Magnitogorsk – Omsk 3:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (0:2 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 5:2 (kon.)
Kazaň – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:4 (1:1, 0:1, 2:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 14.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Ivan LARIČEV - 3:4
     
    58:30
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Pozor, domácí dávají kontaktní gól! 90 sekund před koncem třetí části se o něj postaral IVAN LARIČEV, který se dostal ke kotouči po akci Grebenščikova, rychle s ním obkroužil branku a zakončením k bližší tyčce zaskočil Kováře, který se nestačil včas přesunout z jedné strany na druhou. Asistence: Arťom Borodkin a Svjatoslav Grebenščikov.
    50:29 Svjatoslav GREBEŠČIKOV (VTZ) - 2:4
     
    50:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí ale snižují! Vitalij Popov posunul puk na levou stranu útočného pásma, kde byl SVJATOSLAV GREBENŠČIKOV. Ten pak ukázal skvělou techniku, když se prokličkoval až na střed, následně udělal Kovářovi forhendovou kličku a kolem pravého betonu českého gólmana zasunul puk za brankovou čáru – 2:4. Asistence: Vitalij Popov a Arťom Borodkin.
    48:13 Denis BODROV - 1:4
     
    48:13
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se z protiútoku prosazují a odskakují soupeři už na rozdíl tří zásahů! Alexej Makejev držel puk u pravého mantinelu a počkal si na obránce DENISE BODROVA, který si najel z druhé vlny. Bodrov s kotoučem popojel mezi kruhy a zápěstím zamířil do horního růžku nad lapačku brankáře Todykova – 1:4. Asistence: Pavel Dacjuk a Alexej Makejev.
    41:54 Brooks MACEK - 1:3
     
    41:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nakonec využitá přesilovka! Domácí už měli puk na hokejkách, ale nedokázali vyhodit. Ke kotouči se následně dostal na pravé straně Peter Holland, který nahrál na levý kruh BROOKSOVI MACEKOVI a ten trefoval v podstatě odkrytou branku. Puk ještě brnknul o bližší tyčku a zapadl za záda marně se natahujícího Todykova. Asistence: Peter Holland.
    24:47 Alexej VASILEVSKIJ - 1:2
     
    24:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Pavel Kulikov posunul za brankou puk na Brookse Maceka, který nahrál zcela volnému ALEXEJOVI VASILEVSKÉMU, jenž si sjel z pozice obránce až k brankovišti a zblízka kotouč umístil za záda přesouvajícího se Todykova – 1:2. Asistence: Brooks Macek a Stanislav Bočarov.
    19:28 Alexej MAKEJEV - 1:1
     
    19:28
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! ALEXEJ MAKEJEV dostal od Denise Bodrova přihrávku na pravý kruh, kde s pukem krátce zamíchal a poté vystřelil pod vyrážečku brankáře Todykova. Ten přes clonící hráče vůbec nic neviděl – 1:1. Asistence: Denis Bodrov.
    08:20 Alexandr SJOMIN - 1:0
     
    08:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí využili početní výhody a ujímají se vedení! Po hezké souhře se dostal puk na levý kruh k ALEXANDROVI SJOMINOVI, který vypálil z první a ranou na vzdálenější tyčku překonal Jakuba Kováře. Asistence: Kaspars Daugavinš a Linus Hultström.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. A. Sjomin (Daugavinš, Hultström), 51. Grebenščikov (V. Popov, Borodkin), 59. Laričev (Borodkin, Grebenščikov) – 20. Makejev (D. Bodrov), 25. Alexej Vasilevskij (Macek, Bočarov), 42. Macek, 49. D. Bodrov (Dacjuk, Makejev)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Pautov, Pylenkov, Voronkov, Hultström, Borodkin, Golovkov (A), Katičev – Danforth, Daugavinš, Tedenby (C) – A. Sjomin, Děrgačov, Lugin – Grebenščikov, V. Popov, Laričev (A) – Arťuchin, Malychin, Bardakov – Ivanjuženkov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Zborovskij, D. Bodrov, Berezin, Mamkin, D. Zajcev – Golyšev, Dacjuk (C), Makejev – Sexton, Holland (A), Obidin – Macek, P. Kulikov, Bočarov – Protapovič, Platt, Litovčenko – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Bondar, Ščeňov – Ibragimov, Kanifadin

    Diváci: 1000
    bahis siteleri