Chorvatsko – Česko 2:2 (kon.)
konec
Chorvatsko
2:2 (1:2)
Česko
Sobota 07.11.2020, 19:00 • Arena Višnjik, Zadar • Baráž o MS • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    34:31
    Lukáš Rešetár (CZE) tento zápas nedohraje! Dostává přímou červenou kartu. Jako kdyby se rozhodčí vrátili k nějaké situaci. Jenže otázkou zůstává, k jaké a zda vůbec mají právo na to takhle zpětně udělit kartu.

    Například VAR může rozhodčí ve futsale použít pouze při nejbližším možném přerušení. Nicméně vypadá to, že Rešetár už nějakou dobu neměl být na hřišti a rozhodčí si to uvědomili až teď.
     
    33:53
    Záruba (CZE) vidí kartu za řeči.
     
    24:48
    Vnuk vybojoval balón, dostal se před beka na pravé straně, Postrožin (Chorvatsko) jej fauloval.
     
    23:14
    Novak (Chorvatsko) fauluje Křivánka zprava do pravého kolena, Křivánek si jej chtěl na levé straně obhodit. Novak dostává kartu a Křivánek je podruhé ošetřovaný v tomto duelu.
     
    23:06
    Česká lavička se vztekala! Hlavní rozhodčí pískl naprosto mimo hru zákrok Seidlera (CZE) a dokonce potrestal dost možná nejlepšího českého hráče současnosti žlutou kartou. Tomáši Neumannovi se to nelíbí ani v nejmenším. Nařízen nepřímý kop.
     
    21:45
    Rešetár (CZE) dostává kartu, což je chyba rozhodčích, protože penaltový zákrok udělal Holý.
     
    19:42
    Hodně diskutabilní moment, Slováček to docela schytal zezadu a pravé strany, ale rozhodčí celkem překvapivě dává žlutou kartu futsalistovi Chrudimi.
     
    10:28
    Luka Suton (Chorvatsko) sváděl na pravé straně se soubojem a omylem zasáhl Vnuka rukama do obličeje. Hlavní rozhodčí sáhl pro první žlutou kartu.

    Vít Muzikář

    Branky: 20. Novak (10 m kop), 27. Djuraš (Novak) – 10. Záruba (Vnuk), 12. Rešetár (Vnuk)

    Karty:   11. L. Suton (CRO), 24. Novak (CRO), 25. Postrožin (CRO), 34. Záruba (CRO) – 20. Slováček (CZE), 22. Rešetár (CZE), 24. Seidler (CZE)   35. Rešetár (CZE)


    Chorvatsko: Primić (Luketin) – Kanjuh, Jelovčić (C), Perić, Postružin – Matošević, Čekol, Djuraš, Marinovič, Novak, J. Suton, Horvat, L. Suton.
    Česko: Němec – Rešetár (C), Seidler, Holý, Vnuk – Záruba, Křivánek, Slováček, Koudelka – Baran, Vokoun, Homola.

    Rozhodčí: Gallardo, Flores (oba ESP) – El Jilali (NED)