Zlín – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Mountfield HK
Pátek 25.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů ze Zlína. (19:59:14)
     
    V závěrečné periodě jsme se už žádné branky nedočkali, což znamená, že Hradec těsné vedení zpočátku druhé části udržel. V poslední dvacetiminutovce však byl o dost aktivnější, protože nastřelil dvě tyčky. Uklidnění však nedosáhl, což ale v konečném součtu nevadilo, protože Berani zase doplatili na svou mizernou produktivitu, i když se prosadili víckrát než v předešlých dvou zápasech. Na body to však zase nestačilo.
     
    Nejlepší hráči
    PSG Berani Zlín: Daniel Gazda
    Mountfield HK: Kevin Klíma
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Domácí gólman míří na střídačku až teď a ševci to tedy zkusí s šesti bruslaři!
     
    59:03
    Daniel Gazda pokazil rozehrávku, kvůli čemuž Daniel Huf nemůže opustit svou klec. Beranům mezitím čas kriticky dochází.
     
    58:34
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:34
    Zlín se navíc v početní nevýhodě usadil v útočném pásmu. Davidu Noskovi se však střela moc nepovedla, protože skončila přímo ve středu brány, kde byl připraven Marek Mazanec.
     
    57:50
    Hosté se nakonec usazují v útočném pásmu, kde se ještě pokouší o uklidňují branku, ale soupeř jim k tomu nedává moc prostoru, i když je v oslabení.
     
    57:07
    Hradec se za využitím přesilovky nijak neostýchá a vyloženě je rád za to, že se dvě minuty nebude muset bránit, pokud bude zodpovědně kombinovat.
     
    56:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Štěpán Fryšara – 2 min., hrubost).
     
    56:24
    Východočeši pořád drží kotouč mimo své pásmo a suverénně míří za vítězstvím. Soupeře navíc neustále aktivně napadají.
     
    55:42
    Po dalším zlínském ofsajdu se tentokrát bude vhazovat ve středním pásmu. Domácí se tak aspoň trochu přiblížili soupeřící kleci.
     
    55:22
    Zlín se dopouští úmyslného ofsajdu a ještě se tedy bude vhazovat před Daniel Hufem. Ten je v posledních minutách docela dost v klidu.
     
    54:36
    Domácí se dík své bojovnosti nakonec dostali dopředu, ihned toho zkoušel využít Jiří Suhrada, který ale napálil jen protihráče, který mu do střely skočil.
     
    53:57
    Hosté už hrají vyloženě na čas. Všechny puky ihned posílají ze své třetiny a těsné vedení už chtějí prostě jenom udržet.
     
    53:17
    Mountfield se však bez problémů osvobodil a v útoku získal pár cenných sekund. Kotouč nakonec vyvezl až Antonín Honejsek.
     
    52:38
    Marek Mazanec se pokusil rozehrát soupeřící nahození, ale našel jen zlínského hráče, který samozřejmě ihned započal kombinaci v útočném pásmu.
     
    51:46
    Lukáš Cingel díky nepovedené střele dostal prostor před bránu, kde se už napřahoval jeden z jeho spoluhráčů, ale tomu nakonec nedovolil zakončení bránící hokejista.
     
    51:09
    Matěj Sebera je první u nahozeného puku, který letěl na zakázané uvolnění. To pochopitelně zrušit, ale následně ho stejně neudržel.
     
    50:35
    Zdeněk Okál pěkně kličkoval před soupeřícím hráčem, ale nakonec ho obejít nedokázal, protože mu pomohl jeden z jeho kolegů.
     
    49:49
    Davidu Noskovi sklouzl kotouč z hokejky, kvůli čemuž si jeho střelu mohl zpracovat první bránící hráč před ním. Ten samozřejmě okamžitě dostal puk z pásma.
     
    49:39
    Jiří Karafiát nahazuje až na Marka Mazance, který nehodlá nic riskovat zbytečnou rozehrávkou. Před ním se tedy bude konat buly.
     
    48:39
    Jiří Ondráček si našel odražený kotouč a zkusil štěstí od mantinelu, ale Marek Mazanec si věděl rady i s mírně zhoršeným výhledem.
     
    48:20
    Hradec se dostává pod mírný tlak, protože se proviňuje jedním zakázaným uvolněním za druhým. Marek Mazanec tak pořád musí udržovat pozornost.
     
    47:51
    Matěj Sebera procpal kotouč zpoza brány až před ní, ale tam už včas zaúřadovali soupeřící beci, který puk okamžitě dostali z pásma.
     
    47:16
    Čas opravdu rychle ubíhá, protože se skoro vůbec nepřerušuje. Zlín tak už tuší, že by se měl co nejdříve prosadit, proto se konečně usazuje v útoku.
     
    46:48
    Na ledové ploše se tvoří mírná mlha, která trochu snižuje viditelnost. Pro oba tábory je to ale samozřejmě stejné.
     
    46:07
    Mountfield se nakonec usazuje v útočném pásmu, kde ale dostává minimum prostoru, takže sotva si zvládá jakkoliv přihrát.
     
    45:16
    Hostům se nepovedl přechod do útočného pásma, avšak nahozený kotouč ještě zkouší vybojovat. Jakub Ferenc ho však nakonec udržel v moci zlínských.
     
    44:55
    Jiří Suhrada byl dost nešetrně dohrán po souboji, po kterém se nemůže zvednout z ledové plochy. Nakonec musí být kvůli němu přerušena hra.
     
    44:03
    Kelly Klíma s neuvěřitelnou lehkostí tečoval nahozený kotouč přesně mimo dosah Daniela Hufa, ale ten zase skončil jen na tyči! Tyto nevyužité šance mohou Hradec ještě hodně mrzet.
     
    43:27
    Marek Mazanec vyráží klec za svou klec, kde uklidňuje hru jeden z jeho spoluhráčů. Ten s rozehrávkou samozřejmě nikam nespěchá.
     
    42:53
    V závěrečné třetině se zatím nepřerušovalo, takže se hraje ve vysokém tempu. To zatím spíše vyhovuje Mountfieldu.
     
    42:06
    Hosté se skoro prosadili počtvrté! Nejprve však zaúřadovala tyč a pak na brankové čáře hasil střelu Radovana Pavlíka Daniel Gazda!
     
    41:48
    Zlín už má kotouč v plné moci a hledá cestu dopředu, ale zatím se zasekl jen na středové čáře.
     
    41:14
    Domácí mají oslabení za sebou, ale stále se musí soustředit na bránění, protože soupeř kombinuje v útočném pásmu.
     
    40:22
    Hradec dohrává přesilovou hru a docela rychle se usazuje v útočném pásmu, kde si zpoza branky vyjel před ní Radek Smoleňák a okamžitě pálil, ale Daniel Huf byl v tomto souboji úspěšnější.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina končí gólově úplně vyrovnaně. Zase do ní ale lépe vstoupil Hradec, který zase rychle odskočil na dvoubrankový rozdíl, který i dlouho bez problémů držel. V závěru však Zlín dokázal urvat další snížení a dává tak jasně najevo, že se o body ještě popere. Rozhodně nepodává nejhorší výkon a alespoň bod by byl adekvátní odměnou.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:24.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Dluhoš – 2 min., hákování).
     
    38:49
    Hradec nechce v závěru třetiny ztratit vedení a dělá pro to úplně vše. Puk tak drží mimo své pásmo, ale k zakončení moc nespěchá.
    38:04 Daniel GAZDA - 2:3
     
    38:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani ještě snižují a čeká nás dost závěrečná poslední třetina! Antonín Honejsek ujel soupeřící defenzivě, ale místo střely musel přihrávat jen dozadu, kde se na modré čáře napřáhl DANIEL GAZDA, který se nechytatelně trefil přesně nad rameno Marka Mazance. Asistence: Antonín Honejsek.
     
    37:23
    Hosté se v závěru třetiny ještě usazují v útočném pásmu, kde přišla docela dost nebezpečná rána od modré čáry, kterou Daniel Huf jen tak tak zlikvidoval.
     
    36:42
    Bedřich Köhler se prezentoval hraničním obranným zákrokem, který u hlavních rozhodčích nakonec prošel. Následný protiútok však nic nebezpečného nepřinesl.
     
    35:55
    Daniel Gazda ještě v závěru přesilovky pálil příklepem, ale soupeřící brankář si proti němu chytře viděl a nedal mu žádné místo, kudy by mohl kotouč projít.
     
    35:32
    Tomáš Fořt pálil jen do protihráče, další šanci už na dvakrát dokázal zlikvidovat Marek Mazanec, který nyní drží svůj tým.
     
    34:37
    Zlín byl vytlačen z útočného pásma vlastní vinou a pak už se tam nemůže dostat zpět. Hradec výborně brání vlastní modrou čáru.
     
    34:09
    Jako první v přesilové hře pálil David Nosek, ale Marek Mazanec jeho střelu moc dobře viděl a vytasil proti ní svou lapačku.
     
    33:52
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Radek Smoleňák.
     
    33:21
    Ihned po návratu Jakuba Šlahaře se Hradec dopouští zakázaného uvolnění, takže Berani budou moct rovnou zaútočit.
     
    32:47
    Daniel Huf si v klidu zachytil nahození, které moc dobře viděl. Hru samozřejmě přerušil, takže se před ním bude vhazovat.
     
    32:08
    Ševci se po chvíli osvobozují a okamžitě střídají. Hradec se následně dopředu moc nežene a v klidu rozehrává.
     
    31:17
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., hákování).
     
    30:38
    Zdeněk Okál se zničehonic sám zjevil před brankářem, ale z této dobré pozice raději přihrával, což ale nečekal Jakub Šlahař, který si puk nedokázal zpracovat!
     
    30:09
    Hradec mířil do dalšího přečíslení dva na jednoho, ale tentokrát to pro změnu překombinoval, protože se kotouč dostal až za červenou čáru.
     
    29:43
    Hosté se po delší době usazují v útočném pásmu, kde přišla nebezpečná přihrávka před bránu, kterou domácí jen tak tak odpálili do bezpečí.
     
    29:14
    Matyáš Hamrlík si kotouč nejspíš zpracoval vysokou holí, rozhodčí si toho každopádně asi nevšimli, takže se ve hře normálně pokračuje.
     
    28:33
    Snad poprvé v zápase se hraje delší chvíli bez přerušení, což zatím více vyhovuje Východočechům, kteří podnikají jednu útočnou akci za druhou.
     
    27:54
    Vladimír Růžička v přečíslení dva na jednoho neprostrčil kotouč na spoluhráče, díky čemuž se Zlín bez problémů osvobodil.
     
    27:22
    Na ledové ploše se toho nyní moc neděje. Kotouč se drží hlavně ve středním pásmu, kde si ho oba celky pravidelně střídají.
     
    26:27
    Hosté opatrně dobývají soupeřící pásmo a vůbec nikam nespěchají. S dvoubrankovým vedením jsou nad míru spokojení.
     
    25:42
    Daniel Huf v klidu podrží puk po vhazování, takže se po jeho levici bude konat buly ještě jednou.
     
    25:09
    Hradec díky šťastnému odrazu byl v další velké šanci, Jakub Lev však místo střely jenom přihrával, ale to se nevyplatilo, protože spoluhráče už nenašel.
     
    24:42
    Hosté nechtěně vyhazují na zakázané uvolnění, takže Marek Mazanec si bude muset srovnávat spoluhráče pro vhazování.
     
    24:15
    Mountfield je díky gólu zpátky na koni a soupeře zase začíná přehrávat. Ten nemůže ani úspěšně rozehrát.
    23:33 Lukáš CINGEL - 1:3
     
    23:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do dvoubrankového vedení! LUKÁŠ CINGEL šikovně vypíchl puk soupeřící hráči, díky čemuž se dostal do úniku, který úspěšně vyřešil střelou na bližší tyč. Bez asistence.
     
    23:20
    Aleš Jergl se šikovně obtočil kolem brány, načež se pokusil o překvapivé zakončení, ale Daniel Huf měl dobře pokrytý prostor u své tyče.
     
    22:35
    Ferencova střílená přihrávka byla opravdu hodně nepřesná, i přesto se jeden z jeho spoluhráčů nakonec dostal do zakončení, ale na Marka Mazance si nepřišel.
     
    21:40
    Také Daniel Huf musí zpozornět, jelikož si jeho spoluhráči při bránění pomáhají zakázaným uvolněním.
     
    21:09
    Berani vstupují do druhé části s větší aktivitou. Marek Mazanec zase musel vytahovat svou lapačku a bude se před ním vhazování.
     
    20:26
    Zlín ještě dohrává přesilovku z druhé třetiny, kterou zkoušel využít tvrdou střelou Jakub Ferenc, ale jeho tvrdá rána byla zblokována.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Na začátku zápasu to vypadalo, že Hradec úplně bez problémů přejede outsidera ze Zlína. Zpočátku první části se totiž prosadil rovnou dvakrát a soupeři vůbec nic nedovoloval. Berani se však poté trefili díky šťastnému nahození, díky čemuž se dostali zpět do utkání a pak soupeřící klec pravidelně ohrožovali. Vyrovnávací branky se zatím nedočkali, ale stále na ní mají opravdu dost času.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:27.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Od modré čáry nyní vypálili oba zlínští beci, Dalibor Řezníček trefil protihráče před sebou a Daniel Gazda nemířil přesně.
     
    19:04
    Zdeněk Okál si od mantinelu výborně vybruslil až před bránu, ale místo zakončení volil neočekávanou přihrávku Jakuba Šlahaře, ale Marek Mazanec se i přesto dokázal včas přesunout a proti jeho střele zasáhl!
     
    18:28
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2 min., sekání).
     
    18:23
    Marek Mazanec vůbec neviděl nahození od mantinelu, kotouč ho ale naštěstí pro něj trefil, takže jeho spoluhráči okamžitě zahajují protiútok.
     
    17:48
    Hradec už začíná zápas trochu uklidňovat, protože nechce v závěru třetinu inkasovat druhou branku. Berani by se totiž díky tomu dostali do obrovské výhody.
     
    17:04
    Matyáše Hamrlíka trefil odražený puk do helmy, což naštěstí nemělo žádné zdravotní následky. Zlín díky tomu mohl získat další buly před soupeřícím gólmanem.
     
    16:35
    Petr Zámorský nedokázal zachytit prudkou přihrávku, která tak skončila až na zakázaném uvolnění, takže se hra přesouvá zpět poblíž Marka Mazance.
     
    16:00
    Jiří Karafiát už neudržel kus gumy v útočném pásmu, další přechod do útoku už se Beranům moc nepovedl, takže jsou od zakončení stále daleko.
     
    15:25
    Marek Mazanec musel krýt další nahození, se kterým měl menší problémy, ale nakonec přece jen dokázal přerušit hru.
     
    15:02
    Hosté se dopouštějí ofsajdu a vypadá to, že ani jednu ze svou přesilovek nevyužijí. Zbývá už jim totiž jenom čtrnáct sekund.
     
    14:28
    Jakub Ferenc si obětavě lehl proti střele, která nakonec nepřišla, ale nakonec dokázal kotouč vystrčit z předbrankového prostoru.
     
    13:52
    Hosté si sice v útočném pásmu dělají co chtějí, ale zatím si nemohou najít optimální pozici k zakončení. Všechny střely končí jen mimo tři tyče.
     
    13:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Matěj Sebera.
     
    13:00
    Ševci se sice chvíli museli bránit, ale nic nebezpečného nedovolili, takže se vzápětí skoro bez boje osvobodili.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2 min., sevření puku rukou).
     
    12:08
    Jakub Ferenc už neudržel puk v útočné třetině, to ale jeho spoluhráčům nevadí, protože se rychle vrátili do středu a urychleně začali zase napadat.
     
    11:28
    Jiří Karafiát sice výborně zachytil soupeřící rozehrávku, ale poblíž něho nebyl žádný spoluhráč, takže si neměl kotouč s kým vyměnit.
     
    11:06
    Jordann Perret si našel kotouč v útočném pásmu a ihned se pokusil o překvapivé zakončení, ale to přišlo z velkého úhlu, navíc skončilo jen vysoko nad bránou.
     
    10:29
    Bojuje se doslova o každý centimetr ledu, nikdo nechce nikomu dát nic zadarmo. Puk se tak drží zejména ve středním pásmu.
     
    10:00
    Petr Zámorský tvrdě vypálil příklepem od modré čáry, ale mířil přímo do středu brány, takže Daniel Huf bez problémů zasáhl.
     
    09:37
    Zlín začíná získávat převahu na svou stranu a soupeře začíná pomalu zatláčet. Zatím tomu chybí ale nějaké větší šance.
     
    08:57
    Hradec úspěšně zvládá obrannou fázi a za vlastní bránou následně čeká na vystřídání. Se založením útočné akce nijak nespěchá.
     
    08:19
    Aleš Jergl individuálně mezi třemi protihráči dostal kotouč až před bránu, tam už ale byl od něj odstaven, takže se k zakončení nedostal.
     
    07:35
    Jan Dluhoš nebezpečně mířil mezi betony Marka Mazance, ten si však tento prostor velmi dobře hlídal.
     
    07:16
    Mladý zlínský gólman ideálně vyráží puk do jízdy Matěje Sebery, ten následně uvolňuje Tomáše Fořta, jehož ránu si ale soupeřící brankář dobře pokryl.
     
    06:51
    Moutnfield není spokojený se ztrátou dvoubrankové vedení a chce ho rychle dostat zpět. Daniel Huf se tak ocitá pod obrovským tlakem.
    05:22 David NOSEK - 1:2
     
    05:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci prolomují střelecké trápení a vracejí se do zápasu! Antonín Honejsek vyhrál buly v útočném pásmu a kotouč posunul na DAVIDA NOSKA, který z první nahodil. Marek Mazanec to tentokrát vůbec nezvládl, protože mu nahození propadlo mezi rukou a tělem. Asistence: Antonín Honejsek.
     
    05:18
    Marek Mazanec sice musí opět zasahovat, ale zatím nemusel řešit nic výrazně složitého. Kotouče mu navíc nevypadávají, takže nemohou přicházet ani dorážky.
     
    04:59
    Berani konečně trochu zahrozili. Pavel Sedláček vyvezl kotouč do pásma a tam nachystal střeleckou pozici pro Matěje Seberu, který však mířil jen do středu brány.
    04:09 Kevin KLÍMA - 0:2
     
    04:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou úspěšnější na vhazování, díky čemuž se prosazují již podruhé! Po vyhraném buly se poblíž brankoviště chopil puku Jordann Perret, ten naznačil střelu, ale přitom nahrával na úplně volného KEVINA KLÍMU, který se bez problémů trefil do odkryté brány. Asistence: Jordann Perret.
     
    03:52
    Tomáš Fořt se dostal k levému hrazení, odkud poslal kotouč před bránu, kde se chvíli pohyboval v nebezpečné zóně, ale nakonec ho bránící hráči dokázali odklidit pryč.
     
    03:29
    Hosté se během krátké chvíle dopouští třech zakázaných uvolnění, vždy ale doplatili zejména na špatnou rozehrávku, vhazování většinou zvládli.
     
    03:06
    Výlet do útoku si nyní udělal Jiří Suhrada, který však nahazuje přímo do rukavice soupeřícího gólmana. Bude se před ním tedy vhazovat.
     
    02:36
    Zdeněk Okál vyváží zpoza své branky kotouč až za soupeřící klec, tam ho ale jeho spoluhráči nedokázali vybojovat.
     
    01:58
    Hradec bez problémů zvládá obranu vlastní modré čáry, ale přechod do útoku mu poslední dobou moc nevychází.
    00:59 Kelly KLÍMA - 0:1
     
    00:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se bleskově dostává do vedení a Zlín tedy zas nezačíná dobře! Jakub Sklenář výborným pasem našel najíždějícího KELLYHO KLÍMU, který neuvěřitelně zrychlil, díky čemuž se dostal až před Daniela Hufa, kterého překonal přesnou střelou mezi betonem a lapačkou. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    00:46
    Domácí se po zdlouhavém přechodu středního pásma nakonec dostali rovnou do zakončení, ale to v klidu Marek Mazanec schoval do své lapačky.
     
    00:14
    Hosté se okamžitě po úvodním vhazování stěhují do útočného pásma, odkud Jiří Ondráček omylem vyhazuje kotouč na vlastní střídačku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek (C), Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Karafiát – Kubiš (A), P. Sedláček, Sebera.

    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Orsava, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Špůr, Ondráček.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Mountfield HK
    Hradec je na tom úplně opačně než jeho dnešní soupeř. Na začátku sezony se prezentuje skvělou formou, protože oba zápasy relativně bez problémů dotáhl do vítězného konce, což mu však stačí jenom na celkové třetí místo. Nutno ale podotknout, že Mountfield začínal a papírově slabšími celky. Na úvod totiž svedl bitvu s nováčkem z Českých Budějovic, který bez problémů ovládl a nakonec slavil výhru 5:1. V předehrávce 20. kola pak smázl také Litvínov, tentokrát vyhrál o dva góly. Hradečtí však pořád působí velmi jistým dojmem a proti kostrbatě hrajícímu Zlínu by si měli připsat třetí výhru. Uvidíme ale, jak to vlastně nakonec bude.

    Úvodní dva duely sezony
    Litvínov vs. Hradec – 2:4
    České Budějovice vs. Hradec – 1:5

    Nejproduktivnější hráči
    Jakub Orsava 5 bodů (2+3)
    Radovan Pavlík 2 body (2+0)
    Radek Smoleňák 2 body (1+1)
     
    PSG Berani Zlín
    Zlín zatím začíná letošní sezonu ještě hůře než tu loňskou, protože v prvních dvou duelech vstřelil pouhopouhý jediný gól, kvůli čemuž nemohl myslet na absolutně žádné body. Ještě horší skóre než Berani mají však České Budějovice, díky čemuž jsou alespoň na třináctém místě. Ševce však na začátku nového ročníku trápí hlavně produktivita, protože v prvním duelu proti Olomouci se prosadili pouze jednou, přičemž se trefil Pavel Sedláček, který hraje až ve čtvrté formaci. Navíc čtyřikrát inkasoval, takže na výhru opravdu myslet nemohl. Na Spartě se pak Zlín také netrefil ani jednou, takže se zatím hodně střelecky trápí. Uvidíme, jestli se dnes konečně zvládne prosadit a získá tak první body v sezoně.

    Úvodní dva duely sezony
    Sparta vs. Zlín – 3:0
    Zlín vs. Olomouc – 1:4

    Nejproduktivnější hráči
    Pavel Sedláček 1 bod (1+0)
     
    Zdravím všechny fandy české extralig! Ta i nadále zatím pokračuje, i když se značnými omezeními, ale hlavní je, že se hraje. Společně se mnou se tak dnes zaměříme na duel mezi Zlínem a Hradcem Králové. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 6. Nosek (Honejsek), 39. Gazda (Honejsek) – 1. Kelly Klíma (J. Sklenář), 5. Kevin Klíma (Perret), 24. Cingel


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Gazda, Suhrada, Nosek (C), Hamrlík, Ferenc, Dluhoš – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál (A), Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Karafiát – Kubiš (A), P. Sedláček, Sebera.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Orsava, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Kelly Klíma – Perret, Kevin Klíma, Lev – R. Pavlík, Koukal, Jergl.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Špůr, Ondráček
    thejrc.org