Nové Zámky – Michalovce 3:2 (po pr.) | Nitra – Detva 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 2:5 (kon.)
HC Slovan – Miskolc 6:3 (kon.) | Košice – Trenčín 1:0 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 17.11.2020, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Poprad dal gól!
    Je rozhodnuté, hostia sa trafili do prázdnej bránky. Od zadného mantinelu puk len vyhadzoval útočník DÁVID SKOKAN a ten si našiel odkrytú svätyňu.
     
    56:26
    Vay ostáva na striedačke.
     
    49:29
    Poprad dal gól!
    Mike Dalhuisen vystrelil od modrej čiary, pred bránkoviskom puk tečoval MICHAEL VANDAS a ten skončil v sieti za bezmocným Vayom. Neskoro tam bol Breton.
     
    48:42
    Haščák získal puk vo svojej tretine, razom z toho bol brejk 2 na 1. Svitana dostal prihrávku a strieľal z prvej, výborne sa presunul Vay.
     
    46:39
    Patrik Svitana poslal krásnu prihrávku bez pozretia pred bránkovisko, Haščák v stopercentnej šanci trafil z prvej Vaya.
     
    41:59
    Žiak sa natlačil do bránkoviska, puk za Vošvrdu nedostal. Dorážal spomedzi kruhov Výhonský, trafil českého gólmana.
     
    38:59
    Poprad dal gól!
    Drew vo vlastnej tretine prihrával veľmi zle, na modrej puk našiel Ulrych, nahodil pred bránku a voľný LUKÁŠ HANDLOVSKÝ tečom prekonal Vaya. Hostia sú znova vo vedení.
     
    33:13
    Zatiaľ sa vo Zvolene rozhodne nenudíme, obra tímy hrajú útočne. Medzi kruhmi bol voľný Šimun, puk mu na trikrát nesadol na hokejku a v následnom závare pred bránkou neprekonali Vošvrdu ani Lamper a Faško-Rudáš.
     
    32:25
    Poprad dal gól!
    Hostia zareagovali výborne a rýchlo. Už dve strely predtým volali po zásahu, avšak Vay dvakrát vyrazil puk pred seba. Nakoniec už ležal, keď mu popod telo poslal zakončenie za čiaru ADAM DRGOŇ.
     
    31:53
    Banská Bystrica dala gól!
    Fantastický ukážkový brejk domácich končí gólom. Marek Sloboda našiel v útočnom pásme pred bránkou ALEXA TAMÁŠIHO a ten si perfektnou kľučkou vychutnal Vošvrdu. Domáci otáčajú skóre.
     
    31:19
    Tečované zakončenie vypadlo Vayovi z lapačky, hokejkou puk posunul ďalej, aj tak prišla dorážka z dobrej pozície. Maďarský gólman ale neinkasoval.
     
    28:22
    Martin Faško-Rudáš výborne podržal puk v útočnom pásme, poslal ho pred bránku a Alex Tamáši v obrovskej šanci na dvakrát neprekonal Vošvrdu.
     
    27:19
    Kevin Gabor dostal prihrávku na útočné modrú čiaru, natlačil sa cez posledného obrancu a backhandom len tesne minul zadnú žrď.
     
    26:36
    Filip Vašaš mal dobrú pozíciu pri bránkovisku, vo veľkej šanci trafil betón Vošvrdu. Český gólman výrazne podržal Poprad.
     
    23:40
    Martin Faško-Rudáš ostal sám medzi kruhmi, vyslal strelu z prvej a za pomoci teču puk zložil na zem Daniela Brejčáka, ktorého to trafilo do hlavy. Našťastie to bolo ochranné sklo, pretože toto bolo nesmierne nebezpečné. Nejaká krv tam síce je, avšak ako píšem, ochranné sklo Brejčáka zachránilo. Menšie problémy s udretým nosom sú teraz dobrou správou.
     
    22:18
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Jurij Repe – 2 min., držanie).
     
    16:49
    Drew si pekne potiahol puk k bránkovisku, kde aj z mierneho uhlu zakončil Vošvrda bol opäť na správnom mieste.
     
    16:29
    Patrik Lamper bol sám pred bránkoviskom, kde dostal výbornú prihrávku. Vošvrda zasiahol pravou rukou.
     
    15:52
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Dávid Skokan – 2 min., sekanie).
     
    14:37
    Dominik Kramár tvrdo strieľal od ľavého mantinelu, veľmi dobrú ranu pokryl Vay, no toto mohlo zaváňať gólom počas prvého striedania dnes siedmeho beka Popradu.
     
    11:29
    Veľká šanca pre Skokana. Nahodenie od modrej chcel zakončiť pri bližšej žrde, netrafil puk ideálne a nedostal ho za Vaya.
     
    10:39
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Patrik Lamper – 2 min., podrazenie).
     
    07:48
    Alex Tamáši strieľal spomedzi kruhov a exportne mohlo byť otočené skóre. Vošvrdu zachránila žrď!
     
    07:21
    Banská Bystrica dala gól!
    Martin Faško-Rudáš strieľal z otočky po buly, Vošvrda puk vyrazil a jeho spoluhráči ho mohli vyviesť. Práve mladý krídelník ho ale vypichol, EDUARD ŠIMUN zblízka českého gólmana prekonal.
     
    03:35
    Preisinger bol úplne sám pred bránkou, kde aj dostal prihrávku, ale tesne minul roh svätyne Vaya.
     
    03:23
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Vladimír Vybiral.
     
    02:29
    Poprad dal gól!
    Po dlhom telefonovaní sme sa dočkali verdiktu a gól nakoniec platí. Avšak, krátko po tom ako hlavný rozhodca ukázal rukou na stredový kruh sme videli na kocke replay a tu ma nikto nemôže presvedčiť, že toto nebol od DÁVIDA SKOKANA úmysel. Zásah teda platí.
     
    02:29
    Haščák výborne poslal prihrávku do bránkoviska, kde puk Dávid Skokan nasmeroval kopnutím do bránky, lenže jednoznačne spravil pohyb korčuľou proti puku. Zásah by nemal platiť, ide sa telefonovať.
     
    01:30
    Vylúčenie v tíme HC 05 Banská Bystrica (Ádam Vay – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku). Trest odpyká Vladimír Vybiral.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 8. Šimun (Faško-Rudáš), 32. Tamáši (M. Sloboda, Vašaš) – 3. Skokan (Haščák, Drgoň), 33. Drgoň (Mešár, Livingston), 39. Handlovský (Ulrych, Preisinger), 50. Vandas (Dalhuisen, Preisinger), 59. Skokan (D. Brejčák)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Vay (Rabčan) – Drew, Breton, Žiak, Ďatelinka, Biro, Petrinec, Lopejský, Zubák – Lamper, Šimun, Faško-Rudáš – Vašaš, Tamáši, M. Sloboda – Vybíral, Sojka, Výhonský – L. Lunter, Giertl, K. Gabor
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, D. Brejčák, Dalhuisen, M. Hudec, Repe, Kramár – Haščák, Skokan, P. Svitana – Handlovský, Preisinger, Vandas – Livingston, Zagrapan, Mešár – Matej Paločko, Bjalončík, Hajnik – Šotek

    Rozhodčí: Tvrdoň, Stano – Kacej, Synek – Gajan st.

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri