Magnitogorsk – Jokerit 0:0 (odl.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Kunlun 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Ufa 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 2:3 (1:3 po s.n.) | Viťaz – Petrohrad 1:8 (kon.) | Riga – Soči 1:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 12.11.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Teemu HARTIKAINEN - 5:3
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nakonec přichází korekce skóre, je to však již velmi kosmetické. TEEMU HARTIKAINEN dostal v přesilovce kotouč mezi kruhy od Manninena a propálil v poslední sekundě Šaryčenkova. Zbývá ještě odehrát 0,2 sekundy, aby bylo hotovo kompletně, je to ale vyloženě formalita, zápas fakticky skončil – 5:3! Asistence: Sakari Manninen, Nikita Sošnikov.
    54:46 Brendan LEIPSIC - 5:2
     
    54:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr zápas dotáhne do vítězného konce, to je více než jasné! BRENDAN LEIPSIC dostal přihrávku v přesilové hře na pravý kruh z modré a nekompromisní střelou vymetl bližší vingl Metsolovy branky. Tím pádem uskakují domácí na tři branky a musel by je potkat velký kolaps, aby tohle ztratili – 5:2! Asistence: Jegor Rykov, Anton Slepyšev.
    51:21 Konstantin OKULOV - 4:2
     
    51:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    437 sekund bez přerušení nakonec ukončuje gól domácích, kteří míří pro plný bodový zisk! KONSTANTIN OKULOV při vjezdu do pásma nahrál Šalunovovi, který mu puk vrátil do lepší střelecké pozice mezi kruhy. Okulov taženou střelou propálil Metsolu a poprvé v zápase CSKA odskakuje do dvoubrankového náskoku – 4:2! Asistence: Maxim Šalunov.
    38:52 Anton SLEPYŠEV - 3:2
     
    38:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    68 sekund před vypršením druhé třetiny berou domácí potřetí vedení! Tentokrát to byla krásná individuální akce ANTONA SLEPYŠEVA, který se na levém kruhu zbavil stínujícího Alexejeva, vytáhl si puk do lepší střelecké pozice a Metsolu překonal skrz lapačku – 3:2! Asistence: Klas Dahlbeck.
    28:48 Dmitrij Kugryšev (UFA) - 2:2
     
    28:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď už není potřeba nic zkoumat, DMITRIJ KUGRYŠEV legálně srovnává stav zápasu. Došel k tomu poměrně kuriózně, neboť Panin na něj od modré poslal střílenou přihrávku. Před něj se ale dostal mladý obránce Chajka, který mu puk fakticky zpracoval a Kugryševovi stačilo jenom nezaváhat – 2:2! Asistence: Grigorij Panin, Jevgenij Birjukov.
    19:43 Maxim MAMIN - 2:1
     
    19:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem první třetiny jde CSKA do opětovného vedení! První střelu Metsola ještě dokázal ve zmatku před brankou pokrýt, puk se ale poté odrazil k Okulovovi, který vracel touš zpátky před branku na Korosteljova. Důrazný útočník domácích sice neuspěl, odražený kotouč ale do branky zametl MAXIM MAMIN, pro něhož je to druhý zásah v zápase. Brankář Ufy, Juha Metsola, sice mohutně protestoval a vyletěl na hlavního, coach challenge si však hosté neberou – 2:1! Asistence: Nikita Korosteljov, Konstantin Okulov.
    12:33 Sakari MANNINEN - 1:1
     
    12:33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale Ufa dočkala a za necelé dvě a půl minuty srovnává! První střelu Hartikainena ještě Šaryčenkov dokázal pokrýt. Koledov však zachytil puk na modré a vyměnil si jej s Birjukovem. Obránce hostí pak dal prostor SAKARIMU MANNINENOVI, který si bez hlídání vyjel až mezi kruhy a tvrdou střelou pod víko srovnává – 1:1! Asistence: Jevgenij Birjukov, Pavel Koledov.
    10:16 Maxim MAMIN - 1:0
     
    10:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Druhou přesilovku v zápase už CSKA právoplatně využívá a jde do vedení! MAXIM MAMIN vyměnil na levé straně puk se Šalunovem, který mu kotouč zpět před branku v nekryté ploše pásma vrátil. Těsně před Maminem se však zjevil obránce Koledov, který nešťastně srazil puk přímo mezi betony bezmocného Metsoly – 1:0! Asistence: Konstantin Okulov.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Mamin (Šalunov), 20. Mamin (Korosteljov, Okulov), 39. Slepyšev (Dahlbeck), 52. Okulov (Šalunov), 55. Leipsic (Rykov, Slepyšev) – 13. Manninen (J. Birjukov, Koledov), 29. Kugryšev (Panin, J. Birjukov), 60. Hartikainen (Manninen, Sošnikov)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Naumenkov, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Rykov, Chajka – Slepyšev (A), M. Kempe, Leipsic – Mamin, Šalunov, Okulov – Tělegin, Andronov (C), P. Karnauchov – Korosteljov, Světlakov, Maximov – Sorkin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, Koledov, J. Birjukov, A. Semjonov, Alexejev, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Kugryšev, Kadějkin, V. Žarkov (A) – Chochrjakov, Kartajev, Sošnikov – Soloduchin, Pimenov, Baškirov – Baranov.

    Rozhodčí: Naumov, Olenin – Viljugin, Judin (všichni RUS)
    bahis siteleri