Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
Traktor Čeljabinsk
Pátek 23.10.2020, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Za sevření puku rukou ještě půjde na 12 vteřin na trestnou lavici Avcin, to už ale není zásadní komplikace pro hostující tým.
     
    55:39
    Skvělou službu pro svůj tým odvedl Gorškov. Tělegin nezvládl zachytit jeho rychlost a jednoznačným podrážením dává domácím příležitost zaútočit na vyrovnání.
     
    43:40
    Tři minuty a 40 vteřin se čekalo na první hvizd této periody. Byvalcev si přidržel Polunina, který tak vybojoval početní výhodu a další možnost přiblížit se vítězství.
     
    37:11
    Hosty oslabuje Lukáš Sedlák, který zbytečně srazil soupeře v útočném rohu. Dostává i osobní trest na 10 minut.
     
    35:48
    Gleb Korjagin předvedl bodyček z dílny Oldřicha Machače, ale dostal se pořádně nízko a trefil spíše nohy útočníka Traktoru. Dvě minuty schytává za nedovolené bránění.
     
    26:04
    Turbin ve vlastním pásmu podrážel a hosté mají šanci vrátit svému soupeři obrat z první třetiny.
     
    08:46
    Kalinin pak při napadání neuhlídal svou brusli, kterou podrážel soupeře a vyslouží si dvě minuty. Je tu první přesilovka utkání.
     
    06:09
    Vzájemné vyloučení pro Byvalceva a Golubeva, oba hráči si půjdou odpočinout na dvě minuty, první za hrubost a druhý za nedovolené bránění.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 11. Rasskazov (Ignatovič, Korjagin), 11. V. Vasiljev (V. Butuzov, Golubev) – 8. Ogurcov, 25. Kravcov, 49. Isajev (Berglund), 59. Hyka (Sedlák)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – V. Vasiljev, Jordán, Turbin, Kamalov, Ignatovič, Korjagin, Sergijenko – V. Butuzov, Golubev, Polunin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Rasskazov, H. Zohorna, Pjanov – A. Kuzněcov, Gizdatullin, Korotkich.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Sudnicin) – Pilut, Manuchov, Bailen, Isajev, Ogurcov, Karpuchin, Tělegin – Berglund, Byvalcev, Kalinin – Sedlák, Hyka, Kravcov – Polygalov, Osnovin, Åberg – Karlin, Avcin, Švarjov – Kosov.

    Rozhodčí: Odins, Sojn – Antonov, Novikov
    bahis siteleri