Motor ČB – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Liberec 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:6 (2:1, 1:4, 2:1)
HC Kometa Brno
Pátek 02.10.2020, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Juniorská liga akademií • 9. kolo
Partner:
     
    55:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak s tím útokem na body to Lvi myslí opravdu vážně, protože čtyři minuty a dvaadvacet vteřin před třetí sirénou střílí kontaktní branku! Východočeši šli dopředu v rychlém útoku, kdy zakončení na sebe vzal LUKÁŠ PAJER, který bekhendem napodruhé překonal hostujícího strážce svatyně – 5:6. Asistence: Tadeáš Pinkas, Marek Pelda.
     
    54:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují v oslabení a dál živí šanci na body! PETR POPPEL vystihl hostující rozehrávku a upaloval dopředu v samostatném úniku. Napoprvé trefil jenom výstroj brankáře, z dorážky ale už dokázal propasírovat puk skrz jeho výstroj do sítě a mohl slavit hattrick – 4:6. Bez asistence.
     
    49:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš dnes opravdu platí, vzápětí totiž Kometa střílí svou šestou branku! Adam Studený našel DOMINICKA VAŠÍČKA mezi kruhy a pro brněnskou dvaadvacítku tato příležitost znamenala přesně umístěnou ránu – 3:6. Asistence: Adam Studený.
     
    34:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield přesilovku využívá a rozdíl ve skóre se tenčí na dva góly! Kryštof Lang vypálil z vrcholu pravého kruhu a kotouč se od betonů gólmana odrazil na hůl PETRA POPPLA, jenž jej pohotově uklidil do sítě – 3:5. Asistence: Kryštof Lang, Matyáš Budina.
     
    28:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využilo i svou druhou přesilovku utkání a odskakuje soupeři už na rozdíl tří branek! Brankář Michal Postava rozehrál kotouč na ADAMA STUDENÉHO, který z levého kruhu našel mezírku u bližší tyče – 2:5. Asistence: Michal Postava.
     
    23:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa je v rauši a už vede o dvě branky! Brněnští využili zaváhání domácí obrany, kdy PATRIK KRŠKA obdržel nahrávku do samostatného úniku, kterou využil po vymíchání brankáře k přesné střele do horní části sítě – 2:4. Asistence: Jakub Malý, František Němec.
     
    22:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zatím tu máme duel rychlých obratů, Kometa totiž v krátkém časovém úseku přidává další gól a je podruhé v mači ve vedení! PETR ŽÁK najížděl na bránu od pravého mantinelu, přičemž na druhé straně se mu nabízel spoluhráče. Rozhodl se ale nenahrávat přes hokejku a udělal dobře, střelou po ledu totiž našel místo pod gólmanovým betonem – 2:3. Bez asistence.
     
    20:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Začátek třetiny v oslabení zvládl Hradec dobře, Brno ale našlo recept na soupeře rychle a přesilovku přeci jen využilo! Eduard Šalé našel zpoza brankové lajny hůl JAKUBA MALÉHO, který neměl problém umístit touš do nechráněné části domácí svatyně – 2:2. Asistence: Eduard Šalé, Jan Holemý.
     
    18:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hradecké přání se stalo skutečností, Mountfield se ujímá vedení! Jakub Naar vypálil od modré čáry a dorážek se ujala dvojice Tadeáš Pinkas – PETR POPPEL, přičemž druhý jmenovaný dokázal bekhendem zvednout hrací předmět nad ležícího gólmana – 2:1. Asistence: Tadeáš Pinkas, Jakub Naar.
     
    17:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Předchozí střela nevyšla, rychlá akce po vhazování už ano! Petr Moravec přiklepl puk skrz brankoviště sjíždějícímu si LUKÁŠI PAJEROVI, který jen nastavil hokejku a usměrnil kotouč do odkryté části klece – 1:1. Asistence: Petr Moravec.
     
    13:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na jedné straně Hradečtí nevyužili šanci, na té druhé Brněnští ano! SEBASTIAN BARTES obdržel nahrávku na levý kruh, kde si připravil střelu a švihem vymetl vzdálenější horní růžek – 0:1. Asistence: Karel Dufek, Patrik Krška.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 18. Pajer (Moravec), 19. Poppel (T. Pinkas, Naar), 35. Poppel (Lang, Budina), 55. Poppel, 56. Pajer (T. Pinkas, Pelda) – 14. Bartes (Dufek, Krška), 21. Malý (Šalé, Holemý), 23. Žák, 24. Krška (Malý, Němec), 29. Studený (Postava), 50. Vašíček (Studený)


    Mountfield HK: Sajdl (24. Tichý) – Králik, M. Pinkas, Naar (A), Janoušek, Perička, Pelda – Lukačka, Matěj Beneš, Gaspar, T. Pinkas (C), Kašpar, Lang, Pajer, Michal Beneš, Budina, Šedivý, Moravec, Poppel.
    HC Kometa Brno: Postava (Rachůnek) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý (C), Běhůnek, Studený (A), Němec – Žák, Šalé, Bartes, Hrnčíř, Dufek, Sever, Malý (A), Krška, Vašíček, Boltvan.

    Rozhodčí: Barek – Pechánek, Bohuněk
    bahis siteleri