Slavia B – Sokolov 5:0 (kon.) | Admira Praha – Králův Dvůr 1:0 (kon.) | Sparta B – Příbram B 3:0 (kon.)
Plzeň B – Hostouň 2:0 (kon.)
konec
FK Admira Praha
1:0 (1:0)
FK Králův Dvůr
Neděle 27.09.2020, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a FK Králův Dvůr.
     
    FK Admira Praha

    Fotbalisté Admiry se po pěti odehraných zápasech nacházejí na průběžné sedmé pozici, přičemž se jim do této chvíle povedlo nasbírat devět bodů. Admira má na svém kontě tři výhry a dvě porážky, ta poslední se uskutečnila v minulém kole, kdy tento pražský celek nestačil na Domažlice, který vyhrály výsledkem 4:2. Pro Admiru se bude jednat o čtvrté domácí představení, v uplynulých třech duelech dokázala pokaždé naplno bodovat, díky čemuž se drží na první pozici tabulky domácích mužstev.
     
    FK Králův Dvůr

    Dnešním soupeřem však bude soused z tabulky, kterým je FK Králův Dvůr. Ten pro změnu okupuje osmou pozici tabulky, avšak na svém kontě má totožný počet bodů. Hostující tým tohoto zápasu v minulém kole přišel o sérii dvou výher v řadě, druhou letošní porážku si totiž připsal na půdě rezervního týmu pražské Sparty, který vyhrál vysoko 4:1. Králův Dvůr doposud odehrál dva venkovní duely, ve kterých dokázal nasbírat dva body. V obou případech byl soupeřem pražský celek, stejně tomu tak bude i v tomto duelu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Fric, Martinic (C), Čácha, Michálek, Panýrek, Douděra, Čížek, Zahálka, Horák
    Náhradníci: Šmejkal – Vyskočil, Mošna, Kurek, Radimský, Kunc, Majer

    FK Králův Dvůr: Toman – Blažek, Hell, Novák, Dvořák, Kilián, Šebek, Beňo, Kraus (C), Janota, Kůžel
    Náhradníci: Kovařík – Krejdl, Bouček, Janků, Podroužek

    Rozhodčí: Hodek – Pastyřík, Mudra.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzal na starost hostující celek, který bude hrát zleva doprava.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali autové vhazování z levé strany. Admira se po krátké kombinaci snažila o centr, ten ovšem zablokoval Kilián.
     
    4
    Poprvé se k míči dostal také hostující brankář Toman, který konstruktivně rozehrál po zemi na volného Hella. Králův Dvůr ovšem chyboval při přechodu vpřed.
     
    5
    Pas na útočnou polovinu měl směřovat na hostujícího Kůžela, který byl u míče jako druhý. Králův Dvůr si přesto vybojoval autové vhazování, a sice zleva.
     
    6
    Na řadu dokonce přišel rohový kop, který se kroutil směrem od branky. Nakonec si ho v těžké pozici dokázal najít Šebek, jenž zakončoval výrazně nad břevno.
     
    7
    Do kombinace domácího celku se zapojil také brankář Jungr, který odkopával na druhou stranu hrací plochy, kde před Zahálkou reagoval jeden z protihráčů.
     
    8
    Domácí se posléze pokoušeli o centr z pravé strany, který ovšem přeletěl kompletně celé pokutové území. Následovat bude pouze rozehrávka od branky.
     
    9
    Na opačné straně to podél levé autové lajny zkoušel vzít na sebe Kraus, který to udělal velice chytře. Míč poslal do protihráče, díky čemuž vybojoval rohový kop.
     
    10
    Avšak na ten si v pokutovém území dokázal nejvýše naskočit domácí Fric, který odehrál míč mimo šestnáctku. Admira Praha posléze založila rychlý protiútok.
     
    11
    Fric tentokráte zkoušel centrovat na zadní tyč, kde se mu nabídl kolega Horák. V hlavičkovém souboji ovšem uspěl Novák, který prodlužoval do zámezí.
     
    12
    Také domácí si vyzkoušeli úvodní rohový kop. Pro něj si došel hostující brankář Toman, který ho nepřesvědčivě vyrazil do autu. Další rohový kop pro Admiru.
     
    13
    Avšak ani druhý rohový kop nakonec nepřinesl nic nebezpečného, Králův Dvůr se tak ubránil. Hosté navíc přešli na druhou stranu, kde byl čistě zastaven Beňo.
     
    14
    Toman musel rychle odkopávat před napadajícím protihráčem, přičemž posílal míč ke středovému kruhu. Tam sice číhal Janota, avšak prosadil se domácí hráč.
     
    15
    Nepřesná nahrávka k postranní lajně nakonec nenašla Nováka, ten už v zámezí raději zakopl balón. Admira Praha tak bude moci vhazovat z levé strany hřiště.
     
    16
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval Blažek, který poslal k zemi Douděru. Druhý jmenovaný rychle obstaral volný kop, který poslal pouze k brankáři Tomanovi.
     
    17
    Douděra opět centroval, přičemž se mu povedlo v pokutovém území najít Zahálku. Ten zkoušel hlavičkovat k pravé tyči, kde byl ale připraven brankář Toman.
     
    18
    Admira se opět s míčem usadila na polovině soupeře, kde jsme sledovali další vzdušnou nabídku do malého vápna, kde se povedlo zasáhnout Janotovi.
     
    19
    Následovala nepřesná střela z velké vzdálenosti od branky, Toman nemusel vůbec reagovat. Naopak budeme sledovat odkop od branky, který obstará Hell.
     
    21
    Admira právě vstřelila branku!
    Na úvodní branku jsme čekali necelých dvacet minut! Admira zahrávala standardní situaci, která přinesla přímou střelu. Brankář Toman ovšem vyrážel míč pouze před sebe, kam jako první přispěchal JAKUB PANÝREK, který se z pohodlné dorážky nemýlil.
    21. PANÝREK - 1:0
     
    25
    Toman musel znovu rychle vykopávat od své branky, přičemž se mu míč povedlo poslat na druhou stranu hrací plochy, kde ovšem ve vzduchu číhal Martinic.
     
    26
    Po hodně dlouhé době si s míčem zahrál také domácí brankář Jungr. Admira se po jeho odkopu dostala k šestnáctce, kde ovšem Čížek narazil na Dvořáka.
     
    27
    Hostující obrana se nyní dostala s míčem až k vlastnímu pokutovému území. Nakonec jsme sledovali nákop od Kiliána, kterému se nepovedlo najít Šebka.
     
    28
    Do pokutového území se dostal také Kůžel, jenomže jeho náběh nebyl v pořádku. Podle pomezního se jednalo o ofsajd, následovat bude odkop od branky.
     
    29
    Hostující Novák sice přehlavičkoval Zahálku, jenomže odehrál míč pouze na nohu protihráče. Admira Praha z následného protiútoku nevytěžila vůbec nic zajímavého.
     
    30
    Další ofsajdové postavení, i tentokráte se v něm nacházel hostující hráč. Následně podél levé čáry se prodíral vpřed Zahálka, který nepřesně hledal Douděru.
     
    31
    Je za námi zhruba třetina hry, zatím jsme se dočkali jediné branky. O tu se postaral domácí Panýrek, od té doby čekáme na nějakou povedenější útočnou akci.
     
    32
    Hosté rozjeli akci po pravém křídle, kde se Blažek pokoušel o centr na zadní tyč. Jeho nepovedená nabídka málem zaskočila brankáře Jungra, který vyrážel.
     
    33
    Klid na rozehrávku měl domácí Čížek, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku až na Jungra. Domácí brankář naopak ihned hledal zcela osamoceného Frice.
     
    34
    Sled nepřesností pokračuje. Po jedné z nich se k rozehrávce postavil Toman, který znovu rozehrával po zemi, jenomže jeho celek marně hledá recept na soupeře.
     
    35
    Na druhé straně se Michálkovi centr zrovna moc nepovedl, na hranici malého vápna si na něj počkal hostující Novák, kterému se povedlo odhlavičkovat.
     
    36
    Ani tentokráte se domácí celek nedostal k ničemu nebezpečnému, míč se totiž snesl výrazně vedle branky. Brankář Toman se tak pokusí o další rozehrávku.
     
    40
    Hodně prostoru měl kolem sebe domácí Martinic, kterému se ovšem nepovedlo přihrát přes protihráče. Soupeř se daleko nedostal, vhazovat bude Fric.
     
    41
    Na levé straně se o zpracování těžké nahrávky pokoušel Douděra, kterému se nakonec nepovedlo přihrávku převzít. Nyní budou moci vhazovat také hráči hostů.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    43
    Na vlastní polovině se povedlo zakročit Čáchovi, který odehrál míč až ke středovému kruhu. Tam jako první přispěchal Dvořák, jenž spolupracoval s Tomanem.
     
    44
    Ono to skutečně vypadá, že nám první poločas žádnou další branku již nenabídne. Tentokráte jsme sledovali přenesení hry, které se sneslo do zámezí.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám rozhodně nepřinesl atraktivní podívanou. Více ze hry měl domácí celek, jenomže také on kupil řadu nepřesností, proto jsme se dočkali pouze jedné větší šance, která navíc skončila v brance. Admira po prvním dějství vede o jednu branku, navíc svého soupeře nepustila do žádného vážnějšího zakončení, což je dobrá vizitka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost domácí celek, který bude pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si hlavní sudí všiml útočného faulu Admiry, rozehrávat tak bude moci brankář Toman. Zřejmě půjde o rozehrávku nakrátko.
     
    49
    Na opačné straně došlo k zablokovanému centru, o což se postaral hostující Kilián. Admira měla možnost zahrávat roh, ten na přední tyči odhlavičkoval soupeř.
     
    50
    Rohový kop ovšem nepřinesl nic nebezpečného, Králův Dvůr se dokázal v poklidu ubránit. Následně se o zakončení pokoušel Herc, který trefil pouze soupeře.
     
    51
    Admira pouze odkopávala na levou stranu, kde měl hodně prostoru na zpracování neposedného míče Blažek. Tomu se povedlo odehrát balón do bezpečí.
     
    52
    Hell raději před napadajícím Panýrkem vracel míč na kopačku brankáře Tomana, který pro změnu roztáhl hru na pravé křídlo. Admira ovšem vzorně napadá.
     
    53
    Poklidný zákrok pro hostujícího brankáře Tomana, kterému se povedlo zneškodnit centr z levé strany. Následoval rychlý protiútok, který ovšem nic nepřinesl.
     
    54
    U středového kruhu se zmocnil míče hostující Dvořák, kterému se dlouhou dobu nenabídl nikdo ze spoluhráčů. Až poté mu na pomoc přispěchal kolega Šebek.
     
    55
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Petr Janota, přichází Daniel Krejl.
     
    56
    Následovalo autové vhazování z levé strany, po kterém jsme sledovali centrovanou nabídku Douděry. Aby toho nebylo málo, tak Novák musel hasit situaci.
     
    57
    Dokonce na řadu přišel rohový kop pro domácí celek. Ten se snášel na přední tyč, kde se nacházel Herc, avšak nejvýše do vzduchu se dostal pouze Beňo.
     
    58
    Panýrek nepřesně vracel míč na kopačku Čáchy, který se tak musel zbytečně vracet. Posléze se utvořil prostor před Hercem, po jehož nabídce pálil nad Michálek.
     
    59
    Hell i tentokráte obstaral odkop místo brankáře Tomana. Jeho pas se snášel k pravé autové lajně, kde před Kiliánem musel zasahovat pozorný Panýrek.
     
    60
    Toman měl další práci, tentokráte se mu technickou ránu povedlo vyrazit do bezpečnějšího prostoru. Admira přesto zůstává u míče, bude vhazovat z levé strany.
     
    61
    Je za námi zhruba hodina hry. Admira Praha i v průběhu druhého poločasu hraje výrazně aktivněji, naopak Králův Dvůr je směrem dopředu naprosto bezradný.
     
    62
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jakub Michálek, přichází Marek Radimský.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Adam Čížek (FK Admira Praha).
     
    67
    Hostující Novák odehrál míč daleko na druhou stranu, kde se ovšem v souboji dokázal prosadit Radimský, jenž hlavičkou poslal balón do volného prostoru.
     
    68
    Hlavní sudí nařídil standardní situaci pro Králův Dvůr. Na zadní tyči se snesl velice nebezpečný centr, po kterém se natahoval Blažek, který na něj nakonec nedosáhl.
     
    69
    Hosté se ještě dožadovali rohového kopu, avšak místo něj se bude vykopávat. Jungr se již staví k odkopu, ten zřejmě poletí daleko na druhou stranu hrací plochy.
     
    70
    Hosté se v posledních minutách celkem probrali, jenomže přesnost tu zatím stále není. Tentokráte se o centr pokoušel Šebek, který ovšem zamířil do zámezí.
     
    70
    Žlutou kartu dostává David Kůžel (FK Králův Dvůr).
    Žlutou kartu dostává Miroslav Horák (FK Admira Praha).
     
    72
    Na hranici pokutového území se k volnému míči dostal domácí Herc, který se ho ještě pokoušel poslat do ohně, jenomže v šestnáctce nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních dvacet minut hry. Admira před malým momentem rozehrávala další volný kop, ten si dokázal pohlídat hostující hráč.
     
    74
    Z druhé vlny se k míči dostal Novák, který ještě přeposlal do strany na volného Krejdla. Ten si potáhl míč na levou nohu a poté centroval mimo dosah kolegů.
     
    75
    Následně se přeci jenom do pokutového území snesl celkem nadějný centr, při kterém hlavičkoval výrazně vedle Šebek. Brankář Jungr tak bude moci vykopávat.
     
    76
    Po celkem dlouhé době se k práci s míčem dostal také hostující brankář. Toman nejprve naznačil dalekonosný odkop, načež rozehrál do strany na Nováka.
     
    77
    Posléze si obrannou povinnost dokázal splnit domácí kapitán Martinic, který raději odkopával směrem do zámezí. Králův Dvůr si začíná vytvářet značný tlak.
     
    78
    Ten nakonec přinesl zisk rohového kopu z levé strany, o což se postaral Kůžel. Následná rozehrávka velice přesně našla Beňa, jenž hlavičkoval nad branku.
     
    79
    U postranní lajny si o nahrávku řekl hostující Dvořák, který se posléze nedostal přes bránícího Čížka. Králův Dvůr bude vhazovat, u míče je opět Dvořák.
     
    80
    Došlo k hodně nešťastné srážce, při které jeden z hostujících hráčů dopadl na zeď za brankovou čárou. Na hrací plochu ihned přispěchal lékařský personál.
     
    81
    Nakonec se nejednalo o nic vážného, už se opět pokračuje ve hře. K rozehrávce svého celku se dostal také brankář Toman, který znovu roztáhl hru do strany.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních deset minut, Admira se snaží neudělat žádnou fatální chybu. To sice zatím vychází, avšak soupeř si vytváří tlak.
     
    85
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jakub Panýrek, přichází Jiří Kurek.
     
    86
    Napadající Kůžel se pokoušel dostat k míči, jenomže soupeř otřel hrací předmět o jeho kopačky. Admira bude vhazovat, pochopitelně nebude nikam spěchat.
     
    87
    Pohodová práce pro brankáře Jungra, kterému se povedlo nasbírat cenné vteřinky. Poté jsme sledovali výhoz do strany, kde se poprvé k míči dostal střídající Kurek.
     
    88
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Blažek, přichází Josef Bouček.
     
    88
    Beňo si nevěřil na průnik podél autové lajny, místo toho ještě zkoušel přenášet hru na pravou stranu. Admira Praha však dobře střeží prostor u své šestnáctky.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude ještě nastavovat.
     
    90
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Martin Čácha, přichází Tomáš Majer.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo jedinou branku, o kterou se v průběhu prvního poločasu postaral domácí Jakub Panýrek. Následně se druhý poločas nesl v duchu toho prvního, i tentokráte jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou. Admira měla více ze hry v samotném úvodu, v závěru se Králův Dvůr pokoušel o vyrovnání, avšak veškeré útočné akce končily na pozorné obraně soupeře. (12:02:19)

    David Suchý

    Branky: 21. Panýrek

    Karty:   65. Čížek (ADM), 70. Horák (ADM) – 70. Kůžel (KDV)


    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Fric, Martinic (C), Čácha (90. Majer), Michálek (62. Radimský), Panýrek (82. Kurek), Douděra (62. Mošna), Čížek, Zahálka, Horák
    Náhradníci: Šmejkal – Vyskočil, Mošna, Kurek, Radimský, Kunc, Majer

    FK Králův Dvůr: Toman – Blažek (88. Bouček), Hell, Novák, Dvořák, Kilián, Šebek, Beňo, Kraus (C), Janota (55. Krejdl), Kůžel
    Náhradníci: Kovařík – Krejdl, Bouček, Janků, Podroužek

    Rozhodčí: Hodek – Pastyřík, Mudra

    Diváci: 195
    bahis siteleri