Povltavská – Motorlet 1:1 (4:1 po pen.)
po penal. (4:1)
Povltavská fotbalová akademie
1:1 (0:0)
FK Motorlet Praha
Středa 07.10.2020, 15:30 • Štěchovice • Česká fotbalová liga (A) • 6. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec muselo dojít až do penaltového rozstřelu, ve kterém byl úspěšnější domácí celek, kterému se povedlo uspět ve všech čtyřech případech, naopak Motorlet se hned dvakrát nedokázal prosadit. Přitom hostující celek mohl zápas dovést do vítězného konce, jenomže v závěru zápasu nakonec inkasoval, čímž přišel o možný tříbodový zisk. (17:24:38)
     
    Konec zápasu.
     
    4. série
    4:1
    Posledním úspěšným střelcem se stal domácí Lukáš Novák, který zamířil k pravé tyič.
     
    3. série
    3:1
    Žaloudek vsadil na razanci, avšak míč poslal kousek nad břevno.
     
    3. série
    3:1
    Domácí jsou i nadále stoprocentní. Košata znovu poslal brankáře k opačné konstrukci.
     
    2. série
    2:1
    Suk zamířil pouze do břevna, stává se tak prvním neúspěšným exekutorem.
     
    2. série
    2:1
    Ke slovu se přihlásil také domácí obránce Pek, který poslal brankáře na druhou stranu.
     
    1. série
    1:1
    Odpovědět se pokoušel hostující Fotr, na jehož zakončení byl Kohoutek krátký.
     
    1. série
    1:0
    Jako první se k exekuci postavil domácí Nerad, jenž zamířil k pravé tyči.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    90+1
    Druhý poločas skončil.
     
    90+1
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Ondřej Hodosi, přichází Matěj Tomanec.
     
    87
    Rozehrávky rohu se z pravé strany nakonec chopil Košata, který mířil na přední tyč. Tam se nejvýše do vzduchu dostal Gilian, jenž dokázal odvrátit balón.
     
    87
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Tomáš Valenta, přichází Matěj Blažek.
     
    86
    Po rychlém výhozu brankáře Kohutka jsme sledovali protiútok PFA. Po něm se natahoval po míči Martin Novák, který svému celku vybojoval alespoň rohový kop.
     
    85
    Směrem dozadu se povedlo zabojovat domácímu Pekovi, který se následně chopil provedení autového vhazování. Jeho kolega Nerad se ale daleko nedostal.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Martin Novák (Povltavská fotbalová akademie).
    82. Martin NOVÁK - 1:1
     
    82
    Povltavská fotbalová akademie právě vstřelila branku!
    Přesto tu máme vyrovnávací branku! Domácí MARTIN NOVÁK se rychlostně dostal až do pokutového území, kde to zkoušel po zemi na přední tyči, čímž dokonale zaskočil brankáře Mihálka.
     
    82
    Košatovi se odkop z jedničky zrovna moc nepovedl, zamířil totiž pouze na nohu protihráče. Motorlet byl směrem dopředu zbrklý a balón hodně rychle vrátil.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních deset minut. V posledních minutách se ovšem hra hodně často přerušuje, Motorlet si pomáhá taktickými zákroky.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Tomáš Valenta (FK Motorlet Praha).
     
    80
    Žlutou kartu dostává Petr Nerad (Povltavská fotbalová akademie).
    75. BITTO - 0:1
     
    75
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Motorlet totiž rozjel celkem nenápadnou útočnou akci, která byla ale nesmírně přesná. Nakonec si k hranici malého vápna seběhl OLIVER BITTO, kterému se povedlo prostřelit brankáře Kohoutka.
     
    75
    U postranní lajny operoval střídající Walter, který ještě zvolil spolupráci s kolegou Fotrem. Druhý jmenovaný se daleko nedostal, přesto vybojoval aut zprava.
     
    74
    Přesto jsme neviděli ani dvě přesné nahrávky za sebou, naopak se míč snesl pouze do zámezí. Bylo to s tečí domácích, vhazovat tak bude znovu Motorlet.
     
    73
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie: ze hřiště odchází Patrik Nehoda, přichází Petr Nerad.
     
    72
    Sledovali jsme další nedovolený zákrok, tentokráte v podání domácího Štědrondského. Motorlet raději rozehrál po zemi, Gilian si dal míč daleko od kopačky.
     
    71
    Do konce druhého poločasu zbývá závěrečná dvacetiminutovka, i nadále platí, že čekáme na první trefu. Druhý poločas už konečně nějaké šance nabízí.
     
    70
    Další prudký nákop tentokráte obstaral brankář Mihálek, kterému se nepovedlo najít nikoho ze svých spoluhráčů. Pěknou ránu navíc vypustil domácí Lukáš Novák.
     
    69
    Z jeho kopačky vyletěl prudký centr na druhou stranu. Domácí posléze čelili vyložené šanci soupeře, jeden z obránců ale vykopl míč z brankové čáry.
     
    68
    Tentokráte se vhazovalo z pravé strany, o což se postaral domácí Pek. Ten nakonec zvolil zpětnou nahrávku na Košatu, který dokonce hledal brankáře Kohoutka.
     
    67
    Povltavská fotbalová akademie se sice dostala k hranici pokutového území, avšak to bylo nepřesto vše. Martin Novák totiž nahrával mimo dosah spoluhráčů.
     
    66
    Motorlet si po delší době vyzkoušel volný kop z velké vzdálenosti, který se ovšem snesl pouze do rukavic připraveného Kohoutka, jenž rozjel rychlý protiútok.
     
    65
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Michal Rataj, přichází Oliver Bitto.
     
    64
    Je za námi více než hodina hry, zatím čekám na první branku tohoto zápasu. Nyní se bude vykopávat od hostující branky, o což se postará brankář Mihálek.
     
    59
    Už se znovu pokračuje ve hře. Mezitím jsme sledovali prudký pas směřující na Martina Nováka, kterému se povedlo hlavičkou sklepnout míč na Jakobovského.
     
    58
    Na hrací ploše zůstal na zemi ležet jeden z domácích, Povltavská fotbalová akademie raději zakopla míč. Na nic vážného to nevypadá, střídat by se nemělo.
     
    57
    Zodpovědným způsobem to provedl vracející se Šumilov, který se ještě snažil otřít míč o napadajícího protihráče, avšak hrací předmět dopadl vedle hřiště.
     
    57
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Tomáš Rossmann, přichází Jan Walter.
     
    56
    Povltavská fotbalová akademie se ani tentokráte do zakončení nedostala, jednalo se totiž o ofsajdové postavení. Motorletu se ovšem rozehrávka moc nevyvedla.
     
    55
    Autového vhazování z levé strany se chopil domácí Košata, který si nakonec nakrátko vybral vedle stojícího Nehodu, jenž odehrál míč na druhou stranu.
     
    54
    Nedovoleným zákrokem se před malým momentem prezentoval domácí Hodosi, který byl v souboji o míč příliš pozdě. Rozehrávat tak bude zadák Gilian.
     
    53
    Z druhé vlny se do volného míče opřel domácí Nehoda, jehož rána ovšem vystoupala vysoko nad branku soupeře. Mihálek nemusel ani tentokráte zasahovat.
     
    52
    Kohoutek rovněž odkopával od své branky, přičemž se mu na druhé straně povedlo oslovit Štědronského. Toho ve vzduchu ovšem přehlavičkoval protihráč.
     
    51
    Motorlet měl na své polovině klid na rozehrávku, na druhou stranu se nakonec vydal Hauer. Jeho nahrávka ovšem putovala pouze do moci brankáře Kohoutka.
     
    50
    Nakonec jsme sledovali vysoký nákop směrem na útočnou polovinu, kde se povedlo ve vzduchu uspět Sukovi. Ten ještě prodlužoval za sebe na volného spoluhráče.
     
    49
    Po delší době se do akce dostal také pomezní sudí, jenž si všiml ofsajdového postavení domácích. Rozehrávky a odkopu se tak ujme sám hostující brankář Mihálek.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se k míči dostal domácí Hodosi, kterému se povedlo projít přes prvního protihráče, avšak zpětnou nahrávku zachytil protihráč.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, který nám nakonec žádnou branku nepřinesl. Sledovali jsme ale poměrně vyrovnanou podívanou, jenž nám dokonce nenabídla ani jednu vyloženou šanci. Většinu hry jsme tedy sledovali fotbal ve středu hrací plochy, oba celky posléze narážely na připravené obrany soupeře. Uvidíme tedy, co nám nabídne druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Pokračovalo se tedy volným kopem zhruba ze čtyřiceti metrů. Vysoký nákop si našel pouze hlavu domácího Štědronského, který ihned odehrál míč do bezpečí.
     
    42
    Motorlet to zkoušel kombinací středem hrací plochy, jenomže nepřesnou nahrávku dokázal přečíst jeden z protihráčů, který si ovšem pomohl nedovoleně.
     
    41
    Po další nepovedené souhře se míč odrazil k pokutovému území Motorletu, kam si jako první pro něj přispěchal brankář Mihálek, který hned rozehrál.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Mihálkovi se tentokráte odkop moc nepovedl, míč se snesl kousek vedle pokutového území. Napadající Jakobovský se ovšem prezentoval útočným faulem.
     
    34
    Je za námi třetina hry, zatím jsme se nedočkali žádné branky. Sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou, avšak o něco aktivnější je právě hostující Motorlet Praha.
     
    33
    Útočná snaha Motorletu ovšem nepřinesla ani střelecký pokus, naopak se míč snesl vedle branky. Pokračovat se bude odkopem v podání brankáře Kohoutka.
     
    32
    Do rozehrávky se zapojil také brankář Mihálek, který pouze přeposlal nahrávku do strany na volného Valentu. Domácí jsou v posledních minutách celkem pasivní.
     
    31
    Skvěle to dokázal vyřešit hostující Rossmann, který si dal tělo kolem protihráče, načež vybojoval standardní situaci. Motorlet nakonec rozehrál nakrátko po zemi.
     
    30
    Pokračovalo se rozehrávkou volného kopu kousek od středového kruhu. Nakonec se rozehrávky chopil hostující Gilian, který zkoušel roztáhnout hru křížem.
     
    29
    Ten raději ještě počkal na své spoluhráče, načež po krátké souhře zkoušel vypálit směrem na branku soupeře. Jeho zakončení se ovšem sneslo výrazně vedle.
     
    28
    Následoval další centr v podání Motorletu, avšak ten dopadl pouze na hlavu připraveného Štědronského. Následně se do protiútoku vydal domácí Martin Novák.
     
    27
    Za hranice pokutového území se pokoušel vypálit hostující Rothe, který rovněž trefil před sebou stojícího protihráče. Kohoutek tak nemusel ani zasahovat.
     
    26
    V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností. Hostující celek proto raději trochu zpomalil hru, avšak přesto nepřesně nahrával směrem vpřed Hauer.
     
    25
    Následně si hlavní sudí všiml nedovoleného zákroku, Povltavská fotbalová akademie zahrávala standardku z velké vzdálenosti, prodloužení směřovalo vedle.
     
    24
    Čepelák si prostřednictvím autového vhazování vybral Fotra, který mu ovšem nepřesně vracel a míč šel zpět do autu. Přesto z toho bude aut pro Motorlet Praha.
     
    19
    A navíc z toho bude celkem slibná standardní situace pro Motorlet. Bude to z nějakých pětatřiceti metrů, dost možná se bude jednat o přímý střelecký pokus.
     
    18
    Od své branky tak mohl rozehrávat brankář Mihálek, který raději zvolil vysoký odkop na levou stranu. Tam se Valentovi povedlo uspět ve vzdušném souboji.
     
    17
    Martin Novák se rychlostním způsobem dostal až do opačného pokutového území, kde to zkoušel ještě nahrávkou pod sebe, avšak tu mu zablokoval soupeř.
     
    16
    Povltavská fotbalová akademie tak zahrávala svůj první rohový kop tohoto zápasu. Centr se snášel na zadní tyč, kde Martin Novák nepřesně zakončoval.
     
    15
    Na pravém křídle si o nahrávku řekl Pek, který si nakonec přichystal centr pravou nohou, avšak uvnitř pokutového území se povedlo zasáhnout Rossmannovi.
     
    14
    Valenta si dokázal potáhnout míč na pravou nohu, načež zkoušel zamířit směrem na domácí branku. Střelou trefil pouze protihráče, od kterého šel míč do autu.
     
    13
    Motorlet měl celkem klid na rozehrávku, nakonec jsme sledovali nahrávku na kapitána Čepeláka. Jeho vysoký odkop ovšem doputoval pouze na hlavu Košaty.
     
    12
    Kousek od středového kruhu se do kombinace zapojil také Rataj, který nahrával na vedle stojícího spoluhráče. Ten se vysokým nákopem snažil najít Fotra.
     
    11
    Moc nechybělo hostujícímu Čepelákovi, který se prodral směrem do šestnáctky, kde číhal na možnou nabídku. Nakonec se ven z branky vydal brankář Kohoutek.
     
    10
    Jenomže domácím nakonec nevyšla souhra u hranice pokutového území, místo toho jsme sledovali rychlý protiútok. Hauer rovněž vybojoval autové vhazování.
     
    9
    Povltavská fotbalová akademie se opět nastěhovala na druhou stranu, kde došlo k zablokovanému centru. O dalekonosné vhazování se tak postará Košata.
     
    8
    Nekompromisním odkopem to vyřešil Košata, který poslal míč ven z hrací plochy. Vhazovat mohl také Motorlet, z pravé strany se toho ujal zadák Rossmann.
     
    7
    Na zadní tyči se k odraženému míči dostal domácí Lukáš Novák, který si ještě hodil balón na levou nohu, avšak slabý pokus skončil pouze v rukavicích brankáře.
     
    6
    Následovalo autové vhazování z pravé strany, které si vzal na starost domácí Pek. Jeho nabídka sice směřovala na Lukáše Nováka, ten vybojoval další aut.
     
    5
    Povltavská fotbalová akademie pracovala s míčem na vlastní polovině, načež jsme sledovali snahu o další vysokou nabídku, která skončila pouze u soupeře.
     
    4
    Dalekonosný pas měl směřovat mezi hostující obránce, kam si nabíhal Martin Novák. Přihrávka se přesto snesla do zámezí, poprvé se k míči dostal Mihálek.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu se na útočnou polovinu dostal hostující Žaloudek, který ovšem nahrával pouze do ofsajdu. Rozehrávat tak bude brankář Kohoutek.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Povltavská fotbalová akademie: Kohoutek – Pek, Košata, Šumilov, Kučera (C), Štědronský, M. Novák, Nehoda, Jakobovský, L. Novák, Hodosi
    Náhradníci: Grégr – Hromádka, Rochl, Tomanec, Nerad, Obermajer

    FK Motorlet Praha: Mihálek – Čepelák (C), Žaloudek, Fotr, Valenta, Rothe, Hauer, Gilian, Rossmann, Rataj, Suk
    Náhradníci: Walter, Bitto, Blažek, Scharf, Hurka, Vyčichl

    Rozhodčí: Hánýš – Aubrecht, Jati.
     
    FK Motorlet Praha

    Na opačné straně stojí pražský Motorlet, kterému se vstup do ligového ročníku zatím povedl. Motorlet se totiž po pěti kolech drží v těsném závěsu za vedoucí Spartou, na kterou z druhé pozici ztrácí pouhý jeden body. Celek z Letné však má svůj zápas pátého kola ještě k dobru, Motorlet tak bude muset zabrat. Hostující tým tohoto zápasu sice má na svém kontě dvě porážky, avšak ani jedna z nich nepřišla po devadesáti minutách. Motorlet oba duely prohrál až na penalty, jednalo se o duel s Karlovými Vary, posléze po divoké přestřelce také proti rezervnímu týmu Plzně.
     
    Povltavská fotbalová akademie

    Povltavská fotbalová akademie se po pěti odehraných zápasech nachází na dosavadní osmé pozici, což značí přesnou polovinu tabulky. Domácí celek tohoto zápasu má na svém kontě šest bodů, nicméně situace je v úvodu tohoto ročníku pochopitelně hodně vyrovnaná. PFA nejprve prohrála v úvodních dvou kolech, načež přišla první výhra, a sice na hřišti posledního Sokolovu. Následovala domácí porážka proti Karlovým Varům, na který PFA navázala druhou letošní výhrou, a sice na hřišti rezervního celku Příbrami.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi Povltavská fotbalová akademie a FK Motorlet Praha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    David Suchý

    Branky: 82. Martin Novák – 75. Bitto

    Karty:   80. Nerad (POV), 84. Martin Novák (POV) – 80. Valenta (MOT)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Petr Nerad (POV)
    1:1   Adam Fotr (MOT)
    2. série:
    2:1   Ondřej Pek (POV)
    2:1   Jiří Suk (MOT)
    3. série:
    3:1   Jakub Košata (POV)
    3:1   Radek Žaloudek (MOT)
    4. série:
    4:1   Lukáš Novák (POV)


    Povltavská fotbalová akademie: Kohoutek – Pek, Košata, Šumilov, Kučera (C), Štědronský, M. Novák, Nehoda (73. Nerad), Jakobovský, L. Novák, Hodosi (90+1. Tomanec)
    Náhradníci: Grégr – Hromádka, Rochl, Tomanec, Nerad, Obermajer

    FK Motorlet Praha: Mihálek – Čepelák (C), Žaloudek, Fotr, Valenta (87. Blažek), Rothe, Hauer, Gilian, Rossmann (57. Walter), Rataj (65. Bitto), Suk
    Náhradníci: Walter, Bitto, Blažek, Scharf, Hurka, Vyčichl

    Rozhodčí: Hánýš – Aubrecht, Jati
    bahis siteleri