Kobra – Pardubice 0:5 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 1:8 (kon.) | Přerov – Zlín 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 8:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
8:2 (3:0, 2:2, 3:0)
HC Tábor
Čtvrtek 08.10.2020, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava doma smetla Tábor výsledkem 8:2 a bere do tabulky jako lídr skupiny Střed další tři body, se s Vámi loučí a hezký den přeje Tomáš Lysý. (20:17:51)
     
    Ve třetí třetině se domácí prosadili ještě třikrát, když postupně skóroval Just Alojz Sopotnik, Jonáš Jungwirth a Tomáš Krejčí – 8:2. Nervózní závěr přinesl dva pětiminutové jihlavské tresty a zřejmě (věřme že lehčí) zranění na obou stranách.
     
    Zápas je u konce a zatímco na sebe hráči obou týmů ještě něco pokřikují, obránce Martin Hrbek se dnes do kabiny dostane jen za pomocí svých spoluhráčů. Má silné bolesti v levé nože od koupené rány golfákem a snad bude v pořádku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Pět minut a do konce utkání dostává také David Bulík.
     
    59:36
    Zbytečně vyhecovaný závěr pokračuje. Nyní zůstal na ledě ležet Marek Herda po to, co dostal ránu od Davida Bulíka. Emoce by se daly nyní v CZ LOKO Aréně jen krájet a hráči obou týmů po sobě hodně jdou. Sudí mají co dělat, aby je od sebe oddělili.
     
    59:22
    Tohle nevypadá vůbec dobře. Jeden z jihlavských hráčů zůstal ležet na levém kruhu a jen obtížně se sbírá z ledu. Jde o Martina Hrbka, který dostal na koleno ránu golfákem.
     
    58:45
    Tvrdá rána Josefa Eichlera od modré byla tečovaná a prolétla vedle pravé tyče domácí klece.
     
    58:42
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    58:25
    Dukla oslabení tří proti pěti dobře brání a nechce inkasovat další branku.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a také celého zápasu.
     
    57:15
    Před brankou vznikla menší vřava, při které sudí Tomáš Mejzlík viděl, jak Štěpán Šabatka kopnul do protihráče a dává mu trest na pět minut a do konce utkání. Šabatka si při odchodu do kabin ještě něco vysvětluje se soupeřovými hráči a ukazuje jim na světelnou tabuli, kde svítí skóre 8:2.
     
    57:15
    Ostrá rána Filipa Bečvaříka od modré prošla těsně vedle pravé tyče Puldy.
     
    56:42
    Pár emocí na ledě. Lukáš Číhal jde opět na trestnou lavici, tentokrát za napadení.
     
    56:14
    Tesař raději schoval kotouč po jihlavském nahození ve své moci.
     
    54:02
    Krejčí se sice natlačil přes obránce soupeře, který ho ale vzápětí čistě zbavil puku a domácí forvard tak skončil v brance, jenž je posunutá.
     
    53:02
    Na Marhouna číhala volná branka po tom, co mu výborně přihrál Sopotnik. V rozhodující fázi ale domácímu forvardovi sjel puk z hole.
     
    52:37
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    52:27
    Táborští přesilovku nevyužili, ta je u konce.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Juřička (Coufal), 2. Jungwirth (Jeletz, Hrbek), 19. Coufal (Číhal, Marhoun), 30. Krejčí (Šabatka), 34. Marhoun (Číhal, Sopotnik), 42. Sopotnik (Číhal, Coufal), 44. Jungwirth (Číhal, Báťa), 51. Krejčí – 29. Matašovský, 30. Fencl (Matašovský)


    HC Dukla Jihlava: Pulda (Sigmund) – Matějíček, Hrbek, Číhal (A), Šabatka, Vovsík (A), Topol, Jeletz – Báťa, Jungwirth (C), Bulík, Sopotnik, Coufal, Marhoun, Peš, Krejčí, Juřička
    HC Tábor: Jansa (21. Tesař) – Cícha, Herda (A), Bečvařík (A), Eichler, Janda (C), Čančura – Suchan, Matašovský, Fencl, Dušek, Šimák, Souš, Špánek, Šindelář, Sabiniok

    Rozhodčí: Mejzlík – Kotrba, Roupec
    thejrc.org