Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 23.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:52:00)
     
    Statistiky
    Střely na branku: 36 – 25
    Zblokované střely: 12 – 8
    Tresné minuty: 12 – 16
    Využití: 1/3 – 0/6
    V oslabení: 0 – 1
    Vyhrané buly: 38 – 24
    Hity: 9 – 6
    Čas v útočném pásmu: 13:51 – 10:30
     
    Československá stopa v utkání
    Dominik Furch (MIN) do utkání nenastoupil kvůli zranění
     
    Dnešní zápas nám tedy žádné překvapení nepřinesl. CSKA absolutně bez problémů potvrdilo roli favorita, čímž napravila předchozí domácí porážku s Nižnij Novgorodem. Domácí přehrávali soupeře ve všech aspektech, směrem dopředu byli mnohem nebezpečnější a tím pádem i gólovější. Minsk se k nějakému soustavnému náporu zmohl až v závěrečných minutách, kdy už se ale neprosadil. Prohrává tak potřetí za sebou.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Mario KEMPE - 5:1
     
    59:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí si v poslední sekundě ještě připisují pátou brankou! Sergej Andronov se společně s MARIEM KEMPEM dostal do přečíslení, které proměnil druhý jmenovaný po přihrávce, kdy nedal Nikitu Tolopilo šanci k přesunu. Asistence: Sergej Andronov.
     
    59:23
    Alexandr Šaryčenkov i přesto musí ještě zasahovat, ale za to je spíš rád, protože to nebylo nic složitého. Ještě jednou se však před ním bude vhazovat.
     
    59:04
    Alexandr Popov při napadání málem vybojoval kotouč v útočném pásmu, nakonec však musí být spokojený s tím, že získal nějaký čas.
     
    58:33
    Další hostující tlak končí jen střelou do gólmana, který má velmi dobrý výhled. Jeho obránci před bránou odvádí velmi dobrou práci.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., hákování).
     
    57:45
    Hosté to nyní výborně vykombinovali, na konci akce se před bránou zjevil Igor Revenko, ale ten pod tlakem pálil jen do výstroje gólmana. Vynutil si alespoň faul.
     
    57:07
    Mario Kempe už zase ztratil lacině kotouč, čímž umožnil protihráčům protiútok, který však z toho opět nic nevytěžili.
     
    56:23
    Pavel Denisov dost snadno projel středním pásmem, ale neměl komu přihrávat, takže jenom vystřelil, což ale bylo k ničemu. Trefil se jenom do protihráče.
     
    55:49
    Vladislav Jerjomenko zkusil štěstí od modré čáry. Jeho rána nevypadala vůbec špatně, ale Alexandr Šaryčenkov dokázal zasáhnout vyrážečkou.
     
    55:11
    Andrej Světlakov v oslabení vystrašil soupeřící brankáře, protože při napadání vybojoval puk, ale zakončení už mu nebylo dovoleno.
     
    54:44
    Nikita Tolopilo chytá soupeřící nahození a rychle rozehrává. Rozhodně by si přál, aby se jeho spoluhráči ještě alespoň jednou prosadili.
     
    54:13
    Dinamo prohrává úvodní vhazování přesilovky, takže se stahuje až za svou branku, odkud zkusí založit další útočnou akci, avšak dopouští se jenom icingu.
     
    53:59
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min., podrážení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 7. Andronov (P. Karnauchov, Naumenkov), 32. Naumenkov (Slepyšev, Goldobin), 36. Šalunov (Okulov, Rykov), 45. Goldobin (Slepyšev), 60. M. Kempe (Andronov) – 36. Šarangovič


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Naumenkov, Blažijevskij, Gološčapov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Tělegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Alexandr Popov, Korosteljov, Mingačjov – Světlakov.
    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Kolosov) – Koljačonok, Znacharenko (A), Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin, Jerjomenko, Nogačjov, Falkovskij, Denisov – Martynov, Šarangovič (C), Kogaljov – Usov, Anosov, Bujnickij – Revenko, Pinčuk, Litvinov – Drozdov, Protas.

    Rozhodčí: Olenin, Hribik – Kučava, Střelcov
    bahis siteleri