Chabarovsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Novosibirsk – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 2:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
SKA Petrohrad
Pátek 02.10.2020, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:46 Tomáš ZOHORNA - 1:3
     
    44:46
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje a snižuje na rozdíl dvou branek. Hynek Zohorna už mohl zakončovat, ale všiml si dobře postaveného TOMÁŠE ZOHORNY, který zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Hynek Zohorna a Nail Jakupov.
     
    22:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek sice přesilovku neproměnil, ale využil pokračujícího tlaku. Kotouč za brankovou čáru dokázal dostat po hotovou střelou VLADIMIR E. TKAČJOV. Asistence: Andrej Kuzmenko.
     
    18:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek sice přesilovku proměnit nedokázal, ale i tak se dostává do dvoubrankového vedení. Po pěkné individuální akci poslal kotouč mezi betony Langhamera IVAN VOLODIN. Asistence: Jaroslav Dyblenko.
    18:44 Ivan VOLODIN - 0:2
    15:31 Nikita ČIBRIKOV - 0:1
     
    15:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení, prosazuje se z bezprostřední blízkosti NIKITA ČIBRIKOV. Jeho pokus tečoval nechytatelně domácí bek Pavel Turbin. Asistence: a Ivan Volodin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 45. T. Zohorna (H. Zohorna, Jakupov) – 16. Čibrikov (Volodin), 19. Volodin (Dyblenko), 23. Tkačjov (Kuzmenko)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (23. Alikin) – Mašín, Korjagin, Alexandrov, Jordán, Turbin, Kamalov, Zimin – Polunin, V. Butuzov, Pjanov – T. Zohorna, H. Zohorna, Jakupov – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Fajzullin, Železkov, Rasskazov.
    SKA Petrohrad: Brinkman (Berdin) – Brinkman, A. Bělov, Grjaznov, Kirsanov, Dyblenko, Zorkin, Jarulin – Tkačjov, Ivan Morozov, Nikolajev – Podkolzin, Trenin, Kuzmenko – M. Malcev, Timkin, Zavgorodnij – Čibrikov, Glotov, Volodin – A. Cyplakov.

    Rozhodčí: Belov, Ovčinikov – Parikov, Černyšov

    Diváci: 2 130
    bahis siteleri