Ufa – Barys 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 6:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Soči – Omsk 2:7 (kon.)
Spartak Moskva – Kunlun 6:4 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 6:3 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 12.10.2020, 13:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:25 Roman STARČENKO - 2:3
     
    60:25
    Barys právě vstřelil branku!
    Je konec! Hosté v prodloužení využívají přesilovou hru už po pětadvaceti vteřinách! ROMAN STARČENKO se z pravé strany dostal s kotoučem do mezikruží a následně skvěle vystřelil do levé šibenice. Asistence: Linus Videll a Darren Dietz.
    48:14 Darren DIETZ - 2:2
     
    48:14
    Barys právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 2:2! Hosté hrají ve třetí třetině velice dobře a zaslouženě tak srovnali stav utkání. Videll vybojoval kotouč za bránou a posléze jej posunul před pravou tyč, kde byl připraven DARREN DIETZ, který zakončil za záda Metsoly. Asistence: Linus Videll a Curtis Valk.
    41:21 Maxim MUSOROV - 2:1
     
    41:21
    Barys právě vstřelil branku!
    Na začátku třetí dvacetiminutovky hosté snižují na 1:2! MAXIM MUSOROV se po přihrávce od Grence dostal do zakončení z pravé strany, které proměnil v branku a dramatizuje tak utkání. Asistence: Dmitrij Grenc.
    32:31 Alexandr ALEXEJEV - 2:0
     
    32:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek v přesilovce zvyšuje vedení na 2:0! ALEXANDR ALEXEJEV se dostal ke kotouči v mezikruží a jeho následný pokus do pravé šibenice skončil v brance bezmocného Ortia. Asistence: Sakari Manninen.
    23:35 Šakir MUCHAMADULLIN - 1:0
     
    23:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto utkání, kterou dává domácí mužstvo! Po střele na bránu se k puku dostal před brankovištěm domácí hráč, který jej posunul na levou stranu, kde byl osamocený ŠAKIR MUCHAMADULLIN a ten zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Michail Vorobjov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 24. Muchamadullin (Kugryšev, M. Vorobjov), 33. Alexejev (Manninen) – 42. Musorov (Grenc), 49. Dietz (Videll, Valk), 61. R. Starčenko (Videll, Dietz)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Skrynnik) – Alexejev, Larsen, Muchamadullin, Koledov, J. Birjukov, A. Semjonov (A), Korobov – Kugryšev, M. Vorobjov, Amirov – Sošnikov, Manninen, Hartikainen (C) – Baranov, Kadějkin, V. Žarkov (A) – Baškirov, Kartajev, Soloduchin – Alalykin.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Makljukov, Blacker, Svedberg, Metalnikov (A), Orechov, Gajtamirov – Frattin, Videll, R. Starčenko (A) – Lilja, Valk, Michajlis – Ševčenko, Grenc, Sagadejev – Petuchov, Gurkov, Asetov – Musorov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Kulakov – Lazarev, Parikov
    bahis siteleri