Magnitogorsk – Jokerit 0:0 (odl.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Kunlun 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 2:3 (1:3 po s.n.) | Viťaz – Petrohrad 1:8 (kon.) | Riga – Soči 1:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 12.11.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Domácí si však zápas komplikují sami. Mario Kempe (CSKA) podsekl při bránění Larsena, za což dostává dvě minuty a Ufa má 1:33 5 na 3!
     
    58:10
    Brendan Leipsic (CSKA) jakožto střelec posledního gólu bude možná i poslední vyloučený v dnešním zápase. Tentokrát za sekání a Ufa může kosmeticky upravit z přesilovky.
     
    54:09
    Po krátké pauze rozehraje CSKA přesilovku, která by měla pomoci dovést zápas do vítězného konce. Šakir Muchamadullin (SAL) zespodu trefil holí do obličeje Šalunova a dostává dvě minuty.
     
    39:32
    Klas Dahlbeck (CSKA) stráví závěr třetiny na trestné, je opět vyloučen za velmi populární trest v dnešním špílu, čímž je držení.
    19:57 Bitka Semjonova s Karnauchovem
     
    19:57
    Alexej Semjonov (SAL) dostává za potyčku s Karnauchovem menší trest za hrubost, rozhodčí se rozhodli na této straně vyšší trest neudělovat.

    Naopak u Pavla Karnauchova (CSKA) se už trestalo více. Kromě dvou minut za hrubost je z toho i trest 5+20 do konce utkání, zákrok na Alexejeva byl klasifikován jako zásah do oblasti hlavy a krku! Menší trest za něj odsedí Sorkin.
     
    18:16
    Alexandr Kadějkin (SAL) rozšíří v dnešním zápase řady těch, kteří nedovoleně drželi soupeřovy hráče. Tentokrát se dopustil přečinu na Leipsicovi.
     
    08:26
    13 sekund pro CSKA 5 na 3! Alexej Semjonov (SAL) Slepyševa zezadu potáhl za rameno a za stejný prohřešek, jako kapitán hostí, míří i on na trestnou lavici.
     
    06:37
    Grigorij Panin (SAL) v souboji s Karnauchovem zachytil soupeřovu ruku, za níž jej poslal na led. To neuniklo pozornému hlavnímu, který tak Panina posílá na dvě minuty pryč.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Mamin (Šalunov), 20. Mamin (Korosteljov, Okulov), 39. Slepyšev (Dahlbeck), 52. Okulov (Šalunov), 55. Leipsic (Rykov, Slepyšev) – 13. Manninen (J. Birjukov, Koledov), 29. Kugryšev (Panin, J. Birjukov), 60. Hartikainen (Manninen, Sošnikov)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Naumenkov, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Rykov, Chajka – Slepyšev (A), M. Kempe, Leipsic – Mamin, Šalunov, Okulov – Tělegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Korosteljov, Světlakov, Maximov – Sorkin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, Koledov, J. Birjukov, A. Semjonov, Alexejev, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Kugryšev, Kadějkin, V. Žarkov (A) – Chochrjakov, Kartajev, Sošnikov – Soloduchin, Pimenov, Baškirov – Baranov.

    Rozhodčí: Naumov, Olenin – Viljugin, Judin (všichni RUS)
    bahis siteleri