HK MD Šumperk – Warriors Brno 11:4 (kon.) | Poruba 2011 – Technika Brno 5:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Havlíčkův Brod 1:2 (po s.n.)
Ústí n/L – Písek 5:2 (kon.) | Přerov – Vsetín 3:7 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:7 (0:3, 2:2, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 04.10.2020, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    58:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Sám na Horáka se řítil BORIS BABELIAK, který přidává sedmou vsetínskou trefu. Babeliak si dal záležet, aby blafák do bekhendu provedl co možné nejprecizněji, a dobře udělal. Kotouč poslal nad betonem přesouvajícího se brankáře Přerova do sítě. Asistence: Štěpán Jurek
     
    46:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Základem úspěchu Vsetína bylo nyní nahození Koženého od modré čáry. Po něm vznikla před brankou Přerova krátká skrumáž, z níž se kotouč dostal k u pravé tyče stojícímu MARKU HOUSEROVI, jenž už si věděl rady. Puk zametl do volné části zubří klece. Asistence: Matyáš Dědek, Martin Baďura.
     
    42:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí krátce po nevyužité tutovce přece jen snižují. Gréč předal kotouč na hranici levého kruhu, kde stál JAKUB NĚMEC. Tomu zakončení vyšlo náramně a puk zapadl do horní části Málkovy klece. Asistence: Matyáš Gréč.
     
    39:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si krátce před druhou přestávkou berou zpátky vedení o tři branky. Před Horáka se protáhli dva hostující hráči. Kotouč měl na holi MARTIN BAĎURA, který udělal dobře, že se rozhodl sám střílet. Kotouč u bližší tyče pověsil do horní části Horákovy brány. Asistence: Boris Babeliak.
     
    30:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté reagují a dávají svůj čtvrtý gól. Kotouč obdržel na pravou stranu BORIS BABELIAK, který se protáhl před Horáka a nemýlil se. Puk společně s tělem domácího brankáře skončil zřejmě kousek za brankovou čárou, z mého pohledu to nebylo dobře vidět. Asistence: Jakub Apolenář, Adam Macík.
     
    28:09
    Přerov právě vstřelil branku!¨
    Na chyby brankářů 1:1 a už je to pouze o gól. Na vsetínskou bránu zkusil vystřelit JAKUB NĚMEC. Málkovi kotouč vypadl z lapačky a doputoval do sítě. Asistence: Matyáš Gréč, David Šimanský.
     
    24:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na konci Fenclova důrazu je nakonec přerovské snížení. Fencl objel bránu a předal puk Hradilovi. Ten zakončoval zblízka, ale Málka nepřekonal ani z dorážku. Puk byl ale stále hratelný a zblízka ho za brankovou čáru přece jen dopravil RADIM HRADIL. Asistence: Jan Fencl.
     
    16:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si po 16 minutách hry vybudovali komfortní náskok. Povedenou samostatnou akcí se nyní prezentoval JAKUB APOLENÁŘ, který kličkou oklamal posledního přerovského bránícího hráče a sám proti Horákovi nezaváhal. Kotouč poslal přesně k levé tyči nad vyrážečku gólmana Zubrů. Bez asistence.
     
    14:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté si vysloužili náskok o dvě branky. Jurkovu střelu ještě Horák vyrážečkou vytěsnil mimo. Vzápětí ale Svitákovo nahození od modré čáry tečoval JIŘÍ MAŠTALÍŘ a černá pryž proklouzla mezi rukou a tělem brankáře Zubrů do sítě. Asistence: Matěj Sviták.
     
    00:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se po 46 sekundách od prvního buly ujímají vedení. Z levého kruhu to zkusil JAKUB APOLENÁŘ a klečícímu Horákovi kotouč u přední tyče propadl do sítě. Asistence: Boris Babeliak.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 25. Hradil (Fencl), 29. Němec (Gréč, Šimanský), 43. Němec (Gréč) – 1. Apolenář (Babeliak), 15. Maštalíř (Sviták), 16. Apolenář, 31. Babeliak (Apolenář, Macík), 40. Baďura (Babeliak), 47. Houser (Dědek, Baďura), 59. Babeliak (Jurek)


    HC ZUBR Přerov: Horák (Hanáček) – Šabršula, T. Hanák, Holík, Gréč (C), Billa, Němec – Mynář, Petr, Rozsahegyi – Šilhavý, Kolařík, Brázda – Prísažný, Fencl (A), Dobša – Štíbr, Hradil, Šimanský (A)
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Krnáč, Pernický (C), Kožený (A), Houser, Sviták, Čapka, Macík – Bednařík, Svoboda, Maštalíř – Dědek, Vrána, Veselý – Jurek, Baďura, Babeliak – Apolenář

    Rozhodčí: Blaha – Blažek, Peluha

    Diváci: 88
    thejrc.org