Ararat-Armenia – Celje 1:0 (po pr.) | KuPS – FK Sūduva 2:0 (kon.) | Plzeň – SønderjyskE 3:0 (kon.)
Fehérvár – Remeš 0:0 (4:1 po pen.) | Rostov – Maccabi Haifa 1:2 (kon.) | Djurgården – Kluž 0:1 (kon.)
Riga FC – Celtic 0:1 (kon.) | CSKA Sofia – B36 Tórshavn 3:1 (kon.) | Besiktas – Rio Ave 1:1 (2:4 po pen.)
Rosenborg – Alanyaspor 1:0 (kon.) | Charleroi – Partizan Bělehrad 2:1 (po pr.) | Malmö – Loko Záhřeb 5:0 (kon.)
Mura – Eindhoven 1:5 (kon.) | Floriana – Flora 0:0 (2:4 po pen.) | Beer Ševa – Motherwell 3:0 (kon.)
FCSB – Liberec 0:2 (kon.) | KÍ Klaksvík – Dinamo Tbilisi 6:1 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Dundalk 1:1 (3:5 po pen.)
FK Sarajevo – Budućnost Podgorica 2:1 (kon.) | APOEL – Zrinjski Mostar 2:2 (4:2 po pen.) | Galatasaray – Hajduk Split 2:0 (kon.)
Kodaň – Piast Gliwice 3:0 (kon.) | Standard – Vojvodina 2:1 (po pr.) | Škendija – Tottenham 1:3 (kon.)
Granada – Locomotive Tbilisi 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Černihiv 2:0 (kon.) | Legia – KF Drita 2:0 (kon.)
Basilej – Famagusta 3:2 (kon.) | AC Milán – Bodö/Glimt 3:2 (kon.) | Linz – Dunajská Streda 7:0 (kon.)
St. Gallen – AEK Atény 0:1 (kon.) | Rijeka – Kolos Kovalivka 2:0 (po pr.) | Willem II – Rangers 0:4 (kon.)
Sporting – Aberdeen 1:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
2:0 (1:0)
SFK Desna Černihiv
Čtvrtek 24.09.2020, 20:15 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:10:54)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:12.
     
    Wolfsburg potvrdil roli obrovského favorita, ukrajinskou Desnu porazil na domácím stadiónu 2:0 a je jediné vítězství od postupu do základní skupiny Evropské ligy. Svěřenci kouče Glasnera vstřelili důležitý první gól v 16. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil kapitán Josuha Guilavogui. Poté se ale domácím dlouho nedařilo přidat uklidňující druhou trefu, naopak Desna usilovala o vyrovnání a mnohdy k němu neměla daleko. Největší příležitost spálil v 84. minutě Budkivskij, jenž místo prázdné brány mířil nad. Razítko na výhru Vlků nakonec přišlo až v nastaveném čase, Schlagerovu pobídku před prázdnou branku Daniel Ginczek musel využít a ještě tak upravit konečný stav na 2:0.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Je sympatické, že Desna i navzdory jasné porážce a vyřezané z evropských pohárů zkusila ještě v posledních vteřinách zabojovat alespoň o čestný úspěch. Kalitvincev střílel mimo.
    90+2. Daniel GINCZEK - 2:0
     
    90+2
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    V nastaveném čase favorit nakonec přeci jen přidává pojistku. Mehmedi středem skvěle zrychlil hru a nahrávkou dostal do šance Schlagera. Švýcar se zachoval nesobecky, nahrál před prázdnou bránu DANIELU GINCZEKOVI, ten nabídnutou příležitost s díky využil.
     
    90+1
    Definitivní razítko na postup domácích mohl dát Maximilian Arnold. Němec se objevil sám před gólmanem, jenže v klíčovou chvíli mu balón poskočil a středopolař promáchl.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Zajímavý signál, avšak ke druhému gólu nevedl. Mehmedi posunul balón Schlagerovi, ten jej zastavil zpátky pro krajana. Ofenzivní záložník polovysokou střelou zase narazil na zeď, která tentokráte zakročila nohama.
     
    88
    Xaver Schlager si vzal velký rozběh a vypálil tvrdou pumelici do čtyřčlenné zdi. Andrij Totovickij sice pokus zblokoval, jenže rukou. Odměnou mu je žlutý kartónek.
     
    87
    Standardní situace pro Wolfsburg. Admir Mehmedi udělal úspěšnou kličku Gitčenkovi, vzápětí zakopl o jeho úmyslně nastavenou levou nohu.
     
    86
    I s potřebným štěstím však Casteels drží nulu na svém kontě. A to i po dalekonosném zakončení Tolovického, které proletělo o dva metry vedle pravé tyče.
     
    85
    Fotbalisté v zelených dresech nechtějí riskovat. Teď výrazně zatáhli hru do defenzivy, inkasovat branku proti oslabenému týmu, navíc proti outsiderovi, to by byla senzace.
     
    84
    Střídání v týmu SFK Desna Černihiv: ze hřiště odchází Pylyp Budkivskij, přichází Ilja Švecov.
    84. Budkivskij v obrovské příležitosti hlavou přestřelil
     
    84
    Pylyp Budkivskij schovává hlavu v dlaních, promrhal totiž obrovskou možnost na vyrovnání! Casteels trestuhodně centr podběhl, jenže útočník Desny místo do prázdné brány mířil nad!
     
    83
    To je bojovnost! Josuha Guilavogui tělem kryl balón, jenže zezadu na něj tvrdě dotíral Budkivskij, jenž nakonec soka přeskočil a vytěžil ze zdánlivě ztracené situace roh.
     
    82
    Xaver Schlager netradičně v roli pravého záložníka zkusil projít přes Mostovije. Byl neúspěšný, domácí však zůstanou u balónu, budou vhazovat.
     
    81
    Svěřenci trenéra Glasnera pokrařují v aktivním pojetí hry, určitě nechtějí zápas jenom dohrát. Za průnikovým pasem vystartoval Steffen, při snaze o centr trefil boční síť.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Wolfsburg směřuje za očekávaným postupem, oslabené Desně ubývají fyzické síly.
     
    79
    Holandský forward zkusil sám zapresovat, dvojice stoperů si s ním však poradila na jedničku. Nakonec Gitčenko změnil rytmus hru nákopem na pravou stranu, kde stál volný Konoplja.
     
    78
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Daniel Ginczek.
     
    77
    Po pravé straně utekl osobnímu strážci Pablo Otávio. Následně odcentroval na hlavu Weghorsta, který poslal kulatý nesmysl těsně nad břevno.
     
    76
    Dlouho u něj nevydrželi. Nakopávaný balón si totiž s velkou jistotou pohlídal brankář Casteels, balón podržel v rukavicích.
     
    75
    Zbytečný faul na polovině hřiště, kterého se dopustil Maximilian Arnold, který byl v té době v držení míče. Balón zadarmo získávají hosté.
     
    74
    Wout Weghorst dlouho hledal, komu by nahrál. Jenže všichni jeho spoluhráči byli výborně pokrytí, proto musel nahrávat dozadu stoperům.
     
    73
    Odražený míč uzmul Mehmedi, jenž okamžitě vysouval dopředu Weghorsta. Forward málem balón dostihl, špičkou kopačky v poslední chvíli Gitčenko odvrátil alespoň na roh.
     
    72
    Chybnou rozehrávku vystihl Schlager, jenž okamžitě založil brejk. V jeho úvodu vyslal po levé straně Steffena, ten při snaze o centr poslal balón mimo hrací plochu.
     
    71
    Parádní průnikovou nahrávku středem vymyslel Mostovij. Adresát Totovickij nezpracovával, rovnou střílel. Casteels v rozkleku vyrazil zakončení pravou nohou.
     
    70
    Mezi hříšníky potrestané žlutou kartou se zařazuje rovněž hostující kapitán Vladyslav Ogirja. Zkušený třicátník vědomě přidržel Schlagera, čímž mu vzal rychlost.
     
    69
    Zničehonic přišel dlouhý nákop za domácí defenzivu a u míče se zjevil Budkivskij. Z levé strany zkusil proniknout do šestnáctky, což se přes Brookse nepodařilo.
     
    68
    Joshua Guilavogui byl úplně sám na polovině hřiště, ale poslal malou domů brankáři. Kapitán myslí i na Casteelse, jenž nyní prožívá chvíle bez práce.
     
    67
    V současné chvíli se toho na hřišti moc neděje. Domácí kombinují na útočné polovině, ale dopředu se moc neženou.
     
    66
    Utkání se v posledních minutách hodně kouskuje. Nyní se o to zapříčinil Juchim Konoplja. Pravý bek podrazil unikajícího Otávia a dostal kartu žluté barvy.
     
    65
    Střídání v týmu SFK Desna Černihiv: ze hřiště odchází Andrij Dombrovskij, přichází Vitalij Jermakov.
     
    64
    Jon Brooks vstoupil do utkání s velkou chutí. Nejprve ve skluzu čistým způsobem sebral balón útočníkovi, na zemi ještě dokázal míč posunout Roussillonovi.
     
    63
    Wolfsburg teď pochopitelně může hrát ve větším klidu, konkurent v oslabení jen těžko bude vzdorovat tak kvalitnímu a zkušenému celku.
     
    62
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Maxence Lacroix, přichází John Brooks.
     
    61
    Steffen z pozice pravého beka podpořil ofenzivní složku mužstva. Akce skončila právě u něj, po zpětném pasu Otávia pálil Švýcar pouze do beka.
     
    60
    Joonas Tam si vykoledoval druhou, absolutně zbytečnou, žlutou kartu v utkání, zápas pro něj končí! Balón si v tomto případě kopl příliš před sebe, ve skluzu pak tvrdě trefil Arnolda. Nebylo co řešit.
     
    59
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Omar Marmoush, přichází Paulo Otávio.
     
    58
    Hra je hodně rozháraná. Svěřenci kouče Glasnera se herně trápí, čehož by soupeř určitě mohl využít, pokud bude favorit pokračovat v dosavadním výkonu.
     
    57
    Třetí žlutá v krátkém časovém sledu, první pro hosty. Stoper Joonas Tam při snaze dostat se do zakončení nedovoleně atakoval gólmana.
     
    56
    Rychle na druhou stranu. Desna podnikla útočný výpad středem, který středová řada německého týmu nestihla podchytit. Zaskakoval Guilavogui, který skluzem čistě vypíchl míč Kalitvincevovi.
     
    55
    Exekuxce se chopil Santos Sa, centr přišel na přední tyč. Dobrou práci odvedl Gitčenko, jenž přehlavičkoval Weghorsta.
     
    54
    Konečně začíná útočit také Wolfsburg, ten je zatím v průběhu druhého poločasu ve velkém útlumu. Rohový kop získal Mehmedi.
     
    53
    Nyní Desna nemohla ohrozit bránu přímo, balón byl v příliš velkém úhlu směrem k bráně. Dombrovskij proto centroval, ale trefil jenom dvoučlennou zeď.
     
    52
    Druhá žlutá karta v krátkém časovém sledu, opět do domácích řad. Omar Marmoush podpořil defenzivu, a to se mu nakonec vymstilo, zezadu stáhl za dres k zemi Budkivského příliš okatě.
     
    51
    Exekuce standardní situace se chopil Vladyslav Kalitvincev. Balón pěkně kroutil přes zeď, avšak Casteels s touto možností počítal, vytáhl výborný zákrok.
     
    50
    Hosté budou zahrávat standardní situaci z velmi zajímavé vzdálenosti od brány. Zezadu podrazil protihráče Santos Sa, za což si vysloužil kartu žluté barvy.
     
    49
    Ukrajinský celek vstoupil do druhé půle s obrovskou chutí. Znovu zatlačil soupeře do hluboké defenzivy, Totovickij střílel těsně nad.
     
    48
    Desna nebyla vůbec daleko od vyrovnání. Technickou střelu na zadní tyč Casteels vyrazil jenom ke Kalitvincevovi, dorážku Ogirji však úspěšně zblokoval Guilavogui.
     
    47
    Zatímco domácí trenér ponechal pro druhý poločas stejnou sestavu, tak hostující kouč jednu změnu udělal. Nevýrazného Karťjušova nahradil Huculjakem.
     
    46
    Střídání v týmu SFK Desna Černihiv: ze hřiště odchází Jegor Karťjušov, přichází Olexij Huculjak.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:15.
     
    Wolfsburg míří za očekávaným postupem. Po prvním poločase zatím potvrzuje roli favorita, nad ukrajinskou Desnou vede 1:0. O dosud jediný zásah se postaral kapitán a stoper v jedné osobě Josuha Guilavogui, jenž poslal do sítě míč po prodlouženém centru od rohového praporku. Hosté ale nepřijeli hrát druhé housle, snaží se, bojují a i oni si vypracovali několik slibných příležitostí. Druhý poločas určitě nebudou pouhou formalitou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Velké nedorozumění mezi brankářem a defenzivou Xaver Schlager nepotrestal. na přední tyči obdržel parádní centr od rohového praporku, jenže balón zvedl příliš.
     
    43
    Teď už to Guilavogui přehnal. Ani kapitán si nemůže dovolit vše, což mu právě vysvětluje hlavní arbitr. Poslední varování, příště za žlutou.
     
    42
    Obrannou práci odvedl na jedničku Maxence Lacroix. Davcetiletý hráč tvrdě, ale čistě dotíral na Budkivského, jehož nepustil k zakončení, navíc vybojoval balón pro domácí.
     
    41
    Hned čtyři fotbalisté domácího mužstva vysunuli hru proti Gitčenkovi. Ten byl rázem ve velmi složité pozici. Poradil si s ní ale bravurně, obloučkem přes konkurenta našel volného kolegu.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin za nerozhodného stavu?
     
    39
    Útočný faul zastavuje honbu Wolfsburgu za druhým vstřeleným gólem. Provinil se Marmoush, jenž příliš dlouho okopával protihráče.
     
    38
    Kapitán Guilavogui zbytečně neriskuje, dnes snad již potřetí hlavičkou poslal míč brankáři. Francouzský stoper evidentně preferuje snazší řešení, nepouští se do rizika.
     
    37
    Moment překvapení vyzkoušel Maximilian Arnold. Německý zadák v těžké pozici zkusil lob za obranu, kulatý nesmysl uzmul Past.
     
    36
    Útočník Budkivskij vytáhl presink proti Lacroixovi, jenž viditelně znejistil a z poloviny hřiště raději zahrál malou domů. Brankář poslal balón mimo hrací plochu.
     
    35
    Domácí chtějí zklidnit hru, což zatím vychází. Favorit přenesl dění hry na útočnou polovinu, kde si hráči v poklidu vyměňují míč.
     
    34
    Odvážný Woug Weghorst šel sám proti dvěma protihráčům. Prvního ještě zvládl obejít, poté ale ztroskotal proti Konopljovi.
     
    33
    Velkou porci zkušeností potvrdil Guilavogui. Francouz přesto, že byl zezadu napadán protihráčem, zachoval chladnou hlavu a skákající míč poslal brankáři do rukavic.
     
    32
    Dobrou reakci ukázal brankář Koen Casteel. Belgičan vystartoval proti nákopu Totovického, před útočníkem odkopl míč na poslední chvíli.
     
    31
    Hlavní rozhodčí Visser z Belgie udělil Ogirjovi poslední varování. Defenzivní záložník šel do tvrdého skluzu, jenže trefil pouze soupeře.
     
    30
    Po půlhodině zápasu má blíže postupu podle očekávání Wolfsburg, jenž skóroval zásluhou svého kapitána Guilavoguiho. Desna ovšem předvádí sympatický výkon, určitě zabojuje alespoň o vyrovnání.
     
    29
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Teď to byli domácí, kdo podnikli slibně vypadající brejk. Ten zhatil až Weghorst špatně provedenou finální přihrávkou.
     
    28
    Rohový kop hostů nebyl vůbec marný. Dombrovskij našel hlavu stopera Gitčenka, jenž nedokázal dost dobře zamířil, trefil přímo rukavice gólmana.
     
    27
    Pravý obránce Roussillon zachránil Vlky od inkasovaného gólu. Přízemní pas Karťjušova neměl chybu, právě Roussillon však dokázal v poslední chvíli natlačit tělo před Budkivského a odkopnout do autu.
     
    26
    Pro Wolfsburg ztráta neměla žádné následky. Domácí jsou zřejmě na podobné výlety spoluhráče zvyklí, jeho pozici na pár vteřin převzal Schlager.
     
    25
    Josuha Guilavogui není typickým stoperem, což se teď dokonale projevilo. Francouz podnikl odvážný výpad středem, avšak ztroskotal na Gitčenkovi.
     
    24
    Kapitán Ogirja vyslal příliš vysoký balón do šestnáctky. Casteels vyběhl z brankové čáry a ze vzduchu kulatý nesmysl sebral pro sebe.
     
    23
    Hosté přeci jen začínají vystrkovat růžky, co se útočného snažení týče. Totovickij pěknou kličkou obelstil Roussillona, Lacroix následně zakročil jen za cenu rohového kopu.
     
    22
    Povedený centr Dombrovského si našel na hranici penalty Joonas Tamm. Estonec ovšem nedokázal dostatečně dobře sklopit hlavu, míč poslal hodně mimo bránu.
     
    21
    Santos Sa může být rád, že za stažení Kalitvinceva neviděl od rozhodčího kartu žluté barvy. Křídelník by postupoval z úhlu do velmi zajímavé příležitosti.
     
    20
    Nadýchaný oblouček za obranu vyslal Xaver Schlager, míč následně doputoval až k adresátovi Marmoushovi. Toho zradil první dotek, proto nemohl zakončovat.
     
    19
    Tomuto scénáři zatím nic nenasvědčuje. Svěřenci kouče Glasnera i navzdory vstřelenému gólu pokračují útočné aktivitě.
     
    18
    Potřebný první gól německé mužstvo vstřelilo, primární cíl má tedy splněn. Desna bude muset více otevřít defenzivu a začít útočit.
    16. Josuha GUILAVOGUI - 1:0
     
    16
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Standardka v podobě rohu přinesla první branku střetnutí! Skvěle nacvičený signál, kdy Steffen na přední tyči prodlužoval za sebe přímo do míst, kam naběhl JOSUHA GUILAVOGUI, který z jedničky rozvlnil síť.
     
    16
    V blízkosti levé lajny vyzval Jerome Roussilon k souboji jeden na jednomu Mostovije. Za jeho záda se nedostal, vybojoval alespoň roh.
     
    15
    Velkou chybu při rozehrávce vymyslel kapitán Josuha Guilavogui. Do brejku okamžitě vystartoval Budkivskij, francouzský stoper ovšem odčinil své zaváhání výborným skluzem.
     
    14
    Wout Weghorst nahrával Santosovi Sa, jenž chytře pustil pas za sebe, kde stál Mehmedi. Švýcar si netroufl střílet hru raději otočil dozadu.
     
    13
    Jednadvacetiletý Egypťan Omar Marmoush dostal hodně volného prostoru za hranicí šestnáctky. Vyzkoušel technický pokus, který poslal těsně nad břevno.
     
    12
    Domácí rozehráli na krátko, soupeře chtějí uspat trpělivou kombinací. Desna však zatím odolává na výbornou, šestnáctku ponechává uzamknutou.
     
    11
    Útočným faulem se provinil Andrij Tolovickij. Ofenzivní středopolař se sám zamotal do kliček, načež přes kotníky vzal Mehmediho.
     
    10
    Křídelník Santos Sa utekl po lajně Dombrovskému, jemuž vzápětí udělal povedenou kličku do protipohybu. Centr zprava odvrátil Gitčenko.
     
    9
    Místo dlouhého výkopu zvolil hostující strážce svatyně výhoz na krátkou vzdálenost. Velká chyba, Mostovij pod tlakem vracel brankáři, ten zakopl míč do autu.
     
    8
    Krátký výkop brankáře Pasta, hlavičkový souboj ovládl Marmoush. Kulatý nesmysl doplachtil na nohy Mehmediho, záložník proti Tammovi neuspěl.
     
    7
    Schalger s Arnoldem sami dostali balón skrze klubko čtyř protihráčů. Druhý jmenovaný pak celou akci zhatil přihrávkou za postranní lajnu.
     
    6
    Na zemi zůstal ležet Vladyslav Kalitvincev, a to po souboji s gólmanem Casteelsem, jenž zrovna odkopával balón. O faulu nemůže být řeč.
     
    5
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Dlouhý nákop středopolaře Arnolda měla mířit na Weghorsta, jenž ale s podobnou variantou nepočítal, zůstal stát.
     
    4
    Dobrou práci naopak odvedl křídelník Santos Sa. Brazilec udržel na zádech dotírajícího Konoplji, pro Wolfsburg vybojoval aut.
     
    3
    Gólman Koen Casteels měl dost času i prostoru na rozehrávku, kterou ovšem provedl mizerně. Balón skončil v zámezí.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních zelených dresech. Ukrajinský celek pro zápas navlékl dresy modré barvy. Výkop patřil Wolfsburgu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    VfL Wolfsburg: Casteels – Steffen, Lacroix, Guilavogui (C), Roussillon – Schlager, Arnold – Marmoush, Mehmedi, Sa – Weghorst.
    Náhradníci: Pervan – Brooks, Gerhardt, Ginczek, Kalus, Malli, Otávio.

    SFK Desna Černihiv: Past – Konoplja, Gitčenko, Tamm, Mostovij – Ogirja (C), Dombrovskij – Kalitvincev, Totovickij, Karťušov – Budkivskij.
    Náhradníci: Lytovka – Jermakov, Huculjak, Chljobas, Polegenko, Ševcov, Starenkij.

    Rozhodčí: Visser (BEL) – Nijssen (BEL), Vanyzere (BEL).
     
    SFK Desna Černihiv

    Desna může jenom překvapit. Mužstvo z Ukrajiny vloni skončilo v lize na solidním čtvrtém místě, nestačilo jen na silnou trojku v podobě Šachtaru, Dynama Kyjev a Zorji. Rjabokonova družina pokračuje v dobrých výkonech i v nové sezóně. Do ligy vstoupila vítězstvím 3:1 nad Zorjou, načež uhrála cennou remízu v Kyjevě proti Dynamu. O víkendu však přišla remíza i s Inhulets, to byla pro změnu velká ztráta.
     
    VfL Wolfsburg

    Fotbalisté Wolfsburgu budou v utkání obrovským favoritem, v jejich prospěch také určitě bude hrát domácí prostředí, přestože na stadiónu nebudou diváci. Německý celek si zajistil předkolo Evropské ligy zásluhou sedmého místa v domácí soutěži, pouze o bod skončil před osmým Freiburgem. Vstup Glasnerových svěřenců do nové sezóny lze považovat za úspěšný. Nejprve vítězství 4:1 v poháru nad Fürstenwalde, následně 4:0 ve 2. předkole EL a ligový ročník zahájili bezbrankovou remízou s Leverkusenem.
     
    Všem fanynkám a fanouškům přeju krásný čtvrteční večer! Vítám vás při sledování 3. předkola Evropské ligy, u zápasu mezi německým Wolfsburgem a ukrajinskou Desnou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Milan Huppert

    Branky: 16. Guilavogui, 90+2. Ginczek

    Karty:   50. Sa (WOF), 52. Marmoush (WOF) – 57. Tamm (ČER), 66. Konoplja (ČER), 70. Ogurja (ČER), 88. Totovickij (ČER)   60. Tamm (ČER)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:12.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Steffen, Lacroix (62. Brooks), Guilavogui (C), Roussillon – Schlager, Arnold – Marmoush (59. Otávio), Mehmedi, Sa – Weghorst.
    Náhradníci: Pervan – Brooks, Gerhardt, Ginczek, Kalus, Malli, Otávio.

    SFK Desna Černihiv: Past – Konoplja, Gitčenko, Tamm, Mostovij – Ogirja (C), Dombrovskij (65. Jermakov) – Kalitvincev, Totovickij, Karťjušov (46. Huculjak) – Budkivskij (84. Švecov).
    Náhradníci: Lytovka – Jermakov, Huculjak, Chljobas, Polegenko, Ševcov, Starenkij.

    Rozhodčí: Visser (BEL) – Nijssen (BEL), Vanyzere (BEL)
    bahis siteleri