Nové Zámky – Zvolen 0:0 (odl.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.) | HC Slovan – Poprad 1:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 0:0 (odl.) | Trenčín – Detva 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 4:5 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:5 (2:1, 2:2, 0:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 04.10.2020, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Dukla Michalovce dala gól!
    CHRISTOPHE LALANCETTE dokonáva obrat hostí a zaznamenáva hattrick! Hickmott nastrelil Rabčanov betón, puku sa zmocnil Lalancette a prestrelil bezmocného domáceho gólmana.
    Asistencie: Jordan Hickmott, Jordon Southorn
     
    43:10
    Dukla Michalovce dala gól!
    Vyrovnané je až teraz! CHRISTOPHE LALANCETTE vystrelil spomedzi kruhov a trafil presne do horného rohu Rabčanovej brány!
    Asistencia: Marek Mašlonka
     
    37:42
    Dukla Michalovce dala gól!
    Všetci si mysleli, že DÁVID ŠOLTÉS bude prihrávať, no Šoltés sa šikovne zbavil Tamášiho a zacielil z ľavého kruhu, trafil presne protiľahlý horný roh Rabčanovej brány! Razom je to už len o jeden gól.
    Asistencie: Graeme McCormack, Samuel Takáč
     
    36:32
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovce zasypali domácu bránku spŕškou striel a dorážok, ujala sa až koncovka CHRISTOPHEA LALANCETTA, ktorý v presilovke 5 na 3 znižuje na 2:4.
    Asistencie: Samuel Takáč, Jordan Hickmott
     
    31:30
    Banská Bystrica dala gól!
    Mihálik nedôrazne vyhadzoval puk popri mantineli, za bránou ho zachytil Winquist a naservíroval prihrávku pred bránu pre PATRIKA LAMPERA, ktorý sa zblízka nemýlil. 4:1 pre B. Bystricu.
    Asistencia: Jcob Joshua Winquist
     
    23:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani využili početný výhodu a zvýšili na 3:1! Lamper si počkal s prihrávkou na MATTHEWA MISTELEHO, ten sa dostal takmer na úroveň bránkovej čiary a odtiaľ našiel jediné voľné miestečko. Trafil výborne ponad Tomekovo rameno pod hornú žŕdku!
    Asistencie: Patrik Lamper, James Hunter Drew
     
    14:40
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a doťahujú sa na rozdiel jedného gólu! Šoltés posunul puk na modrú čiaru, GRAEME MCCORMACK napriahol a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste! Pred bránou výborne clonil Mlynarovič a puk prekĺzol po ľade medzi Rabčanove betóny!
    Asistencie: Dávid Šoltés, Samuel Mlynarovič
     
    03:32
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil VERBEEK.
     
    01:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól strelil MISTELE. Asistencie Winquist, Ďatelinka.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 2. Mistele (Winquist, Ďatelinka), 4. Verbeek, 24. Mistele (Lamper, Drew), 32. Lamper (Winquist) – 15. McCormack (Šoltés, Mlynarovič), 37. Lalancette (Takáč, Hickmott), 38. Šoltés (McCormack, Takáč), 44. Lalancette (Mašlonka), 52. Lalancette (Hickmott, Southorn)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Rabčan – Žiak, Drew, Ďatelinka, Welsh, Brejčák, Petrinec, Demo – Mistele, Winquist, Lamper – Kabáč, Verbeek, Vašaš – Sloboda, Tamáši, Kriška – Vybíral, Sojka, Fafrák
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Tomek (32. Škorvánek) – Ventelä, McCormack, Southorn, Mihálik, Ťavoda, Bdžoch, Ragan, Zekucia – Regenda, Lalancette, Hickmott – Takáč, Mlynarovič, Bartánus – Šoltés, Galamboš, Korhonen – Matoušek, Češík, Mašlonka

    Rozhodčí: Novák, Štefík – Durmis, Valo
    bahis siteleri