Neapol – Alkmaar 0:1 (kon.) | Rijeka – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Young Boys – AS Řím 1:2 (kon.)
CSKA Sofia – Kluž 0:2 (kon.) | Dundalk – Molde 1:2 (kon.) | Rapid – Arsenal 1:2 (kon.)
Leverkusen – Nice 6:2 (kon.) | Beer Ševa – Slavia 3:1 (kon.) | Standard – Rangers 0:2 (kon.)
Lech Poznaň – Benfica 2:4 (kon.) | Eindhoven – Granada 1:2 (kon.) | PAOK – Omonia Nikósie 1:1 (kon.)
Braga – AEK Atény 3:0 (kon.) | Leicester – Zorja Luhansk 3:0 (kon.) | Celtic – AC Milán 1:3 (kon.)
Sparta – Lille 1:4 (kon.) | Villarreal – Sivasspor 5:3 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Karabach 1:0 (kon.)
Tottenham – Linz 3:0 (kon.) | Ludogorec – Antverpy 1:2 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Feyenoord 0:0 (kon.)
Wolfsberger – CSKA Moskva 1:1 (kon.) | Hoffenheim – CZ Bělehrad 2:0 (kon.) | Liberec – Gent 1:0 (kon.)
konec
SSC Neapol
0:1 (0:0)
AZ Alkmaar
Čtvrtek 22.10.2020, 18:55 • Stadio San Paolo, Neapol • Evropská liga • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:55.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Evropské ligy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Neapolí a Alkmaarem. Výkop je naplánován na 18:55 a my budeme u toho.
    Dnes nás čeká utkání mezi Neapolí a Alkmaarem!
     
    SSC Neapol

    Neapol se loni účastnila dokonce Ligy mistrů a neměla rozhodně jednoduchou skupinu. Utkala se s Liverpoolem, Red Bullem Salzburg a s Genkem. Italskému týmu se podařilo vydolovat rovnou dvanáct bodů, které stačily na druhé postupové místo, skupinu E vyhrál se třinácti body Liverpool. V osmifinále však narazil na těžký kalibr v podání Barcelony. Doma sice Neapol ještě remizovala 1:1, ale na hřišti Katalánců padla 1:3, a tak pro ní cesta Evropou skončila.

    Neapol už vstoupila do nové sezóny a může být poměrně spokojená. Po čtyřech kolech má na svém kontě osm bodů a patří ji čtvrtá pozice tabulky. Fotbalisté z Kampánie se pyšní skvělou střeleckou formou. Svým soupeřům nasázeli dvanáct branek, což je dobrý průměr tří branek na utkání. Obrana také celkem funguje, Neapol totiž inkasovala dohromady góly čtyři.
     
    AZ Alkmaar

    Alkmaar se na rozdíl od svého soupeře účastnil loni Evropské ligy. V té se ve skupině utkal s Manchesterem United, Partizanem Bělehrad a Astanou. V této skupině to bylo drama, ale druhé postupové místo urval Alkmaar s devíti body. Třetí Partizan měl jen o bod méně. V dalším kole čekal fotbalisty ze severozápadního Holandska rakouský Linc. To pro ně však byla konečná. Na domácím hřišti sice ještě remizovali, ale na hostujícím padli 0:2.

    Také Alkmaar už za sebou má úvodní čtyři kola v holandské Eredivise, ale tolik spokojený jako soupeř být nemůže. Na svém kontě totiž má jen čtyři body a patří mu až desátá příčka. Holandští fotbalisté sice střílejí poměrně dost branek, vždyť jich dali deset! V obraně to už ale hapruje hodně. Stejný počet gólů totiž Alkmaar obdržel, a to prostě není dobrá vizitka defenzivy.
     
    Týmy ve skupině E:

    AZ Alkmaar
    SSC Neapol
    Real Sociedad San Sebastian
    HNK Rijeka
     
    Vzájemné zápasy:

    Tohle bude možná pro někoho překvapením, ale tyto dva týmy spolu ještě v historii nesehrály ani jedno vzájemné utkání! Neapol sice hraje evropské poháry poměrně pravidelně, o soupeři se to však říct nedá. Toto je tedy pro ně první vzájemný duel, jak to celé dopadne? Uvidíme, nezapomeňte ho s námi sledovat
     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Nikola Maksimović, Koulibaly, Hysaj – Ruiz, Lobotka – Politano, D. Mertens, Lozano – Osimhen.
    Náhradníci: Contini, Ospina – Demme, Bakayoko, Rui, L. Insigne, Ghoulam, Rrahmani, Petagna, Manolas.

    AZ Alkmaar: Bizot – J. Svensson, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjö, Stengs, Koopmeiners – Sugawara, de Wit, Karlsson.
    Náhradníci: Verhulst, Evora – Goudmijn, Taabouni, Leeuwin, A. Gudmundsson, Gullit, Velthuis.

    Rozhodčí: Stefanski – Boniek, Golis.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní utkání nám s menším zpožděním už začalo! Neapol je dne velkým favoritem a bude hrát v modrých dresech, hosté hrají v červené a mohou překvapit.
     
    2
    Italští fotbalisté kombinovali na svém obranné polovině, když přišel centr dopředu. S tím si ale poradil Jonas Svensson, který byl ještě navíc faulovaný.
     
    3
    Marco Bizot pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, ale musel hodně spěchat. Jeden ze soupeřů už za ním běžel, ale hostující gólman stihl míč odehrát.
     
    4
    Nikola Maksimović si doslova naskočil na protihráče, ale byl to nakonec on, kdo poslal balón na autové vhazování. Neapolští hráči ho ale brzy získali zpět.
     
    5
    Domácí hráči jsou aktivnější a Dries Mertens se hnal do první akce. Dostal přihrávku mezi obranu, ale jeho střela nakonec byla obráncem zablokována.
     
    6
    Fredrik Midtsjö si vzal na starosti zahrávání rohového kopu. Jesper Karlsson od něj dostal přihrávku na hranici šestnáctky, ale o balón rychle přišel.
     
    7
    Teun Koopmeiners měl co dělat ve vápně, ale nakonec se rychlou kličkou soupeře zbavil. Marco Bizot tak zatím nemusel čelit nějakému zakončení na bránu.
     
    8
    Neapol si zatím přihrává jen okolo poloviny hřiště a nemůže se dostat nikam dál. Alkmaar dobře napadá a velmi znepříjemňuje rozehrávku domácím.
     
    9
    Bruno Martins Indi si netroufl na centr, i když to vypadalo, že už k němu napřahuje. Nakonec poslal přihrávku jen po zemi, ale Neapol po chvíli získala aut.
     
    10
    Je za námi prvních deset minut hry a my čekáme na nějakou větší šanci. Vlastně jsme ještě nebyli ani svědky střely na bránu, snad se to brzy zlepší.
     
    11
    I když hosté konečně něco vymysleli! Jesper Karlsson šikovně posunul balón na nabíhajícího Owena Wijndala, ale jeho přihrávka byla sražena na rohový kop.
     
    12
    Z rohu žádné nebezpečí v šestnáctce Neapole nevzniklo, a tak jsou o balónu znovu domácí. Ti ale zatím nemohou najít recept na překonání obrany.
     
    13
    Proto se obraz hry zatím nijak nemění... Nakonec to ale domácí vymysleli skvěle, chyběly jen milimetry! Victor Osimhen se utrhl za obranu, kam také přihrávku dostal a pěknou ranou rozvlnil síť. Pomezní sudí ale brzy značil ofsajd, který opravdu byl. Velká škoda pro domácí.
    13. Těsný ofsajd zkazil domácím radost
     
    14
    Každopádně hráče v modrých dresech by tato akce mohla trochu nakopnout a možná trochu ukázat směr, kudy se dát. Jinak obrana hostí funguje dobře.
     
    15
    A my jsme viděli první střelu na bránu! Bruno Martins Indi to zkusil z nějakých dvaceti metrů, ale Alex Meret měl na zákrok hodně času, a tak míč chytil.
     
    17
    Viděli jsme první standardní situaci v tomto utkání. Matteo Politano si vzal na starosti její rozehrávku a poslal lob na Hirvinga Lozana, Tomu střela ale nesedla.
     
    18
    Alkmaar zatím hraje poměrně vyrovnaný zápas, i když držení míče budou mít vyšší domácí fotbalisté. Ti se ale dnes ještě ke střele na bránu nedostali.
     
    19
    Domácí udělali chybu u šestnáctky a hosté zahrozili! Fredrik Midtsjö dostal přihrávku na hranici šestnáctky, ale svou střelou z první minul bránu o pořádný kus.
     
    20
    Už je za námi dvacet minut hry a na nějakou branku nadále čekáme. Zatím jsme viděli jen jednu střelu na bránu, ale pár náznaků už bylo zajímavých.
     
    21
    Obrovský zmatek před Marcem Bizotem! Ten totiž vyrazil centr ze strany jen na hranici šestnáctky, kde si na něj naskakoval Dries Mertens, ovšem těsně před ním stihl zasáhnout jeden z jeho soupeřů.
     
    22
    Domácí vyslali první střelu na bránu, ale ta stála za to! Matteo Politano napřáhl na nějakých šestnácti metrech, avšak Marco Bizot byl na zemi včas! Poté ještě pálil Dries Mertens, jenže doprostřed brány.
     
    23
    Neapol najednou úplně ožila a je jasně lepším týmem na hřišti! Matteo Politano se snažil prosadit po pravé straně, ale tam na něj číhal pozorný obránce.
     
    24
    Dries Mertens vlétl do souboje s plnou parádou, díky čemuž se ke střele Victor Osimhen. Jeho rána ale byla sražena přesně do náručí gólmana hostí.
     
    25
    Neapolští fotbalisté nyní opravdu vládnou a vypadá to, že na obranu Alkmaaru budou platit vyšší centry. Domácí hráč se ale nyní ocitl v malém ofsajdu.
     
    26
    Tak toto se na domácí straně nepovedlo, hráči si nerozuměli. Kalidou Koulibaly posílal centr za obranu, ale nikdo si nenabíhal, míč skončil mimo hřiště.
     
    27
    Fotbalisté v červených dresech se snaží trochu uklidnit hru a dostat se zpod tlaku, který v posledních minutách absolvovali. Dlouho se však u míče nezdrželi.
     
    28
    Dries Mertens byl faulován a vybojoval pro svůj tým standardní situaci. Matteo Politano si ji vzal na starosti, ale jeho přetažený centr na hřišti nikdo nestihl.
     
    29
    Netrvalo to ale dlouho a domácí fotbalisté se znovu dostali k balónu. Zatím se však nachází znovu jen na polovině hřiště a snaží se něco vymyslet.
     
    30
    Již je za námi třicet minut hry a holandský tým drží hodně dobrý výsledek. Neapol už je jasným vládcem na hřišti a jeho branka je nejspíše otázka minut.
     
    31
    Victor Osimhen vybíhal z ofsajdu, když se zapojil do hlavičkového souboje. Pro rozehrávku si jde Marco Bizot, který se s tím nepáral, ale míč poslal mimo hřiště.
     
    32
    Matteo Politano je zatím jasným dirigentem hry. Jeho centr na zadní tyč byl ale jemně tečován, a tak je to pro hosty jen možnost dalšího rohového kopu.
     
    33
    Viděli jsme sice pěkné přenesení hry na pravou stranu, jenže to bylo vše. Hirving Lozano si nepohlídal ofsajd, který mu pomezní sudí odmával a hlavní odpískal.
     
    34
    Po delší době se ke střele dostali také hostující hráči. Jukinari Sugawara to zkusil z pravé strany, ale bránu minul. Byl to však jen kousíček, škoda pro AZ.
     
    35
    Tohle byla obrovská šance na domácí straně, ale Neapol do vedení nejde! Victor Osimhen si skvěle zpracoval balón a posunul ho na střed hřiště, kam si nabíhal Dries Mertens. Jeho technická střela ale bránu těsně minula!
    35. Dries Mertenes těsně minul tyčku technickou ranou
     
    36
    Tohle měl být nejspíše centr, ale ten se opravdu nepovedl. Nemířil na nikoho z hráčů, kdo byl v šestnáctce, a tak si míč Marco Bizot schoval do rukavic.
     
    37
    První poločas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci a my na branku stále čekáme. Neapol se sice snaží, ale jednu ze svých šancí nedokázala využít.
     
    38
    Fabián Ruiz se snažil najít si nějaký prostor pro střelu, ale to se mu neopvedlo. Po chvilce jsme viděli centr, ale ten nebezpečí do šestnáctky nepřinesl.
     
    39
    Ale tohle nevypadalo vůbec špatně! Hirving Lozano se dostal s míčem na hranici šestnáctky, a tak vypálil. Jeho ránu ale schytal Pantelis Chatzidiakos.
     
    40
    Střely na branku: 3 – 1
     
    41
    Domácí si nerozuměli, takže ztratili balón. Matteo Politano posílal z jedné přihrávku na pravou stranu, ale Hirving Lozano neběžel, takže míč skončil v autu.
     
    42
    Giovanni Di Lorenzo má míč na své kopačce, jenže se s ním nachází jen na polovině hřiště. Odtamtud se Neapoli s největší pravděpodobností gól nepodaří vstřelit.
     
    43
    Ale domácí předvedli rychlou akci, po které musel Marco Bizot do vzduchu. Nejprve vyboxoval balón, jenže následně sestřelil také Bruna Martinse Indiho.
     
    44
    Hostující hráči drží balón na kopačkách a zkusili to rychlou akcí po pravé straně. Dlouhého pasu se ale zmocnili domácí, ti mají jednu z posledních šancí v půli.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    45+1
    Victor Osimhen si zkoušel nabíhat za obranu, ale centr pro něj bylo moc vysoký i daleký. Marco Bizot k němu měl nejblíže, a tak ho bez potíží lapil do rukavic.
     
    45+2
    Matteo Politano schytal tvrdý zákrok od svého soupeře, který mu dal takový hokejový bodyček. V hokeji by získal potlesk, ale tady je to pro něj jen odpískaný faul.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas dnešního utkání, ve kterém jsme se branky nakonec nedočkali. Neapol byla od půlky první půle jasně lepším týmem na hřišti, ale nedokázal toho využít vstřelenou brankou. Victor Osimhen dokonce dostal balón do sítě, ale domácí hráč byl v ofsajdu. Druhou velkou šanci měl Dries Mertens, ale technickou střelou nakonec těsně minul pravou tyč. Fotbalisté z Kampánie jsou ale jasně lepším celkem a vstřelení branky vypadá jen jako otázka času.

    Další poločas začne přibližně v 19:59.
    V prvním poločase jsme se branky nedočkali
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    A už se zase hraje! Vypadá to, že oba týmy vstoupily do druhé půle beze změn. Dočkáme se konečně nějaké branky? Dokáže Alkmaar urvat body?
     
    47
    Pantelis Chatzidiakos fauloval soupeře na obranné polovině, a tak Neapol mohla založit akci tam. Victor Osimhen nakonec pálil, ale bránu poměrně minul.
     
    48
    Jenže Alkmaar odkopu od brány nijak nevyužil a hned ztratil balón. Vypadá to, že hostující fotbalisty bude čekat těžká šichta na obranné polovině.
     
    49
    Fotbalisté v modrých dresech se drží na balónu a chtěli toho využít rychlým pasem dopředu. Hirving Lozano byl faulovaný, a tak Neapol bude rozehrávat.
     
    50
    Hráči v červeném se dostali k centru ba branku, ale Matteo Politano si míč pohlídal. Odhlavičkoval ho do bezpečí, navíc ho následně získal jeho spoluhráč.
     
    51
    Hirving Lozano si nabíhal za obranu, ale sudí mu odpískal ofsajd. Ten byl podle opakovaných záběrů minimálně hodně těsný, ale názor se měnit nebude.
     
    52
    Victor Osimhen si také seběhl za obranu, ovšem i jemu je odpískán ofsajd. Ten byl naprosto jednoznačný, a tak hostující fotbalisté budou rozehrávat.
     
    53
    Matteo Politano rozehrával rohový kop, na který si nejvýše naskočil Kalidou Koulibaly. Domácí kapitán ale umístil svou hlavičku nad bránu, škoda pro domácí!
     
    54
    Domácí kapitán se znovu dostal do akce. Elseid Hysaj po jeho přihrávce centroval před bránu, ale jeho pas byl tečován tak, že Marco Bizot měl lehkou práci.
     
    55
    Střely na branku: 3 – 1
     
    56
    Domácí fotbalisté se drží na balónu na útočné polovině, jenže nemohou se ním probít do gólové pozice. Největší šanci měl v druhé půli domácí kapitán.
     
    57
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    To je poměrně překvapivé, jelikož hostující fotbalisté se v tomto utkání dostávají do vedení! Jukinari Sugawara vysunul spoluhráče na pravou stranu velkého vápna. Ten poslal přihrávku někam na penaltový puntík, kde byl JESPER KARLSSON, jenž nedal svým zakončením gólmanovi šanci! Překvapivé vedení Alkmaaru!
    57. Jesper KARLSSON - 0:1
     
    59
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Hirving Lozano, přichází Lorenzo Insigne.

    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Elseid Hysaj, přichází Mário Rui.
     
    60
    Již je za námi hodina hry a my se konečně dočkali branky! Ta poměrně překvapivě padla do domácí sítě a Neapol tak bude muset hodně zabojovat.
     
    61
    Fotbalisté v modrých dresech sice drží balón na svých kopačkách, ovšem nyní se jim nedaří překonat obranu soupeře. Alkmaar má dnes velmi blízko k bodům.
     
    62
    Neapolští hráči jsou nadále s míčem na svých kopačkách, ale přihrávají si jen okolo poloviny hřiště. Victor Osimhen si nabíhal na pas, ale ten byl zastaven.
     
    63
    Nakonec jsme však viděli zakončení! Mário Rui vymyslel pěkný lob do šestnáctky, kde byl Victor Osimhen, jenže ten svou hlavičku poslal do náručí brankáře.
     
    64
    Matteo Politano vybojoval míč na polovině hřiště, když předskočil svého soupeře. Neapol se sice snaží, ale nemůže se probojovat k nějakému zakončení.
     
    65
    Victor Osimhen posunul balón na pravou stranu, načež jsme viděli centr do šestnáctky. S tím si ale obrana hostů poradila, navíc vybojovala autové vhazování.
     
    66
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Stanislav Lobotka, přichází Diego Demme.

    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Victor Osimhen, přichází Andrea Petagna.
     
    67
    Andrea Petagna se snažil napadat rozehrávku svého soupeře v podobě gólmana. Ten ho však viděl, a tak svým odkopem poslal balón někam na půlku.
     
    68
    Neapolští hráči se sice snaží, jenže jenom snaha ke vstřelení branky prostě nestačí. Nyní se navíc provinili nepřesným pasem, ale ten byl tečován na roh.
     
    69
    Jenže poté jsme viděli poměrně zajímavou šanci! Andrea Petagna si naskočil na centr někde na malém vápně, ale svou hlavičkou v letu přestřelil.
     
    70
    Do konce zápasu nám chybí nějakých dvacet minut a domácí nadále prohrávají o jednu branku. Sice kombinují, ale hodně daleko od svatyně hostí.
     
    71
    Lorenzo Insigne nacentroval do šestnáctky, ale tam si obrana hostí znovu bez potíží poradila. O chvilku později ještě domácí vybojovali další rohový kop.
     
    72
    Lorenzo Insigne si zpracoval balón na prsíčka, načež rovnou vypálil. Jeho rána ovšem trefila prvního soupeře, kterým byl Jonas Svensson...
     
    73
    Calvin Stengs se snažil něco vymyslet v okolí šestnáctky, ovšem po jeho přihrávce sebrali domácí Alkmaaru balón. Neapoli však čas ubývá poměrně rychle.
     
    74
    Hráči v modrém to zkusili centrem na zadní tyč, ale tam nikdo nebyl. Jonas Svensson jim doslova daroval rohový kop, jehož rozehrávku si vezme Lorenzo Insigne.
     
    75
    Střely na branku: 4 – 2
     
    77
    Jeden z domácích byl zatažen za dres, načež se ocitl na zemi. Toho si hlavní rozhodčí všiml, a tak míč přisoudil zpět domácímu týmu.
     
    78
    Lorenzo Insigne dostal přihrávku na pravou stranu, kde měl hodně místa. Celkem ale celou situaci prováhal, ovšem Neapolští se nadále drží na balónu.
     
    79
    Diego Demme posílal přihrávku mezi obránce, ale jeho spoluhráč se v tu chvíli zastavil... Domácí hráči ale vybojovali alespoň další rohový kop.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut a domácí nadále prohrávají o gól! Alkmaar má nakročeno k velkému překvapení v programu.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Dani de Wit (AZ Alkmaar).
     
    82
    Lorenzo Insigne si vzal na starosti rohový kop, po kterém jsme viděli dobrou šanci! Andrea Petagna to zkusil z hranice šestnáctky, ale Marco Bizot byl na zemi včas! Hosté nadále vedou...
     
    83
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Tiemoué Bakayoko.
     
    83
    Tohle byla další dobrá možnost na domácí straně, ale gólu jsme se znovu nedočkali! Fabián Ruiz dostal pěknou přihrávku, ale Marco Bizot byl znovu včas na zemi. To nebyla umístěná střela.
    83. Bizot dnes drží svůj tým hodně nad vodou
     
    84
    Tiemoué Bakayoko se navíc provinil faulem, a tak se hosté dostanou zadarmo k balónu a mohou pošetřit nějaký čas. Navíc ještě ani jednou nestřídali!
     
    85
    Je ale pravdou, že na lavičce Alkmaaru jsou poměrně mladí hráči, kteří ještě nemají s evropský fotbalem zkušenosti. Nějaké střídání se ale čekat dá.
     
    86
    No, s Neapolí to opravdu nevypadá vůbec dobře, jelikož i nadále prohrává o jednu branku! Pro nizozemský tým by to byl skvělý výsledek, byl jasným outsiderem.
     
    87
    Lorenzo Insigne je hodně aktivním hráčem, který zkusil své střelecké štěstí. To při něm ovšem nestálo, jelikož jeho rána byla zablokována. Čas se domácím krátí.
     
    88
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Fredrik Midtsjö, přichází Ramon Leeuwin.

    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Jesper Karlsson, přichází Albert Gudmundsson.
     
    89
    Diego Demme a Lorenzo Insigne spolu kombinovali, ale tím to vlastně celé skončilo. Obrana Alkmaaru celou situaci ustála a Alex Meret se dostal k míči.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Kalidou Koulibaly (SSC Neapol).
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90+2
    Neapol se sice snaží, ale zatím to nevypadá ani na to, že by dokázala srovnat. Alkmaar dnes brání opravdu dobře, Marco Bizot navíc nedělá chyby.
     
    90+3
    Mário Rui se mohl stát hrdinou svého týmu, ale to se nestane. Jeho pokus ze střední vzdálenosti šel hodně mimo bránu, a tak Marco Bizot bude odkopávat.
     
    90+4
    To vypadá na poslední možnost Neapole. Albert Gudmundsson totiž fauloval jednoho ze soupeřů a domácí tak mají k dispozici zajímavou standardku.
     
    90+5
    Tohle byla ještě šance! K hlavičce se dostal Giovanni Di Lorenzo, jenže ten byl hodně rozhozený. Byl v tu chvíli v letu, a tak svou hlavičku poslal hodně vedle.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Tento zápas končí poměrně překvapivým výsledkem, jelikož hosté v tomto utkání vítězí! O jedinou branku se navíc postarali v druhém poločase. Jonas Svensson poslal parádní přihrávku na penaltový puntík, kde byl Jesper Karlsson, který nedal gólmanovi šanci na zákrok. Neapol se sice snažila, al vyloženou gólovku si nepřipsala. Marco Bizot navíc žádnou chybu neudělal, a tak se nizozemský zástupce může radovat ze tří bodů.
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 9:12.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:56:53)

    Denisa Józsová

    Branky: 57. Karlsson (J. Svensson)

    Karty:   90. Koulibaly (NEA) – 81. de Wit (ALK)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 9:12.
    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Nikola Maksimović, Koulibaly (C), Hysaj (59. Rui) – Ruiz, Lobotka (66. Demme) – Politano (83. Bakayoko), D. Mertens, Lozano (59. L. Insigne) – Osimhen (66. Petagna).
    Náhradníci: Contini, Ospina – Demme, Bakayoko, Rui, L. Insigne, Ghoulam, Rrahmani, Petagna, Manolas.

    AZ Alkmaar: Bizot – J. Svensson, Chatzidiakos, Martins Indi, Wijndal – Midtsjö (88. Leeuwin), Stengs, Koopmeiners (C) – Sugawara, de Wit, Karlsson (88. A. Gudmundsson).
    Náhradníci: Verhulst, Evora – Goudmijn, Taabouni, Leeuwin, A. Gudmundsson, Gullit, Velthuis.

    Rozhodčí: Stefanski – Boniek, Golis (všichni POL)
    bahis siteleri