Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Minsk – Jaroslavl 0:1 (kon.)
Kazaň – Barys 0:1 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 3:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 16.10.2020, 18:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:57
    Jenže ze hry v plném počtu hráčů se ekipa Lokomotivu Jaroslavl dlouho neraduje. Je zde další vyloučení hostí! Pavel Kudrjavcev míří na trestnou lavic za dvě minuty kvůli hákování.
     
    47:43
    Drozdov inkasoval u mantinelu tvrdý hit od Nikity Čerepanova, který proti němu navíc poměrně hodně vyjel svým kolenem. A za to dostává dvě minuty.
     
    41:16
    Domácí se budou muset zase bránit, jelikož hráčská lavice Dinama dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ten si jede odsedět Pavel Denisov.
     
    35:54
    Ohrožení možná přijde až nyní. Dmitrij Znacharenko pozdržel do útočného pásma pronikajícího Alexeje Marčenka, kterého u pravého kruhu přitáhl za hokejku a právě za držení hole jde ven.
     
    26:38
    Ačkoliv Dmitrij Zacharenko protestuje, že se o nedovolený zákrok nejednalo, sudí své rozhodnutí nemíní změnit. Což je pro Dinamo další komplikace. Osobní trest na pět minut a do konce utkání za vysokou hůl dostává Jegor Šarangovič. Menší trest si odsedí Arťom Anosov.
     
    25:35
    Maxim Berjozkin se snažil před brankou Dinama dostat k odraženému puku, ale nechtíc mu hůl vylétla nahoru a trefila soupeře. Dvě minuty pro útočníka Lokomotivu za vysokou hůl.
     
    21:52
    Ilja Šinkevič se snažil vyhodit odražený puk za svojí brankou po prknech pryč, kotouč se mu ale svezl po holi a zamířil ven z hlediště.
     
    08:15
    Hráči Dinama se nejenže osvobozují díky Jegoru Šarangovičovi. Tento útočník Minsku byl navíc u prostor trestné levice nedovoleně bráněn Alexejem Marčenkem, který za to dostává dvě minuty. Právě Šarangovič ale může být rád, že nekasíroval i on za zbytečné oplácení.
     
    07:25
    Těžká situace pro domácí. Dvě plus dvě minuty za vysokou hůl dostává nováček v sestavě Ilja Litvinov.
     
    03:39
    Edward Pasquale za brankou počkal při odehrání puku trošku déle a poslal na zem podražením, tedy svým betonem, jednoho ze soupeře. Dostává dvě minuty, které za něj odsedí spoluhráč.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 57. Korškov (Kraskovskij)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Bogolejša, Denisov – Šarangovič (C), Revenko, Bujnickij – Drozdov, Protas, Pinčuk – Martynov, Usov, Kogaljov – Anosov, Pavlenko, Litvinov – Nogačjov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Tkačjov (C), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, Lander (A), Kudrjavcev – Ivanov, Kajumov, J. Averin (A) – Kovalenko, Berjozkin, Alexejev – Iljenko.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Sergej Kulakov – Jaroslav Parikov, Hleb Lazarev

    Diváci: 4989
    bahis siteleri