Valladolid – Levante 1:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:1 (0:0)
Levante UD
Pátek 27.11.2020, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas se jednoznačně podobal tomu prvnímu, i tentokráte jsme sledovali hodně vyrovnanou podívanou. Na vyloženou šanci jsme čekali poměrně dlouho dobu, domácí Marcos André jí dokázal ukázkově proměnit. Levante se po inkasované brance věnovalo útočným manévrům, avšak dlouhou dobu to k ničemu nevedlo. Paradoxně poté, co Levante přežilo vyloženou šanci soupeře, si vybojovalo pokutový kop, který proměnil Campaňa. Tato branka byla tou poslední, oba celky si tak rozdělily po bodu. (22:50:50)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Rozhodující branku měl na své noze domácí Jota, který se prodral až před Cárdenase. Toho zkoušel přehodit, jenomže míč skončil v rukavicích.
     
    90+2
    Ono to skutečně vypadá na nerozhodný konec. Valladolidu tentokráte nevyšel útočný manévr na levém křídle, kde se povedlo včas zasáhnout de Frutosovi.
     
    90+1
    Po rohovém kopu se jako první dostal k odraženému míči hostující Rochina, který to okamžitě zkoušel na branku soupeře, avšak střelu poslal nad branku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se dočkáme nerozhodného konce. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fede, přichází Javier Sánchez.
     
    87
    V krátkém časovém sledu další odkop od branky Valladolidu. Ani v tomto případě se Masipovi nepovedlo najít nikoho ze svých spoluhráčů, míč se dostal ke Cárdenasovi.
     
    86
    Sledovali jsme odkop od domácí branky, přičemž se na opačné polovině povedlo ve vzduchu prosadit de Frutosovi, který navíc nahrál na kopačku Campani.
     
    85
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Jota.
     
    83
    Levante právě vstřelilo branku!
    Necelých deset minut před koncem zápasu máme znovu srovnáno! K exekuci pokutového kopu se totiž postavil JOSÉ CAMPAŇA, který zvolil zakončení k levé tyči, zatímco se domácí brankář Masip vydal k opačné konstrukci.
     
    82
    Je tu pokutový kop pro Levante!
     
    81
    Levante obstaralo svůj šestý rohový kop, celkově v tomto duelu devátý. Centr se v tomto případě snášel na přední tyč, kde úspěšně odvracel pozorný Marcos André.
     
    80
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Sergio León.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Mickaël Malsa, přichází Coke.
     
    80
    Tutovka pro domácí! Soupeř zahrával hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu, načež zapomněl na obranu. Sledovali jsme přečíslení tří na jednoho, přičemž Alcaraz trefil pouze boční síť.
     
    79
    Po delší době se tedy s hracím předmětem setkal hostující brankář Cárdenas, kterému se povedlo vyhodit do strany, kde jeho celek vybojoval další aut.

    David Suchý

    Branky: 57. Maranhão (Plano) – 83. Campaña (pen.)

    Karty:   32. Postigo (LVN), 40. Melero (LVN), 74. Goméz (LVN)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:9.
    Real Valladolid: Masip (C) – Hervías (71. Janko), Fernández, Bruno González, Nacho Martínez – Orellana, Fede (88. J. Sánchez), Alcaraz, Plano (85. Jota) – Guardiola, Maranhão.
    Náhradníci: Roberto – Raúl García, Janko, Mesa, Jota, Weissman, T. Villa, Rubio, L. Pérez, Míchel, J. Sánchez, K. Pérez.

    Levante UD: Cárdenas – Son (71. Rober), Vezo, Postigo, C. Clerc – Rochina, Malsa (80. Coke), Campaña, Morales (C) (71. Goméz) – Martí (80. S. León), Melero (67. De Frutos).
    Náhradníci: Koke – De Frutos, Coke, N. Vukčević, Rober, S. León, Miramón, Goméz, Toňo, Ó. Duarte, Radoja.

    Rozhodčí: Pizarro – Garrido, Masso
    thejrc.org