Novosibirsk – Barys 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 2:3 (po pr.) | Ufa – Jaroslavl 0:5 (kon.)
Jokerit – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Dynamo Moskva – Viťaz 1:5 (kon.) | Petrohrad – Omsk 5:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:2 (0:0, 2:2, 3:0)
Avangard Omsk
Pondělí 26.10.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:10!
    Střely celkem v zápase: 31:34!
    58:01 Kirill MARČENKO - 5:2
     
    58:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Omsk neudržel pásmo a KIRILL MARČENKO vyslal puk ze středního pásma a definitivně pojišťuje výhru pro svůj tým. Asistence: Linden Vey a Vasilij Tokranov.
     
    57:45
    Igor Bobkov je na střídačce a jeho tým to zkusí v power play!
    55:48 Emil GALIMOV - 4:2
     
    55:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    EMIL GALIMOV se nakonec dostává k hattricku. PO pravé křídle si najel až před branku, kde se protáhl podél brankáře a zasunul přesně do branky. Asistence: Linden Vey a Viktor Antipin.
     
    47:38
    Kirill Marčenko se provinil sekáním a je tu příležitost pro Avangard.
     
    45:26
    Emil Galimov útočí na hatrrick v dnešním zápase. Na modré čáře se zmocnil přihrávky a mířil na brankáře. Nicméně klopýtl a připravil se o rychlost. Přesto se mu podařilo zakončit, ale Bobkov si s jeho pokusem poradil.
    41:23 Emil GALIMOV - 3:2
     
    41:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na druhé straně je tu pátá branka zápasu! EMIL GALIMOV ustál souboj u hrazení a nakonec se dostal před branku, kde dokázal zasunout puk za Bobkova, i když jej těsně bránil Damir Šaripzjanov. Asistence: Kirill Marčenko a Linden Vey.
     
    Střely ve druhé třetině: 13:7!
    39:16 Anton BURDASOV - 2:2
     
    39:16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTON BURDASOV, který obdržel přesnou přihrávku na pravé křídlo a umístil puk přesně k tyčce. Bobkov se snažil přemístit a moc mu nechybělo, aby zachytil puk. Asistence: Linden Vey a Lukas Bengtsson.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., podrážení).
     
    36:50
    Petrohrad nyní nedokázal dostat puk ze svého pásma a tuto chybičku mohl potrestat Jiří Sekáč, který si nabruslil až před Berdina, ale nedokázal je překonat!
    32:07 Damir ŠARIPZJANOV - 1:2
     
    32:07
    Avangard právě vstřelil branku!
    A branky pokračují. Omsk rychle reaguje na vyrovnání, kdy DAMIR ŠARIPZJANOV obdržel puk a prostřelil Berdina mezi betony. Asistence: Sergej Tolčinskij a Ville Pokka.
    31:18 Emil GALIMOV - 1:1
     
    31:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA záhy dokázalo vyrovnat. A tato branka padla z podobné situace jako branka Omsku. Bobkov taky dokázal vyrazit první střelu, avšak na ose kluziště byl připraven EMIL GALIMOV, který uspěl se svou dorážkou. Asistence: Vasilij Tokranov a Kirill Marčenko.
    30:53 Nail JAKUPOV - 0:1
     
    30:53
    Avangard právě vstřelil branku!
    A nakonec je tu první branka zápasu. Berdin dokázal reagovat na první střelu, ale na dorážku NAILA JAKUPOVA už byl krátký a Avangard se jako první dostává do vedení. Asistence: Denis Zernov a Ville Pokka.
     
    20:38
    Michail Berdin se musel mít nyní na pozoru, kdy se před branku dostal Kirill Semjonov a ten v bezprostřední blízkosti nastřelil rameno brankáře.
     
    Střely na branku: 8:17!
     
    13:14
    Faul na Timkina, který odkulhal na ošetřovnu a je tu nyní pětiminutová přesilovka pro domácí celek! Faulem na Timkina se provinil Jemelin, pro kterého také končí dnešní utkání. Za faul kolenem dostává pět + do konce utkání.
     
    09:37
    Linden Vey nedokázal překonat Bobkova a neotevírá gólový účet zápasu!
     
    09:37
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Jemelin – trestné střílení, hákování).
     
    09:37
    Faul Jemelina se odehrál dříve a Petrohrad hrál v signalizované výhodě. V té se Jemelin ještě provinil hákováním a je tu samostatný nájezd pro domácí!
     
    09:37
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Jemelin – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:50
    Petrohradu se rychlý útok nepovedl a musel se bránit další snaze Omsku, který má zatím více ze hry. Dobrá zpráva pro hosty, Jemelin je zpět na ledě a vypadá to, že se jeho náraz obejde bez nějaké zranění.
     
    00:12
    Ketov v dnešním duelu odehrál jen dvanáct sekund a zápas pro něj skončil. Dostal pět minut a trest do konce utkání.
    00:12 Jemelin po faulu Ketova musel na ošetření, Ketov dohrál
     
    00:12
    Jevgenij Ketov nepříjemně zezadu narazil do Jemelina, který ještě narazil do mantinelu. Omsk bude v úplném začátku hrát přesilovku.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 32. E. Galimov (Tokranov, K. Marčenko), 40. Burdasov (Vey, Bengtsson), 42. E. Galimov (K. Marčenko, Vey), 56. E. Galimov (Vey, Antipin), 59. K. Marčenko (Vey, Tokranov) – 31. Jakupov (Zernov, Pokka), 33. Šaripzjanov (Tolčinskij, Pokka)


    SKA Petrohrad: Berdin (Askarov) – Bengtsson, Galeňuk, Antipin, Tokranov, Chafizullin, Ožiganov, Grjaznov – E. Galimov, K. Marčenko, Vey – Kuzmenko, M. Aaltonen, Burdasov (A) – Timkin (A), Kemppainen, Ketov (C) – Čibrikov, Kameněv, Trenin – Švec-Rogovoj.
    Avangard Omsk: Bobkov (Garipov) – Čisťakov, Gotovec, Kaski, Běreglazov, Pokka, Šaripzjanov, Jemelin (C) – Dědunov, Stas (A), Gricjuk – A. Potapov, Chochlačov, Kablukov – Činachov, Jakupov, Zernov – Boucher, K. Semjonov, Sekáč (A) – Tolčinskij.

    Rozhodčí: S. Beljajev, S. Kulakov – N. Viljugin, D. Sivov

    Diváci: 6 629
    bahis siteleri