Vítkovice – Otrokovice 12:10 (kon.) | Liberec – Střešovice 4:10 (kon.) | Ostrava – Sparta 4:3 (kon.)
konec
FBC Liberec
4:10 (1:4, 3:4, 0:2)
PSN Tatran Střešovice
Sobota 10.10.2020, 17:00Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:16
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Adam Tlapák – 2 min., Sekání).
     
    51:54
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Martin Šindelář – 2 min., Nesportovní chování).
    51:31 Matěj HAVLAS - 4:10
     
    51:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice zkompletovali desítku. Zpoza branky našel Filip Langer volného MATĚJE HAVLASE, který bez problémů zakončil do odkryté branky. Asistence: Filip Langer.
    47:55 Ondřej NĚMEČEK - 4:9
     
    47:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    A i druhá přesilovka je využita. Tři sekundy před jejím vypršením se ke skryté střele dostal obránce ONDŘEJ NĚMEČEK a navyšuje vedení svého týmu na 9:4. Bez asistence.
     
    45:58
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Radek Valeš – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    38:10
    Brautgerger s Havlas si opět pohráli s domácími florbalisty. Druhý jmenovaný se nakonec zjevil před Ponomarevem, ale jeho svižná střela skončila až za mantinelem.
    37:20 Petr BRAUTFERGER - 4:8
     
    37:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Drtivý závěr druhé třetiny v podání Pražanů. Tentokrát totálně rozebrali obranu Liberce a na konci celé akce byl PETR BRAUTFERGER, který se prosadil podruhé v zápase. Asistence: Matěj Havlas.
    36:34 Pavel SLÁDEČEK - 4:7
     
    36:34
    Tatran právě vstřelil branku!
    Opět neuplynula ani minuta a Střešovice přidávají už sedmou branku v zápase. PAVEL SLÁDEČEK vypálil z velké dálky a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Martin Šindelář.
    35:51 Matěj HAVLAS - 4:6
     
    35:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    A o 24 sekund později je to opět o dvě branky! Filip Langer našel krásnou krosovou přihrávkou MATĚJE HAVLASE, před kterým zívala úplně odkrytá branka. Asistence: Filip Langer.
    35:27 Pavel SLÁDEČEK - 4:5
     
    35:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté jdou ale opět do vedení. PAVEL SLÁDEČEK otřel svou střelu o tyčku a hosté vedou 5:4. Bez asistence.
    33:53 Radek VALEŠ - 4:4
     
    33:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Liberec se dokázal dostat z tříbrankové ztráty a momentálně svítí na ukazateli skóre stav 4:4. Hodně nepřehlednou situaci před kKřížem vyřešil RADEK VALEŠ, jenž si jako první našel míček ve skrumáži těl a poslal ho do branky. Asistence: Vojtěch Blažek.
     
    32:10
    Patrik Rozkovec měl velkou šanci na vyrovnání. Řítil se prakticky sám na Kříže z pravé strany, ale nakonec si na něm zuby vylámal.
     
    26:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    I Severočeši využívají přesilovou hru. Z pravé strany poslal míček na střed Valeš a skákající míček dokázal usměrnit za Křížova záda JAN SVĚTLÍK. Asistence: Radek Valeš.
     
    25:45
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Filip Langer – 2 min., nadzvedání hokejky).
     
    24:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácím se daří snížit na rozdíl dvou branek. Střelu Vojtěch Wienera dorazil úspěšně PATRIK ROZKOVEC. Asistence: Vojtěch Wiener.
     
    23:22
    Teď už to ale smrdělo gólem a dvě obrovské šance měl Filip Langer. Nejprve neprostřelil z první z hranice malého brankoviště Ponomareva, poté neuspěl ani bekhendovým pokusem.
    16:21 Vojtěch KLÁPA - 1:4
     
    16:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Liberec neubránil. Martin Pánek našel v pravém rohu VOJTĚCHA KLÁPU, který se uvolnil pěknou do lepší střelecké pozice a poslal míček pod horní tyč. Asistence: Martin Pánek.
    09:46 Filip LANGER - 1:3
     
    09:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí. Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení 3:1. Pěknou přesilovkovou akci zakončil FILIP LANGER. Ponomarev neměl proti jeho střele absolutně žádnou šanci. Asistence: Ondřej Němeček.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Radek Valeš – 2 min., Hrubost).
     
    06:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    A nakonec tu máme snížení z liberecké strany. Na pravé straně dostal přihrávku JAN ŠOLTYS od Patrika Rozkovce. Prvně jmenovaný si počkal na pohyb Kříže a poté nekompromisně zakončil přesně pod víko. Patrik Rozkovec.
    - 1:2
     
    01:26
    Další velká šance pražskéhp celku. Tentokrát hosté vykombinovali domácí obranu opět pouze ve dvou hráčích a pouze nepřesné zakončení zabránilo Střešovickým v třígólovém vedení.
     
    00:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je fofr. Ještě neuplynula ani minuta hry a Tatran už vede o dvě branky. Kombinace mezi Martinem Šindelářem a MILANEM MELIŠEM byla krásná a navíc gólová. Meliš se trefil naprosto přesně. Asistence: Martin Šindeláš.
    00:27 Petr BRAUTFERGER - 0:1
     
    00:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Ani ne po půl minutě utkání se hosté dostávají do vedení. Mladíček Filip Langer našel ze středu u pravého mantinelu PETRA BRAUTFERGERA, který střelou z první na zadné tyč propálil Ivana Ponomareva. Asistence: Filip Langer.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 7. Šoltys (Rozkovec), 25. Rozkovec (Wiener), 27. Světlík (Valeš), 34. Valeš (Blažek) – 1. Brautferger (Langer), 1. Meliš (Šindelář), 10. Langer (Němeček), 17. Klápa (Pánek), 36. Sládeček, 36. Havlas (Langer), 37. Sládeček (Šindelář), 38. Brautferger (Havlas), 48. Němeček, 52. Havlas (Langer)


    FBC Liberec: Ponomarev (Mück) – Kárník, Bitman, Kološ, Janeček – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Lhota – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Martínek, Kořínek, Wiener – Světlík, Blažek.
    PSN Tatran Střešovice: Kříž (Frühbauer) – Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Němeček, Vítovec, Pánek – Tlapák, Rod, Sádlo – Jak. Kolísko, Langer, Havlas – Meliš, Šindelář, Klápa – Brautferger.

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora
    bahis siteleri