Benátky n/J – Vrchlabí 2:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 5:4 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 2:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 21.11.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:08:42)
     
    Utkání se odehrálo bez diváků.
     
    Střely na branku: 38 – 26
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec udrželi těsné vedení až do konce a berou tři body. Domácí hráči naopak v prvním duelu po restartu Chance ligy odejdou z ledové plochy s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Hosté hrají velmi dobře v obraně a nepouštějí soupeře do svého pásma. Rysi se tak nemohou dostat k odvolání brankáře.
     
    59:27
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    59:15
    Domácí získali puk na svou stranu a vybojovali útočné pásmo. Před Kacetlem ale nebyli úspěšní.
     
    58:19
    Rysi šli znovu do akce před branku Přerova, ale pozorní obránci Zubrů zastavili jejich počínání a stočili hru do středního pásma. Odtud pak pokračují až před Raszku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Pozorná obrana Přerova zastavila další akci domácích, kterým se stále nedaří srovnat stav duelu. Nyní pádí do další akce Zubři.
     
    56:31
    Michal Matiaško se pokoušel získat puk v útočném pásmu, ale nakonec se tak nestalo a proto nemohl zakončit před Ondřejem Kacetlem.
     
    56:04
    Zákrok Ondřeje Raszky a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    55:30
    Nyní to před přerovskou brankou vypadalo hodně nebezpečně, nakonec však pokus domácích zamířil jen do betonu Ondřeje Kacetla.
    54:34 Jakub SVOBODA - 2:3
     
    54:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení a nyní jsou to oni, kdo vede. Kubeš nechal kotouč JAKUBU SVOBODOVI, ten si sjel na levý kruh a poté pohotovou svižnou střelou dostal kotouč kolem bližší tyče do domácí sítě – 2:3. Asistence: Jakub Kubeš.
     
    54:09
    Přerovští hráči ožili a hned se dostali do dalšího zakončení, avšak to nebylo přesné. Domácí obrana pak vyhazuje puk do středního pásma.
    53:18 Vlastimil DOSTÁLEK - 2:2
     
    53:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nyní už se to povedlo a je vyrovnáno! VLASTIMIL DOSTÁLEK přesnou střelou využil přesilovou hru a začíná se tak znovu od začátku – 2:2. Asistence: Daniel Indrák a Josef Hrabal.
     
    53:06
    Hosté mají šanci srovnat v přesilové hře, ale zatím se jim nedaří ji využít.
     
    51:46
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Adam Raška – 2 min., krosček).
     
    51:20
    Adam Raška se snažil obrat soupeře o kotouč, to se mu ale nepovedlo a do akce před brankou Ondřeje Raszky se pak dostali znovu Přerovští.
     
    50:43
    Dan Przybyla vyhrál vhazování v útočném pásmu, domácí pak chvíli operovali před brankou Ondřeje Kacetla, ale nic z toho nevytěžili.
     
    50:22
    Vojtěch Tomi, kterému se povedlo strhnout vedení na stranu Frýdku-Místku, se hnal do další akce před hostující klecí, ale nepovedlo se mu přesněji zakončit.
     
    48:37
    David Klimša čekal přihrávku do mezikruží, ale nakonec se puku nedočkal. Následně pak znovu otočili hru na druhou stranu hosté.
     
    48:14
    Domácí se nyní museli bránit další akci soupeře. Vše zvládli a hned vyhodili touš do středního pásma.
     
    47:26
    Filip Dvořák převzal přihrávku na modré čáře, poté si sjel blíže domácí brance, jeho svižná rána ale skončila jen na pozorném Ondřeji Raszkovi.
     
    46:41
    Hosté najednou ztrácejí jednu branku a nyní se jim nepovedlo zakončit z dobré pozice. Do akce na druhé straně pak jdou znovu hráči Frýdku-Místku.
    44:35 Vojtěch TOMI - 2:1
     
    44:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi využívají přesilovou hru a jdou poprvé v utkání do vedení. Jonáš Peterek poslal puk na VOJTĚCHA TOMIHO, který ho poté usměrnil mezi tři hostující tyče – 2:1. Asistence: Jonáš Peterek a Rostislav Martynek.
     
    43:55
    Hosté získali kotouč a poslali ho až před domácí branku. Pošetřili tak další vteřiny ze svého oslabení.
     
    43:11
    Jakub Adámek zakončil u tyče Kacetla, ale přes jeho beton kotouč neprocpal. Následně pak pokračovala akce Frýdku-Místku, ale hosté se znovu ubránili.
     
    42:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Šoustal – 2 min., hákování).
     
    41:53
    Matěj Svoboda najížděl do prostoru mezi kruhy, klepal si o přihrávku, ale ta ně něho nešla. Slibně se rozvíjející akce Přerova tak skončila neúspěchem.
     
    40:47
    Na levé straně se dostal ke střele Adam Raška, ovšem tu zachytil hostující obránce a dostal pak puk pod kontrolu a do bezpečí.
     
    40:15
    Zubři se dostali hned po úvodním vhazování před domácí branku, ale záhy puk ztratili. Následně pak na druhé straně nic nepředvedli domácí hokejisté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:35.
     
    Střely na branku: 30 – 16
     
    Také druhé dějství je za námi. V něm domácí srovnali na 1:1 zásluhou Michala Matiaška a začínalo se znovu od začátku. Nakonec už pak branka nepadla a do třetí třetiny tak půjdou oba celky za nerozhodného stavu. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina, ve které se budou oba týmy snažit o strhnutí vedení na svou stranu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:04
    David Kofroň napřáhl ke střele z hrany pravého kruhu, ta byla sražena mimo tři tyče. Nicméně nadále trvá akce domácích a hosté se brání.
     
    37:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radek Kučeřík – 2 min., hákování).
     
    37:25
    Nebezpečné nahození před branku Ondřeje Kacetla sebral jeden z hostů a dostal puk do bezpečí.
     
    36:35
    Nyní Zubři kousali před domácí klecí, pokus Tomáše Šoustala šel jen vedle pravé tyče z pohledu domácího brankáře Ondřeje Raszky.
     
    36:00
    Vojtěch Tomi se dostal ke střele na pravé straně, ale jeho pokus byl zastaven obranou hostů. Ti se vydávají znovu do útoku.
     
    34:41
    David Kofroň zachytil puk v obranném pásmu, domácí se pak dostali do útoku, ale dopustili se zakázaného uvolnění. Hra se tedy stěhuje zpět před Ondřeje Raszku.
     
    34:03
    Přerov je už v plném počtu.
     
    33:03
    Jedovku z pravého kruhu kryje Ondřej Kacetl a raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    32:24
    Domácí se sice dostali k dobrému střeleckému pokusu, ale hosté puk zachytili a hned ho odpálili až před branku Ondřeje Raszky. Šetří tak cenné vteřiny.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Ryšavý – 2 min., sekání).
     
    31:11
    Ti ale na druhé straně nic nevymysleli a rodila se další akce. Jakub Michálek vystřelil z levého kruhu, puk ale skončil jen vedle branky Zubrů.
     
    30:39
    Ondrej Šedivý poslal do mezikruží pas na Jakuba Michálka, ten ale z otočky kotouč netrefil a následně pak ho získali hosté.
     
    30:16
    Polovina základní hrací doby je minulostí a v stále je stav nerozhodný. Oba celky se snaží strhnout vedení na svou stranu, brankáři jsou však proti.
     
    29:44
    Jakub Kubeš zachytil u zadního mantinelu kotouč nahozený soupeřem a poté ho nasměroval do středního pásma. Hráči Přerova se tak přesouvají do další útočné akce.
     
    29:03
    Frýdek-Místek je v plném počtu.
     
    28:43
    Frýdek-Místek se znovu osvobozuje a vypadá to, že tohle oslabení zvládne bez inkasované branky.
     
    28:08
    Ta byla neúspěšná. Puk zachytili domácí a hned ho poslali až před branku Ondřeje Kacetla a šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    27:15
    Do úniku před hostující branku se ve vlastním oslabení dostali hráči Frýdku-Místku, ale nakonec byli zastaveni obranou soupeře. Hosté pak otáčejí hru a založí první přesilovkovou akci.
     
    27:03
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ondřej Hrachovský – 2 min., držení).
     
    26:49
    Zakázané uvolnění Zubrů a hra se stěhuje před Kacetla. Domácí celek tak prakticky zadarmo získal útočné pásmo.
     
    26:17
    Domácí po vyrovnání více ožili a opět se dostali do nebezpečné akce před Ondřejem Kacetlem, jenž byl ale na svém místě a puk pohodlně dostal pod kontrolu.
     
    25:35
    Daniel Indrák zachytil puk u modré čáry, ale nakonec to nestihl a akce hostů tak měla jen jepičí život.
     
    25:20
    Jakub Adámek střílel ze střední vzdálenosti a jeho svižná střela končí na brankáři hostů Ondřeji Kacetlovi. Ten poté raději ukrývá kotouč u sebe a zastavuje hru.
     
    24:32
    Ondřej Raszka sklapl betony a nepustil soupeře do přesnějšího zakončení, následně pak sebrala puk obrana domácích a rychle směřuje před Kacetlovu branku.
     
    23:31
    Michal Matiaško vyslal další pokus směrem na Ondřeje Kacetla, ten ale zastavila pozorná obrana Přerova. Zubři hned na to pádí do další akce.
     
    21:55
    Postavení mimo hru, kterého se dopustili domácí hráči a dění na ledě je vykázáno zpět do středního pásma.
    21:41 Michal MATIAŠKO - 1:1
     
    21:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácím se povedlo v úvodu druhé třetiny smazat manko a začíná se opět od začátku. Adam Raška poslal puk do prostoru mezi kruhy pro MICHALA MATIAŠKA, který pohotovou střelou nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci a vymetl mu v síti pavučiny – 1:1. Asistence: Adam Raška a Jonáš Peterek.
     
    21:33
    Jonáš Peterek si sjel před branku soupeře, jeho pokus ale šel jen vedle protější tyče.
     
    21:08
    Filip Dvořák zachytil kotouč u vlastní branky a překazil tak domácím hráčům rozehrávku. Následně pak poslal puk ven z pásma, ale je z toho zakázané uvolnění.
     
    20:58
    A další zákrok domácího brankáře. Těsně před ním se nadvakrát neprosadil Jakub Svoboda a hra je opět zastavena.
     
    20:45
    Ondřej Raszka musel zakročit proti nebezpečné střele hostů a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    20:10
    Domácí se po změně stran dostali hned do útočné akce, ale tu zastavila obrana soupeře už ve středním pásmu a hosté hned otočili hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:47.
     
    Střely na branku: 12 – 7
     
    První třetina zápasu mezi Frýdkem-Místkem a Přerovem je minulostí. Ve dvanácté minutě se do vedení dostali hosté, když Radek Číp využil bleskově přesilovou hru a domácí museli dotahovat. Marně se však snažili vyrovnat. Nepomohla jim k tomu ani přesilová hra. Uvidíme, co nám oba celky nabídnou ve druhé části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Další střela na branku domácích a Ondřej Raszka ještě musel do zákroku. Šest vteřiny před první sirénou se tak ještě vhazuje po jeho pravé ruce.
     
    19:36
    A hned v samotném závěru prvního dějství ještě ohrozili Ondřeje Raszku, když na něho zblízka zle dotíral Jakub Svoboda. Nakonec však domácí brankář dostal puk pod kontrolu.
     
    19:21
    Hosté své první oslabení zvládli bez úhony a už jsou v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:24
    Filip Haman Od modré čáry poslal puk před hostující branku, kde ho ještě tečoval Vojtěch Tomi. Jeho dorážku však ukryl pod lapačku Ondřej Kacetl a raději nechal přerušit hru.
     
    17:55
    Nyní mají k dispozici přesilovou hru také domácí hráči, kteří se už natlačili před Ondřeje Kacetla, ale jejich dvě střely za jeho záda neputovaly. Nicméně Frýdek-Místek stále drží útočné pásmo.
     
    17:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Šoustal – 2 min., podrážení).
     
    16:18
    Hosté podrželi puk, zavezli ho do útočné třetiny, kde ale byla obrana Frýdku-Místku připravena a celou akci Přerova pak zastavila.
     
    15:34
    Tomáš Doležal z levé strany posílal přihrávku na opačnou stranu, tam ale neměl nikoho, kdo by puk převzal. Rázem tak končí další akce hostů a nyní jsou na tahu zase domácí borci.
     
    14:55
    A nyní znovu nepustili hráče Frýdku-Místku do akce a sami poté vrátili hru před Ondřeje Raszku.
     
    14:39
    Od vlastní branky zakládají svou další akci domácí hráči, kteří se pokusí v závěru první třetiny srovnat stav. Zatím jsou ale aktivnější hosté, kteří se i dobře brání.
     
    13:59
    Vhazovalo se před brankou hostů, konkrétně po levé ruce Ondřeje Kacetla, na kterého pak šla další střela. Tu pokryl a hra je opět přerušena.
     
    13:42
    David Kofroň si sjel do prostoru mezi kruhy, tam ho ale dobře pokryl obránce hostů Jakub Kubeš a nepovolil tak soupeři, aby jakkoli ohrozil branku Ondřeje Kacetla.
    11:56 Radek ČÍP - 0:1
     
    11:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru bleskově využívají a jdou v utkání do vedení. Jakub Svoboda vyzval ke střele před domácí brankou RADKA ČÍPA, který si sjel těsně před Raszku a poté ho svižnou střelou překonal – 0:1. Asistence: Jakub Svoboda a Jiří Krisl.
     
    11:33
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Milan Mikulík – 2 min., sekání).
     
    11:18
    Je signalizováno vyloučení, pokud se hosté netrefí, zahrají si jako první v utkání přesilovou hru.
     
    10:46
    Na druhé straně pak nepřesně rozehráli frýdeckomístečtí hráči a nakonec se z útočného pásma sami vykázali.
     
    10:05
    Jan Václavek byl tísněn obranou domácích, přesto se natlačil do zakončení na pravém kruhu, ale jeho pokus pokryla obrana Frýdku-Místku.
     
    09:32
    Znovu se pokoušeli hosté o další akci a dostávali se do útočného pásma, avšak vystavili se ofsajdové pasti. Hra je tedy přerušena a vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    08:45
    Jakub Kubeš rozehrál další přerovskou akci, poté nasměroval přihrávku svému spoluhráči na pravý kruh, Daniel Indrák ale pouze promáchl.
     
    07:51
    Jan Václavek si to podél levého mantinelu nabruslil k brance Ondřeje Raszky, ale nakonec jeho střelecký pokus zablokovala frýdeckomístecká obrana.
     
    07:08
    Matěj Svoboda vyrazil do útočného pásma, byl tam ale osamocen a hned na to puk ztratil. Domácí hráči tak mohou znovu otočit hru na opačnou stranu.
     
    06:46
    Hra je zatím plná nepřesností, ještě jsme se nedočkali žádné velké šance, která by mohla vést k otevření skóre. Je to ale pochopitelné, protože se opravdu velmi dlouho nehrálo a hráči obou celků tak zatím hledají herní pohodu.
     
    06:01
    Jan Zahradníček si pohlídal puk v obranném pásmu, zatáhl ho k zadnímu mantinelu a až poté ho vyvezl ven. Domácí hráči tak jdou znovu útočit.
     
    05:17
    Nepřesnost v rozehrávce domácích málem potrestal David Dobša, jenž puk získal a uháněl směr domácí branka. Jenže ho zastavil ofsajd a vše se stěhuje do neutrální zóny.
     
    04:21
    Nyní už zase před Ondřejem Kacetlem kombinovali hráči Frýdku-Místku, ale jejich počínání skončilo na pozorném brankáři Přerova, jenž touš vyhodil rukou do rohu obranné třetiny.
     
    03:32
    Nebezpečně si počínali hosté před domácí klecí, ale nakonec zasáhl Jakub Michálek, který poté poslal kotouč do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    02:35
    Slibná akce hráčů Frýdku-Místku končí postavením mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma.
     
    01:55
    Za brankou Zubrů vybojovali právě hosté puk a hned ho vyvezli z obranného pásma. Rodí se tak jejich akce a obrana Frýdku-Místku se tak vrací zpět před branku Ondřeje Raszky.
     
    01:09
    Ale také hráči Přerova se před brankou soupeře nedokázali dostat do zakončení a Raszka tak neměl žádnou práci. Posléze pak nechává hru plynout a posílá své spoluhráče do akce.
     
    00:31
    Nakonec z toho ale nic nebylo a hned hosté získali puk a rychle otočili hru před branku Ondřeje Raszky.
     
    00:10
    Domácí celek je u kotouče a už se pokouší o první kombinaci před brankou Přerova.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už nastupují na ledovou plochu a po dlouhé době tak vstoupí do soutěžního utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: Raszka (Suchánek) – Haman, Zahradníček, Hrachovský, Husák, J. Michálek, J. Adámek – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Przybyla, Kurovský – Raška, Peterek, Matiaško – Flok.

    HC ZUBR Přerov: Kacetl (D. Dvořák) – Hrabal, Kubeš, Zbořil (A), Krisl (C), Kučeřík, Dluhoš, Dřímal – T. Doležal, Indrák, Dostálek – Svoboda, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Ryšavý – Dobša, Šoustal, Václavek.

    Rozhodčí: Koziol, Vrba – Hanzlík, Hranoš.
     
    Utkání se odehraje bez diváků
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát, pokaždé skončil výsledek 2:1 a radoval se z výhry jeden z týmů. Jednou to bylo v prodloužení, jednou pak po samostatných nájezdech. Dá se tedy očekávat, že i dnes by zápas mohl být napínavý až do konce.
     
    HC ZUBR Přerov

    Hosté z Přerova taktéž dosud odehráli sedm duelů a jsou na desáté pozici, tedy o dvě patra výše, než domácí celek. Na svém kontě mají deset bodů, když třikrát vyhráli a čtyřikrát na svého soupeře nestačili a prohráli. Alespoň však vybojovali jeden bod. Přerovští taktéž sehráli své poslední utkání desátého října, kdy na svém ledě přivítali pražskou Slavii. Tu porazili 4:2 a na tuto výhru by rádi navázali i dnes. Sice je to po hodně dlouhé době, ale budou se snažit, stejně jako domácí tým, dostat se co nejrychleji do tempa a zápas si užít. Všichni se už moc těší, že se zase mohou vrátit na ledová kolbiště.

    Nejproduktivnější hráči

    Filip Král 2+8
    Roman Pšurný 3+5
    Vlastimil Dostálek 4+3
     
    HC Frýdek-Místek

    Hokejisté dnes domácího Frýdku-Místku stihli před dlouhou nucenou pauzou odehrát sedm utkání a v současné době se nacházejí na dvanáctém místě. Na své konto zapsali devět bodů za tři výhry a čtyřikrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Poslední ligový duel sehráli Frýdeckomístečtí 10. října na svém ledě, kdy přivítali Jágrovo Kladno. A s Rytíři padli 3:5. Po velké pauze je dnes čeká domácí duel a uvidíme, jak na hráčích Frýdku-Místku bude pauza znát.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondrej Šedivý 6+5
    Radek Veselý 6+2
    Milan Mikulík 3+4
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Chance liga po více jak měsíci ožívá a má dnes na programu první zápasy v rámci restartu a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Frýdek-Místek a HC ZUBR Přerov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Matiaško (Raška, Peterek), 45. Tomi (Peterek, Martynek) – 12. Číp (Svoboda, Krisl), 54. Dostálek (Indrák, Hrabal), 55. Svoboda (Kubeš)


    HC Frýdek-Místek: Raszka (Suchánek) – Haman, Zahradníček, Hrachovský, Husák, J. Michálek, J. Adámek – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Przybyla, Kurovský – Raška, Peterek, Matiaško – Flok.
    HC ZUBR Přerov: Kacetl (D. Dvořák) – Hrabal, Kubeš, Zbořil (A), Krisl (C), Kučeřík, Dluhoš, Dřímal – T. Doležal, Indrák, Dostálek – Svoboda, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Ryšavý – Dobša, Šoustal, Václavek.

    Rozhodčí: Koziol, Vrba – Hanzlík, Hranoš
    thejrc.org