Mountfield HK – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Středa 11.11.2020, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Martin GERNÁT - 1:3
     
    59:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají pojistku. Stále ještě v ponechané výhodě ujeli do akce dvou na jednoho. Obránce MARTIN GERNÁT se se situací nepáral a z levého kruhu prostřelil gólmana tvrdou ranou pod vyrážečku! Asistence: Martin Růžička, Lukáš Jašek.
    43:18 Filip ZADINA - 1:2
     
    43:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu a vytvořili si velký tlak. Několik pokusů Liberečtí obětavě zblokovali, jenže v pravém kruhu se ke kotouči dostal FILIP ZADINA, který ho z otočky propasíroval mezi nohy dezorientovaného Kváči! Asistence: Ondřej Kovařčík, Jan Jaroměřský.
    31:55 Filip ZADINA - 1:1
     
    31:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři srovnávají! Petr Jelínek se nejprve hnal po vyhozeném puku a i kvůli kontaktu s brankářem Štěpánkem, který vyjel daleko mimo brankoviště, skončil na ledě. Slezané tedy měli otevřenou cestu k přečíslení pěti proti dvěma, které z pravého kruhu úspěšně zakončil FILIP ZADINA! Kváča si na puk sáhl, tentokrát ho však zastavit nedokázal. Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička.
    19:23 Dávid GRÍGER - 1:0
     
    19:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka posouvá Bílé Tygry do vedení! Petr Jelínek v souboji s obráncem posunul kotouč na Jaroslava Vlacha, který jej v pádu hned nasměroval před branku. Tam byl znovu aktivní DÁVID GRÍGER, který pokořil Jakuba Štěpánka rychlou střelou mezi betony! Asistence: Jaroslav Vlach, Petr Jelínek.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Gríger (J. Vlach, P. Jelínek) – 32. Zadina, 44. Zadina (O. Kovařčík, Jaroměřský), 60. Gernát (Martin Růžička, Jašek)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Pařík) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Havlín – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – A. Musil, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, Najman, Průžek – Šír.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Zadina, Marcinko, Chmielewski – M. Kovařčík, Jašek, O. Kovařčík – Hrehorčák, Roman, Dravecký (A) – Hrňa.

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Rampír, Špringl.

    Diváci: Bez diváků.
    bahis siteleri