Chabarovsk – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.) | Barys – Petrohrad 3:2 (3:2 po s.n.) | Dynamo Moskva – Kunlun 6:3 (kon.)
CSKA Moskva – Omsk 4:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Avangard Omsk
Neděle 04.10.2020, 16:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Maxim MAMIN - 4:2
     
    59:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Robinson vyhodil puk z pásma, kde si ho, ač tísněn hráčem Omsku, dojel MAXIM MAMIN a poté už pohodlně dostal kotouč do zcela prázdné branky Omsku – 4:2. Je hotovo. Asistence: Mat Robinson a Konstantin Okulov.
    51:40 Jegor ČINACHOV - 3:2
     
    51:40
    Avangard právě vstřelil branku!
    No a drama je na světě. Tolčinskij poslal puk na JEGORA ČINACHOVA, který poté z prostoru mezi kruhy tvrdě vypálil a v domácí brance vymetl všechny pavučiny – 3:2. Asistence: Sergej Tolčinskij a Oliwer Kaski.
    47:59 Oliwer KASKI - 3:1
     
    47:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali a poprvé skórují. OLIWER KASKI pálil od modré čáry a propálil Šaryčenkova – 3:1. Asistence: Sergej Tolčinskij a Alexej Jemelin.
    37:30 Nikolaj GOLDOBIN - 3:0
     
    37:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, ale domácí celek byl ještě v útočném pásmu a tlak přetavil už ve třetí přesnou trefu. Z levého kruhu se ke střele napřáhl NIKOLAJ GOLDOBIN a poslal kotouč pod víko omské klece – 3:0. Hráči Omsku tak mají co dohánět. Asistence: Brendan Leipsic a Mat Robinson.
    27:30 Maxim MAMIN - 2:0
     
    27:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní se to domácím povedlo a jdou do dvoubrankového vedení. MAXIM MAMIN dostal nabito na pravý kruh a z jeho hrany pak vyslal střelu, která se otřela o Garipova a zapadla za jeho záda – 2:0. Asistence: Klas Dahlbeck a Konstantin Okulov.
    03:59 Konstantin OKULOV - 1:0
     
    03:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení. Šalunov našel z levé strany před brankou úplně volného KONSTANTINA OKULOVA, který natáhl svoji hůl a kotouč pak poslal do částečně odkryté hostující klece – 1:0. Asistence: Maxim Šalunov a Maxim Mamin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Okulov (Šalunov, Mamin), 28. Mamin (Dahlbeck, Okulov), 38. Goldobin (Leipsic, M. Robinson), 60. Mamin (M. Robinson, Okulov) – 48. Kaski (Tolčinskij, Jemelin), 52. Činachov (Tolčinskij, Kaski)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Skotnikov) – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Ar. Sergejev, Naumenkov – Leipsic, M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Andronov (C), P. Karnauchov, Loktionov – Alexandr Popov, Sorkin, Mingačjov – Světlakov.
    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Šaripzjanov, Jemelin (C), Čisťakov, Kaski, Běreglazov, Gotovec, Solovjov – Knight, Tolčinskij, Činachov – Dědunov, Šumakov, K. Semjonov – Zernov, K. Kostin, Chochlačov – Stas (A), Kablukov, Gricjuk – A. Potapov (A).

    Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Kučava, Sadovnikov
    bahis siteleri