13. etapa: Muros - Mirador de Ézaro Vítěz: P. Roglič (SLO/TJV) (kon.)
konec
13. etapa: Muros - Mirador de Ézaro

Vítěz: P. Roglič (SLO/TJV)

Úterý 03.11.2020, 13:47La Vuelta
     
    9 KM
    Jan Hirt (CZE/CCC Team) se na druhém mezičase nikterak nezlepšil. Bude opravdu hlavně rád, aby dojel ve zdraví. Ztrácí 4 minuty a 55 sekund 9,2 kilometrů před cílem na vedoucího Nelsona Oliveiru (POR/Movistar Team).
     
    22 KM
    Jan Hirt (CZE/CCC Team) první úsek této časovky nezajel nikterak dobře. Je až ve druhé stovce průběžného pořadí. Za vedoucím Nelsonem Oliveirou (POR/Movistar Team) zaostal o 2 minuty a 32 sekund, a to 21,7 kilometrů před cílem.
     
    START
    V 15:38 se vydal na trať také druhý z českých závodníků Jan Hirt (CZE/CCC Team). Přejme i jemu co nejlepší popasování se s nepříjemnou tratí, především pak se závěrečným stoupáním na Mirador de Ézaro.
     
    CÍL
    Doplňme ještě výsledek jednoho ze dvou českých závodníků na Vueltě. Zdeněk Štybar (CZE/Deceuninck–Quick-Step) se aktuálně objevuje na 14. místě se ztrátou 4 minut a 32 sekund na prvního Rémiho Cavagnu (FRA/Deceuninck–Quick-Step).
     
    START
    Zdeněk Štybar (CZE/Deceuninck–Quick-Step) se vydal na trať jako čtyřicátý třetí v pořadí. Přejme českému závodníkovi, aby se s nástrahami této horské časovky popasoval co nejlépe.
     
    Zdeněk Štybar (CZE/Deceuninck–Quick-Step) a Jan Hirt (CZE/CCC Team) by měli být na startu této etapy, která by spíše neměla sedět ani jednomu z nich. Dojet zkrátka ve zdraví a pokusit se vylepšit své dosavadní výsledky, jak jen to půjde, to bude asi hlavní cíl obou českých rodáků.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri