELHAMID
     
    3. série
    3:0
    S domácím celkem to vypadá nesmírně dobře. Jako třetí se k exekuci postavil Hodžić, který poslal brankáře na opačnou stranu.
    HODŽIĆ
     
    3. série
    3:1
    Nůž na krku tak měl obránce Konan, který si rovněž vybral levou část branky. Pakliže domácí promění, tak vítězí!
    KONAN
     
    4. série
    4:1
    Je tomu skutečně tak! Finální zásah obstaral křídelník Nego, který si počínal úplně stejně, míč poslal přesně na druhou stranu.
    NEGO
     
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:26.
     
    Je konec! Ani třicetiminutové prodloužení nám nakonec branku nepřineslo, museli jsme tak jít do penaltového rozstřelu, ve kterém byl nakonec úspěšnější domácí celek, jenž využil všechny čtyři. Reims zahodilo hned první dva pokutové kopy, díky čemuž se dostalo do kritické pozice. Francouzský celek tak nenaplnil roli mírného favorita tohoto zápasu a s kvalifikací se loučí už ve třetím předkole. Naopak maďarský celek se může radovat z postupu. (20:44:48)

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   8. Berisha (REI), 45+1. Chavalerin (REI), 56. Foket (REI)   115. Foket (REI)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Evandro (VID)
    1:0   Dia (REI)
    2. série:
    2:0   Stopira (VID)
    2:0   Abdelhamid (REI)
    3. série:
    3:0   Hodžić (VID)
    3:1   Konan (REI)
    4. série:
    4:1   Nego (VID)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:26.
    MOL Fehérvár FC: Kovacsik – Bolla, Musliu, Stopira (C), Fiola – Nego, Houri, Nikolov, Hangya – Zivzivadze (68. Evandro), Petrjak (76. Hodžić)
    Náhradníci: Rockov – Bamgboye, Evandro, Geresi, Hodžić, Kovacs, Nikolics

    Stade de Reims: Rajković – Foktet, Faes, Abdelhamid (C), Konan – Berisha (79. Touré), Munetsi, Chavalerin – Zeneli (63. Sierhuis), Dia, Kutesa (69. Donis)
    Náhradníci: Diouf – Cassama, De Smet, Donis, Marešić, Sierhuis, Touré

    Rozhodčí: Jug – Žunić, Kordež (všichni Slovinsko)
    bahis siteleri