Novosibirsk – Barys 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 2:3 (po pr.) | Ufa – Jaroslavl 0:5 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Dynamo Moskva – Viťaz 1:5 (kon.) | Petrohrad – Omsk 5:2 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 26.10.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:09 Andrej BELEVIČ - 2:3
     
    62:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Zničehonic se do úniku dostal ANDREJ BELEVIČ a s protihráčem pověšeným na zádech střelou mezi nohy Zagidulina zajistil svému týmu vítězství! Bez asistence.
    54:39 Ivan ČECHOVIČ - 2:2
     
    54:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V Magnitogorsku se chvíli nevědělo, zda je vyrovnáno. Puk, do něhož se v mezikruží opřel IVAN ČECHOVIČ, se totiž kvapem odrazil zpátky do hřiště. Rozhodčí až u videa zjistili, že odraz obstarala kamera umístěná v brance, a tudíž se jednalo o regulérní gól. Asistence: Andy Miele.
    37:23 Taylor BECK - 2:1
     
    37:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Metallurg dokonal obrat! TAYLOR BECK na levém buly rychle převzal kolmici, aby v pokleku otočil stav na 2:1. A hádejte, kdopak mu ji narýsoval? Správně, byl to Mozjakin. Asistence: Sergej Mozjakin a Andrej Nestrašil.
    31:46 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    31:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A je to tady! SERGEJ MOZJAKIN dosáhl na významný milník! 39letý génius vtěsnal puk do pravé zadní šibenice a dotkl se hranice 900 bodů v KHL. Zásluhu na tom má i Nestrašil, který v době střely důkladně stínil brankáři. Asistence: Jegor Jakovlev a Harri Pesonen.
    00:21 Chris WIDEMAN - 0:1
     
    00:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí zaspali začátek a probudila je až rána, kterou na vrcholu kruhu vyslal CHRIS WIDEMAN. Bez asistence.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 32. Mozjakin (J. Jakovlev, Pesonen), 38. Beck (Mozjakin, A. Nestrašil) – 1. Ch. Wideman, 55. Čechovič (Miele), 63. Belevič


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Nosov) – J. Jakovlev (A), Nilolajev, Zemčonok, Va. Antipin, Sjomin, N. Chlystov, Krochalev, Gončar – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Košelev – Čibisov, J. Platonov, Pesonen – Beck, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Jurov, Několenko, Varjagan.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Tichomirov) – Pajgin, Ch. Wideman, Marin, Orlov, Austin, Mišarin, Bobrjašov, Počivalov (A) – Žafjarov, Miele, Čechovič – Kloos, Belevič (C), Šenfeld – Szwarz, D. Iljin, Varnakov – Verjajev (A), Urakov, Vengrižanovskij.

    Rozhodčí: Ansons, Lavrentěv – Galimov, Golovljov

    Diváci: 1 487
    bahis siteleri