Roudnice – Chomutov 0:0 (odl.)
odloženo
HC Roudnice nad Labem
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Piráti Chomutov
Sobota 03.10.2020, 17:00 • Roudnice nad Labem, Zimní stadion (Kapacita: 1 000) • Krajská liga: Ústecký kraj • 3. kolo
Partner:
     
    Piráti si dnes s HC Roudnice nad Labem nezahrají. Pirátská výprava do Roudnice neodcestuje ze zdravotních a preventivních důvodů. (12:31:12)
     
    Piráti Chomutov

    Piráti Chomutov se nachází v tabulce na první příčce s plným bodovým ziskem. Po dvou odehraných zápasech tak mají na svém kontě 2 výhry a skóre 20:5. V prvním kole zavítali svěřenci trenéra Petra Martínka na led nedaleké Kadaně, kterou přehráli 5:3. Ve druhém kole Krajské ligy Ústeckého kraje Piráti přivítali na svém ledě HC Lovosice, které rozstříleli vysoko, 15:2!

    Nejlepšími střelci Pirátů z Chomutova jsou momentálně hned dva hráči, a to Jakub Chrpa a Jakub Jaroš, kteří mají na svém kontě shodně 4 branky.
     
    HC Roudnice nad Labem

    Roudnice nad Labem se momentálně nachází v tabulce na třetí příčce se třemi body. Po dvou odehraných zápasech má na svém kontě 1 výhru a 1 porážku. V prvním kole přivítala Roudnice na svém ledě tygry z Klášterce nad Ohří. Domácí po vyrovnaném boji nakonec přehráli Klášterec 7:5 a připsali si na své konto první výhru v sezóně. Druhé kolo odehrála Roudnice nad Labem v Kadani, se kterou však prohrála 4:2.
     
    Zdravím všechny hokejové fanynky a fanoušky u dnešního zápasu 3. kola Krajské ligy mužů Ústeckého kraje mezi HC Roudnice nad Labem a Piráti Chomutov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky:


    HC Roudnice nad Labem:
    Piráti Chomutov:
    thejrc.org