Ararat-Armenia – Celje 1:0 (po pr.) | KuPS – FK Sūduva 2:0 (kon.) | Plzeň – SønderjyskE 3:0 (kon.)
Fehérvár – Remeš 0:0 (4:1 po pen.) | Rostov – Maccabi Haifa 1:2 (kon.) | Djurgården – Kluž 0:1 (kon.)
Riga FC – Celtic 0:1 (kon.) | CSKA Sofia – B36 Tórshavn 3:1 (kon.) | Besiktas – Rio Ave 1:1 (2:4 po pen.)
Rosenborg – Alanyaspor 1:0 (kon.) | Charleroi – Partizan Bělehrad 2:1 (po pr.) | Malmö – Loko Záhřeb 5:0 (kon.)
Mura – Eindhoven 1:5 (kon.) | Floriana – Flora 0:0 (2:4 po pen.) | Beer Ševa – Motherwell 3:0 (kon.)
FCSB – Liberec 0:2 (kon.) | KÍ Klaksvík – Dinamo Tbilisi 6:1 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Dundalk 1:1 (3:5 po pen.)
FK Sarajevo – Budućnost Podgorica 2:1 (kon.) | APOEL – Zrinjski Mostar 2:2 (4:2 po pen.) | Galatasaray – Hajduk Split 2:0 (kon.)
Kodaň – Piast Gliwice 3:0 (kon.) | Standard – Vojvodina 2:1 (po pr.) | Škendija – Tottenham 1:3 (kon.)
Granada – Locomotive Tbilisi 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Černihiv 2:0 (kon.) | Legia – KF Drita 2:0 (kon.)
Basilej – Famagusta 3:2 (kon.) | AC Milán – Bodö/Glimt 3:2 (kon.) | Linz – Dunajská Streda 7:0 (kon.)
St. Gallen – AEK Atény 0:1 (kon.) | Rijeka – Kolos Kovalivka 2:0 (po pr.) | Willem II – Rangers 0:4 (kon.)
Sporting – Aberdeen 1:0 (kon.)
konec
FK Rostov
1:2 (1:1)
Maccabi Haifa
Čtvrtek 24.09.2020, 18:30 • Stadion Olimp - 2, Rostov • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:25:30)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:7.
     
    Maccabi Haifa předvedla výborný výkon, na půdě ruského Rostova si došla vítězstvím 2:1 pro překvapivý postup do 4. předkola Evropské ligy. Do vedení přitom šli domácí, kteří skórovali v 9. minutě zásluhou Eldora Šomurodova. Hosté ovšem vyrovnali rychle, o jedenáct minut později skóroval Nikita Rukavytsya. Rozhodující zásah si Bakharova družina připravila na 60. minutu, technickou střelou k pravé tyči se prosadil Mohammad Abu Fani. Rostov ještě zkusil zabojovat o vyrovnání, leč neúspěšně. Ublížila mu i zbytečná červená karta, kterou obdržel v 69. minutě za šlapák středopolař Glebov.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Maccabi brání poslední vteřiny utkání skvěle. Je jasné, že do 4. předkola postoupí právě izraelský celek, ten kombinuje na obranné polovině soupeře.
     
    90+2
    Pro domácí svatyni nepřinesla standardka v podobě přímého kopu žádné nebezpečí. Lavi poslal kulatý nesmysl dlouhým nákopem na polovinu hřiště, kde stál osamocený Arad.
     
    90+1
    Možné nebezpečí hasil stoper Ofri Arad i za cenu žluté karty. těsně za polovinou hřiště div, že nepřetrhl dres Toševskému.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Nikita Rukavytsya, přichází Stav Nachmani.
     
    88
    Dennis Hadžikadunić dobře odhadl trajektorii míče po centru zleva, jenž vyprodukoval Chery. Obránce ale hlavičkoval jen nad vlastní bránu, Maccabi bude kopat roh.
     
    87
    Po centru Normanna vyšplhal nejvýše do vzduchu David Toševski. Devatenáctiletý makedonský mladík hlavičkoval těsně nad břevno.
     
    86
    Pěkná práce Dmitrije Poloze. Střídající fotbalista u levé lajny v poslední chvíli píchl do balónu, Ashkenazi tím pádem trefil místo míče pouze protihráče. Jasný faul.
     
    85
    Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Dolev Haziza, přichází Yuval Ashkenazi.
     
    84
    Rostov zkoušel kombinovat, jenže nic zajímavého nevymyslel. Mathias Normann dlouhým odkopem našel jenom Planiće, který na zádech udržel Ionova.
     
    83
    Definitivní razítko na vítězství Maccabi mohl dát Nikita Rukavytsya, který šikovně zaběhl za obranu. Jenže dobře reagoval i brankář Pesjakov, ten doběhl k míči první.
     
    82
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Eldor Šomurodov, přichází David Toševski.
    Střídání v týmu Maccabi Haifa FC: ze hřiště odchází Mohammad Abu Fani, přichází José Rodríguez.
     
    81
    Zprava přiletěl do domácí šestnáctky centr od Habashiho. Hadžikadunić musel na zem, v těžké situaci dokonce zvládl nahrát spoluhráči.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Maccabi Haifa má velmi blízko překvapivému vítězství do 4. předkola, nějaký čas však Rostovu ještě zbývá.
     
    79
    Maccabi hraje s velkou lehkostí. Kombinaci nezatahuje zbytečně hluboko, drží ji převážně ve středu hřiště, což je ideální pozice.
     
    78
    Osipenko sice udržel na zádech vyskakujícího Cheryho, jenže posléze neměl, kam by rozehrál. Proto musel dlouhým odkopem vrátit míč soupeři.
     
    77
    Ten hosté rozehráli na krátkou vzdálenost, čas aktuálně šetří, kde se dá. Kozlov působil příliš agresivním dojmem, sudí odpískal faul.
     
    76
    Dolev Haziza dosáhl přesně toho, čeho chtěl. V blízkosti praporku nevymýšlel nic složitého, pouze nastřelil Normanna a získal roh.
     
    75
    Rostov nezapomíná ani bránit. Zleva přiletěl do pokutového území centr z kopačky Cheryho, ve skluzu skvěle zakročil Hadžikadunić.
     
    74
    Defenziva izraelského mužstva na okamžik zaváhala, do otevřených dveří okamžitě vletěl Alexej Ionov. Kapitán narazil na posledního obránce, jímž byl Arad.
     
    73
    Útočný faul Hazizu v současné chvíli určitě mrzet nebude. Zastavil jím totiž možnost rychlého protiútoku, který chtěla oběť v podobě Kozlova podniknout.
     
    72
    Hosté navíc mohou podnikat rychlé výpady do otevřené obrany soupeře. O jeden se pokusil Rukavytsya, avšak přes stoperskou dvojici neprošel.
     
    71
    Karpinova družina určitě zkusí zabojovat i v oslabeném počtu, avšak bude to mít ohromně složité. Maccabi má velkou výhodu.
     
    70
    Hostující středopolař kontakt s protihráčem těžce rozdýchává. Už k němu přispěchali lékaři, kteří mu ledují postižené místo.
    69. Šlapák, po němž Glebov inkasoval červenou kartu
     
    69
    Obrovská komplikace pro Rostov, ten totiž bude dohrávat v deseti lidech! Danil Glebov šel šlapákem do Laviho, od českého arbitra Ardeleána nemohl očekávat nic jiného než červenou kartu.
     
    68
    Útočný faul na okamžik zastaví útočné snahy domácího celku. Provinil se Šomurovod, jenž začal brzdit pozdě, Arada nešetrně srazil na trávník.
     
    67
    Alexej Ionov dlouho hledal, komu by nahrál. Jenže všichni jeho spoluhráči byli výborně pokrytí, proto musel nahrávat dozadu stoperům.
     
    66
    Hosté začali více bránit, což může, ale také nemusí být dobrá strategie. Soupeř útočením může postupně nabrat ztracené sebevědomí.
     
    65
    Kouč Karpin přišel s rychlou reakcí na inkasovanou branku, do hry vpustil dvě čerstvé síly. Tak uvidíme, jestli právě oni dokážou strhnout Rostov k lepšímu výkonu.
     
    64
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Choren Bajramjan, přichází Dmitrij Poloz.
    Střídání v týmu FK Rostov: ze hřiště odchází Roman Jeremenko, přichází Kento Hašimoto.
     
    63
    Moc nechybělo, abychom začínali zase od nuly. Za hranicí šestnáctky vyprodukoval zajímavou střelu Glebov, míč proletěl těsně vedle levé tyče.
     
    62
    Na Rostov teď čeká velmi těžká práce. Prakticky od poloviny prvního poločasu nenavštívili soupeřovu šestnáctku, cesta za vyrovnáním bude velmi trnitá.
    60. Mohammad Abu Fani - 1:2
     
    60
    Maccabi Haifa právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Bakharova družina senzačně vede! Skvělou práci odvedl MOHAMMAD ABU FANI. Středopolař si zleva naběhl s balónem u nohy na střed, narazil si s Rukavytsyou, a následně technickým zakončením k pravé tyči nechal marně letěl vzduchem brankáře.
     
    60
    Odražený míč uzmul Habashi, jenž okamžitě vysouval dopředu Rukavytsyu. Forward málem balón dostihl, špičkou kopačky v poslední chvíli Osipenko odvrátil alespoň na roh.
     
    59
    Alexej Ionov pěknou kličkou obelstil Menachema, načež zpětným pasem oslovil Normanna. Středopolař v dobré pozici pálil jenom do obránce.
     
    58
    Více volného prostoru využil ke střele z dobrých dvaceti metrů Neta Lavi. Rána postrádala razanci i přesnost, Pesjakov mohl zůstat klidným.
     
    57
    Svěřenci trenéra Bakhara kombinují kolem středového kruhu, zbytečně nikam nepospíchají. Rostov spíše brání, než že by presoval.
     
    56
    Žákovskou chybu vyrobil Alexej Kozlov. Zkušený třiatřicetiletý bek při autu zastavil pohyb rukou, jenže míč mu z nich vypadl skončil v hřišti. Chybné vhazování, to tím pádem připadá soupeři.
     
    55
    A tak hrají zase hosté. Habashi hledal prostor ke střele, ale nenašel. Proto uklidnil hru nahrávkou k lajně, kde stál volný Mabouka.
     
    54
    Chybnou rozehrávku vystihl Normann, jenž okamžitě založil brejk. V jeho úvodu vyslal po levé straně Černova, ten při snaze o centr poslal balón mimo hrací plochu.
     
    53
    Parádní průnikovou nahrávku středem vymyslel Tjarron Chery. Adresát Rukavytsya nezpracovával, rovnou střílel. Pesjakov v rozkleku vyrazil zakončení pravou nohou.
     
    52
    Maccabi nadále vyvíjí velký tlak na protivníka. Celek z Izraele nastupoval do zápasu v roli mírného outsidera, na hřišti však působí výborným dojmem.
     
    51
    Rozehrávku volného přímého kopu obstaral Lavi, jenž jemným obloučkem hledal volného Rukavytsyu. Domácí měli velké štěstí, že Osipenko stihl natáhnout nohu a nebezpečí zabránit.
     
    50
    Ayad Habashi sice byl faulován, avšak pádu pořádně přidal. Český sudí Ardelaunu si hostujícího hráče přivolal k sobě a dal mu jasně najevo, že za podobné simulování příště přijde karta.
     
    49
    Tentokráte musel být v permanenci Josh Cohen. Americký strážce svatyně však měl velmi jednoduchou práci, Bajramjan mu poslal míč přímo do rukavic.
     
    48
    Na první střelu druhého dějství jsme dlouho nečekali. Kousek za hranicí šestnáctky vystřelil Abu Fani, Pesjakov ránu doprostřed zachytil.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky pokračují v původním rozpoložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
     
    Máme za sebou první poločas zápasu mezi Rostovem a Maccabi Haifa, který o postupujícím ještě ani zdaleka nerozhodl, na světelné tabuli svítí stav 1:1. Vedení získali na svou stranu domácí, skvělý nákop Normanna z 9. minuty přetavil v branku Eldor Šomurodov. Svěřenci kouče Bakhara ovšem dokázali přijít s rychlou odpovědí. Ve 20. minutě odcentroval z pravé strany Mabouka a byl to Nikita Rukavytsya, jenž hlavou rozvlnil síť za zády Pesjakova.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Poslední sekundy úvodního dějství probíhají na obranné polovině domácích. Hosté kombinují, avšak k vážnějšímu ohrožení branky se neschyluje.
     
    45+2
    V defenzivě Rostovu zafungovala spolupráce mezi Hadžikadunićem a Osipenkem. První jmenovaný přenechal balón kolegovi, který jej odpálil do bezpečí.
     
    45+1
    Choren Bajramjan předvedl dobrou techniku, když z velké výšku zvládl parádně přilepit balón na kopačku. Posléze spolu s Glebovem předvedli narážečka, ta vyústila v postavení mimo hru.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    Hodně zbytečnou žlutou kartu získal v závěru první půle na své konto Bogdan Planić. Stalo se tak poté, co v šestnáctce soupeře po neúspěšně hlavičce úmyslně hlavičkou trefil do spánku nic netušícího Osipenka.
     
    43
    S velkým přehledem zahrál pod velkým tlakem Ofri Arad. Vědom si presujícího Ionova poslal hlavičkou míč do rukavic Cohena.
     
    42
    Mathias Normann unikal středem hřiště, když byl stažen k zemi po kontaktu s Abu Fanim, jenž soka zatáhl za dres. Ardeleanu zatím ponechává karty v kapse.
     
    41
    Zatím to vypadá spíše na druhou možnost. Pro centr zprava přiběhl Eldor Šomurodov příliš pozdě, z frustrace pak fauloval stopera.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?
     
    39
    Středopolař Roman Jeremenko ve skluzu vypíchl balón Lavimu, jenž se posléze do protivníka zamotal a nešťastně mu přišlápl pravou ruku. Bolestivá záležitost.
     
    38
    Alexej Ionov potřeboval přihrávku po lajně podstatně dříve. V době, kdy přišla, totiž stál za obrannou liní soupeře. Ofsajd.
     
    37
    Ani centr z druhé strany nepřinesl zakončení některého domácího hráče. Choren Bajramjan vyskočil málo, výše vyšplhal Bogdan Planić.
     
    36
    Rostov získal rohový kop, jehož exekuce se chopil Roman Jeremenko. Polovysoký pas propadl na hranici penalty, dezorientovaný Lavi si pak málem vstřelil vlastní gól, naštěstí pro Maccabi mířil těsně nad.
     
    35
    Mimo kamery zůstal ležet Mohammad Abu Fani. Zřejmě šlo o vlastní zaváhání, protože žádný fotbalista v zeleném nijak neprotestoval.
     
    34
    Proti dlouhému nákopu z poloviny hřiště skvěle vystartoval dopředu Josh Cohen. Strážce hostující svatyně vyboxoval balón Aradovi téměř z hlavy.
     
    33
    Několik hlavičkových soubojů ve středu hřiště, na zem dostal kulatý nesmysl až Mathias Normann. Nor se snaží zklidnit hru.
     
    32
    Těžko říct, co teď Eldor Šomurodov vymýšlel. Každopádně z jeho akce vznikla taková polostřela, jež šla daleko mimo bránu, rovněž daleko od nabíhajícího spoluhráče.
     
    31
    Po delší době zaútočil tým z Ruska. Pravou stranou utekl obráncům Alexej Ionov, přetažený centr na zadní tyč odkopl Mabouka mimo nebezpečí.
     
    30
    Půl hodina z utkání je pryč. Sledujeme vyrovnaný boj, jemuž odpovídá i nerozhodný výsledek. V úvodu působil aktivnějším dojmem Rostov, nyní tlačí Maccabi.
     
    29
    Pokračuje série nahrávek v podání izraelského týmu. Domácí hráči jsou v kompletní sestavě poskládaní v blízkosti šestnáctky.
     
    28
    Vynikající presink Hazizy a Cheryho donutili Osipenka hrát na gólmana. Pesjakov si nyní poradil podstatně lépe, středem poslal kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    27
    Domácí kouč přešlapuje za postranní čárou, nervozita je na něm znát. Rostov do zápasu vstoupil skvěle, avšak v posledních minutách tahá za kratší konec provazu.
     
    26
    Místo dlouhého výkopu zvolil Pesjakov výhoz na krátkou vzdálenost. Velká chyba, Kozlov pod tlakem vracel brankáři, ten zakopl míč do autu.
     
    25
    Bakharova družina znovu zkoušela štěstí vzduchem. Tentokráte přiletěl balón do šestnáctky zleva, střelce Rukavytsyu pokryl Hadžikadunić.
     
    24
    Hosté jsou pochopitelně nabuzeni vyrovnávacím gólem. Momentálně převzali otěže střetnutí a kombinují na útočné polovině.
     
    23
    Krátký výkop brankáře Cohena, hlavičkový souboj ovládl Normann. Kulatý nesmysl doplachtil na nohy Šomorudova, útočník proti Planićovi neuspěl.
     
    22
    Rostov chtěl okamžitě odpovědět. A neměl k tomu vůbec daleko, protože technická rána Bajramjana by nejspíše zapadla na zadní tyč, avšak dobře zakročil blokující Arad.
    20. Nikita RUKAVYTSYA - 1:1
     
    20
    Maccabi Haifa právě vstřelila branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání! Domácí defenziva zapomněla na volného Mabouku, který obdržel pas k pravé lajně. Bek neváhal a vyslal milimetrově přesný centr před branku, NIKITA RUKAVYTSYA poslal míč pod břevno, zatímco Pesjakov padal k zemi.
     
    20
    Na Maxima Osipenka nikdo nezakřičel, proto obránce v domnění, že je pod tlakem, odkopával do zámezí. V momentu převzetí míče přitom byl úplně sám.
     
    19
    Normann s Jeremenkem sami dostali balón skrze klubko čtyř protihráčů. Druhý jmenovaný pak celou akci zhatil přihrávkou za postranní lajnu.
     
    18
    Z pravé strany odcentroval Alexej Ionov. V pokutovém území sice našel hlavu Šomurodova, ten však z velké dálky přestřelil.
     
    17
    Stoper Dennis Hadžikadunić měl dostatek volného místa na konstruktivní rozehrávku, avšak Švéd zvolil jiné řešení, malou domů brankáři.
     
    16
    Hra pokračuje, hosté musí pár vteřin přestát v deseti lidech. Z důvodu ošetřování musel Haziza opustit vymezený prostor.
     
    15
    Levé křídlo Maccabi stále leží na trávníku, proto byl český rozhodčí Ardeleanu nucen na okamžik přerušit hru. Na hřiště vstupují lékaři.
     
    14
    Na zemi zůstal ležet Dolev Haziza, a to po souboji s gólmanem Pesjakovem, jenž zrovna odkopával balón. O faulu nemůže být řeč.
     
    13
    Hodně naivní pokus Ayada Habashiho. Ten měl dostatek času na zpracování míče, místo toho zkoušel z voleje, navíc z velkého úhlu, překvapit brankáře. Svatyni minul o pořádný kus.
     
    12
    Zatím ale sledujeme hru na jednu branku. Svěřenci kouče Karpina přišli do utkání skutečně skvěle připravení, což nelze říci o jejich soupeři.
     
    11
    Mírný favorit střetnutí získal rychlé vedení. Fotbalisté Rostova určitě budou dávat více pozornosti na defenzivu, zatímco Maccabi bude muset častěji útočit.
    9. Eldor ŠOMURODOV - 1:0
     
    9
    Rostov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Fantastický pas, skoro až z poloviny hřiště, vymyslel středopolař Normann. Z něj těžil ELDOR ŠOMURODOV, který si v pravý čas zaběhl za obranu a prvním dotykem poslal balón k pravé tyči.
     
    9
    Úvodní rohový kop rozehrálo mužstvo z Izraele na krátko. To nebyla moc dobrá varianta, Habashi totiž neuspěl ve férovém střetu jeden na jednoho proti Osipenkovi.
     
    8
    Haziza si narazil s Abu Fanim a pokračoval po levé straně až k praporku. Odtud nastřelil bránícího Kozlova, bude se kopat roh.
     
    7
    Kapitán Alexej Ionov utekl po lajně Lavimu, jemuž vzápětí udělal povedenou kličku do protipohybu. Centr zprava odvrátil Planić.
     
    6
    Poprvé zkoušeli více zahrozit rovněž hosté. Lavi vyslal průnikovou nahrávku na Cheryho, avšak dobře zareagoval Pesjakov, u míče byl první.
     
    5
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Dlouhý nákop středopolaře Jeremenka měla mířit na Šomorudova, jenž ale s podobnou variantou nepočítal, zůstal stát.
     
    4
    Dobrou práci naopak odvedl křídelník Choren Bajramjan. Arménec udržel na zádech dotírajícího Mabouku, pro Rostov vybojoval aut.
     
    3
    Gólman Sergej Pesjakov měl dost času i prostoru na rozehrávku, kterou ovšem provedl mizerně. Balón skončil v zámezí.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních žlutých dresech. Hostující celek z Izraele Maccabi Haifa oblékla dresy barvy zelené.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Rostov: Pesjakov – Kozlov, Hadžikadunić, Osipenko, Černov – Jeremenko, Normann, Glebov – Ionov (C), Šomurodov, Bajramjan.
    Náhradníci: Baburin – Dolgov, Hašimoto, Čisťjakov, Logašov, Poloz, Toševski.

    Maccabi Haifa FC: Cohen – Mabouka, Arad, Planić, Menachem – Habashi, Lavi (C), Abu Fani – Chery, Rukavytsya, Haziza.
    Náhradníci: Keouf – Ashkenazi, Gershon, Meir, Nachmani, Rodríguez, Touray.

    Rozhodčí: Ardeleanu (CZE) – Nádvorník (CZE), Caletka (CZE).
     
    Maccabi Haifa FC

    Izraelské mužstvo určitě nedá svou kůži lacino. Sice toho letos odehráno tolik, jako jeho ruský soupeř, avšak formou se může pyšnit rovněž skvělou. Vicemistr tuzemské soutěže vstoupil do nového ligového ročníku vítězstvím 2:1 nad Hapoelem Hadera, následovala výhra 3:1 v rámci 2. předkola EL nad bosenským Željezničarem. Druhé ligové střetnutí skončilo výhrou 3:1 nad Hapoelem Beer Shevou, minulý týden ve 2. předkola vyřadil výsledkem 3:1 kazašský Kajrat Almaty.
     
    FK Rostov

    Rostov bude v utkání mírným favoritem. Ruský celek určitě bude těžit z větší rozehranosti, za sebou totiž má už osm odehraných kol v domácí lize. Sice se nachází až na sedmém místě, ale to je tím, že Premier Liga je ve svém úvodu ohromně vyrovnaná, ztráta na první Zenit činí pouhé tři body. Svěřenci kouče Karpina disponují dobrou formou, pět zápasů jsou momentálně bez porážky. Nutno podotknout, že o víkendu nehráli, nad Volgogradem zvítězili kontumačně.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční podvečer! Vítám vás při sledování 3. předkola Evropské ligy, u zápasu mezi ruským Rostovem a izraelským Maccabi Haifa.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Huppert

    Branky: 9. Šomurodov – 20. Rukavytsya, 60. Fani

    Karty:   44. Planić (MHA), 90+1. Arad (MHA)   69. Glebov (RTV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:7.
    FK Rostov: Pesjakov – Kozlov, Hadžikadunić, Osipenko, Černov – Jeremenko (64. Hašimoto), Normann, Glebov – Ionov (C), Šomurodov (82. Toševski), Bajramjan (64. Poloz).
    Náhradníci: Baburin – Dolgov, Hašimoto, Čisťjakov, Logašov, Poloz, Toševski.

    Maccabi Haifa: Cohen – Mabouka, Arad, Planić, Menachem – Habashi, Lavi (C), Abu Fani (82. Rodríguez) – Chery, Rukavytsya (89. Nachmani), Haziza (85. Ashkenazi).
    Náhradníci: Keouf – Ashkenazi, Gershon, Meir, Nachmani, Rodríguez, Touray.

    Rozhodčí: Ardeleanu (CZE) – Nádvorník (CZE), Caletka (CZE)
    bahis siteleri