S. Makedonie – Izrael 1:1 (kon.) | Estonsko – Srbsko 0:0 (kon.) | Řecko – Chorvatsko 0:1 (kon.)
Lotyšsko – Rusko 1:4 (kon.) | Moldavsko – Belgie 1:0 (kon.) | Lucembursko – Island 0:2 (kon.)
Gruzie – Ázerbájdžán 1:0 (kon.) | Itálie – Irsko 2:0 (kon.) | Litva – Česko 0:1 (kon.)
San Marino – Skotsko 0:7 (kon.) | Švýcarsko – Lichtenštejnsko 3:0 (kon.) | Polsko – Bulharsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Černá Hora 1:0 (kon.) | Kypr – Nizozemsko 0:7 (kon.) | Dánsko – Finsko 2:1 (kon.)
Německo – Bosna 1:0 (kon.) | Švédsko – Arménie 10:0 (kon.) | Španělsko – Kazachstán 3:0 (kon.)
Kosovo – Andorra 1:0 (kon.) | Norsko – Bělorusko 0:0 (odl.) | Gibraltar – Portugalsko 0:3 (kon.)
Sev. Irsko – Ukrajina 1:0 (kon.) | Rumunsko – Malta 4:1 (kon.) | Anglie – Turecko 2:1 (kon.)
konec
Faerské ostrovy
1:0 (1:0)
Černá Hora
Úterý 13.10.2020, 18:00 • Svangaskard, Toftir • Kvalifikace ME U21 • Skupina 6
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný úterní podvečer! Vítám vás při sledování kvalifikačního boje o postup na Euro do 21 let, u zápasu mezi Faerskými ostrovy a Černou Horou.
     
    Faerské ostrovy

    Junioři Faerských ostrovů mohou na postup na evropský šampionát zapomenout, s čímž se ovšem počítalo ještě před samotným začátkem skupiny 6. Fotbalový trpaslík dokázal v dosavadních sedmi zápasech uhrát pouhé tři body, a to za překvapivé vítězství 3:1 nad Izraelem. V ostatních zápasech tahali za kratší konec provazu, avšak pouze jednou odešli z utkání s velkým debaklem, v Severní Makedonii prohráli 1:7, jinak maximálně o tři góly.
     
    Černá Hora

    Od Černé Hory se čekalo určitě víc. Momentálně je v tabulce předposlední se ziskem sedmi bodů, hotší jsou právě už jen Faerské ostrovy. Svěřenci kouče Vukotiće posbírali sedm bodů za domácí vítězství 3:0 nad dnešním soupeřem, poté za bezbrankovou remízu v Izraeli a počátkem září dokázali vyhrát 4:0 v Kazachstánu. Černohorci ještě do minulého týdne měli šanci zabojovat o postup, jenže po domácí prohře 1:2 s Izraelem naděje zhasla.
     
    Úvodní sestavy:

    Faerské ostrovy: Zachariasen – Olsen, Niclasen, Chukwudi, Johansen – Justinussen, Radosavljevic, Djurhuus – Knudsen (C), Petersen, Giessing.
    Náhradníci: Reynatrod – Benjaminsen, Frodason, Lokin, Mneney, Samuelsen, Skipanes, Sörensen, Svensson.

    Černá Hora: Ivezić – Malešević, Drinčić, Obradović, Roganović – Teržić, I. Vukotić (C) – Osmajić, Rakonjac, Sekulić – Krstović.
    Náhradníci: Popović – Bakić, Brnović, Dresaj, Kumburović, Marković, Mrvaljević, Stijepović, M. Vukotić.

    Rozhodčí: Tzilos (GRE) – Kourompylia (GRE), Natsiopoulos (GRE).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí fotbalisté vstoupili do utkání v bílých dresech. Fotbalisté Černé Hory oblékli pro dnešní utkání dresy barvy červené.
     
    3
    Po pravé straně utekl svému osobnímu strážci Milutin Osmajić. V blízkosti rohového praporku odcentroval, trefil však jen obránce Chukwudiho.
     
    4
    Rychle na druhou stranu. Fařeané chtějí favorizovanému soupeři ukázat, že i oni budou útočit. Po narážečce ve středu hřiště pálil Justinussen nepřesně.
     
    5
    Svěřenci kouče Hentzeho pokračují v útočení. Tentokráte domácí přenesli hru na pravou stranu. Malešević zblokoval centr za cenu rohového kopu.
     
    6
    Standardka v podobě rohu nepřinesla žádné vážnější nebezpečí pro hostující svatyně. Centr na úroveň penalty pohlídal gólman Ivezić.
     
    7
    Černohorci podnikli bleskový protiútok levou lajnou. Na jeho konci hledal Roganović na středu Krstoviće, v poslední chvíli ale zakročil Niclasen.
     
    8
    Hraje se ze strany na stranu. Stefan Radosavljevic na sebe šikovně natáhl dva hráče, aby následně nahrávkou uvolnil Djurhuuse, jehož střelu zblokoval Drinčić na střed brány.
     
    9
    Co chybělo! Adrian Justinussen dostal na pravou stranu přihrávku do nohu, balón si posunul více do středu a placírkou vystřelil přízemní ránu k pravé tyči, Ivezić zakročil konečky prstů!
    9. Ivezić předvedl výborný zákrok proti střele Justinussena
     
    10
    Za dlouhým nákopem Obradoviće vystartoval Nikola Krstović. Dobře zareagoval brankář Roi Zachariasen, jenž vyběhl a před útočníkem odkopl míč mimo hrací plochu.
     
    11
    Faerské ostrovy, jakožto outsider, působí velmi odhodladným dojmem. Domácí presují, předvádějí pěkné akce. Dnes by klidně mohli pomýšlet i na bodový zisk.
     
    12
    Který jim ovšem Černá Hora nebude chtít dovolit. Rakonjac obelstil dva protihráče, technickým zakončením těsně minul prostor u levé tyčky.
     
    13
    Paetur Joensson Petersen obral o balón váhajícího Obradoviće a mohl postupovat sám na bránu. Jenže se mu míč zamotal mezi nohama, mezitím se stihl stáhnout Drinčić, který nebezpečí zažehnal.
     
    14
    Obraně nyní opět pomohl brankář Roi Zachariasen. Ten dobře přečetl, že Teržić bude centrovat před bránu, kulatý nesmysl schoval v rukavicích.
     
    15
    Pěknou individuální akci ukázal středopolař Hjalti Karason Djurhuus, který na malém prostoru obehrál hned tři protihráče. Následně zkusil střelu, jenže narazil na dvojblok stoperů.
     
    16
    Odražený balón si našel Petur Knudsen, jenž se s ním dlouho nerozpakoval. Kapitán vypálil z voleje, avšak i on ztroskotal na obětavě blokujícím obránci soupeře.
     
    17
    Premiérový rohový kop střetnutí bude mít možnost rozehrávat také Černá Hora. Osmajić proti přesile trefil do pravé nohy Johansena, míč vzápětí doskákal až mimo hrací plochu.
     
    18
    Zajímavá rozehrávka rohu málem skončila úvodní brankou. Ognjen Obradović šikovně prodlužoval za sebe, Krstović na míč jen těsně nedosáhl.
     
    19
    Hlavní rozhodčí Tzilos přerušil hru poté, co na zemi zůstal ležet záložník Radosavljevic. K pádu mu přistrčením pomohl Vukotić.
     
    20
    Justinussen hledal přetaženým centrem na zadní tyč Niclasena. Stoper musel hlavičkovat ve velkém záklonu, což mělo vliv i na velmi slabé zakončení, to skončilo ještě u beků.
     
    21
    tentokráte to řeckému arbitrovi poměrně trvalo, nakonec ale znovu odpískal faul proti Černé Hoře, Malešević viditelně podrazil Knudsena.
     
    22
    Hentzeho družina zvolila rozehrávku na krátko. Sledujeme ted pokračující trpělivou kombinaci s cílem uspat defenzivu protivníka a pak udeřit.
     
    23
    Hosté jako by se herně ještě hledali. Určitě nehrají tak, jak jim trenér nařídil, jejich počet chyb je až nezvykle velký.
     
    24
    Forward Petersen mohl úplně v klidu zakončovat ze stoprocentní pozice, jenže nepočítal s tím, že Drinčić na centrovaný balón nedoskočí, proto mu při zpracování odskočil míč od kopačky.
     
    25
    S útočnou agresivitou to teď přehnal Lukas Grenaa Giessing. Při skluzu chtěl trefit balón, jenže Roganović si jej chytře přehodil a nechal se faulovat.
     
    26
    A další, naprosto zbytečný prohřešek Giessinga. Ten si řekl o žlutou kartu, když tentokráte dojel Maleševiće. Rozhodčí dal křídelníkovi poslední, ústní varování.
     
    27
    Černohorci zatím útočí převážně pravou stranu, kde využívají rychlých nohou Osmajiće. Jednadvacetiletý záložník centrem našel Krstoviće, jenž v těžké pozici těsně minul.
     
    28
    Petersen držel balón příliš dlouho, mezitím se kolem něj vytvořil hlouček tří protihráčů, kteří jej úspěšně odstavili od míče.
     
    29
    Faerské ostrovy právě vstřelily branku!
    Dlouho se k tomu schylovalo, outsider se ujímá překvapivého vedení! Z levé strany vyslal polovysoký pas Justinussen, do nějž zasáhl patičkou STEFAN RADOSAVLJEVIC. Kulatý nesmysl zazvonil na levou tyč, od níž se odrazil do brány!
    29. Stefan RADOSAVLJEVIC - 1:0
     
    31
    Na Faerských ostrovech se rodí obrovské překvapení. Domácí po půl hodině vedou 1:0 a nutno podotknout, že zaslouženě. Soupeře zatím prakticky k ničemu nepustili.
     
    32
    A v aktivním pojetí hry domácí fotbalisté pokračují. Zprava pálil křižný projektil Knudsen, trefil pouze dobře stojícího Drinčiće.
     
    33
    Následoval rohový kop, z něhož se Faeřané druhého gólu nedočkali. Niclasen naskakoval vysoko, přesto na míč nedosáhl.
     
    34
    První žlutou kartu zápasu si vysloužil stoper Černé Hory Miloš Drinčić, který těsně za polovinou hřiště zatáhl za dres Petersena, čímž mu zabránil pokračovat v brejku.
     
    35
    Místo dlouhého nákopu zvolili domácí opět rozehrávku na jistotu. Je pravdou, že ve vzduchu zatím hráči v červeném jasně dominují.
     
    36
    Čitelnou přihrávku Justinussena vystihl Vasilije Teržić, který okamžitě vyslal dopředu Osmajiće. Ten ztroskotal v souboji proti Chukwudimu.
     
    37
    Gólman Zacharisen preferoval rychlý odkop, přihrál po zemi Olsenovi. Pravý bek zaváhal, podklouzl a přenechal balón Sekulićovi. Střela z druhého doteku proletěla vysoko nad.
     
    38
    Útočník Paetur Joensson Petersen si bude muset po zbývající průběh střetnutí dávat pozor na fauly, protože po zákroku na Obradoviće dostal od sudího slovní varování.
     
    39
    Také Černohorci vyrobili nedovolený zákrok na útočné polovině při presinku. Jmenovitě Marko Rakonjac, ten v plné rychlosti přišlápl nohu Niclasenovi.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou domácí do kabin s jednobrankovým vedením v zádech?
     
    41
    Dobrou obrannou práci odvedl Bojan Roganović. Příliš dlouhý pas Justinussena nechal dojít do autu, Knudsen soka stíhal marně.
     
    42
    Snad poprvé vrcholil útok hostů na levé straně. Z tohoto prostoru přiletěl do vápna centr od Sekuliće, stoperská dvojice Faeřanů si Krstoviće pohlídala.
     
    43
    Mohlo být vyrovnáno! Krstović mohl střílet, avšak nesobecky ještě vylepšil palebnou pozici pro Osmanjiće. Váhajícímu střelci zmenšil úhel gólman, kterého následně jednadvacetiletý fotbalista také trefil.
    43. Osmanjić na Zachariasena nevyzrál
     
    44
    Domácí přežili krizovou situaci a teď pochopitelně chtějí uklidnit hru. Kombinují na vlastní polovině v blízkosti šestnáctky, presující Krstović zatím běhá sem a tam bez úspěchu.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase se na Faerských ostrovech schyluje k obrovskému překvapení. Tamní juniorská reprezentace totiž vede nad soupeřem z Černé Hory 1:0 zásluhou gólu z 29. minuty, který krásnou patičkou obstaral středopolař Stefan Radosavljevic. Gól určitě nepřišel jako blesk z čistého nebe, svěřenci trenéra Hentzeho jsou aktivnějším a lepším týmem. Pokud jim podobné nasazení vydrží i ve druhém poločase, mohou s klidným svědomím pomýšlet na zisk tří bodů do tabulky.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:00.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Ilija Vukotić, přichází Ognjen Stijepović.
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Balsa Sekulić, přichází Danilo Marković.
     
    47
    Zatímco domácí trenér Hentze neměl důvod o poločasové přestávce zashaovat do sestavy, tak kouč Vukotić udělal změny hned dvě, dokonce stáhl ze hry kapitána.
     
    47
    V úvodu druhé půle budeme svědky zajímavě vypadající standardky Černé Hory. Kousek za hranicí šestnáctky fauloval Rakonjace vracející se Ari Olsen, jenž navíc inkasoval žlutý kartónek z rukou rozhodčího.
     
    49
    Pěkný centr Osmajiće dopadl na hlavu stopera Ognjena Obradoviće. Dvacetiletý obránce byl špatně nastaven k balónu, hlavičkoval mimo bránu.
     
    50
    Z protiútoku málem přišel druhý zásah Faeřanů. Radosavljevic v palebné pozici ještě přihrál Giessingovi, dělova z voleje přeletěla svatyni.
     
    51
    A tak pro změnu zase útočili Černohorci. Teržić si pěkně narazil s Rakonjacem, jenže vzápětí vyslal příliš vysoký centr na Stijepoviće.
     
    52
    Teprve sedmnáctiletý brankář Nikola Ovezić ukázal, že má nervy ze železa. V kritické chvíli nejprve kličkou vykoupal Petersena, totéž pak udělal i proti Knudsenovi. Hodně odvážná, ale výborná práce nohama hostujícího gólmana.
     
    53
    Presující Lukas Grenaa Giessing byl až příliš agresivní při snaze získat balón. Drinčiće okopával dlouho, rozhodčí nakonec zapískal faul.
     
    54
    Strážce domácí brány Roi Zachariasen včas zareagoval na průnikový pas, jehož autorem byl Obradović. Balón zalehl dříve než k němu Krstović stačil doběhnout.
     
    55
    Gólmani na obou stranách se v posledních minutách rozhodně nenudí. Tentokráte musel zasahovat Ivezić, a to proti přízemní střele, jež směřovala na střed.
     
    56
    A zase akce před druhou bránou, kterou stráží Zachariasen. Brankář využil chyby Osmajiće, který si míč předkopl moc před sebe. Získal jej do svého držení.
     
    57
    Na zemi zůstal ležet Johansen, jeho spoluhráč Chukwudi proto zakopl míč do zámezí. Černohorci pak soupeři sportovně balón vrátili.
     
    58
    Velkou šancí na vyrovnání pohrdl Nikola Krstović. Forward dostal výborný pas před bránu, křožnou střelou všakminul vzdálenější tyč.
     
    59
    Zbytečný faul na polovině hřiště obstaral Vasilije Teržić. Pouze tím dal protihráčům šanci na vydechnutí. Poslední minuty jsou hodně fyzicky náročné.
     
    60
    Adrian Justinussen rozehrál přímý kop, balón poslal do šestnáctky soupeře. Míče se žádný z aktérů nedotkl, váhající brankář Ivezić ho nechal proskákat těsně vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    61
    Hodina ze zápasu je pryč, Faerské ostrovy nadále vedou nejtěsnějším možným rozdílem. Černá Hora stále nedokázala najít recept na Zachariasena.
     
    62
    Zoufale se o to však snaží. Z levého křídla vypálil prudkou střelu Rakonjac, kulatý nesmysl vyletěl těsně nad břevno.
     
    63
    Rovněž druhý stoper hostujícího mužstva již má na kontě žlutou kartu. Stalo se tak poté, co Ognjen Obradović nešetrně přejel skluzem kotníky Radosavljevice.
     
    64
    Mizernou rozehrávku Djurhuuse zachytil pozorný Marković. Střídající fotbalista hledal na hranici šestnáctky Krstoviće, ten se pro balón natahoval bez úspěchu.
     
    65
    Černohorci zapojili do postupné kombinace i vlastního gólmana. Tomu poslal malou domů Obradović, na nějž těsně dotíral Petersen.
     
    66
    Hosté pomalu, ale jistě začínají přebírat iniciativu utkání do vlastnách rukou. V druhém poločasu jsou jasně lepší, smyčka kolem domácí šestnáctky je utahována každou minutou víc a víc.
     
    67
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Marko Rakonjac, přichází Marko Mrvaljević.
     
    68
    Útočné snahy mužstva na pár chvil zastavil Luka Malešević. Pravý obránce totiž spíše v pozici křídelníka nedovoleně atakoval Olsena.
     
    69
    Paetur Joensson Petersen nenechal Drinčićovi nic zadarmo. Presink nadělal stoperovi velké problémy, do bezpečí odkopl doslova v poslední chvíli.
     
    70
    Rychlý protiútok Faeřanů rozhodně nebyl k zahození. Centr zprava sice Roganović odvrátil, avšak jen ke kopačkám Justinussena, který z jedničky netrefil cíl.
     
    71
    Roi Zachariasen dnes působí velmi jistým dojmem. Dobře vyběhl proti vysokému balónu z pravé strany, který sebral těsně před Krstovićem.
     
    72
    Když to nejde kombinačně, zkusili to hosté přímo. Jednoduchá narážečka ve středu hřiště vyvrcholila střelou Teržiće, ani on ale nedokázal umístit míč mezi tři tyče.
     
    73
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Vasilije Teržić, přichází Milan Vukotić.
     
    74
    Výbornou práci odvedl za polovinou hřiště Lukas Grenaa Giessing. Navázal na sebe dva protihráče a tělem si pokryl míč, načež ho fauloval Malešević.
     
    75
    Pár metrů za pokutovým územím byl poslán k zemi Nikola Krstović. Fauloval Adrian Justinussen, jenž si zblízka prohlédl kartu žluté barvy.
     
    76
    Průnik Daniela Johansena levou stranou neměl příliš dlouhého trvání. Dobře zakročil Roganović, ale domácí zůstanou u míče, budou vhazovat.
     
    77
    Domácí zatím hrají takticky hodně vyspěle. Hjalti Karason Djurhuus nikam nespěchal a na půlicí čáře vybojoval přímý kop, nervy na uzdě neudržel Milan Vukotić.
     
    78
    Fotbalisté v červených dresech sice kombinují, jenže převážně na vlastní polovině, odkud jen těžko dosáhnou alespoň vyrovnání.
     
    79
    Naopak Faeřané spoléhají na rychlé brejky, jeden takový zakončoval Giessing. Levý křídelník vypálil v krkolomné pozici nad bránu.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Faerské ostrovy stále drží cenné vedení nad Černou Horou, ta marně dobývá domácí bránu.
     
    81
    Místo útoků Vukotićovy družiny sledujeme spíše chyby v rozehrávce a brejky domácích. Knudsen uvolnil Dhurhuuse, středopolař ani nadvakrát nedokázal prostřelit blokujícího Roganoviće.
     
    82
    Nikola Krstović sice dostal přihrávku do vápna, ale do prakticky neřešitelné situace. Sám proti stoperské dvojici nic nevymyslel.
     
    83
    Hosté zahrozili z rohového kopu. Do přehuštěného prostoru přiletěl centr z kopačky Osmajiće, Drinčić přes Niclasena zkoušel hlavičkovat marně.
     
    84
    Místo ohrožení branky je balón zase jen na opačné straně, a sice u nohou brankáře Iveziće, který dostal dlouhou malou domů od Maleševiće, jenž volil nouzové řešení pod tlakem.
     
    85
    Těžko říct, co nyní Ognjen Stijepović zamýšlel udělat. Každopádně z pravé strany poslal přízemní balón přímo do rukavic brankáře Zachariasena.
     
    86
    Střídání v týmu Černá Hora: ze hřiště odchází Milutin Osmajić, přichází Dušan Bakić.
     
    87
    Rychlou přímočarou akci vedl pravou lajnou kapitán Knudsen. V době snahy odcentrovat mu však ukázkovým skluzem vypíhcl balón stoper Obradović.
     
    88
    Faeřané kontrolují závěr utkání. Několikrát si nyní vyměnili míč na útočné polovině, poté plynule přešli ke stoperům, kteří také pošetřili několik cenných vteřin.
     
    89
    Odvážné rozhodnutí obránce Niclasena, jenž si nechal projít míč mezi nohama a nastavil záda Krstovićovi. Dobrý úmysl vyšel, kulatý nesmysl doputoval až k brankáři.
     
    90
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Stefan Radosavljevic, přichází Ragnar Samuelsen.
     
    90+1
    Černé Hoře ubíhají poslední okamžiky zápasu. Lze těžko předpokládat, že by zápas úplně obrátili ve svůj prospěch, avšak remíza ještě určitě je reálná.
     
    90+2
    Vukotićova družina má možnost zahrozit z volného přímého kopu, který vybojoval Marko Mravaljević. Nejspíše půjde o přímé zakončení.
     
    90+3
    Skutečně tomu tak bylo. Luka Malešević sice poslal balón přes zeď, jenže kulatý nesmysl vyletěl rovněž vysoko nad bránu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Lukas Grenaa Giessing, přichází Hanus Sörensen.
     
    90+4
    Je to jasné, Faerské ostrovy si připíšou do tabulky tři body za překvapivé vítězství nad Černou Horou. Poslední příležitost zaútočit zazdil Roganović nepřesnou nahrávkou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Junioři Faerských ostrovů v duelu, v němž šlo pouze o čest a nikoliv o postup, pořádně zaskočili favorizovanou Černou Horu, kterou po výborném výkonu porazili na domácím stadiónu 1:0. Jediná branka zápasu padla ve 29. minutě, krásný gól patou vsítil Stefan Radosavljevic. Hosté měli, především ve druhém poločase, výrazně navrch, ale vyrovnání se nedočkali, obrana Faeřanů v čele s výborně chytajícím Zachariasenem zůstala až do závěrečného hvizdu bezchybná. Svěřenci kouče Hentzeho vybojovali v rámci kvalifikace druhé vítězství a se šesti body jsou v tabulce skupiny 6 poslední o pouhý bod za dnešním soupeřem.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:17.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:01:40)

    Milan Huppert

    Branky: 29. Radosavljevic

    Karty:   47. Olsen (FAO), 75. Justinussen (FAO) – 34. Drinčić (CHO), 63. Obradović (CHO)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:17.
    Faerské ostrovy: Zachariasen – Olsen, Niclasen, Chukwudi, Johansen – Justinussen, Radosavljevic (90. Samuelsen), Djurhuus – Knudsen (C), Petersen, Giessing (90+3. Sörensen).
    Náhradníci: Reynatrod – Benjaminsen, Frodason, Lokin, Mneney, Samuelsen, Skipanes, Sörensen, Svensson.

    Černá Hora: Ivezić – Malešević, Drinčić, Obradović, Roganović – Teržić (73. M. Vukotić), I. Vukotić (C) (46. Stijepović) – Osmajić (86. Bakić), Rakonjac (67. Mrvaljević), Sekulić (46. Marković) – Krstović.
    Náhradníci: Popović – Bakić, Brnović, Dresaj, Kumburović, Marković, Mrvaljević, Stijepović, M. Vukotić.

    Rozhodčí: Tzilos (GRE) – Kourompylia (GRE), Natsiopoulos (GRE)
    bahis siteleri