Neapol – Alkmaar 0:1 (kon.) | Rijeka – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Young Boys – AS Řím 1:2 (kon.)
CSKA Sofia – Kluž 0:2 (kon.) | Dundalk – Molde 1:2 (kon.) | Rapid – Arsenal 1:2 (kon.)
Leverkusen – Nice 6:2 (kon.) | Beer Ševa – Slavia 3:1 (kon.) | Standard – Rangers 0:2 (kon.)
Lech Poznaň – Benfica 2:4 (kon.) | Eindhoven – Granada 1:2 (kon.) | PAOK – Omonia Nikósie 1:1 (kon.)
Braga – AEK Atény 3:0 (kon.) | Leicester – Zorja Luhansk 3:0 (kon.) | Celtic – AC Milán 1:3 (kon.)
Sparta – Lille 1:4 (kon.) | Villarreal – Sivasspor 5:3 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Karabach 1:0 (kon.)
Tottenham – Linz 3:0 (kon.) | Ludogorec – Antverpy 1:2 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Feyenoord 0:0 (kon.)
Wolfsberger – CSKA Moskva 1:1 (kon.) | Hoffenheim – CZ Bělehrad 2:0 (kon.) | Liberec – Gent 1:0 (kon.)
konec
BSC Young Boys
1:2 (1:0)
AS Řím
Čtvrtek 22.10.2020, 18:55 • Stade de Suisse, Bern • Evropská liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
    86. Elia na Pau Lópeze nevyzrál
     
    86
    Mohlo být srovnáno. Aebischer poslal z poloviny hřiště krásný centr dopředu, na který si za spící obranu AS naběhl Meschak Elia. Nijak se nerozpakoval a ve vápně napřáhl ke střele pod horní tyč, kterou skvěle vyrazil Pau López. Španělský gólman, který do římského celku přišel loni z Betisu, se nyní vyznamenal a zachránil svému týmu vedení.
     
    86
    Silvan Hefti centroval z pravé strany do vápna, kde nejvýše vyskočil Theoson Jordan Siebatcheu, jenže hlavičku poslal těsně nad branku.
     
    81
    Zejména díky Edinu Džekovi hosté otočili stav zápasu, byť si kanonýr gól nepřipsal. Nyní opět pomohl ofenzívě AS, když ho dvacet metrů před vápnem nedovoleně zastavil Gianluca Gaudino a po dvou minutách na hřišti vidí žlutou kartu.
     
    79
    Dvojí střídání Young Boys. Vincent Sierro jde z placu místo Gianluci Gaudina a dnes výborně hrající Jean-Pierre Nsamé, který dal v osmém startu sezony pátý gól, přepouští místo na placu Theosonu Jordanu Siebatcheuovi, americkému rodákovi z Washingtonu s francouzským občanstvím.
     
    76
    Hosté centrovaný míč snadno odvrátili. V pokračující akci se všudybyl Leonardo Spinazzola pokoušel odkopnout míč proti Felixi Mambimbimu, který do něj ve výskoku zajel a nic jiného než žlutou nemůže vidět.
    74. Maraš KUMBULLA - 1:2
     
    74
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Přímo po rohu nebezpečí nevzniklo, ale hráči hostí zůstali u míče, který získal na pravé straně Henrich Mchitarjan. Střídající hráč poslal krásný centrovaný míč do vápna, kde si MARAŠ KUMBULLA nejenže pohlídal ofsajd, ale hlavně ukázal výborný náběh a zakončil k levé tyči. Ačkoliv si Von Ballmoos sáhl na míč, vyrazit jej nedokázal. Asistence: Henrich Mchitarjan.
     
    71
    Velká šance domácích. Po rohu Sierra se k hlavičce dostal Nicolas Bürgy, který vyskočil nejvýše. Měl čas na přesné zamíření, ale poslal balon těsně vedle levé šibenice.
     
    70
    Další střídání v týmu AS. Juan Jesus opouští plac a jeho post krajního beka zaujme Lorenzo Pellegrini.
     
    69
    Fabian Rieder, který zařídil penaltu, jde ze hřiště a místo něj nastupuje Michel Aebischer.
    69. Bruno PERES - 1:1
     
    69
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Jak důležité je míti Edina Džeka. Českým fanouškům známý forvard na pravé straně krásně vysunul BRUNA PERESE, který se dostal před Maceirase. Ačkoliv gólman Von Ballmoos dobře zareagoval a pustil se proti Peresovi, ten zakončil nad pravou nohu vyklekajícího gólmana. Asistence: Edin Džeko.
     
    65
    Po 65 minutách dohrál Christian Fassnacht, místo kterého jde na hřiště forvard Meschak Elia. A konečná je také pro Nicolase Moumi Ngamaleua, jenž se za svůj výkon nemusí vůbec stydět. Schytal dnes mnoho ran a se zdviženou hlavou pouští na plac Felixe Mambimbiho.
     
    62
    Čtvrtá žlutá karta pro hosty během dvanácti minut. Ačkoliv nyní si myslím, že přísná žlutá. Bruno Peres zastavil nedovoleně zřejmě Cédrica Zesigera, který poté teatrálně přihrál ruku soupeře ve svém obličeji.
     
    59
    Tak nakonec je to hned trojí střídání AS,jelikož dohrál i Petro Rodríguez a místo něj přichází Henrich Mchitarjan.
     
    59
    A žlutá karta byla tím posledním, co Gonzalo Villar dnes udělal. Přepouští místo na hřišti pro Jodrana Veretouta a na plac se dostává také Edin Džeko, který střídá neviditelného Borju Mayorala.
     
    58
    A další faul. Gabriel Villar naopak u pravé lajny tvrdě trefil z boku Ngamaleua a nemůže se divit, že je zde další žlutá karta.
     
    56
    Silvan Hefti, který se oklamat italským hráčem nenechal, následně přihrál míč pro Nsamého, jenž hraje dnes opravdu dobře. K němu hned přistoupil Juan Jesus a nekompromisně mu zajel do lýtek. Také naprosto jasná žlutá karta.
     
    52
    Cédric Zesiger na pravé straně zastavil útok AS tím, že zajel do Carlese Péreze a také tady musí následovat žlutá karta.
     
    50
    Trenér AS Paulo Fonseca má rozhodně o čem přemýšlet, jelikož vstup do sezony v podání AS Řím není ideální. Navíc nyní při protiútoku Young Boys na levé straně zastavil Federico Fazio míč úmyslně rukou a je z toho žlutá karta.
     
    46
    AS Řím o přestávce střídá. Obránce Rick Karsdorp jde z placu a místo něj bude hrát druhou polovinu ofenzívnější Leonardo Spinazzola.
    41. Peréz nedokázal překonat Von Ballmoose
     
    41
    Velká šance AS Řím na srovnání! Carles Pérez se krásně prosmýkl mezi dvěma hráči soupeře a vnikl do pokutového území. Levačkou se snažil umístit míč na přední tyč, ale David Von Ballmoos dobře zasáhl a balon vytěsnil mimo. Je z toho jen roh pro hosty.
     
    39
    Zbytečné ztráty na obou stranách. A hosty ta současná mrzí více, jelikož na levé straně poslal Rick Karsdorp na zem Nsamého a španělskému sudímu již se zákroky na hraně došla trpělivost. První žlutá karta zápasu.
    14. Jean-Pierre NSAMÉ - 1:0
     
    14
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Pokutový kop v podání JEANA-PIERRE NSAMÉHO rozhodně nebyl kopnut nejlépe, míč nebyl úplně přesně umístěn k levé tyči. Ale razance střele nechyběla a Pau López na balon nedosáhl.
    13. Penaltový zákrok Crisanteho
     
    13
    Crisante se na hranici vápna dopustil zbytečného faulu na Riedera, který jej obešel kličkou. A protože to bylo již v pokutovém území, následuje penalta pro domácí! Obránce AS nechal proti soupeři své tělo a Fabian Rieder již věděl, jak toho využít.
     
    11
    Rick Karsdorp si naběhl na dlouhý centr po bleskové rozehrávce, jenže nedokázal lépe zpracovat míč a ten mu tak ve výborné pozici utekl. Už téměř mohl jít sám na brankáře.

    Tomáš Lysý

    Branky: 14. Nsamé (pen.) – 69. Peres (Džeko), 74. Kumbulla (Mchitarjan)

    Karty:   52. Zesiger (YBB), 76. Mambimbi (YBB), 81. Gaudino (YBB) – 39. Karsdorp (ASR), 50. Fazio (ASR), 56. Juan Jesus (ASR), 58. Villar (ASR), 62. Peres (ASR)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 22:15.
    BSC Young Boys: Von Ballmoos – Bürgy, Lustenberger (C), Zesiger – Hefti, Rieder (69. Aebischer), Sierro (79. Gaudino), Maceiras – Fassnacht (65. Elia), Nsamé (79. Siebatcheu), Ngamaleu (65. Mambimbi).
    Náhradníci: Neuenschwander, Faivre – M. A. Camara, Sulejmani, Gaudino, Elia, Siebatcheu, Mambimbi, Aebischer, Maeir, Lefort, Seydoux.

    AS Řím: Pau López – Juan Jesus (70. Lorenzo Pellegrini), Fazio, Karsdorp (46. Spinazzola) – Peres, Villar (59. Veretout), Cristante (C), Kumbulla – Pedro (59. Mchitarjan), C. Pérez – B. Mayoral (59. Džeko).
    Náhradníci: Boer, Mirante – Ibañez, Lorenzo Pellegrini, Džeko, Veretout, Santon, Spinazzola, Mchitarjan.

    Rozhodčí: Carlos del Cerro Grande – Juan Carlos Yuste, Roberto Alonso Fernandez (vš. Španělsko)
    bahis siteleri