Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Pátek 23.10.2020, 15:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Joni Ortio zůstává na střídačce, domácí to zkoušejí ještě v šesti hráčích v poli!
    56:14 Viktor TICHONOV - 1:3
     
    56:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté poprvé v utkání využili přesilovou hru a nejspíše rozhodli o svém vítězství. Justin Azevedo posunul puk do strany, kde se ke střele dostal Alexandr Burmistrov. Jeho ránu sice brankář vyrazil, ale nejaktivnější byl na brankovišti VIKTOR TICHONOV, který puk doklepl do sítě. Asistence: Alexandr Burmistrov a Justin Azevedo.
     
    54:34
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Matt Frattin – 2 min., sevření puku rukou).
     
    53:09
    Hosté mohli definitivně rozhodnout utkání ve svůj prospěch! Obrana domácích byla hodně otevřená a Andrej Pedan dostal dobrou přihrávku do otevřeného prostoru. Jeho střelu ale Joni Ortio zastavil levým betonem.
     
    47:47
    Střely na branku: 17 – 32!
    42:29 Dmitrij JUDIN - 1:2
     
    42:29
    Kazaň vstřelila branku!
    A využívají toho vstřelenou branku, Ak Bars jde poprvé v tomto utkání do vedení! DMITRIJ JUDIN, který musel být v první periodě ošetřován, se do toho tedy opřel! Sjel si kousek před modrou, kam mu nahrál Bogatov a jeho parádní bomba se zastavila až v síti. Asistence: Ilja Safonov a Nikolaj Bogatov.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:32
    Stanislav Galijev si mohl zopakovat svůj samostatný únik, ale ani tentokrát nebyl úspěšný! Zkusil to bekhendovým blafákem, který nebyl úplně špatný, ale hostující hráč s číslem dvacet dva nedokázal zvednou puk dostatečně.
     
    37:32
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Darren Dietz – trestné střílení, hákování).
     
    34:51
    Obrovská šance také na druhé straně! Kotouč se po střele od modré totiž odrazil k tyčce, kde byl připravený Stéphane Da Costa, ale ten nedokázal zasunout puk k tyči!
     
    34:07
    Obrovská šance na domácí straně! Po velké chybě se Barys dostal do přečíslení dva na jednoho. Linus Videll posunul kotouč na prvou stranu, kde byl Jegor Petuchov. Ten měl před sebou prázdnou branku, ale jeden z hostí zastoupil gólmana a tuto ránu schytal!
    28:45 Kirill PETROV - 1:1
     
    28:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Jenže stačí jedna chyba a je srovnáno! Leonid Metalnikov nezvládl úlohu v obraně. Kotouč jen promáchl, a ten se následně odrazil od jeho brusle. Toho využil KIRILL PETROV, jehož rána ze středu hřiště skočila v síti. Joni Ortio na zákrok moc šancí neměl. Bez asistence.
     
    27:14
    Ale tohle byla dobrá možnost na hostující straně! Kazaň předvedla rychlou protiakci, při které dostal Kirill Petrov přihrávku před branku. Zakončil z první, ale Joni Ortio jeho pokus udržel ve výstroji! Velmi důležitý zákrok brankáře.
     
    26:14
    Pavel Akolzin je na ledě!
     
    24:14
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Pavel Akolzin – 2 min., krosček).
    21:13 Nikita MICHAJLIS - 1:0
     
    21:13
    Barys právě vstřelil branku!
    První branku tohoto utkání vstřelil domácí tým! Jakob Lilja to zkusil z úhlu, ale Amir Miftachov jeho ránu vyrazil. K puku měl ale nejblíže NIKITA MICHAJLIS, který měl poměrně jednoduchou úlohu v podobě dorážky do poloprázdné sítě. Asistence: Jakob Lilja.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    07:09
    Justin Azevedo je na ledě!
     
    05:09
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., hákování).
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhne žádný český nebo slovenský hokejový hráč.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 22. Michajlis (Lilja) – 29. K. Petrov, 43. Judin (Safonov, Bogatov), 57. V. Tichonov (Burmistrov, Azevedo)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Metalnikov (A), Blacker, Svedberg, Šalapov, Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Akolzin, Šestakov, Ševčenko – Petuchov, Gurkov, Musorov – Asetov.
    Ak Bars Kazaň: Miftachov (Achťamov) – Ljamkin, Judin, Jarullin (A), Pedan, Fazylzjanov, Žuravljov, Bogatov – K. Petrov, Jemec, Azevedo (C) – Galijev, V. Tichonov, S. Da Costa – Dyňak, Voronkov, A. Galimov – Safonov, M. Gluchov, Burmistrov (A) – Marušev.

    Rozhodčí: Beljajev, Kulakov – Lazarev, Parikov
    bahis siteleri