Chabarovsk – Čeljabinsk 2:4 (kon.) | Barys – Kazaň 1:3 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 4:5 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 2:5 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:5 (0:0, 3:1, 1:4)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 23.10.2020, 18:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Domácí brankář už je na střídačce a Severstal zkouší vyrovnat v šesti!
    57:14 Taylor BECK - 4:5
     
    57:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Neskutečný výkon Metallurgu! Hostující celek krátce před koncem základní hrací doby obrací vývoj duelu ve svůj prospěch! Do úniku se dostal TAYLOR BECK, který jej zakončil střelou nad lapačku! Asistence: Danila Jurov, Nikita Chlystov.
    54:35 Harri PESONEN - 4:4
     
    54:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Metallurg pět minut před koncem dokázal stáhnout náskok domácího celku! V útočném pásmu si prostor udělal HARRI PESONEN, který si puk navedl do střelecké pozice a poslal puk do sítě! Asistence: Juril Platonov.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Harri Pesonen – 2 min., podrážení).
    48:33 Harri PESONEN - 4:3
     
    48:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg se však bleskově vrací zpátky do hry! Dvoubrankové vedení Severstalu moc dlouho nevydrželo. HARRI PESONEN se před brankou dostal k odraženému puku a dostal jej do sítě! Asistence: Jegor Jakovlev, Arťom Zemčonok.
    48:00 Jegor ČIŽIKOV - 4:2
     
    48:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek si bere zpět své dvoubrankové vedení! Přihrávku do středního pásma dostal JEGOR ČIŽIKOV, který ujel obráncům a svůj únik zakončil střelou k tyči! Asistence: Adam Liška.
    44:03 Sergej MOZJAKIN - 3:2
     
    44:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg nakonec přetavil aktivní vstup do třetí třetiny ve vstřelenou branku a ještě dramatizuje třetí část! Střelou z pravé strany útočného pásma se prosadil SERGEJ MOZJAKIN! Asistence: Semjon Košelev.
     
    36:00
    Hosté budou hrát přesilovku. Kudako dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    35:38 Jegor ČIŽIKOV - 3:1
     
    35:38
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí celek ještě před přestávkou přidává i třetí branku! JEGOR ČIŽIKOV se dosta k puku ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného a jeden z obránců si jeho pobídku nechtěně srazil do branky!
    30:47 Igor GERASKIN - 2:1
     
    30:47
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí Severstal přidává druhou branku a otáčí vývoj dnešního souboje! IGOR GERASKIN se zmocnil volného kotouče, vybruslil si s ním mezi kruhy a zápěstím nedal gólmanovi šanci! Asistence: Kirill Kapustin, Vadim Kudako.
    25:23 Joonas NÄTTINEN - 1:1
     
    25:23
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dokázal odpovědět opravdu velmi rychle! První nahození od mantinelu hostující brankář vyrazil jen před sebe, kde byl JOONAS NATTINEN, který puk dopravil do branky! Asistence: Adam Liška.
    20:55 Nikita CHLYSTOV - 0:1
     
    20:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se hned v úvodu druhé třetiny dostává do vedení! Hráči v bílém se usadili v útočném pásmu, kde soupeře pořádně zamkli. Nahozením od modré čáry se pak prosadil NIKITA CHLYSTOV! Asistence: Andrej Nestrašil, Taylor Beck.
     
    17:37
    První přesilovku si zahrají i hosté. Dvě minuty za podrážení dostává Vladislav Kodola.
     
    15:58
    Danila Jurov si sjel na krásnou přihrávku za obranu a dostal se do úniku. Jeho zakončení zápěstím schoval brankář Severstalu do lapačky!
     
    12:13
    Severstal si zahraje první přesilovku dnešního souboje. Dvě minuty za hákování dostává Harri Pesonen.
     
    06:38
    Maxim Afanasjev dostal fantastickou přihrávku před hostující branku, kde měl moře času na zakončení, ale brankář Arťom Zagidulin jeho ránu ukryl do lapačky!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Jo. Nättinen (Liška), 31. Geraskin (Kapustin, Kudako), 36. Čižikov, 48. Čižikov (Liška) – 21. N. Chlystov (A. Nestrašil, Beck), 45. Mozjakin (Košelev), 49. Pesonen (J. Jakovlev, Zemčonok), 55. Pesonen (J. Platonov), 58. Beck (Jurov, N. Chlystov)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Kudako, Afanasjev, M. Tichonov, Rogov, Čižikov – Geraskin (A), Vicharev (C), Kapustin – Liška, Jo. Nättinen, Roberts Bukarts – Petunin, Kodola, Vovčenko (A) – Dumbadze, A. Alexejev, Kara.
    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Nosov) – J. Jakovlev (A), Zemčonok, N. Chlystov, Dronov, Va. Antipin, Sjomin, Nilolajev, Krochaljov, Penzin – Košelev, S. Plotnikov (A), Mozjakin (C) – Pesonen, Čibisov, J. Platonov – Jurov, A. Nestrašil, Beck – Zacharov, Varjagan.

    Rozhodčí: Fatějev, Judakov – Ivanov, Šalagin

    Diváci: 1516
    bahis siteleri