Ufa – Barys 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 6:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Soči – Omsk 2:7 (kon.)
Spartak Moskva – Kunlun 6:4 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 6:3 (kon.)
konec
HK Soči
2:7 (1:3, 1:1, 0:3)
Avangard Omsk
Pondělí 12.10.2020, 18:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:07 Pavel DĚDUNOV - 2:7
     
    53:07
    Avangard právě vstřelil branku!
    Maxim Treťjak dostává na uvítanou první branku a Soči inkasuje celkově posedmé. Na počátku celé akce byla opět špatná práce defenzívy domácích, když tentokrát nevyhodil puk Igor Ruděnkov, byť vůbec nebyl pod tlakem. Střelu jAlexeje Potapova od modré vyrazil Treťjak před sebe. Puku se před brankou ujal Stas, který přihrál na osu hřiště pro PAVLA DĚDUNOVA a forvard Omsku se prosazuje střelou z první, čímž dává svůj druhý gól v sezoně. Asistence: Andrej Stas, Alexej Potapov
    49:51 Andrej STAS - 2:6
     
    49:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další nedůslednost v defenzívě Soči. Maxim Minejev sice měl za brankou puk na lopatě, ale špatně ho vyhodil. Dědunov ztlumil puk pro Potapova, který bleskově od mantinelu přihrál na vrchol levého kruhu pro ANDREJE STASE, jenž tvrdou ránou z první vyhnal Lassinanttiho z klece. Asistence: Alexej Potapov, Pavel Dědunov.
    49:39 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:5
     
    49:39
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk je stále blíže dnešnímu vítězství. Jurij Alexandrov měl puk mezi kruhy a mohl ho vyvézt nebo ještě snadněji vyhodit ven. Ale dobrým napadáním ho připravil o touš Denis Zernov a hosté šli rázem do kombinace dva na jednoho. Zernov dvakrát zamíchal s pukem a počkal, až bude na střelu z první připravený ALEXANDR CHOCHLAČOV, přihrál mu puk a hráč s číslem 93 se trefil nad marně se roztahujícího Lassinanttiho. Asistence: Denis Zernov.
    33:46 Jere KARJALAINEN - 2:4
     
    33:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hezká kombinace Soči. Nilsson u pravého kruhu dal puk za branku pro Kukštela. Ten mu kotouč vrátil a bleskově si sjel před branku. Puk sice nedostal, jelikož Nilsson přihrál mezi kruhy na JERE KARJALAINENA a to byla dobrá volba. Finský útočník z střelou první kousek nad ledem propálil brankáře a zakončuje tak finsko-švédsko-ruskou kombinaci. Asistence: Marcus Nilsson, Pavel Kukštel.
    33:03 Corban KNIGHT - 1:4
     
    33:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je zde to, co asi při tlaku Avangardu zákonitě muselo přijít. Alexej Běreglazov dal puk podél modré čáry na finského beka Ville Pokku, jenž si chviličku počkal, až mu na teč sjede CORBAN KNIGHT. To se také stalo a kanadský forvard se zkušenostmi z NHL tečoval kotouč mimo dosah domácího brankáře. Zapisuje tak svůj druhý gól v dnešním mači a celkově sedmý v sezoně. Asistence: Ville Pokka, Alexej Běreglazov.
    18:23 Ville POKKA - 1:3
     
    18:23
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tohle je šok pro Soči, které ještě před několika minutami vedlo a nyní prohrává 1:3. Boucher potáhl puk po pravé straně do útočného pásma a poté našel mezi kruhy VILLE POKKU. Finský bek vzápětí celou akci zakončil skvěle. Naznačil střelu, rozhodil gólmana, potáhl puk blíže k pravé straně a poté mazácky zakončil do volné části branky. Asistence: Reid Boucher, Kirill Semjonov.
    15:55 Corban KNIGHT - 1:2
     
    15:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hodně nepřehledná situace před brankou Joela Lassinanttiho přináší vedoucí gól Omsku, jenž tak během pěti minut otáčí skóre zápasu. Knight byl na počátku celé akce, když vystřelil z levého kruhu. Domácí brankář vyrazil kotouč před sebe, kde ho díky bojovnosti získal Reid Boucher i za pomocí Jegora Činachova. První jmenovaný do kotouče dloubnul a posunul jej na levou stranu branky, kde byl s dorážkou připravený ten, kdo celou akci započal – CORBAN KNIGHT. Asistence: Reid Boucher.
    11:31 Jegor ČINACHOV - 1:1
     
    11:31
    Avangard právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno jest, přesilovka hostů je během půlminuty využitá. Boucher přenechal puk u levého kruhu pro Tolčinského. Útočník hostí viděl mezi kruhy naprosto volného JEGORA ČINACHOVA, kterému také poslal puk. Ačkoliv si švédský brankář ve službách Soči Joel Lassinantti na puk sáhl, propadl mu přes rameno za čáru. Asistence: Sergej Tolčinskij, Corban Knight.
    07:41 Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    07:41
    Soči právě vstřelilo branku!
    Oslabení sice Omsk zvládl na výbornou a nepustil soupeře ke střele, jenže hned po návratu vyloučeného Čisťakova inkasuje branku. SERGEJ ŠMELJOV dostal křižnou přihrávku na pravý kruh od Alexandrova. Dvakrát zamíchal s pukem a poté vypálil tvrdou ránu zápěstím, která skončila v růžku u bližší tyče. Asistence: Jurij Alexandrov, Nikita Točickij.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Šmeljov (J. Alexandrov, Točickij), 34. Karjalainen (Nilsson, Kukštel) – 12. Činachov (Tolčinskij, Knight), 16. Knight (Boucher), 19. Pokka (Boucher, K. Semjonov), 34. Knight (Pokka, Běreglazov), 50. Chochlačov (Zernov), 50. Stas (A. Potapov, Dědunov), 54. Dědunov (Stas, A. Potapov)


    HK Soči: Lassinantti (50. Treťjak) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (A), Miščenko, Minejev, Batyršin, Sedov – Nilsson, Karjalainen, Strömwall – Točickij (A), Ruděnkov (C), Šmeljov – Kolgotin, Michajlov, N. Kvartalnov – Ogirčuk, Petkov, Kukštel – Garajev.
    Avangard Omsk: Garipov (Bobkov) – Šaripzjanov, Jemelin (C), Čisťakov, Kaski, Běreglazov, Pokka, Gotovec – Knight, Tolčinskij, Činachov – Zernov, Šumakov, Chochlačov – K. Kostin, Boucher, K. Semjonov – Dědunov, Gricjuk, A. Potapov (A) – Stas (A).

    Rozhodčí: Naumov, Hribik – Zacharenko, Černyšjov
    bahis siteleri