Sparta – Hattrick Brno 5:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Black Angels 5:6 (kon.) | Střešovice – Ostrava 11:3 (kon.)
Otrokovice – Liberec 5:6 (po pr.) | Bohemians – Česká Lípa 15:6 (kon.)
po prodl.
PSG Panthers Otrokovice
5:6 (4:0, 1:3, 0:2 - 0:1)
FBC Liberec
Sobota 28.11.2020, 17:00 • Městská hala Otrokovice • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    64:03 Tomáš DLESK - 5:6
     
    64:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vymalováno! Obrat dokonán, bod navíc putuje pod Ještěd a domácí čekání na první výhru trvá dál! O vítězi střetnutí rozhodl zakončením z bezprostřední blízkosti branky TOMÁŠ DLESK, který míček uklidil přesně pod horní tyč otrokovické svatyně! Sečteno, podtrženo – 5:6! Asistence: Radek Valeš.
    47:26 Jan SVĚTLÍK - 5:5
     
    47:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši definitivně vstali z mrtvých, v otrokovické hale je poprvé od čtrnácté minuty vyrovnáno! Od začátku začínáme po přesném zakončení lídra liberecké produktivity JANA SVĚTLÍKA – 5:5! Asistence: Jakub Kopecký.
    44:06 Jakub KOPECKÝ - 5:4
     
    44:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to jsem zakřikl, hosté jen pár sekund po mé ostré kritice jejich výkonu přetavují početní výhodu v kontaktní zásah! Na rozdíl jediné branky upravuje JAKUB KOPECKÝ, pro kterého se jedná o druhý kanadský bod v dnešním souboji! Asistence: Petr Kološ.
    39:29 Patrik ROZKOVEC - 5:3
     
    39:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skóre se ještě třicet sekund před sirénou naposledy v druhé části mění, Liberec do třetí části přeci jen vstoupí s pouhým dvoubrankovým mankem! Přesně tentokrát mířil PATRIK ROZKOVEC, který z levé strany poslal míček za položeného Majricha! Asistence: Jakub Kopecký.
    38:42 Martin GRLICKÝ - 5:2
     
    38:42
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Situace se pro hosty komplikuje, Otrokovičtí znovu vedou o tři branky! Z nepřehledné situace před Mückem nyní naplno těžil MARTIN GRLICKÝ! Asistence: Ladislav Gál.
    34:36 Vojtěch JANEČEK - 4:2
     
    34:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká paráda z dílny libereckých florbalistů, kteří seřezávají náskok Panterů na pouhé dvě branky! Ferdan našel u levé tyče připraveného VOJTĚCHA JANEČKA, jenž hravě tečoval míček za otrokovického brankáře – 4:2! Asistence: Prokop Ferdan.
    24:32 Prokop FERDAN - 4:1
     
    24:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši byli v posledních chvílích lepším celkem na palubovce a jejich aktivita po krátké době nese ovoce! Po spolupráci s Ferdanem na rozdíl tří branek snižuje PROKOP FERDAN, zatímco Majrich přichází o čisté konto – 4:1! Asistence: Radek Valeš.
    František VYKOPAL - 4:0
     
    16:38
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A domácí jedou bez slitování stále dál, svižný brejk končí čtvrtou brankou v síti libereckého celku! Koláčný našel krátkou přihrávkou volného FRANTIŠKA VYKOPALA a ten následně mířil naprosto přesně! Mück se po míčku natahoval jen marně. Asistence: Petr Koláčný.
    Michal NAGY - 3:0
     
    15:46
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je pro Podještědské pořádně studená sprcha, Otrokovice vedou už o tři branky! Druhý bod v utkání si na své konto připisuje MICHAL NAGY, který popoběhl zpoza hostující klece a uklidil míček k bližší tyči – 3:0! Bez asistence.
    13:55 Ladislav GÁL - 2:0
     
    13:55
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky, tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje LADISLAV GÁL! Ten využil nepřehledné situace před severočeskou svatyní a doklepl míček za bezmocného gólmana! Asistence: David Medek.
    Peter NEHILA - 1:0
     
    13:04
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Liberečtí měli sice dosud o něco málo více ze hry, jako první se však do vedení dostávají Panteři! Nagyho dlouhá rozehrávka si našla cestu na hůl PETERA NEHILY, který se nebojácně vypravil na branku a následně zakončil přesně mezi tři tyče! Asistence: Michal Nagy.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Nehila (Michal Nagy), 14. Gál (Medek), 16. Michal Nagy, 17. Vykopal (Koláčný), 39. Grlický (Gál) – 25. Ferdan (Valeš), 35. Janeček (Ferdan), 40. Rozkovec (Kopecký), 45. Kopecký (Kološ), 48. Světlík (Kopecký), 65. Dlesk (Valeš)


    PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Kubíček) – Medek, Szweda, Michal Nagy, Kvapil – Červenka, Grlický, Jurčík – Hrabal, Koláčný, Gál – Hrtús, Hronek, Pšenčík – Vykopal, Petřík, Nehila – Šťourač.
    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Bitman, Kološ, Janeček – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Dlesk, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Martínek, Wiener – Balatka, Blažek, Světlík – Emlar.

    Rozhodčí: Sojka K., Sojka T.
    bahis siteleri